Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Δε διαφωνω σουρμε,και εγω πανω κατω τα ιδια σκεφτομαι για την συγκεκριμενη περιπτωση.
Ξεχνατε ομως οτι ο γαυρος εχει κανει και 4-5 πωλησεις στυλ Παπαδοπουλος, Σαμαρης, Μανωλας οι οποιοι δοθηκαν με πολλα αλλα επιασαν στις ομαδες τους απο πολυ εως παρα πολυ το οποιο μετραει στο μεταγραφικο προφιλ του κωλογαυρου
Οποτε τραβηγμενο ποσο, αλλα οπως εχουν ξεφυγει τα ποσα δε θα εντυπωσιαστω κιολας
Επισης Σουρμε εχει 10 Ευρωπαικα ματς και αλλα 6 με την U20, θα τον εχουν δει. Τον Κυριακο τον εδωσαν με λιγοτερα απο τα μισα ματς
Οποτε τραβηγμενο ποσο, αλλα οπως εχουν ξεφυγει τα ποσα δε θα εντυπωσιαστω κιολας
Επισης Σουρμε εχει 10 Ευρωπαικα ματς και αλλα 6 με την U20, θα τον εχουν δει. Τον Κυριακο τον εδωσαν με λιγοτερα απο τα μισα ματς
- sourmenetes
- Moderator
Ποια 10 ευρωπαικα ματς ρε πετρο;;στο γιουροπα;;και μεις παιζουμε στο γιουροπα και η γαλατα εδωσε για τον γκαρυ 4-4,5 εκ.
Μιλαμε για επιθετικο παικτη που συνηθως κοστιζει πιο πολλα.για παικτη που βγηκε mvp,για παικτη που και προπερσι ειχε παιξει γιουροπα.
Τελος παντων πολυ ανακατεψα το στομαχι μου με τους μαλακες.ο ΠΑΟΚ να κανει τις κινησεις που πρεπει και χεστηκα τι θα παρει ο γαβρος.
Μιλαμε για επιθετικο παικτη που συνηθως κοστιζει πιο πολλα.για παικτη που βγηκε mvp,για παικτη που και προπερσι ειχε παιξει γιουροπα.
Τελος παντων πολυ ανακατεψα το στομαχι μου με τους μαλακες.ο ΠΑΟΚ να κανει τις κινησεις που πρεπει και χεστηκα τι θα παρει ο γαβρος.
Ναι στο Europa, αλλα μη ξεχνας μιλας για ομαδα που εχει δωσει αλλους ποσους παιχτες σε εκεινα τα λεφτα (η εστω κοντα σε εκεινα, τα φουσκωνουν κιολας). Ο ιδιος παιχτης εχει αλλη τιμη Απο πορτο και Αγιαξ και αλλη Απο Σπορτινκ και Φεγενορντ πχ
Συμφωνω παντως, φτανει...
Συμφωνω παντως, φτανει...
- Sick Bastard
Πέντε, όσα κι ο Σαββίδης.obanebane έγραψε: Πόσα χρόνια ο Κόκκαλης έκανε να πάρει πρωτάθλημα;
- Kostomanolis
Τι επιμενετε για τα ποσα;
Για τον υπερπαικτη Ρομπερτο δεν ελεγαν οτι τον πουλησαν 7 εκατ. και τους ξεμπροστιασε η ομαδα που τον πηρε που ειπε οτι τον πηρε 2 αν θυμαμαι σωστα τα ποσα
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Για τον υπερπαικτη Ρομπερτο δεν ελεγαν οτι τον πουλησαν 7 εκατ. και τους ξεμπροστιασε η ομαδα που τον πηρε που ειπε οτι τον πηρε 2 αν θυμαμαι σωστα τα ποσα
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Τα πραγματα ειναι απλα. ΞΕΠΛΥΜΑ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Και για τους 3-4 που πιασανε υπαρχουν αλλοι τοσοι που ειναι εξαφανισμενοι. Δινουν και καλα χαρτζηλικια σε μανατζερς και κανουν την δουλεια τους. Γιαυτο και παιζουν και με μια δυο συμμετοχες στο πρωταθλημα και στην εθνικη. Και να'σου και ολο το συστημα προπαγανδας να σπρωχνει για να πειστουν τα προβατα και οι μη γνωριζοντες
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Της ιδιας συμμοριας ειναι και η Μπενφικα που αγορασε τον υπερπαικτη Φεισα με 5 ματς σε 2 χρονια 5 εκατ απο τον γαυρο
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Μεγάλο παράδειγμα ο Ρομπέρτο, για το τι παραμύθι που πουλάει ο εσκομπαρινακηςKostomanolis έγραψε:Τι επιμενετε για τα ποσα;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 08 Αύγ 2017, 08:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο φεισα άλλο ποιο χοντρό παράδειγμα ξεπλυματοςKostomanolis έγραψε:Της ιδιας συμμοριας ειναι και η Μπενφικα που αγορασε τον υπερπαικτη Φεισα με 5 ματς σε 2 χρονια 5 εκατ απο τον γαυρο
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
η μπιζνα των μεταγραφων εξαρταται απο δυο παραγοντες...τους μανατζαρεους και το ονομα των κλαμπ...
για παραδειγμα ομαδες οπως η ντιναμο ζαγκρεμπ, η πορτο, η μπενφικα, κατι βελγικες κλπ μπορουν να πουλουν και ανθρακα για θησαυρο, γιατι μεσα απο τα χρονια εχουν αποδειχθει αξιοπιστα φυτωρια τροφοδοσιας μεγαλων ευρωπαικων κλαμπ...
ο γαυρος αντιστοιχα δεν ξερω με ποιους τροπους, φαινεται οτι ειχε ανοιξει παρτιδες με καποια δυνατα γραφεια που κατα διαστηματα τον τροφοδοτουσαν με παιχτες με καλη μεταπωλητικη αξια...καπως ετσι εχτισε ενα ονοματακι στην ευρωπη με αποτελεσμα να μπορει να πουλαει καλυτερα...δεν ειναι λιγοι οι πρωην παιχτες του που αν το καλοσκεφτουμε στεριωσαν στην ευρωπη...
αυτο βεβαια εξαρταται και απο τα χρηματα τα οποια εισαι διαθεσιμος να δωσεις για να αγορασεις παιχτες, γι αυτο και παλαιοτερα με το μαρουλι του τσου λου ο γαυρος επαιρνε τετοιους παιχτες με μεγαλυτερη συχνοτητα και μπορουσε να τους πουλαει ακομα καλυτερα...
κηδεια με ξενα κολλυβα που λεμε δηλαδη :ugeek:
για παραδειγμα ομαδες οπως η ντιναμο ζαγκρεμπ, η πορτο, η μπενφικα, κατι βελγικες κλπ μπορουν να πουλουν και ανθρακα για θησαυρο, γιατι μεσα απο τα χρονια εχουν αποδειχθει αξιοπιστα φυτωρια τροφοδοσιας μεγαλων ευρωπαικων κλαμπ...
ο γαυρος αντιστοιχα δεν ξερω με ποιους τροπους, φαινεται οτι ειχε ανοιξει παρτιδες με καποια δυνατα γραφεια που κατα διαστηματα τον τροφοδοτουσαν με παιχτες με καλη μεταπωλητικη αξια...καπως ετσι εχτισε ενα ονοματακι στην ευρωπη με αποτελεσμα να μπορει να πουλαει καλυτερα...δεν ειναι λιγοι οι πρωην παιχτες του που αν το καλοσκεφτουμε στεριωσαν στην ευρωπη...
αυτο βεβαια εξαρταται και απο τα χρηματα τα οποια εισαι διαθεσιμος να δωσεις για να αγορασεις παιχτες, γι αυτο και παλαιοτερα με το μαρουλι του τσου λου ο γαυρος επαιρνε τετοιους παιχτες με μεγαλυτερη συχνοτητα και μπορουσε να τους πουλαει ακομα καλυτερα...
κηδεια με ξενα κολλυβα που λεμε δηλαδη :ugeek:
Ναι βεβαια αλλαξαν τα κοζια...εμεινα εκπληκτος κι εγω με τις κεκλεισμενων και το τεραστιο προστιμο στον πρεζεμπορα, ενω σε εμας τα χαδια της ελληνικης δικαιοσυνης ηταν εμφανεστατα σε τετοιο βαθμο, που ολοιΦουτσίνι έγραψε:Εμένα με στεναχωρεί ότι η εγκληματική οργάνωση εχει επηρεάσει το DNA του παοκτση. Οι μεγαλύτεροι δεν θα ξεχάσουμε ποτε τις μεγάλες σφαγές της τελευταίας 20ετιας αλλα δεν πρεπει να χάσουμε την ποδοσφαιρική μας μάτια γιατι ο καθε οπαδός εχει την ομάδα που του αξίζει. Πραγματι χωρις την ΕΟ θα δυσκολευοταν παραπάνω αλλα ως εκεί, ίδιο θα ηταν το αποτέλεσμα με μικρές διάφορες. Στο 90% είχαν καλύτερη ομάδα οι κωλογαυροι, οταν χρειάστηκε να βάλουν χρήματα, μπορει αυτα να προερχόταν απο κ άρα παράνομη συμμετοχή σε τσουλου ή απο ναρκοπλοια, αλλα μπήκαν. Στενάχωρο ότι φέτος που φαίνεται να αλλάζουν τα κοζια κ η εο καταρρέει ο γαύρος παιζει να αφήσει τον δεύτερο με μεγαλύτερη διαφορα απο πέρυσι.
είδαν το νεο χαλίφη να ξεπροβαλει οπως ο ηλιος του μεγαλου ΠΑΣΟΚ.
Κι εγώ έκπληκτος έμεινα με την επαναφορά του Κύρου του γρανάζι στην κορυφή της κορακοφωλιάς...
Νέοι δρόμοι γεμάτοι αγώνες δόξας ανοίγονται πλέον για τον Π.Α.Ο.Κ. μας κι απορώ γιατί δεν το βλέπετε πολλοί!
Θεέ μου δώσε μου καινούρια μάτια να βλέπω καλύτερα τα τρόπαια που με περιμένουν τον γηραλέο οπαδό... :ugeek:
Και ένα ζευγάρι καινούρια αυτιά να ακούω καλύτερα το "φτιάξτε πρώτα ομάδα και μετά μιλάτε για διαιτησία"...
Υ.Γ. Ρε άσταδιάλα...Θα γίνω κι εγώ Ρίζλας και ΠΑΟΚόβιος πια...Και πολύ άντεξα τόσο νομίζω...

Νέοι δρόμοι γεμάτοι αγώνες δόξας ανοίγονται πλέον για τον Π.Α.Ο.Κ. μας κι απορώ γιατί δεν το βλέπετε πολλοί!

Θεέ μου δώσε μου καινούρια μάτια να βλέπω καλύτερα τα τρόπαια που με περιμένουν τον γηραλέο οπαδό... :ugeek:
Και ένα ζευγάρι καινούρια αυτιά να ακούω καλύτερα το "φτιάξτε πρώτα ομάδα και μετά μιλάτε για διαιτησία"...

Υ.Γ. Ρε άσταδιάλα...Θα γίνω κι εγώ Ρίζλας και ΠΑΟΚόβιος πια...Και πολύ άντεξα τόσο νομίζω...