×++++++++++++++++++++Rizla έγραψε:Κι εδω διαφωνουμε...![]()
Οσο πληρης κι αν εισαι αν εξακολουθησουν να υπαρχουν αυτα που ανεφερα πρωταθλημα δεν παιρνεις.
Βεβαια για μενα προσωπικα δεν εχει σημασια το πρωταθλημα, αλλα δυστυχως εχει για πολλους αδερφους.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- potamda
- Bet Guru 2023
Μα εδώ αποδείχθηκε.... Ο δικαστής στο σκεπτικό του έγραψε ότι έπεσε μεν ξύλο, αλλά όχι πάρα πολύ, αφού οι πλατανιώτες μπόρεσαν να συνεχίσουν τον αγώνα...john4serres έγραψε:Λόγια του αέρα.Rizla έγραψε:Δερνουν ομαδες στα αποδυτηρια, σφυριζουν υποδικοι, αλλαζουν τις γραμμες των γηπεδων...
Συγνωμη συνεχιστε την ποδοσφαιρικη σας κουβεντα...
![]()
![]()
![]()
Και γω λέω πως ο τάδε έστησε ένα τάδε ματς με τάδε σκορ.
Αλλα δεν μπορώ να το αποδειξω.
ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!!!
- navigator11
Δεν έχει σημασία. Για κάποιους δεν αρκεί αυτό που αναφέρεις. Είναι αερολογίες! Διαβολές κατά των βρωμογαυρων ήταν αυτή η αναφορά στην απόφαση. Όλοι γνωρίζουν πόσο τακτικά και ... βρώμικα πολεμιέται ο θρήνος από το παραποδοσφαιρικό κύκλωμα ...
Αυτά που γράφεις Ελβετε τα έχω γράψει πριν από εσένα,με όλα αυτά τα μέσα γέμισαν λεφτά και έφτιαξαν ομάδες ασυναγωνιστές,εμείς σαν ΠΑΟΚ ποσες χρόνιες είχαμε καλύτερη ομάδα αυτά τα 20 χρόνια;
Πόσα χρόνια ο Κόκκαλης έκανε να πάρει πρωτάθλημα;
Οι άλλοι ήταν καθαροί (εμείς τότε ήμασταν ανυπαρκτοι) και τους έκλεψε ο κρόκους;
Όταν ξεκληρισε όλη την ΑΕΚ ξεκινώντας με τον Μπαγεβιτς το εκανε τσαμπα,δεν έριξε λεφτα;
Στην Ελλάδα φίλε μου αν δεν κλέψεις δε κανείς τίποτα,ούτε τους επαινω ούτε τους ζηλευω,τους σιχαίνομαι όσο τίποτα,γιατί έκαναν το ποδόσφαιρο τσιφλίκι τους.
Ομάδες όμως κατά καιρούς είχαν πάρα πολύ καλές,έστω με όλα αυτά που έκαναν 9/10 χρονιες ήταν καλυτεροι απο εμας.
Γι'αυτό γράφω να φτιάξουμε εμείς μια ομαδάρα τώρα που έχουμε τον Σαββίδη να τους ξεφτυλισουμε σε όλη την Ελλάδα και ας πάρουν το πρωταθλημα να το βάλουν στον κώλο τους.
Οι άλλοι ήταν καθαροί (εμείς τότε ήμασταν ανυπαρκτοι) και τους έκλεψε ο κρόκους;
Όταν ξεκληρισε όλη την ΑΕΚ ξεκινώντας με τον Μπαγεβιτς το εκανε τσαμπα,δεν έριξε λεφτα;
Στην Ελλάδα φίλε μου αν δεν κλέψεις δε κανείς τίποτα,ούτε τους επαινω ούτε τους ζηλευω,τους σιχαίνομαι όσο τίποτα,γιατί έκαναν το ποδόσφαιρο τσιφλίκι τους.
Ομάδες όμως κατά καιρούς είχαν πάρα πολύ καλές,έστω με όλα αυτά που έκαναν 9/10 χρονιες ήταν καλυτεροι απο εμας.
Γι'αυτό γράφω να φτιάξουμε εμείς μια ομαδάρα τώρα που έχουμε τον Σαββίδη να τους ξεφτυλισουμε σε όλη την Ελλάδα και ας πάρουν το πρωταθλημα να το βάλουν στον κώλο τους.
-
Αυτό που γράφω Κορινθιέ είναι οτι αν μια χρονια έχαναν το πρωταθλημα από εμάς και δύο από τους συνήθεις ελληνες υπόπτους του ΠΟΚ, πότε δεν είχαν αφήσει εμας και όλους τους άλλους τόσο πίσω. ..obanebane έγραψε:Αυτά που γράφεις Ελβετε τα έχω γράψει πριν από εσένα,με όλα αυτά τα μέσα γέμισαν λεφτά και έφτιαξαν ομάδες ασυναγωνιστές,εμείς σαν ΠΑΟΚ ποσες χρόνιες είχαμε καλύτερη ομάδα αυτά τα 20 χρόνια;
Αυτο προκύπτει απο το οτι η η οικονομία είναι μια αλυσίδα
Το ένα χαμένο θα έφερνε το επόμενο χαμένο και ουτο καθ εξής
Εσυ που το ξερεις πως ειχαν καλυτερη ομαδα?Επιαζαν,μηπως το ιδιο αθλημα?obanebane έγραψε:Αυτά που γράφεις Ελβετε τα έχω γράψει πριν από εσένα,με όλα αυτά τα μέσα γέμισαν λεφτά και έφτιαξαν ομάδες ασυναγωνιστές,εμείς σαν ΠΑΟΚ ποσες χρόνιες είχαμε καλύτερη ομάδα αυτά τα 20 χρόνια;
Εαν επαιζαν το ιδιο αθλημα,θα μπορουσες να κανεις τη συγκριση αλλα επειδη το αθλημα που επαιζαν και εξακολουθουν να παιζουν εχει αλλους κανονες απο αυτους του ποδοσφαιρου,δεν μπορεις να κανεις ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ συγκριση.
Οταν μπαινεις στο γηπεδο και ξερεις πως θα κερδισεις οτι και και να γινει ολα ειναι διαφορετικα.
Πολυ πιθανο αυτο που γραφεις,δε διαφωνω.
Απλα αυτο που μας εχει διδαξει η ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι οτι με το σταυρο στο χερι κερδισαν λιγοι, απο τοτε δε που το τσαμπιονς λιγκ αρχισε να μοιραζει χρυσαφι ,κανεις.
Απλα αυτο που μας εχει διδαξει η ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι οτι με το σταυρο στο χερι κερδισαν λιγοι, απο τοτε δε που το τσαμπιονς λιγκ αρχισε να μοιραζει χρυσαφι ,κανεις.
-
Σωστό και το σχόλιο του μπαφου
Οταν μπαινειΣ στο γήπεδο με ψυχολογία νικητή και ΚΥΡΙΩΣ έχεις επιβάλλει στον αντίπαλο ψυχολογία ηττημενου και βάζει καί το χεράκι του εστω και ελάχιστα ο κριτής...ε τότε γαμ@@ και δέρνεις ασαλιωτα
Οταν μπαινειΣ στο γήπεδο με ψυχολογία νικητή και ΚΥΡΙΩΣ έχεις επιβάλλει στον αντίπαλο ψυχολογία ηττημενου και βάζει καί το χεράκι του εστω και ελάχιστα ο κριτής...ε τότε γαμ@@ και δέρνεις ασαλιωτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Δευ 07 Αύγ 2017, 22:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγω προσωπικα θελω η ομαδα μου να πηγαινει με το σταυρο στο χερι και με το μαχαιρι στα δοντια!!!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑ ΠΑΟΚ!!!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑ ΠΑΟΚ!!!
Και εγω το ιδιο μπαφε και αυτο δε μπορει να μου το αμφισβητησει κανεις,το εχω ξαναγραψει,εγω εγινα ΠΑΟΚ απο 600 χιλιομετρα μακρια,δεν ειχα καμια καταβολη και τιποτα που να με συνδεει με την ομαδα,παιρνεις χαμπαρι σε τι περιβαλλον και με ποιες συνθηκες φωναζω ΠΑΟΚ τα τελευταια τουλαχιστον 30 χρονια απο τα 39 της ζωης μου;
Δηλαδή τα πρωταθλήματα ο γαυρος τα παίρνει με την υπερδιαγαλαξιακη ομαδα που εχει και κε τα λεφτα που σπρωχνει ο χοντρος? Θα μας τρελάνετε? Σε ενα φυσιολογικό πρωτάθλημα θα παλευες το λιγότερο τα 7 στα 10 πρωταθλήματα. Όταν έχουμε όλα τα εξωαγωνιστικα δε νοείται να μου λέτε για τα καθαρά αγωνιστικά. Τ οτι αυτοκτονω εγω με τα χωρια και ο γαυρος τα μισα και παραπάνω τα παίρνει με διαιτησία δε δικαιολογεί τίποτα. Τον εχω κανει πουτανα τοσες φορες και με κοντρα διαιτησια δε είναι λογικό να μου μιλάτε για ρετσους και ιντεγες. Έλεος
+1mpafos4 έγραψε:Εγω προσωπικα θελω η ομαδα μου να πηγαινει με το σταυρο στο χερι και με το μαχαιρι στα δοντια!!!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑ ΠΑΟΚ!!!
Εμένα με στεναχωρεί ότι η εγκληματική οργάνωση εχει επηρεάσει το DNA του παοκτση. Οι μεγαλύτεροι δεν θα ξεχάσουμε ποτε τις μεγάλες σφαγές της τελευταίας 20ετιας αλλα δεν πρεπει να χάσουμε την ποδοσφαιρική μας μάτια γιατι ο καθε οπαδός εχει την ομάδα που του αξίζει. Πραγματι χωρις την ΕΟ θα δυσκολευοταν παραπάνω αλλα ως εκεί, ίδιο θα ηταν το αποτέλεσμα με μικρές διάφορες. Στο 90% είχαν καλύτερη ομάδα οι κωλογαυροι, οταν χρειάστηκε να βάλουν χρήματα, μπορει αυτα να προερχόταν απο κ άρα παράνομη συμμετοχή σε τσουλου ή απο ναρκοπλοια, αλλα μπήκαν. Στενάχωρο ότι φέτος που φαίνεται να αλλάζουν τα κοζια κ η εο καταρρέει ο γαύρος παιζει να αφήσει τον δεύτερο με μεγαλύτερη διαφορα απο πέρυσι.
- sourmenetes
- Moderator
Εγω φιλε το ακουσα αυτο για τα 15 εκ.απο τυπο που πηγαινει το γιο του στις ακαδημιες του πουστογαβρου.obanebane έγραψε:sourmenetes έγραψε:Εσυ το πιστευεις δηλαδη;;;obanebane έγραψε:Αν οντως ισχυουν αυτα τα νουμερα για τη μεταγραφη Ρετσου,ο γαυρος επιασε το λαχειο και μετα αντε πιαστον.
Με 15+20 αν περασει τους Κροατες θα φερει 2-3 παιχταραδες και θα τον κοιταμε με το κυαλι.
Τι στο πουτσο γινεται,τι κανουν τοσο καλα αυτοι και τοσο λαθος εμεις;
Που επαιξε αυτο το παιδι και κρινουν καποιοι οτι εχει τοσο μεγαλη αξια;
Με 5 εμφανισεις στο πρωταθλημα και 2-3 στην ευρωπη.
Σορρυ αλλα θα ηθελα πολυ να ειμαι μπροστα σε αυτην την διαπραγματευση.
Ρε συ υπαρχουν ξενα δημοσιευματα,ολα κατευθυνομενα ειναι;
Αλλωστε εχουμε πολλα παραδειγματα απιστευτων αγοραπωλησιων παιχτων στην εποχη μας.
Εσυ το αποκλειεις δηλαδη;
15 για τον ρετσο και αλλα 10 για εναν ακομα νεαρο(δε θυμαμαι το ονομα).
Αυτα ηταν απο εποχης μπεντο μου πε αυτος.
Εγω προσωπικα δεν το πιστευω.τι να σου πω;;;;
Γελαω βασικα..
Αυτα τα λεφτα δε τα δινεις σε επιθετικο ρε bane.τι.να πω..
Ο σαμαρης που ειπαν οτι πηραν 10 ειχε παιξει και 5-6 ματς τσου λου.αυτος με τι;;;με τη λειβαδια;;τον ειδανε και δακρυσανε;;;