Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Ποιος καουρι...εδω ο αλλος θα κανει μεταγραφαρες οπως και καθε χρονο
οποτε μεχρι τον Δεκεμβρη θα 'χει καθαρισει το πρωταθλημα και πάλι.
Ασε που φετος θα μπει και ομιλους CL οποτε ξεχναμε και το επομενο οχι μονο το φετινο.
οποτε μεχρι τον Δεκεμβρη θα 'χει καθαρισει το πρωταθλημα και πάλι.
Ασε που φετος θα μπει και ομιλους CL οποτε ξεχναμε και το επομενο οχι μονο το φετινο.
Το μεθεπόμενο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- potamda
- Bet Guru 2023
σχετικό - άσχετο
χαμπάρι έχουμε πάρει τι γίνεται στην κεδ; ποιος κάνει κουμάντο πάλι;
και καθόμαστε και συζητάμε για ρέτσο και τι μεγάλη ομάδα, οργανωμένη, σοβαρή, ευρωπαϊκή, τιτανοτεράστια, με εκπληκτικές μεταγραφές κλπ κλπ είναι ο γκέι;
μήπως κοιμόμαστε κανονικότατα και ονειρευόμαστε πρωταθλήματα;
δε μας έφτασαν οι 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων; δε βλέπουμε πώς περνάει απαρατήρητος ο τίγρης; δεν αναρωτιόμαστε πώς πήρε άδεια ο αφραγκούζος και κάνει κανονικότατα μεταγραφές ενώ χρωστάει παντού;
Ξέρω, ξέρω... Ας κάνουμε πρώτα ομάδα εμείς και μετά συζητάμε για όλα αυτά...
και καθόμαστε και συζητάμε για ρέτσο και τι μεγάλη ομάδα, οργανωμένη, σοβαρή, ευρωπαϊκή, τιτανοτεράστια, με εκπληκτικές μεταγραφές κλπ κλπ είναι ο γκέι;
δε μας έφτασαν οι 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων; δε βλέπουμε πώς περνάει απαρατήρητος ο τίγρης; δεν αναρωτιόμαστε πώς πήρε άδεια ο αφραγκούζος και κάνει κανονικότατα μεταγραφές ενώ χρωστάει παντού;
Μονο σ' αυτο ελπιζουμε, αλλα και παλι θα ειναι πολυ δυσκολο, εξαρταται αν ξαναμπει ομιλουςeorptol1 έγραψε:Το μεθεπόμενο;
η πουλήσει κανα παιχτακι παλι.
Special αφιερωμένο το μελοποιημένο απ τον Μίκη Θεοδωράκη: "Είμαστε δυοοο, είμαστε τρεεειιιςςς.........."!!!!potamda έγραψε:σχετικό - άσχετο

Μέχρι εκεί όμως, έτσι?

- sourmenetes
- Moderator
Εσυ το πιστευεις δηλαδη;;;obanebane έγραψε:Αν οντως ισχυουν αυτα τα νουμερα για τη μεταγραφη Ρετσου,ο γαυρος επιασε το λαχειο και μετα αντε πιαστον.
Με 15+20 αν περασει τους Κροατες θα φερει 2-3 παιχταραδες και θα τον κοιταμε με το κυαλι.
Τι στο πουτσο γινεται,τι κανουν τοσο καλα αυτοι και τοσο λαθος εμεις;
Που επαιξε αυτο το παιδι και κρινουν καποιοι οτι εχει τοσο μεγαλη αξια;
Με 5 εμφανισεις στο πρωταθλημα και 2-3 στην ευρωπη.
Σορρυ αλλα θα ηθελα πολυ να ειμαι μπροστα σε αυτην την διαπραγματευση.
Οταν θα τρολαρετε και θα εχω υποψια οτι αναφερεστε σε εμενα θα την ακουτε κανονικοτατα.
Χαρτακια στη χαριζω λογω των οσων εχουμε περασει εδω μεσα τοσα χρονια.
Αν δεν θελετε να συμμετεχετε σε κατι που γραφετε δεν υπαρχει λογος ειρωνιας,το προσπερνατε και ολα καλα.
Αυτο σημαινει σεβασμος στη γνωμη του αλλου,δε λεω οτι ειμαι αγιος αλλα σας σεβομαι ολους.
Χαρτακια στη χαριζω λογω των οσων εχουμε περασει εδω μεσα τοσα χρονια.
Αν δεν θελετε να συμμετεχετε σε κατι που γραφετε δεν υπαρχει λογος ειρωνιας,το προσπερνατε και ολα καλα.
Αυτο σημαινει σεβασμος στη γνωμη του αλλου,δε λεω οτι ειμαι αγιος αλλα σας σεβομαι ολους.
sourmenetes έγραψε:Εσυ το πιστευεις δηλαδη;;;obanebane έγραψε:Αν οντως ισχυουν αυτα τα νουμερα για τη μεταγραφη Ρετσου,ο γαυρος επιασε το λαχειο και μετα αντε πιαστον.
Με 15+20 αν περασει τους Κροατες θα φερει 2-3 παιχταραδες και θα τον κοιταμε με το κυαλι.
Ρε συ υπαρχουν ξενα δημοσιευματα,ολα κατευθυνομενα ειναι;
Αλλωστε εχουμε πολλα παραδειγματα απιστευτων αγοραπωλησιων παιχτων στην εποχη μας.
Εσυ το αποκλειεις δηλαδη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 07 Αύγ 2017, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Οταν βγάλουμε 18χρονο με 34 εμφανισεις και 2700 αγωνιστικα λεπτα, τοτε θα γραφουμε και εμεις φανφάρες.sourmenetes έγραψε:Εσυ το πιστευεις δηλαδη;;;obanebane έγραψε:Αν οντως ισχυουν αυτα τα νουμερα για τη μεταγραφη Ρετσου,ο γαυρος επιασε το λαχειο και μετα αντε πιαστον.
- navigator11
Πού πωλείται ο ρετσινας και πόσο; Έτσι για το χαβαλέ! Προσωπικά δεν πιστεύω ο,τιδήποτε αφορά σε θέματα αγοραπωλησιών αυτής της πουστρομ@δ@ς! Ευνόητοι, θαρρώ, οι λόγοι. Αντίκεινται αυτά τα παραμύθια οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής αλλά και εν γένει λογικής. Γνώμη μου.
- john4serres
Οταν βγάλουμε 18χρονο με 34 εμφανισεις και 2700 αγωνιστικα λεπτα, τοτε θα γραφουμε και εμεις φανφάρες.sourmenetes έγραψε:Εσυ το πιστευεις δηλαδη;;;obanebane έγραψε:Αν οντως ισχυουν αυτα τα νουμερα για τη μεταγραφη Ρετσου,ο γαυρος επιασε το λαχειο και μετα αντε πιαστον.
εδιτ:βασικα πανηγύρι θα κανουμε
Μπανε δεν θελω χαρισματα, επιθυμω να την "ακουσω".
Τωρα να πιασω συζητηση για το αν ο γκευ θα παρει ενα πρωταθλημα, επειδη θα πουλησει ενα παιχτη ή θα μπει στους ομιλους φερνοντας παιχταραδες ενω δεν το εχει κανει τα προηγουμενα χρονια, αλλα και να το εχει κανει κατα την αποψη σου, θα χρειαζεται πάντα την καλυψη 4-5 μετρων εξω απο την περιοχη του και ενίοτε καμια ψιλη μεσα στα αποδυτηρια,δεν θα το κανω.
Τωρα να πιασω συζητηση για το αν ο γκευ θα παρει ενα πρωταθλημα, επειδη θα πουλησει ενα παιχτη ή θα μπει στους ομιλους φερνοντας παιχταραδες ενω δεν το εχει κανει τα προηγουμενα χρονια, αλλα και να το εχει κανει κατα την αποψη σου, θα χρειαζεται πάντα την καλυψη 4-5 μετρων εξω απο την περιοχη του και ενίοτε καμια ψιλη μεσα στα αποδυτηρια,δεν θα το κανω.
Δε μπορουμε να μενουμε συνεχεια σε αυτα ρε συ,αλλιως ποιος ο λογος να ασχολουμαστε;
Υπηρξε χρονια που ειμασταν ξεκαθαρα καλυτεροι απο αυτους και δε πηραμε το πρωταθλημα;
Αντε περυσι να το δεχθω οτι ειμαστε στο ιδιο επιπεδο η και λιγο καλυτεροι οχι ομως σε ολη τη διαρκεια του πρωταθληματος,την τρυπαρα του φορ ομως την καλυψαμε τον γεναρη,αν το ειχαμε κανει απο το καλοκαιρι,τωρα θα παιζαμε εμεις με τους Κροατες την εισοδο μας στους ομιλους.
Χασαμε τεραστια ευκαιρια,η περυσινη ομαδα του γαυρου ηταν η χειροτερη της τελευταιας 20ετιας.
Γιαυτο εγραψα οτι αν παρει 35 ζεστα θα τον βλεπουμε με το κυαλι.
Δε θελω να επιβαλω τη γνωμη μου ουτε να αλλαξω τη δικη σας,αλλα αν δε το δουμε λιγο ψυχρα το πραγμα παντα θα βρισκουμε δικαιολογιες.
Δε λεω οτι δεν εχουν βαση,αλλα δε φταιει μονο αυτο.
Υπηρξε χρονια που ειμασταν ξεκαθαρα καλυτεροι απο αυτους και δε πηραμε το πρωταθλημα;
Αντε περυσι να το δεχθω οτι ειμαστε στο ιδιο επιπεδο η και λιγο καλυτεροι οχι ομως σε ολη τη διαρκεια του πρωταθληματος,την τρυπαρα του φορ ομως την καλυψαμε τον γεναρη,αν το ειχαμε κανει απο το καλοκαιρι,τωρα θα παιζαμε εμεις με τους Κροατες την εισοδο μας στους ομιλους.
Χασαμε τεραστια ευκαιρια,η περυσινη ομαδα του γαυρου ηταν η χειροτερη της τελευταιας 20ετιας.
Γιαυτο εγραψα οτι αν παρει 35 ζεστα θα τον βλεπουμε με το κυαλι.
Δε θελω να επιβαλω τη γνωμη μου ουτε να αλλαξω τη δικη σας,αλλα αν δε το δουμε λιγο ψυχρα το πραγμα παντα θα βρισκουμε δικαιολογιες.
Δε λεω οτι δεν εχουν βαση,αλλα δε φταιει μονο αυτο.
Θα σου αντιστρεψω το ερωτημα,ποσες χρονιες αυτοι ηταν ξεκαθαρα καλυτεροι απο εμας ή απο τους αλλους;
Δεν ειναι δικαιολογια αδερφε οτι εφαγαν ξυλο του Πλατανια στο ημιχρονο, γεγονος ειναι.
Γεγονος ειναι και το σφαξιμο του Ατρομητου και τα οφσαιντ και το οτι το λεβαδειακος γαυρος δεν εχει ληξει ακομα.
Γεγονος ειναι οτι σφυριζουν στην σουπερλιγκ υποδικοι διαιτητες.
Γεγονος ειναι οτι ο ΠΑΟΚ εφαγε 7αγ κεκλεισμενων.
Μπορεις να τα δεις εσυ ως δικαιολογια κι εγω ως γεγονοτα ομως η ουσια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα με αυτες τις δικαιολογιες ή τα γεγονοτα δεν προκειται να παρει ΠΟΤΕ κι αυτο ειναι δεσμευση.
Δεν ειναι δικαιολογια αδερφε οτι εφαγαν ξυλο του Πλατανια στο ημιχρονο, γεγονος ειναι.
Γεγονος ειναι και το σφαξιμο του Ατρομητου και τα οφσαιντ και το οτι το λεβαδειακος γαυρος δεν εχει ληξει ακομα.
Γεγονος ειναι οτι σφυριζουν στην σουπερλιγκ υποδικοι διαιτητες.
Γεγονος ειναι οτι ο ΠΑΟΚ εφαγε 7αγ κεκλεισμενων.
Μπορεις να τα δεις εσυ ως δικαιολογια κι εγω ως γεγονοτα ομως η ουσια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα με αυτες τις δικαιολογιες ή τα γεγονοτα δεν προκειται να παρει ΠΟΤΕ κι αυτο ειναι δεσμευση.
- desperando
- Επικοινωνία:
Δηλαδή ο μαρκινιος πήγε στην Παρι με 30 μύρια από Ρομά που τον είχε αγοράσει κι όλας 6,και ο ρετσος θα πάρει 15 μύρια μεταγραφή που έχει 15 επαγγελματικούς αγώνες?obanebane έγραψε:sourmenetes έγραψε:Εσυ το πιστευεις δηλαδη;;;obanebane έγραψε:Αν οντως ισχυουν αυτα τα νουμερα για τη μεταγραφη Ρετσου,ο γαυρος επιασε το λαχειο και μετα αντε πιαστον.
Ρε συ υπαρχουν ξενα δημοσιευματα,ολα κατευθυνομενα ειναι;
Αλλωστε εχουμε πολλα παραδειγματα απιστευτων αγοραπωλησιων παιχτων στην εποχη μας.
Εσυ το αποκλειεις δηλαδη;
Και άντε ας πούμε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να είναι τέτοια τα ποσά.
Εσύ πιστεύεις ότι ο γαύρος θα βάλει στις τσέπες του πάνω από το 50% του συνολικού ποσού της μεταγραφής?
Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που υποτίθεται ότι κάνει τόσο ακριβές πωλήσεις,δες πόσα ξόδεψε μετά και που.
Μόλις πριν 6 μήνες έβαλε στα ταμεία του 25 μύρια από τις πωλήσεις μιλιβογεβιτς και ιντεγε.τι το τόσο σπουδαίο έφερε μέχρι σήμερα?