Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

DarkStorm έγραψε:
Φουτσίνι έγραψε:Δυο επισημάνσεις ,α) το 90% των παικτών που ακούγονται ως παπας και ακούω απο κάποια παιδιά ότι ειναι και παιχταράδες, δεν τους υπολογίζουν οι ομάδες τους ούτε ως τρίτες αλλαγές, έτσι ηταν κ ο κανιας οταν ήρθε. Δεν ειναι άμπαλο το παιδί αλλα αυτοί οι παίκτες δεν σε αλλάζουν επίπεδο. Β) Καθε χρόνο την τελευταία 6ετία τα ίδια, αν ποτε σοβαρευομασταν σαν ομάδα πιστεύω θα μας έλειπε αυτή η γλυκιά προσμονή του Αυγούστου. Αναμονή για το μεγάλο μπαμ μεχρι τις 31 και μετα θα αναρτήσουμε κατάλογο με τις παικτουμπες που μείνανε ελεύθεροι. Στην αρχή λέγαν ότι μας θεωρούν οι διοικούντες ολίγον ιθαγενείς, αλλα τωρα εχει αρχίσει κ μου αρέσει το Αυγουστιάτικο μουχαμπετι
:arrow:
Κάτσε να σε απαντήσω γιατι το πήρες μονότερμα. Στο:
α) Οταν παίζουν σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα απο την "ΣουπαΛιγδα" λογικο εδω απ' καποια παιδια ενω τον παρακολουθούσαν να πουν ειναι παιχταραδες που το παραξενο? (Να στεκει αυτα που λες) και 2ον πανω στον Κάνιας στο Ισπανικο Πρωταθλημα επαιζε ενα απο τα καλυτερα μην πω το καλυτερο πρωταθλημα στην Ευρώπη!
β) Οσο για το β) η απάντηση είναι η εξής: Τοτε πεφτουν και οι τιμές ποδοσφαιριστών ρε φίλος αν λήγουν σε 1χρόνο απο την ομάδα τους για να πέσει το μαλλί μην τον χάσουν ελευθερο(αν υπαρχει η οχι προσφορα να τον δώσουν μεγαλύτερο μαλλι σε κάποια ενδιαφερομενη ομαδα τι να κανουμε έτσι ειναι εταιρια ειναι η κάθε ομαδα το κέρδος κοιταει)
Μια συμβουλή πάντος γιατι και ποδοσφαιρο παίζαμε και εξω που σπουδαζαμε σε πανεπιστημιακή ομάδα κ εδώ σε Ελλάδα ημιεπαγγελματικά ποδοσφαιρικά να βλέπεις και μην γκρινιαζεις και οταν εισαι ΠΑΟΚ να περιμένεις για το καλυτερο ηλιθιοι δεν ειναι στην διοικηση..
Αυτό!
Δεκτή η συμβουλή σου φίλε μου, αλλα επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη χωρις να γκρινιάζω.
Α) Αν ο παιχτησ προέρχεται απο τις 4 πρώτες των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων να το δεχτώ, αλλα παίχτες που η όσασουνα κ η Μονπελιέ δεν τους θέλουν ούτε στις προπονήσεις όχι, δεν ειμαστε Αστέρας Τρίπολης. Ειναι προτιμότερο κ θεωρώ μικρότερου ρίσκου να ασχοληθείς με το αστέρι πχ της εστερσουντ. Το πρόβλημα ειναι ότι στην δεύτερη περίπτωση πρεπει να τον πείσεις ότι έρχεται σε μεγαλύτερη κ όχι μονο οικονομικά αλλα κ ποδοσφαιρικά τακτοποιημένη ομάδα κ το κυριότερο να σπάσεις συμβόλαιο.
Β) Ειναι θέμα θεώρησης του επενδυτή. Η μακροπρόθεσμη σωστή επένδυση στο ποδόσφαιρο θελει ολοκληρωμένο σκαουτινγκ κ επιλογή ενεργών παικτών νωρίς κ όσο το δυνατών συμμετοχή στην προετοιμασία. Αυτό δίνει μακροπρόθεσμα αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα , τίτλους, υπεραξία παιχτών κ ίσως έσοδα. Πολυτραυματίες, προβληματικοί χαρακτήρες κ παίκτες που τέλη Αυγούστου που κτακρυμνιζεται η τιμή τους ( γιατι άραγε δεν τους θελει κανένας σοβαρός συλλογος; ) ποτε δε με κάνανε χαρούμενο ( πχ Μπερμπάτοφ ).
Χαίρομαι για την οικονομική ηρεμία κ νοικοκυροσύνη (όχι ευμάρεια) του συλλόγου και απολαμβάνω την παρέα στο φόρουμ. Ούτε γκρινιεσ ούτε γιουχες ότι κ να γινει, αλλα ούτε κ υπερμετροι ενθουσιασμοι διότι το σωστό ποδόσφαιρο ειναι συγκεκριμένο κ αυτή την στιγμή απέχουμε αρκετά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

anekfrastos έγραψε:Εμένα πάλι, απο τη νέκρα αυτή προτιμώ να διαβάζω ονόματα και ας είναι και παπάδες :)
Μετά όμως αυτό που με εκνευρίζει είναι όταν κάποιοι τα δένουν κόμπο και αρχίζουν να κράζουν μιχελ, Σαββίδη κλπ που δεν τους έφεραν.
Ονοματα ;) :D
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

pgetsos έγραψε:
anekfrastos έγραψε:Εμένα πάλι, απο τη νέκρα αυτή προτιμώ να διαβάζω ονόματα και ας είναι και παπάδες :)
Μετά όμως αυτό που με εκνευρίζει είναι όταν κάποιοι τα δένουν κόμπο και αρχίζουν να κράζουν μιχελ, Σαββίδη κλπ που δεν τους έφεραν.
Ονοματα ;) :D
Αν κρίνω και από τα τελευταία σου "ανέκδοτα", μάλλον κόλλησες Roman :P
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μαλλον αλλο καταλαβες

Λεω σ'αρεσει να διαβαζεις ονοματα, οχι "σε 48 ωρες ερχεται παιχτης" ;)
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Δημοσίευση από Vasilis pap »

PAOKSAV έγραψε:
Vasilis pap έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Ιβάν το καταλαβαίνω για μια ομάδα που δεν παίζει champions leugeu και δεν έχει τα έσοδα από εκεί όπως πχ ο Γαυρος έχεις κάνει όντως τόσα χρόνια πολύ ακριβές μεταγραφές! Αλλά αν θες να απογειωθεί η ομάδα να μπεις Ομίλους Τσουλου και να πάρεις Πρωτάθλημα πρέπει να τα χώσεις φέτος χοντρά! Μην το σκέφτεσαι η Τώρα η Ποτέ!Δώσε 2 με 2.5 Πάρε Ζαμπρανο Δώσε αλλά 2 πάρε μια χαφαρα και άλλα 2 για τον Βιερηνια 6εκ ριξτα στο τραπέζι! Θα τελειώσουν τα διάρκειας μονο από αυτές τις μεταγραφές άλλαξε μας επίπεδο ήρθε η Ωρα!
Φίλε εσύ από προχθές μας λένε ονόματα στόπερ και χαφ. Από ώρα σε ώρα έλεγες. Δεν θέλω να ειρωνευτω αλλά εντάξει να είστε σοβαροί κάποιοι στο φόρουμ να μην διαβάζουμε αερολογιες

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι 3 μεταγραφες που ειπες δεν ειναι 6 ειναι 16εκ ακομα. Πας καλα αγορι μου? Τι μπακαλιστικα ειναι αυτα...2 + 2 + 2, ουτε συμβολαια ουτε εφοριες δεν βαζετε μεσα τιποτα.
Φίλε δεν σε έπιασα. Τι ακριβώς λες?[FACE WITH TEARS OF JOY] Εγώ μιλάω για τον Πέτρο που θα μας έλεγε τις "inside infoormation" με ονόματα των παικτών που είναι και καλά μια ανάσα! Εσύ που αναφέρεσαι ?

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μακαρας έγραψε:Μάλιστα ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ... Ο Μίχελ βγαίνει ψεύτης ο προπονητής είναι ΜΕΤΡΙΟΣ ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ δεν τα χώνει κτλ... όπως κάθε χρόνο η ίδια μίρλα... Πέρυσι για κάποιους συνοπαδούς μου που γράαψανε ότι αργήσαμε και δεν κλείσαμε παίκτες που χρειαζόμασταν ο Μίχελ ΈΦΕΡΕ ΜΑΤΟΣ ΣΑΧΟΦ ΚΡΕΣΠΟ ΚΑΝΙΑΣ ΚΑΜΠΟΣ ΜΠΡΙΚΙΤΣ ΠΡΙΝ τα ευρωπαικά πρώτα ματς. Και μετά για τα πλέυ οφ της Ευρώπης έφερε ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΒΑΡΕΛΑ και την επιλογή του Γιώργου τον ΤΙΑΜ. Άρα είχε καλύψει τις ανάγκες του ρόστερ και στον δεύτερο γύρω έφερε και δύο ποιοτικούς παίκτες όπως ΜΜΠΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΛΑ. Φέτος λόγω αλλαγής προπονητή και συστήματος δεν έκελεισαν κάποιες μεταγραφές όπως του εντόυ.Έφερε παίχτη που σε αλλάζει επίπεδο και παίζει και εξτρέμ και δεύτερος φορ για το 4-4-2 τον ΜΑΚ, έφερε ένα από τα μεγαλύτερα περυσινά ταλέντα τον ΛΗΜΝΙΌ, ακόμη έφερε έναν καλύτερο τακτικά και αμυντικά αριστερό μπάκ για να ξεκουράζει τον ΛΕΟΒΑΤΣ δηλαδή τον ΛΕΒΕΚ, ΈΦΕΡΕ έναν πάρα πολύ καλό τερματά και σε τέλεια ηλικία τον ΡΕΥ με 4 μύρια και επειδή λόγω λάθος εκτίμησης (προσωπική άποψη) στο δεξί μπάκ αλλά και λόγω του ότι θέλει να παίξει 4-4-2 ο ΣΤΑΝΟΓΙΕΒΙΤΣ θέλει δεξί εξτρέμ ακόμη καλύτερο του κάμπος και του ενρίκε και σε γκόλ και τακτικά όπως και δεύτερο δεξί μπακ να ξεκουράζει σε κάποιους αγώνες τον ΜΑΤΟΣ προσπαθεί το κόλπο γκρόσο με τον ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ που σε ανεβάζει επίπεδο και στις θέσεις κεντρικού αμυντικου 6 και 8 θα φέρει ποιοτικούς παίκτες καλύτερους από τους υπάρχοντες, αλλά τρύπα για τα πρώτα ευρωπαικά ματς και για την σουπερ λίγκα δεν έχουμε. Απλώς επειδή θα χτυπήσει ντάμπλ όπως και μια καλύτερη πορ΄εία απο πέρυσι στην ευρώπη θα φέρει και καλύτερους παίκτες στις θέσεις 4-6-8. Η ομάδα είναι λήρης και έτσι και ξόδεψε ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ 6 μύρια σε αγορές από τον ιανουάριο και η αγορά ΡΕΥ είναι εξτρά από το μπάτζετ των μεταγραφών. Οι τρεις κάτω εκτός του Οφόε ο οποίος κόπηκε σε ιατρικά από ρωσική ομάδα δεν έφερε ούτε μισό παίκτη και η προπαγάνδα για τον Χάσι πάει σύνεφο άσχετως εάν στο δεύτερο ματς του γαύρου η ομάδα τους ήταν πολύ χειρότερη από την δικιά μας στο πρώτο. ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ!!!!!!!!!!! Εάν φέρει Βιειρίνια Ζαμπράνο ή τον άλλο τον χιλιανό αμυντικό που ακούγεται και τον εν ντιαγιέ τότε τι θα λέμε πάλι? Για ποιό λόγω θα γκρινιάζουμε?????????????
Μα πρόβλεψαμε ότι δεν θα φέρει

zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Μπορεί να είναι η μεγάλη μου καψούρα,αλλά αν είναι αλήθεια ότι ζητάει 1,7 καθαρά τότε ας κάτσει εκεί που είναι. Με αυτά τα λεφτά αντελινο πρέπει να πάρω χαφ και όχι φουλ μπακ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

χωρισ υπερβασεις δεν μπορεις να ζητας πρωταθλημα..φετος ακομα ιδιαιετερα λεφτα δεν δοθηκαν..ιβαν ριξε χρημα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε λογιστες ολοι γαμω το φελεκι μου, ποιος σας ειπε και το μεταφερετε ως δεδομενο πως αν δωσει π.χ 1.7 στον βιερινια αυτοματα σημαινει πως θα πεσει το μπατζετ για το χαφ??? Ρε μην τα τρωτε αμασητα, αυτο θελουν τα χαιβανια να μας βαζουν διχονοια και να μας στρεφουν εναντιον της διοικησης αφου η διχονοια και η μιζερια πουλαει ακροαματικοτητα
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Παίχτης 32 ετών, με τόσους σοβαρούς τραυματισμούς, με αυτά τα λεφτά και τριετές κλειστό, μόνο σε αραβικές, κινέζικες, και ρώσικες ομάδες, που λειτουργούν χωρίς ποδοσφαιρική λογική όταν πρόκειται για παίχτη "όνομα". Άρα λογικά θα τον φέρουμε αν πέσει λίγο ακόμα η Βόλφσμπουργκ.
Δεν είναι θέμα λογιστικό, είναι θέμα επιλογών. Οι 9 στις 10 δυτικοευρωπαικές ομάδες που θα είχαν αυτά τα χρήματα διαθέσιμα θα πήγαιναν να δώσουν 3-4 εκατομμύρια και σχετικά χαμηλό συμβόλαιο να πάρουν έναν 23άρη με ψηλό ταβάνι που σε ένα χρόνο θα έκανε τη διαφορά και σε 2-3 χρόνια θα έφευγε με ένα δεκάρικο με το οποίο θα γινόταν άλλη επένδυση. Έτσι έφτασαν ομάδες μικρότερες από μας και οπαδικά και διοικητικά να έχουν τριπλάσια και τετραπλάσια μπάτζετ και να παίρνουν παιχταράδες. Αυτό που κάνει η παε με τα ψηλά συμβόλαια σε γερασμένους παίχτες είναι οικονομικός θάνατος. Καλό το συναίσθημα στο ποδόσφαιρο αλλά για να έλθει χρειάζεται πρώτα η λογική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Σάβ 05 Αύγ 2017, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Φουτσίνι έγραψε:
DarkStorm έγραψε:
Φουτσίνι έγραψε:Δυο επισημάνσεις ,α) το 90% των παικτών που ακούγονται ως παπας και ακούω απο κάποια παιδιά ότι ειναι και παιχταράδες, δεν τους υπολογίζουν οι ομάδες τους ούτε ως τρίτες αλλαγές, έτσι ηταν κ ο κανιας οταν ήρθε. Δεν ειναι άμπαλο το παιδί αλλα αυτοί οι παίκτες δεν σε αλλάζουν επίπεδο. Β) Καθε χρόνο την τελευταία 6ετία τα ίδια, αν ποτε σοβαρευομασταν σαν ομάδα πιστεύω θα μας έλειπε αυτή η γλυκιά προσμονή του Αυγούστου. Αναμονή για το μεγάλο μπαμ μεχρι τις 31 και μετα θα αναρτήσουμε κατάλογο με τις παικτουμπες που μείνανε ελεύθεροι. Στην αρχή λέγαν ότι μας θεωρούν οι διοικούντες ολίγον ιθαγενείς, αλλα τωρα εχει αρχίσει κ μου αρέσει το Αυγουστιάτικο μουχαμπετι
Κάτσε να σε απαντήσω γιατι το πήρες μονότερμα. Στο:
α) Οταν παίζουν σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα απο την "ΣουπαΛιγδα" λογικο εδω απ' καποια παιδια ενω τον παρακολουθούσαν να πουν ειναι παιχταραδες που το παραξενο? (Να στεκει αυτα που λες) και 2ον πανω στον Κάνιας στο Ισπανικο Πρωταθλημα επαιζε ενα απο τα καλυτερα μην πω το καλυτερο πρωταθλημα στην Ευρώπη!
β) Οσο για το β) η απάντηση είναι η εξής: Τοτε πεφτουν και οι τιμές ποδοσφαιριστών ρε φίλος αν λήγουν σε 1χρόνο απο την ομάδα τους για να πέσει το μαλλί μην τον χάσουν ελευθερο(αν υπαρχει η οχι προσφορα να τον δώσουν μεγαλύτερο μαλλι σε κάποια ενδιαφερομενη ομαδα τι να κανουμε έτσι ειναι εταιρια ειναι η κάθε ομαδα το κέρδος κοιταει)
Μια συμβουλή πάντος γιατι και ποδοσφαιρο παίζαμε και εξω που σπουδαζαμε σε πανεπιστημιακή ομάδα κ εδώ σε Ελλάδα ημιεπαγγελματικά ποδοσφαιρικά να βλέπεις και μην γκρινιαζεις και οταν εισαι ΠΑΟΚ να περιμένεις για το καλυτερο ηλιθιοι δεν ειναι στην διοικηση..
Αυτό!
Δεκτή η συμβουλή σου φίλε μου, αλλα επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη χωρις να γκρινιάζω.
Α) Αν ο παιχτησ προέρχεται απο τις 4 πρώτες των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων να το δεχτώ, αλλα παίχτες που η όσασουνα κ η Μονπελιέ δεν τους θέλουν ούτε στις προπονήσεις όχι, δεν ειμαστε Αστέρας Τρίπολης. Ειναι προτιμότερο κ θεωρώ μικρότερου ρίσκου να ασχοληθείς με το αστέρι πχ της εστερσουντ. Το πρόβλημα ειναι ότι στην δεύτερη περίπτωση πρεπει να τον πείσεις ότι έρχεται σε μεγαλύτερη κ όχι μονο οικονομικά αλλα κ ποδοσφαιρικά τακτοποιημένη ομάδα κ το κυριότερο να σπάσεις συμβόλαιο.
Β) Ειναι θέμα θεώρησης του επενδυτή. Η μακροπρόθεσμη σωστή επένδυση στο ποδόσφαιρο θελει ολοκληρωμένο σκαουτινγκ κ επιλογή ενεργών παικτών νωρίς κ όσο το δυνατών συμμετοχή στην προετοιμασία. Αυτό δίνει μακροπρόθεσμα αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα , τίτλους, υπεραξία παιχτών κ ίσως έσοδα. Πολυτραυματίες, προβληματικοί χαρακτήρες κ παίκτες που τέλη Αυγούστου που κτακρυμνιζεται η τιμή τους ( γιατι άραγε δεν τους θελει κανένας σοβαρός συλλογος; ) ποτε δε με κάνανε χαρούμενο ( πχ Μπερμπάτοφ ).
Χαίρομαι για την οικονομική ηρεμία κ νοικοκυροσύνη (όχι ευμάρεια) του συλλόγου και απολαμβάνω την παρέα στο φόρουμ. Ούτε γκρινιεσ ούτε γιουχες ότι κ να γινει, αλλα ούτε κ υπερμετροι ενθουσιασμοι διότι το σωστό ποδόσφαιρο ειναι συγκεκριμένο κ αυτή την στιγμή απέχουμε αρκετά.
Για να καταλάβεις το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ επί πρόσθετα, σκέψου μόνο ότι ο Μακ ήταν ένας αποτυχημένος παίκτης σε ομάδα που έπεσε στην β Γερμανίας.
Ο Γκάρι ήταν παγκιτης σε κάποια Έλτσε,η ακριβώς τη σου μεταγραφή είναι από τη Λέγκια.
Το σούπερ 10αρι σου που όλοι τον εξυμνούν ήταν η αλλαγή του Κλέιτον σε μια μικρομεσαία της Τουρκίας.

Πρέπει να καταλάβετε πρώτα την δυναμικότητα του πρωταθλήματος και κατ επέκταση και της ομάδας.

Στην μνημονιακη Ελλαδα με 45% φορολογία είμαστε και όχι στο 2006 με 10% φορολογία
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Dimg4 έγραψε:Ρε λογιστες ολοι γαμω το φελεκι μου, ποιος σας ειπε και το μεταφερετε ως δεδομενο πως αν δωσει π.χ 1.7 στον βιερινια αυτοματα σημαινει πως θα πεσει το μπατζετ για το χαφ??? Ρε μην τα τρωτε αμασητα, αυτο θελουν τα χαιβανια να μας βαζουν διχονοια και να μας στρεφουν εναντιον της διοικησης αφου η διχονοια και η μιζερια πουλαει ακροαματικοτητα
Χαλάρωσε φιλαράκο. Ούτε χαιβανια είμαστε, και εγώ προσωπικά δεν έχω στραφεί ποτέ κατά της διοίκησης. Τα υπόλοιπα για διχόνοια, και μιζέρια είναι ότι να'ναι. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά τα λεφτά και αν είναι να τα δώσω προτιμω να πάρω χαφ που έχω μεγαλύτερη ανάγκη. Αν εσύ πιστεύεις ότι θα δώσουν 15 μύρια για μεταγραφές τότε ονειροβατεις. Πρέπει πρώτα να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ελα και σας εχω νέα! Απο ...αρμοδιότερο δεν γίνεται! καθώς σήμερα επινε τον καφέ του στην χαλκιδική χαλλλαρά! Σε ερώτηση φίλου λοιπόν, απάντησε οτι ο Ζαμπράνο ερχεται κατα 95% , για ΒΙερίνια θα δουμε λεει, καθώς αυτός θέλει πολύ να ερθει αλλα η Βολσμπουργκ ζητάει πολλά λεφτά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Χωρικός έγραψε:ελα και σας εχω νέα! Απο ...αρμοδιότερο δεν γίνεται! καθώς σήμερα επινε τον καφέ του στην χαλκιδική χαλλλαρά! Σε ερώτηση φίλου λοιπόν, απάντησε οτι ο Ζαμπράνο ερχεται κατα 95% , για ΒΙερίνια θα δουμε λεει, καθώς αυτός θέλει πολύ να ερθει αλλα η Βολσμπουργκ ζητάει πολλά λεφτά.
Χαχαχαχαχα....Ποιος έπινε σήμερα χαλλλαρα τον καφέ του στην Χαλκιδική αδερφέ;;;;Ο Μιχελ;;;;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ω ναι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”