Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Στο παρελθον ειχε ερθει και ο μπολυ και ο σερερο...αλλα δεν εκλεισαν...εγω ειπα αυτα που εμαθα..θα ερθει παλι ΣΤΑΝΤΑΡ..αν θα εχει και το δωρο μαζι του δεν το ξερω..
Λογικη και ΠΑΟΚ δεν πανε...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Με Βιειρίνια και Μακ στις μπάντες πίσω από τον Πρίγιοβιτς θεωρώ ότι αλλάζουμε επίπεδο. Είδαμε πως η ταχύτητα του Μακ σε συνδυασμό με τον κοντρολαρισμένο του παχνίδι (γιατί ταχύς είναι και ο Ενρίκε αλλά λίγο ανισόρροπος) μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμη και σε παιχνίδια που δεν είμαστε καλοί ή δε δημιουργούμε πολλές φάσεις. Επίσης με Ζαμπράνο, Κρέσπο, Βαρέλα έχουμε μια πολύ δυνατή τριάδα βασικών στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας που αλληλοσυμπληρώνονται. Στα χαφ πιστεύω ότι με την άνοδο της απόδοσης του Τσίμιροτ, τον οποίο θεωρώ με διαφορά το πιο ποιοτικό και σύγχρονό μας χαφ, θα μετριαστεί κάπως το πρόβλημα, αλλά παράλληλα ελπίζω και σε απόκτηση παίκτη στυλ Άντερσον Εσιτί, γιατί όχι και τον ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

παιδες για το οτι ηρθε ο Ζαμπρανο-μανατζερ ειναι στανταρτ ?

:nairepaok:
PAOKSAV

Δημοσίευση από PAOKSAV »

makispaspartou έγραψε:Με Βιειρίνια και Μακ στις μπάντες πίσω από τον Πρίγιοβιτς θεωρώ ότι αλλάζουμε επίπεδο. Είδαμε πως η ταχύτητα του Μακ σε συνδυασμό με τον κοντρολαρισμένο του παχνίδι (γιατί ταχύς είναι και ο Ενρίκε αλλά λίγο ανισόρροπος) μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμη και σε παιχνίδια που δεν είμαστε καλοί ή δε δημιουργούμε πολλές φάσεις. Επίσης με Ζαμπράνο, Κρέσπο, Βαρέλα έχουμε μια πολύ δυνατή τριάδα βασικών στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας που αλληλοσυμπληρώνονται. Στα χαφ πιστεύω ότι με την άνοδο της απόδοσης του Τσίμιροτ, τον οποίο θεωρώ με διαφορά το πιο ποιοτικό και σύγχρονό μας χαφ, θα μετριαστεί κάπως το πρόβλημα, αλλά παράλληλα ελπίζω και σε απόκτηση παίκτη στυλ Άντερσον Εσιτί, γιατί όχι και τον ίδιο.
Ο Εσιτι ειναι πανακριβος τωρα. Συμφωνω με οσα λες. Και εγω Σαμπρανο θελω, αλλα αν δεν μας βγει πρεπει να παμε σε αλλες λυσεις. Και προσωπικα ο Γκιομπερ που προτεινει ο Μιχελ, εμενα μαρεσει, κακα τα ψεμματα. Ειναι κινηση ουσιας και οχι εντυπωσιασμου. Τωρα αυτος ο χαφ, που ψαχνουμε δεν ξερω ποιος θα ειναι...δυσκολα παντως να ειναι ο Ντιαγε, γιατι εχει προτασεις απο καλυτερα πρωταθληματα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Apegner έγραψε:παιδες για το οτι ηρθε ο Ζαμπρανο-μανατζερ ειναι στανταρτ ?

:nairepaok:
1000%
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Ειμαι ενθουσιασμενος με τις προοπτικες που διαγραφονται.Εφοσον κλεισουν οι 2 μεταγραφες που φαινεται να ειναι κοντα μετα θεωρω πως το ολο στοιχημα θα παιχτει σε 2 θεματα.
Το πρωτο ειναι η αποκτηση ενος ογκολιθου στο κεντρο. Τυπου Γκαρσια. Που να κοβει, να κραταει την μπαλα χωρις να τη χανει ευκολα. να ξερει καλα την επιστημη της πασας . Να μπορει να παιξει ακομα και με πλατη , με μεγαλες μπαλιες αλλα και καθετες. Βιειρινια και Μακ χωρις εναν τετοιο παικτη ισως αποδοσουν λιγοτερο , αφου θα αναγκαζονται να γυριζουν πισω για την αναπτυξη της ομαδας.
Το δευτερο ειναι η γρηγορη προσαρμογη του Στανογεβιτς. Και στα ελληνικα αλλα και στα ασπρομαυρα δεδομενα. Και κυριως στο σχηματισμο του 4-3-3 , 4 -2-3-1 που σκοπευει να παιξει και φετος ο ΠΑΟΚ. Πιστευω ηταν μια επιπολαιοτητα η αποκτηση του. Οχι επειδη ειναι κακος προπονητης, οσο επειδη δεν εχει δουλεψει ξανα με αυτον το σχηματισμο.Θα ηθελα παντως να τον δω στην ομαδα τοσα χρονια που να μη χρειαζεται μεταφραστη στις συνεντευξεις τυπου.Στηριζω.

Κατα τ'αλλα ΠΑΟΚαρα και τα μυαλα στα καγκελα
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

Παιδιά εγώ γιατί νομίζω ότι ο Μίχελ θέλει να πουλήσει τον Αθανασιάδη και να τρολάρει τον κωλόγαυρο αποκτώντας τον Ιντέγιε για περιφεριακό και σε κάποια ματς πρώτο επιθετικό? Το έχει σκεφτεί κανείς αυτό το σενάριο?
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Μακαρας έγραψε:Παιδιά εγώ γιατί νομίζω ότι ο Μίχελ θέλει να πουλήσει τον Αθανασιάδη και να τρολάρει τον κωλόγαυρο αποκτώντας τον Ιντέγιε για περιφεριακό και σε κάποια ματς πρώτο επιθετικό? Το έχει σκεφτεί κανείς αυτό το σενάριο?
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170804/e22de1c861ff2aea8150fa995d4eb7d1.jpg[/img]
Arch4ngel

Δημοσίευση από Arch4ngel »

O Τοσκιτσης στο ινπαοκ παντος λεει:

Τι ισχύει με Σαμπράνο
04. Αυγούστου 2017 23:40 Νίκος Τοσκίτσης

Ο αδερφός του Κάρλος Σαμπράνο και ατζέντης του ποδοσφαιριστή, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη ούτε και συμφωνία για τη μεταγραφή.

Μπορεί ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και ο Δικέφαλος να θέλουν να προχωρήσουν μαζί, αλλά η Ρούμπιν Καζάν βάζει εμπόδια, που αυτή τη στιγμή είναι μεγάλα.

Οι Ρώσοι ζητούν τρία εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον Περουβιανό και οι ασπρόμαυροι δίνουν σκληρή μάχη στις διαπραγματεύσεις τους με τους ιθύνοντες της Ρούμπιν.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Να μιλήσω ή θα ανεβάσω το μέσο όρο ηλικίας? Έχουμε κλείσει κανένα παίκτη ή όχι. Γιατί αυτή η μεταγραφική μου θυμίζει τα παλιά που πάντα κλείναμε τον βασιλιά του κάμπου Βαλαώρα?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αργούμε
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Για μεταγραφές δε ξέρω τίποτε, αλλά για να μη σε κάνω να νιώθεις ηλικιακά άσχημα:είπες Βαλαωρα και θυμήθηκα τα παλιά. Είχε η Λάρισα της εποχής εκείνης παίκτες από Πολωνία; Θυμάμαι κάποιον Adamczik (???) Ήταν νομίζω άλλος ένας.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Άνταμτσικ και Κμίετσικ.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Απίστευτα Spor του Βορρά. Εκτός του Adamchic είχε και τον παικταρά τον Kmietchic. Α ρε τι θυμόμαστε. Α θυμάστε τότε που παίρναμε από τον Πανιώνιο τον Σαραβάκο. Πάντως παιδιά από τα παλιά η πιο καλή μεταγραφική περίοδος ήταν το 1977 που πήραμε Κωστίκο και Παθιακάκη. Τι χρόνια!!! Α τότε μετά το Mundial της Αργεντινήε παζαρεύαμε τον Cempes!!! Ρε γατάκια τότε ήταν οι παπάδες!!! Α και έναν άγνωστο παίκτη ακόμα τον Pasarela. Και μετά λέγαμε να πάρουμε και ένα Lucas επίσης διεθνή και βασικό. Ατυχία μάλλον τότε είχαμε το χαρτονόμισμα του ενός δις δολλάρια και δεν είχαν ρέστα οι π+π+ρες!!!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Η κλήρωση μας "μια χαρά", 3 παιχτες θα έρθουν αργά η γρήγορα στήριξει και τίποτα άλλο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”