Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pε Rizla να πουμε στα γκολ της ÖFK ειναι τουλαχιστον αστειες οι αντιδρασεις των αμυντικων. Καλα το ενα το γκολ μεσα στην τουρκια ειναι απο τελειως τραγικο λαθος απο το πουθενα.
Δεν ειναι αμελητέο να αποκλείσεις ομαδα με διπλασιο μπατζετ απο το δικο μας. Υπερπαιχτες δεν ειναι,ειναι ομως σιγουρα μια πολυ σοβαρη ομαδα που βρισκεται και σε πολυ καλη κατσταση σε αντιθεση με εμας που είμαστε ακομα στην αρχη. Θελουν τεραστια προσοχη τα παιχνιδια κυριως το πρωτο στην εδρα μας το οποιο πρέπει να κερδισουμε με ενα καθαρο σκορ χωρις φυσικα να δεχθουμε γκολ.
Μια χαρά κλήρωση αφού αποφύγαμε Ολλανδούς και Κύπριους. Εντάξει λογικό οι Σουηδοί να πλέουν σ ένα σύννεφο αισιοδοξίας. Πήραν κύπελλο, απέκλεισαν τους Γαλατάδες. Δε ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου αλλά το μεγάλο ατού των Σουηδών είναι το ομαδικό πνεύμα. Έχουν ρίξει πολυ βάρος σε κοινές έξωγηπεδικές δράσεις - σε βαθμό τέτοιο που να καθιστά την ομάδα πραγματικό πρότυπο για τα δεδομένα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Κατάφεραν να προσδώσουν στους παίκτες μεγάλες ντόπες αυτοπεποίθησης. Και μιλάμε για παίκτες που άλλου τους είχαν ξεγράψει η είχαν ποινικά θέματα και μπλεξίματα με αστυνομίες κτλ (εμπόριο ναρκωτικών). Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ. Βάση του αποτελεί η σκέψη ότι η ομάδα πλάθει προσωπικότητα και χαρακτήρα στηριζόμενη και σε κάτι εκτός γηπέδου. Όλα αυτά με την καθοδήγηση ενός Coach για πολιτιστικά δρώμενα με τους παίκτες να ζωγραφίζουν, τραγουδούν, παίζουν θέατρο κτλ. Αντλώντας από αυτό βιώματα που τους ανεβάζουν ψυχολογικά η τους απόμιζέριαζουν - με την τοπική κοινωνία της πόλης να συμμετέχει σε αυτό αγκαλιάζοντας το σύλλογο. Είναι κάτι που μπορεί κανείς να χλευάσει η να θαυμάσει. Εγώ προσωπικά προτιμώ το δεύτερο.
Επειδη ακουσα καποιους να συγκρινουν με ολυμπικ...οχι δεν ειναι καλυτερη η östersund , ειναι αστειο να συγκρινεις.
Δεν εχω διαθεση να ειμαι υποτιμιτικος απλα ως καποιος που ζει στη Σουηδια και παει και απο καμια φορα στο γηπεδο εδω, το επιπεδο του Σουηδικου πρωταθληματος ειναι επιπεδου Β εθνικης.
Φυσικα και μπορεις να αποκλιστεις απο τον οποιονδηποτε. Εχουμε αποκλιστει απο καφενεια και καφενεια στο κυπελο. Αυτο δε σημαινει οτι δεν ηταν οντως καφενεια.
Επισης πριν το ξεχασω...επειδη βλεπω διαφορους να γραφουν και να λενε "östersundS" το σιγμα στο τελος ειναι γενικη και μπανει μονο αν γραψεις Östersunds FK , με το FK να σημαινει φουτμπολ κλουμπ.
Το να το λες σκετο με το σιγμα στο τελος ειναι σαν ομαδα να λεγεται ξερω γω ΓΣ Λαρισας και συ αντι να λες παιζουμε με Λαρισα να λες παιζουμε με Λαρισας.
I predict a little XAMOS, I believe at least 3 000 PAOK fans in this game!!!!! I called them today about the tickets but they have not printed them yet.