Παοκτσιδικη διαστροφη!!!!!desperando έγραψε:Για να καταλάβω και γω τώρα.
Προέκυψε θέμα με την επιστροφή Βιερίνια στην ομάδα?
Δηλαδή μπορείς να πάρεις έναν παικταρα και δεν θα τον πάρεις?
Γιατί?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- thanos-xanthi
μπηκα κι εγω να δω αν εμαθε το ονομα ο αλλος..
τελικα περασαν λιγες ωρες και ακομα τιποτα
νομιζω τετοια φαινομενα μετεωριτων, που σκανε τετοιες περιοδους ειναι αστεια
πριν ενα μηνα εδινε κλεισμενο τον χαφ
σημερα εδωσε κλεισμενο τον στοπερ και θα ελεγε και ονομα
μπαινει το καθε παιδακι και πουλαει παπα
που εισαι ρε πορκυ, τα δικα σου τουλαχιστον ηταν μυθιστορηματικα, με πινελια αληθοφανειας, με στομφο, με στυλ
τελικα περασαν λιγες ωρες και ακομα τιποτα
νομιζω τετοια φαινομενα μετεωριτων, που σκανε τετοιες περιοδους ειναι αστεια
πριν ενα μηνα εδινε κλεισμενο τον χαφ
σημερα εδωσε κλεισμενο τον στοπερ και θα ελεγε και ονομα
μπαινει το καθε παιδακι και πουλαει παπα
που εισαι ρε πορκυ, τα δικα σου τουλαχιστον ηταν μυθιστορηματικα, με πινελια αληθοφανειας, με στομφο, με στυλ
Από inpaok.com: Λίγο πριν την μία ώρα τα μεσάνυχτα τελείωσε η σύσκεψη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα γραφεία της Τούμπας. Μετά το τέλος του αγώνα, πραγματοποιήθηκε άμεσα αυτή η σύσκεψη μεταξύ του μεγαλομετόχου και των στελεχών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Το βασικό θέμα που απασχόλησε ήταν η μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια και το πρωί αναμένεται ραντεβού του ατζέντη του Πορτογάλου, Πολ Κουτσολιάκου με τον Αθλητικό Διευθυντή Λούμπος Μίχελ.
Δείτε το video του INPAOK με την αποχώρηση από τα γραφεία του Γιώργου Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ.
Το βασικό θέμα που απασχόλησε ήταν η μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια και το πρωί αναμένεται ραντεβού του ατζέντη του Πορτογάλου, Πολ Κουτσολιάκου με τον Αθλητικό Διευθυντή Λούμπος Μίχελ.
Δείτε το video του INPAOK με την αποχώρηση από τα γραφεία του Γιώργου Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ.
Βιερινια ενας χαφ και ενας κεντρικος αμυντικος και ειμαστε κομπλε
Στόπερ μπαλαδόρο και πολύ γρήγορο και εξάραρο που να δαγκώνει και να πασάρει μπροστά-σωστά...ΧΘΕΣ!!!! 

- Μπαρκαρούτσος
Διαβάζω παντού ότι ο Vieirinha θα δώσει ώθηση στα διαρκείας.
Λυπάμαι γι'αυτό... Δηλαδή πρέπει να έρθει ο Vieirinha για να πάνε κάποιοι γήπεδο;
Λυπάμαι γι'αυτό... Δηλαδή πρέπει να έρθει ο Vieirinha για να πάνε κάποιοι γήπεδο;
- sourmenetes
- Moderator
Ειναι ενας τροπος ρομαν.ο κοσμος δειχνει συμπαρασταση στην ομαδα,ηδη 7500 διαρκειας,αλλα καποιοι ναι το θελουν το ονομα.
Δεν ειναι κακο.
Στο βολλευ απο και που ημασταν ανυπαρκτοι φτασαμε να δινουμε 1000 διαρκειας,κι αν ρωτησεις τους περισσοτερους ουτε τους κανονες δεν ξερουν.
Δεν ειναι κακο.
Στο βολλευ απο και που ημασταν ανυπαρκτοι φτασαμε να δινουμε 1000 διαρκειας,κι αν ρωτησεις τους περισσοτερους ουτε τους κανονες δεν ξερουν.
Χαφαρα, έναν αμυντικό που να μπορεί να προωθήσει το παιχνίδι από την άμυνα και τον Πορτογάλο και είμαστε πάρα πολύ καλά.για να είμαστε σούπερ θέλουμε δύο χαφαρες αλλά εντάξει, ας καλυφθούν οι παραπάνω ανάγκες και μετά εδώ είμαστε να ζητάμε 

θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος αλλά δεν νομίζω να είμαστε κοντά σε κάποιο παίχτη. Η κουβέντα άλλωστε του Στανόγιεβιτς (''έχω και εγώ καποιους παίχτες στα υπόψην'') με προβλημάτισε. Οχι γιατί δεν πρέπει να έχει άποψη και αυτός (εννοείται ότι μπορεί να ζητήσει παίχτες) αλλά γιατί δείχνει ότι δεν έχουν καταλήξει κάπου.
Χαφ που να ''δαγκώνει'' άμεσα!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαστε πιο soft και από τα χαρτομάντηλα.....

Χαφ που να ''δαγκώνει'' άμεσα!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαστε πιο soft και από τα χαρτομάντηλα.....

Αυτό δεν το ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του ο Μιχελ και το έχει απόδειξει ότι κάνει δουλειά όταν οι αρδ δεν ξέρουν τίποτε και γράφουν ότι να ναι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
- john4serres
Δίνει σχεδόν 3 εκατομμύρια για αγορά λένε
Επικεντρωνόμαστε συχνά σ' ένα όνομα που ακούγεται καιρό κι όταν δεν έλθει απογοητευόμαστε, λες και ο Ζαμπράνο είναι ο τελευταίος αμυντικός στον πλανήτη. Ναι, θέλουμε κεντρικό αμυντικό και φυσικά χαφ. Πάλι χθες σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού δεν έβγαινε η μπάλα σωστά από πίσω και δεν παίζαμε και με κάτι ιδιαίτερα σοβαρό ως ομάδα.
ΥΓ. Γουστάρω ζευγάρι ΠΑΟΚ - Λωξάντρα ( Ολεξάντρια )
ΥΓ. Γουστάρω ζευγάρι ΠΑΟΚ - Λωξάντρα ( Ολεξάντρια )

Αφού δεν της έκατσε της Ανζί η πρώτη της επιλογή επιλογή για CB....