ΠΑΟΚ-Olimpik Donetsk 3/8 21:00 Cosmotesports 1
Re: ΠΑΟΚ-Olimpik Donetsk 3/8 21:00 Cosmotesports 1
Εσείς που βλέπετε απο το PAOKtv πως ειναι; ποιος κανει μετάδωση;
-
Dimg4
Αχρειαστη ειρωνια νο 2. Go on[/quote]efthimis_paok έγραψε:[quote="Dimg4"Α, συγνμωμη αν δεν περνάει την έγκριση σου και είναι περιττό να το σβήσω μη χαλάει την αισθητική σου κιόλας.Dimg4 έγραψε:Αχρειαστο σχολιο, μεχρι να βαλει γκολ οντως δεν υπηρχε στο γηπεδο... ηρεμαefthimis_paok έγραψε:Ε τον Τσιμιροτ του δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ δεν πατάει περιοχή δε βγάζει γκολ και δεν κάνει παιχνίδι και δεν κάνει σουτ.
Μπορώ να συνεχίσω για πολύ ακόμη αφού έχω την έγκριση σου.[/quote]
To οτι μετα απο γκολ αντι να χαρεις ξεκινησες την ειρωνια σε αυτους που ελεγαν κακο τον τσιμιροτ, το θεωρεις λογικο δηλαδη και συνεχιζεις με ειρωνιες 3ης δημοτικου? ΓΚΟΛ εβαλε η ομαδα μας αν το παρατηρησες
- efthimis_paok
Στο πρώτο γκολ μπήκα σπίτι και το έβαλα, μια χαρά μου φάνηκε ο τσιμιροτ όσο είδα πάντως.
- sourmenetes
- Moderator
Εβγαλε και 2-3 οργανωμενες ενεργειες ομως.rainmaker έγραψε:Δύο πολύ όμορφα γκολ αλλά χάρη ΜΟΝΟ σε ατομικές ενέργειες.
Η ομάδα δυσκολεύεται και κάνεις δεν μπορεί να πει ότι ξέρει τι ψαχνει.
ΒΕΒΑΙΩΣ είναι αρχές Αυγούστου οπότε δεν ξέρουμε αν αυτό είναι πρπσωρινο λόγω προετοιμασίας πιασίματος βαρεμάρας κλπ.
Πρίγιοβιτς ΠΟΛΥ ΧΩΜΑ
Έχει την μετάδοση της cosmote.
Παρόλο που δεν έχω γρήγορη σύνδεση παίζει καθαρά χωρίς κολλήματα.
Από Γερμανία το βλέπω
Παρόλο που δεν έχω γρήγορη σύνδεση παίζει καθαρά χωρίς κολλήματα.
Από Γερμανία το βλέπω
Δε νομίζω, αλλά ακόμα καλύτερα αν όντως είναι. Πολύ έμπιστη εταιρεία γενικάbane1980 έγραψε:Βάζω Cyberghost, ρουμάνικο δεν είναι αυτό;
Το αυτό Ψυχραιμίαsourmenetes έγραψε:Η ομαδα ανεβηκε κατα 15-20% απο το προηγουμενο ματς.
Αλλα ακομα ειναι στο 60-65%.
Εχουμε πολυ δρομο ακομα.
- Notorious4
Το Οτετβ κάνει την μετάδοση αδερφέ μέχρι στιγμής ολά καλά σε θεμα lag.Έχει γύρω στα 45 δευτερόλεπτα delay και μερικές φορές πέφτει το quality.Ελαφρώς πιο κάτω από το laola.
Σε γενικές γραμμές πολύ ποιοτικό και με ελάχιστο κόστος..
Σε γενικές γραμμές πολύ ποιοτικό και με ελάχιστο κόστος..
Το γκολ που χανει ο πριγιο απο το παρε βαλε Μπισε-Μακ ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ για την αξια του...
να το εχανε ο Κλαους θα ελεγα οκ...
- efthimis_paok
Μπορώ να συνεχίσω για πολύ ακόμη αφού έχω την έγκριση σου.[/quote]Dimg4 έγραψε:Αχρειαστη ειρωνια νο 2. Go onefthimis_paok έγραψε:[quote="Dimg4"Α, συγνμωμη αν δεν περνάει την έγκριση σου και είναι περιττό να το σβήσω μη χαλάει την αισθητική σου κιόλας.Dimg4 έγραψε: Αχρειαστο σχολιο, μεχρι να βαλει γκολ οντως δεν υπηρχε στο γηπεδο... ηρεμα
To οτι μετα απο γκολ αντι να χαρεις ξεκινησες την ειρωνια σε αυτους που ελεγαν κακο τον τσιμιροτ, το θεωρεις λογικο δηλαδη και συνεχιζεις με ειρωνιες 3ης δημοτικου? ΓΚΟΛ εβαλε η ομαδα μας αν το παρατηρησες[/quote]
Φιλε, ασχολείσαι και κριτικάρεις όποιον σχολιάζει οτιδήποτε δεν σου αρέσει και σου χαλάει την οπτική. Βρες κάποιον άλλον με τα ίδια κουβαδάκια με σένα να παίξεις.
Ρε μην αρχίζετε με το Πριγιο και μας πάθει Κλάους
- sourmenetes
- Moderator
Κοφτε το.efthimis_paok έγραψε:Μπορώ να συνεχίσω για πολύ ακόμη αφού έχω την έγκριση σου.Dimg4 έγραψε:Αχρειαστη ειρωνια νο 2. Go onefthimis_paok έγραψε: Α, συγνμωμη αν δεν περνάει την έγκριση σου και είναι περιττό να το σβήσω μη χαλάει την αισθητική σου κιόλας.
- efthimis_paok
Είναι μυστική κίνηση κλαους και μάλλον του την έκλεψε στις προπονήσεις.Rizla έγραψε:Το γκολ που χανει ο πριγιο απο το παρε βαλε Μπισε-Μακ ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ για την αξια του...
Βελτιωμενη η ομαδα ξεκαθαρα απο το σκορποχωρι που εμφανιστηκε στην Ουκρανια.
Γκολαρες και τα δυο, ειπαμε αρχες Αυγουστου ειναι λιγο ψυχραιμια και να δουμε τι θα γινει με τις μεταγραφες.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚ
Γκολαρες και τα δυο, ειπαμε αρχες Αυγουστου ειναι λιγο ψυχραιμια και να δουμε τι θα γινει με τις μεταγραφες.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚ