ΠΑΟΚ-Olimpik Donetsk 3/8 21:00 Cosmotesports 1
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ-Olimpik Donetsk 3/8 21:00 Cosmotesports 1
Τον Μακ θα τον βλέπουν στον ύπνο τους οι Ουκρανοί
Δύο πολύ όμορφα γκολ αλλά χάρη ΜΟΝΟ σε ατομικές ενέργειες.
Η ομάδα δυσκολεύεται και κάνεις δεν μπορεί να πει ότι ξέρει τι ψαχνει.
ΒΕΒΑΙΩΣ είναι αρχές Αυγούστου οπότε δεν ξέρουμε αν αυτό είναι πρπσωρινο λόγω προετοιμασίας πιασίματος βαρεμάρας κλπ.
Πρίγιοβιτς ΠΟΛΥ ΧΩΜΑ
ΒΕΒΑΙΩΣ είναι αρχές Αυγούστου οπότε δεν ξέρουμε αν αυτό είναι πρπσωρινο λόγω προετοιμασίας πιασίματος βαρεμάρας κλπ.
Πρίγιοβιτς ΠΟΛΥ ΧΩΜΑ
- efthimis_paok
Α, συγνμωμη αν δεν περνάει την έγκριση σου και είναι περιττό να το σβήσω μη χαλάει την αισθητική σου κιόλας.Dimg4 έγραψε:Αχρειαστο σχολιο, μεχρι να βαλει γκολ οντως δεν υπηρχε στο γηπεδο... ηρεμαefthimis_paok έγραψε:Ε τον Τσιμιροτ του δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ δεν πατάει περιοχή δε βγάζει γκολ και δεν κάνει παιχνίδι και δεν κάνει σουτ.
Kαι με αυτα τα χαφ η εικονα θα ηταν πολυ καλυτερη αν ειχε γινει δουλεια περσι.
Εγω θα συνεχιζω να κραζω τον Ιβιτς οσο συνεχιζουν να προσπαθουν να ριξουν στο Στανογιεβιτς ευθηνη για προυπαρχοντες αδυναμιες.
Εγω θα συνεχιζω να κραζω τον Ιβιτς οσο συνεχιζουν να προσπαθουν να ριξουν στο Στανογιεβιτς ευθηνη για προυπαρχοντες αδυναμιες.
- Notorious4
Πρίγιο και Τσίμιροτ οι χειρότεροι του ματς (ο Τσίμιροτ έχει ελαφρυντικό λόγο του γκολ ) και ακολουθεί Κάνιας.Πολλά λάθη και ελαφρώς ασύνδετη η ομάδα κατά τα άλλα υπάρχουν σημάδια βελτίωσης.
Αχρειαστη ειρωνια νο 2. Go onefthimis_paok έγραψε:Α, συγνμωμη αν δεν περνάει την έγκριση σου και είναι περιττό να το σβήσω μη χαλάει την αισθητική σου κιόλας.Dimg4 έγραψε:Αχρειαστο σχολιο, μεχρι να βαλει γκολ οντως δεν υπηρχε στο γηπεδο... ηρεμαefthimis_paok έγραψε:Ε τον Τσιμιροτ του δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ δεν πατάει περιοχή δε βγάζει γκολ και δεν κάνει παιχνίδι και δεν κάνει σουτ.
Με βαση τα σχόλια που διαβαζω εδω μεσα, πρεπει να παιζουμε με 9 ή 8 παικτες ετσι???
ρε αλλαχτε επαγγελμα να βγαλετε κανα φραγκο!!!τεχν.διευθ. , προπονητης, μανατζερ....
μετα σας φταινε οι ΑΡΔ που κραζουν παιχτες κ προπονητες μας...ρε καλα μας κανουν!!!
ρε αλλαχτε επαγγελμα να βγαλετε κανα φραγκο!!!τεχν.διευθ. , προπονητης, μανατζερ....
μετα σας φταινε οι ΑΡΔ που κραζουν παιχτες κ προπονητες μας...ρε καλα μας κανουν!!!
Τι απόλαυση να βλέπεις την ΠΑΟΚάρα από PAOK TV με τέλεια εικόνα και χωρίς κολλήματα.
Επιτέλους
Επιτέλους
- aspromaura ioannina
Rain λογικο ειναι να δυσκολευομαστε μιας και εχουμε τα ιδια προσωπα στο κεντρο με περυσι που και τοτε ειχαμε προβλημα στην αναπτυξη και την προωθηση του παιχνιδιου.rainmaker έγραψε:Δύο πολύ όμορφα γκολ αλλά χάρη ΜΟΝΟ σε ατομικές ενέργειες.
Πρίγιοβιτς ΠΟΛΥ ΧΩΜΑ
-
Ποσα εκατομύρια ευρώ αξίζει η γκολάρα του τσίμιροτ? Καλά παίζουμε σε γενικές γραμμές, δεν μου αρέσε που κεδίσαν πολλά κορνερ και γενικά φτάνανε έύκολα περιοχή μας. Πρέπει να γίνουμε πιο χαλύβδινοι. Αν μακ και μπισεσβαρ μαθουν τους αυτοματισμούς θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.
- efthimis_paok
Μπορώ να συνεχίσω για πολύ ακόμη αφού έχω την έγκριση σου.Dimg4 έγραψε:Αχρειαστη ειρωνια νο 2. Go onefthimis_paok έγραψε:Α, συγνμωμη αν δεν περνάει την έγκριση σου και είναι περιττό να το σβήσω μη χαλάει την αισθητική σου κιόλας.Dimg4 έγραψε: Αχρειαστο σχολιο, μεχρι να βαλει γκολ οντως δεν υπηρχε στο γηπεδο... ηρεμα
Πλακα-πλακα τωρα που το ξαναειδα,παιζει να του κραταει τα ποδια του Πριγιο ο τερματας,στο τετατετ προς το τελος του ημιχρονου.ΚΟΡΑΚΙ πιανωλα

- sourmenetes
- Moderator
Η ομαδα ανεβηκε κατα 15-20% απο το προηγουμενο ματς.
Αλλα ακομα ειναι στο 60-65%.
Εχουμε πολυ δρομο ακομα.
Αλλα ακομα ειναι στο 60-65%.
Εχουμε πολυ δρομο ακομα.
Προλαβαίνειςbane1980 έγραψε:Μια χαρά μου δουλεύει συνήθως...Dimg4 έγραψε:σορυ ρε, απλα εγω βολευτηκα ευκολα και ειπα να βοηθησω τον φιλοpgetsos έγραψε:Ρε Ντιμ, κάνω μεγάλο αγώνα κατά του Hola, μη μου τα χαλάς
Τώρα τι το έπιασε...προλαβαίνω να στήσω άλλο VPN;
ΥΓ. Θενξ Dimg4

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1337603
Βασικα δεν θα βλεπαμε την γκολαρα και το σκορ θα ηταν 1-0...CCCP έγραψε:Αν παιζαμε με δεκα χωρις τον Τσιμιροτ θα ειχε καμια διαφορα?
ΠΕς το και για τον Κλαους σε κανα παιχνιδι