Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ναι σωστά στα συμβόλαια αλλά αν έρθουν καινούριοι με συμβόλαια 1.2-1.5 και η εφορία θα πρέπει να υπολογίζετε.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πετρο κανει μπαμ οτι πουλας παπα...Petros1988 έγραψε:Είμαστε πολύ κοντά στην συμφωνία με τον Στόπερ!Αναμονή σε λίγες ώρες θα μάθω και όνομα..!![]()
Να ρωτήσω κάτι,λέτε η εφορία αφορά τα συμβόλαια και όχι την αγορά ενός παίκτη.Την εφορία λοιπόν,την πληρώνουν οι παίκτες ή οι ομάδες; δηλαδή για έναν παίκτη με συμβόλαιο 1 μύριο,τί λεφτά θα πάρει η εφορία;
- sourmenetes
- Moderator
Η ομαδα πληρωνει 40% plus στην εφορια.
Καλυτερα να μην ασχολουμαστε με εσοδα εξοδα γιατι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.πηρα 5 απο δω και 3 απο δω,αρα 8 συνολο.αυτα ουτε στα μπακαλικα δε βγαινουν.
Καλυτερα να μην ασχολουμαστε με εσοδα εξοδα γιατι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.πηρα 5 απο δω και 3 απο δω,αρα 8 συνολο.αυτα ουτε στα μπακαλικα δε βγαινουν.
- paokovios1974
Που πας μωρε με Βιερινια Μακ Ενρικε Ζαμπρανο Πριγιοβιτς Μπισεσβαρ Ματος Ρευ Καμπος μωρε τωρα?
Φερτε ελληναραδες παικταραδες με dna και τατου μεχρι τον κωλο ναουμ
paokovios1974 έγραψε:Που πας μωρε με Βιερινια Μακ Ενρικε Ζαμπρανο Πριγιοβιτς Μπισεσβαρ Ματος Ρευ Καμπος μωρε τωρα?

Πες μου λιγο γιατι εμεις που ειμαστε ΠΑΟΚια μεχρι το κοκκαλο και ξημεροβραδυαζομαστε εδω με την παρεα να δουμε το καλυτερο της ομαδας μας.
Ελληνοπουλα ποιον να παρουμε τον Μανια εννοεις και τον Γιαννου; και να παμε για Πρωταθλημα και πορεια στο Europa
Ελληνπουλα με dna να παρουμε φιλος πρεπει να αγγιξει η τσεπη πανω τον 50χαρτιων. Πχ Κυριακος Παπαδοπουλος/Σταφυλλιδης ποιον ελληνα δηλδη με dna εννοεις; Τον Πασχαλακη και τον Κουτρουμπή;
Anyway.

Να νικησουμε σημερα και ΠΑΟΚ εισαι δεν φοβασαι τιποτα.
Στο περίπου, ΝΑΙ.Demir έγραψε:Συμβόλαιο 1 εκ με εφορία βγαίνει 1,72 εκ ευρώ...
ΖΑΠΡΑΝΟ! ...Μάλλον έκλεισε!
Από αύριο τα νέα. Μετά το σημερινό ματς και την κλήρωση.
Ουτε το ονομα δεν γνωριζεις σωστα, μας δινεις και ειδηση... εχετε ξεφυγει καποιοιgamt έγραψε:ΖΑΠΡΑΝΟ! ...Μάλλον έκλεισε!
αφου τους αφηνουν καποιοι......τρολιες,ειρωνειες και μιρλα εχει γεμισει το φορουμ
kayde έγραψε:Τι αυριο? Λεγε τωρα.
Αν δεν επιβεβαιώσει ο petros1988 δεν υπάρχει τίποτε νεότερο. Είναι δίκη του αρχική πληροφόρηση.
Εγώ απλά έκανα διασταύρωση πληροφοριών από αξιόπιστη πηγή.