Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από riegel »

janellsis έγραψε:Με Σιαμπανη 17χρ. δευτερο τερματοφυλακα κανεις το σταυρο σου μη τυχόν και τραυματιστει ο Ρευ. Ο δε Πασχαλακης περσι ηταν ο κορυφαιος τερματοφυλακας κατ'εμε, κ ας επαιζε ΠΑΣ- ή μαλλον επειδή ακριβως επαιζε στον ΠΑΣ κ ως μικρότερη ομαδα δεχοταν συνεχως επιθεσεις. Απορω για την συνεχόμενη απαξιωση ΟΛΩΝ των παικτων ή μεταγραφικων στόχων απο καποιους, ειλικρινα...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν στην ομάδα θεωρούν ότι όντως ο Σιαμπανης είναι τόσο μεγάλο ταλέντο όσο λέγεται και υπάρχει προοπτική ανανέωσης τον κρατάς για 2ο μέχρι την επιστροφή Γλυκου, και αν χρειαστεί τον ρίχνεις στα βαθιά..
Ο Μπουφον έπαιζε βασικός στην Πάρμα την εποχή που σήκωνε ΟΥΕΦΑ στα 18 του .. αντίστοιχα ο Κασιγιας στη Ρεάλ..
Αν αξίζει θα πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά.. αν όχι θα χάσουμε 4-5 βαθμούς και θα πάει στο καλό
Και σιγά την έξτρα ασφάλεια που μας παρέχει η παρουσία του Πάσχαλακη δηλαδή.

Τέλος είμαι επιφυλακτικός για τερματοφύλακες που έχουν δοκιμαστεί μόνο σε "μικρές" ομάδες που δέχονται πίεση..
ο πασχαλακης σε εμάς στο 90% των παιχνιδιων δε θα χρειαστεί να κάνει 10-15 σωτηρίες επεμβάσεις. Θα πρέπει να είναι έτοιμος τις 2-3 φορές που θα χρειάζεται στο παιχνίδι..
κλασικό πρόσφατο παράδειγμα τερματοφύλακα "ρυθμού" που φαινόταν σούπερ σε μικρές ομάδες αλλά ήταν λίγος όταν αγωνίστηκε σε μεγάλη ήταν ο Τζόρβας του βαζελου
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

aspromaura ioannina έγραψε:
Rizla έγραψε:Αυτος που κρατησε ορθιο τον Πας δεν κανει ουτε για να μαζευει τις πετσετες στον ΠΑΟΚ.
Επισης ειναι Ελληνας με ΟΞΥΖΕΝΕ και οτι αλλο συνεπαγεται...
Μπορει να του περισσευουν του Σαββιδη και να θέλει να τα πεταει, αλλα αυτο πάει πολύ.
Εξαλλου έχουμε και το αγαλμα που παιρνει 600 το χρόνο.
Εχουμε και το βασσικο μας τερμα προσωρινώς τραυματισμένο, οποτε 3ος θεωρειται το αγαλμα.
Ο οξυζενες θα ερθει για 4ος; Μας κανουν πλάκα...
Ενταξει το αγαλμα θα μας αποχαιρετησει λογικα..(ελπιζω) και θα παμε με 1.Ρει, 2. Πασχαλακη 3.Μελισσα ή Σιαμπανη και οταν με το καλο επιστρεψει ο Γλυκος, ο Πασχαλακης θα γινει ο νο3 με Γλυκο Ρει να παλευουν για πρωτη δευτερη επιλογη.

Οσο για τους οξυζενε παιχτες ουτε κι εγω τους εχω σε εκτιμηση γενικα αλλα ως προς το αγωνιστικο επιπεδο δεν νομιζω να επηρεαζει.
Στο πα και προχθες.μην ξεφευγεις μς τους χαρακτηρισμους.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Aγαλμα είπα γιατι πρέπει να του στησουμε αγαλμα...με παρεξηγησατε πάλι.
Ο Οξυζενες δεν είναι παίχτης μας ακομα οποτε μπορώ να τον χαρακτηριζω οπως θελω το σαπακικο παλιοπαλτο.
Και σιγα τον χαρακτηρισμο τεσπα...

Dimg4 έγραψε:Το αγαλμα ειναι παικτης του ΠΑΟΚ ακομα σωστα? η σε αυτους που δε γουσταρουμε επιτρεπονται οι χαρακτηρισμοι?
Εσυ είσαι ο ατζέντης του και θίχτηκες ; Με τον Σάλπι δεν σε είδα τόσο ευαίσθητο...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1299 ... -vieirinia

Ειλικρινά, ανατριχίλα! Μιλάμε για πληροφορίες, όχι αρχιδιές!!! Θα μιλήσουν ο Μιχελ κι ο ... Πολ. Για Βιειρίνια!! Και δε θα είναι πρώτη φορά. Τι μας λέτε ...
Μετά κάνει σε μερικούς μας εντύπωση γιατί σκάβουν στοχευμένα το λάκκο του Μιχελ καθημερινά τα ζωάδια!!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πολυ χρήσιμη πληροφορία, θα ελεγα.
Μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα απο την ειδηση αυτη και οχι απαραιτητα θετικα, οχι τοσο για
την μεταγραφη του Βιειρινια, αλλα για το ποιον του Μιχελ και με ποιους συναναστρεφεται...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Rizla έγραψε:Aγαλμα είπα γιατι πρέπει να του στησουμε αγαλμα...με παρεξηγησατε πάλι.
Ο Οξυζενες δεν είναι παίχτης μας ακομα οποτε μπορώ να τον χαρακτηριζω οπως θελω το σαπακικο παλιοπαλτο.
Και σιγα τον χαρακτηρισμο τεσπα...

Dimg4 έγραψε:Το αγαλμα ειναι παικτης του ΠΑΟΚ ακομα σωστα? η σε αυτους που δε γουσταρουμε επιτρεπονται οι χαρακτηρισμοι?
Εσυ είσαι ο ατζέντης του και θίχτηκες ; Με τον Σάλπι δεν σε είδα τόσο ευαίσθητο...
Τελος.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Για την ανανεωση του Πελκα δεν ειναι η συναντηση με κουτσολιακο;;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πάντως πολύ εύκολα βγάζουμε υποτιμητικά εξευτελιστικα παρατσούκλια σε όλους και ειδικά σε παίκτες του ΠΑΟΚ η υποψήφιους παίκτες.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κι εσυ μανατζερ του εισαι
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ε, ποσους εχει πια...λυσσαξατε...
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

sourmenetes έγραψε:
Rizla έγραψε:Αυτος που κρατησε ορθιο τον Πας δεν κανει ουτε για να μαζευει τις πετσετες στον ΠΑΟΚ.
Επισης ειναι Ελληνας με ΟΞΥΖΕΝΕ και οτι αλλο συνεπαγεται...
Μπορει να του περισσευουν του Σαββιδη και να θέλει να τα πεταει, αλλα αυτο πάει πολύ.
Εξαλλου έχουμε και το αγαλμα που παιρνει 600 το χρόνο.
Εχουμε και το βασσικο μας τερμα προσωρινώς τραυματισμένο, οποτε 3ος θεωρειται το αγαλμα.
Ο οξυζενες θα ερθει για 4ος; Μας κανουν πλάκα...
Ενταξει το αγαλμα θα μας αποχαιρετησει λογικα..(ελπιζω) και θα παμε με 1.Ρει, 2. Πασχαλακη 3.Μελισσα ή Σιαμπανη και οταν με το καλο επιστρεψει ο Γλυκος, ο Πασχαλακης θα γινει ο νο3 με Γλυκο Ρει να παλευουν για πρωτη δευτερη επιλογη.

Οσο για τους οξυζενε παιχτες ουτε κι εγω τους εχω σε εκτιμηση γενικα αλλα ως προς το αγωνιστικο επιπεδο δεν νομιζω να επηρεαζει.
Στο πα και προχθες.μην ξεφευγεις μς τους χαρακτηρισμους.
Παλι επιλεκτικος γινεσαι βρε αδερφε. Και παλι μεροληπτεις εναντιον μου. Οπως νομιζεις. Αν θεωρεις δικαιη την επιλεκτικη διαχειριση των μελων συνεχισε με αυτον τον τροπο. Ολοι χαρακτηριζουν εδω μεσα. ΚΑΚΩΣ. Αλλα γινεται. Ειναι πραγματικοτητα. Ωστοσο εσυ συνεχιζεις να προειδοποιεις κατ επαναληψη εμενα και αλλα δυο τρια μελη και ΜΟΝΟ. Μαλλον εχεις πολυ λαθεμενη αντιληψη σχετικα με την ΄΄αποδοση δικαιοσυνης΄΄ και μαλλον κρινεις απο το ποιος σχολιαζει αυτα που σχολιαζει και οχι απο το περιεχομενο και μονο.

Σε προτρεπω να πας στη σελιδα του Ουαρντα, να διαβασεις ενα ενα τα σχολια αλλων μελων και επειτα να τα συγκρινεις με το ΄΄ουστ΄΄ και ΄΄στον αγυριστο'' που εγω εγραψα. Στη συνεχεια κανε το ιδιο με τον Μπρικιτς που τον ειπα αγαλμα. Με αυτον τον τροπο θα καταλαβεις αν διαχειριζεσαι τα μελη με δυο μετρα και δυο σταθμα ή αν εισαι αμεροληπτος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εμενα και τον πτολ μονο, απλα εγω ειμαι και του σαλπι και μπερμπατοφ παρτ ταιμ :D :D
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Δεν καταλαβα. Μονο εσυ θα εχεις το προνομιο να χαρακτηριζεις του παιχτες που δεν γουσταρεις; Τζαλμα, Σαλπι ..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν καταλαβα. Μονο εσυ θα εχεις το προνομιο να χαρακτηριζεις του παιχτες που δεν γουσταρεις; Τζαλμα, Σαλπι ..
Ε δεν το λες και προνομιο... εχω τιμωρηθει μια χαρα για χαρακτηρισμους οποτε να ειναι ακριβοδικαια ολα εδω μεσα οταν ειρωνευομαστε παικτες μας.
και δευτερον εβαλες τον σαλπι στην προταση "παικτες που δε γουσταρεις"? :lol: :lol: :lol: καλως ηρθες στο φορουμ... ωχ ερχονται ατακες
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Sick Bastard έγραψε:

Δεν ξέρω ρε συ.
Δεν βλέπω τίποτα στον ΠΑΟΚ (μέχρι στιγμής), που να βγάζει προς τα έξω ''πάμε για το πρωτάθλημα ).
Καλύτερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”