Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Είδα 2-3 βιντεάκια. Στο μεταξύ μας είχε κάνει ματς καριέρας. Και με την λάρισα είχε 2-3 φοβερές αποκρούσεις. Ενισχύουμε και το ελληνικό στοιχείο. Μικρό συμβόλαιο, έρχεται ελεύθερος, μια χαρά είμαστε. Ο Μελίσσας φεύγει δανεικός Λαμία άρα θες έναν τρίτο από τη στιγμή που ο Μπρίκι δεν υπολογίζεται.
Αλέξανδρος Σαλπιγγιδης ας γυρίσει και ο σάλπιberry έγραψε:αλεξανταρ πριγιοβιτς, αλεξανταρ στανογιεβιτς, αλεξανδρος πασχαλακης, δε....γυρναμε και τον αλεξανδρο τζιολη να κανουμε καρε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να θυμισω οτι και ο βελλιδης με την ιδια λογικη ηρθε, ελληνας απο τα γιαννενα με καλες εμφανισεις και μολις τον βαλαμε στο οακα αρχισαν οι...πνιγμοι. ενας 18 χρονος τερματοφυλακας μεγαλο ταλεντο συμφωνα με τους ειδικους του ποδοσφαιρου σε μεγαλη ομαδα μπαινει κ παιζει. ενα δυο τρια παιχνιδια, οσο χρειαστει. για να μην πω τα τετριμμενα παραδειγματα κασιγιας ντοναρουμα που παιζανε εκει που παιζανε. μας εχει φαει ο δανεισμος του δανεισμου μεχρι τα 27.....
μπορεις να παιξεις δυο τρεις αγωνες στα 18 19; καλως. δε μπορεις; καλο δρομο...
μπορεις να παιξεις δυο τρεις αγωνες στα 18 19; καλως. δε μπορεις; καλο δρομο...
Νομίζω ότι ο πασχαλακης είναι πολύ καλλιτερος του βελλιδη πάντα για μπακ απ βέβαια
Μια χαρά παίκτης είναι ο Έλληνας Κανιθάρεθ, αρκεί να μην ζήσουμε παρόμοιες αστειότητες όπως με Βελλίδη στο οικονομικό κομμάτι.
Αν έρχεται με 150-200 χιλιάρικα και ξέρει ότι μπορεί να καταλήξει 3ος τέρμας σε 5-6 μήνες, καλώς να ορίσει.
Συμφωνώ με berry για Σιαμπάνη.
Αν έρχεται με 150-200 χιλιάρικα και ξέρει ότι μπορεί να καταλήξει 3ος τέρμας σε 5-6 μήνες, καλώς να ορίσει.
Συμφωνώ με berry για Σιαμπάνη.
το προβλημα ειναι πως αν πνιξεις στα γιαννενα αντε να στην πει ο πετρακης. στον ΠΑΟΚ ομως...δε σε ξεπλενει οχι η λιμνη των ιωαννινων αλλα ουτε ο θερμαικος... εκει μπλοκαρουν ολοι!!!
- paoki_sweden
ε μ αυτους τους δανεισμους...25χρονων ελεος πια! μιλανε για δανεισμο πχ του κατσε και του καθε κατσε στα 25. τι περιμενεις δηλαδη; να βγαλει ματια στα 30; ή μπορεις ή δε μπορεις. εκτος ...εαν γεμιζουμε δανεικους για να γραφει...ο τζελας την εξελιξη τους

- paoki_sweden
- john4serres
https://www.transfermarkt.com/alexandro ... eler/88348
ετων: 28
σύλλογοι: ΓΣ Ηλιούπολης, Λεβαδειακός, ΠΑΕΕΚ, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα
εμφανισεις καριερας: 46 (οσες κανει ενας βασικος τερματοφυλακας σε μια σεζον)
εμφανισεις 2016/17: 27
Καλύτερα Μελίσσας ή ένας ξένος με ταβάνι 100-150 χιλιάρικα μισθό.
ετων: 28
σύλλογοι: ΓΣ Ηλιούπολης, Λεβαδειακός, ΠΑΕΕΚ, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα
εμφανισεις καριερας: 46 (οσες κανει ενας βασικος τερματοφυλακας σε μια σεζον)
εμφανισεις 2016/17: 27
Καλύτερα Μελίσσας ή ένας ξένος με ταβάνι 100-150 χιλιάρικα μισθό.
- Παλαιολόγος
από που προκύπτει του Νατχο;paoki_sweden έγραψε:Now we are waiting for Zambrano, Maurutsio, Natxo and Vierinha.
- paoki_sweden
- efthimis_paok
- aspromaura ioannina
Ενταξει το αγαλμα θα μας αποχαιρετησει λογικα..(ελπιζω) και θα παμε με 1.Ρει, 2. Πασχαλακη 3.Μελισσα ή Σιαμπανη και οταν με το καλο επιστρεψει ο Γλυκος, ο Πασχαλακης θα γινει ο νο3 με Γλυκο Ρει να παλευουν για πρωτη δευτερη επιλογη.Rizla έγραψε:Αυτος που κρατησε ορθιο τον Πας δεν κανει ουτε για να μαζευει τις πετσετες στον ΠΑΟΚ.
Επισης ειναι Ελληνας με ΟΞΥΖΕΝΕ και οτι αλλο συνεπαγεται...
Μπορει να του περισσευουν του Σαββιδη και να θέλει να τα πεταει, αλλα αυτο πάει πολύ.
Εξαλλου έχουμε και το αγαλμα που παιρνει 600 το χρόνο.
Εχουμε και το βασσικο μας τερμα προσωρινώς τραυματισμένο, οποτε 3ος θεωρειται το αγαλμα.
Ο οξυζενες θα ερθει για 4ος; Μας κανουν πλάκα...
Οσο για τους οξυζενε παιχτες ουτε κι εγω τους εχω σε εκτιμηση γενικα αλλα ως προς το αγωνιστικο επιπεδο δεν νομιζω να επηρεαζει.
Το αγαλμα ειναι παικτης του ΠΑΟΚ ακομα σωστα? η σε αυτους που δε γουσταρουμε επιτρεπονται οι χαρακτηρισμοι?