Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
τζαμπα συμβολαια σε μετριους παικτες ελληνικων ομαδων
ακομη να μαθουμε
ακομη να μαθουμε
Αυτος που κρατησε ορθιο τον Πας δεν κανει ουτε για να μαζευει τις πετσετες στον ΠΑΟΚ.
Επισης ειναι Ελληνας με ΟΞΥΖΕΝΕ και οτι αλλο συνεπαγεται...
Μπορει να του περισσευουν του Σαββιδη και να θέλει να τα πεταει, αλλα αυτο πάει πολύ.
Εξαλλου έχουμε και το αγαλμα που παιρνει 600 το χρόνο.
Εχουμε και το βασσικο μας τερμα προσωρινώς τραυματισμένο, οποτε 3ος θεωρειται το αγαλμα.
Ο οξυζενες θα ερθει για 4ος; Μας κανουν πλάκα...
Επισης ειναι Ελληνας με ΟΞΥΖΕΝΕ και οτι αλλο συνεπαγεται...
Μπορει να του περισσευουν του Σαββιδη και να θέλει να τα πεταει, αλλα αυτο πάει πολύ.
Εξαλλου έχουμε και το αγαλμα που παιρνει 600 το χρόνο.
Εχουμε και το βασσικο μας τερμα προσωρινώς τραυματισμένο, οποτε 3ος θεωρειται το αγαλμα.
Ο οξυζενες θα ερθει για 4ος; Μας κανουν πλάκα...
άπλες είμαστε...
οπότε ζάιρο στον πας? μακάρι να είναι με μεταγραφή και όχι δανεικός

οπότε ζάιρο στον πας? μακάρι να είναι με μεταγραφή και όχι δανεικός
Αν το είπε η ζημιά στο μυαλό έχει ήδη γίνει δυστυχώς.....Hermann έγραψε:Απ΄ότι βλέπω σε ένα άρθρο δεν είναι ο Τζόρτζεβιτς μάνατζερ του απλώς συνεργάζεται το γραφείο του με τον μάνατζερ του Σιαμπάνη. Επίσης, ο ίδιος ο παίκτης δεν είχε πει όταν πρωτό ξεκίνησε με τη μεγάλη ομάδα "Στόχος μου είναι να παίξω 1-2 χρόνια στον ΠΑΟΚ και μετά να φύγω στο εξωτερικό"; Κάπως έτσι νομίζω το είχε πει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά, από αυτήν την επιλογή αν γίνει, βλέπω να πηγαίνει δανεικός ο σιαμπανης για να πάρει παιχνίδια αλλά πρέπει όμως πρώτα να ανανεώσειaspromaura ioannina έγραψε:Μεαταγραφη που δεν μας στερει κατι ιδιαιτερο. Το να εχουμε ως 3η επιλογη εναν ΤΦ που κρατησε μονος του τον πας γιαννινα ορθιο ολοκληρη την περυσινη χρονια δεν ειναι καθολου ασχημο σαν σκεπτικο.
Το είχε πει αλλά εντάξει ήταν και 15 τότε. Ευελπιστώ ότι εχει αλλάξει μυαλά.eorptol1 έγραψε:Αν το είπε η ζημιά στο μυαλό έχει ήδη γίνει δυστυχώς.....Hermann έγραψε:Απ΄ότι βλέπω σε ένα άρθρο δεν είναι ο Τζόρτζεβιτς μάνατζερ του απλώς συνεργάζεται το γραφείο του με τον μάνατζερ του Σιαμπάνη. Επίσης, ο ίδιος ο παίκτης δεν είχε πει όταν πρωτό ξεκίνησε με τη μεγάλη ομάδα "Στόχος μου είναι να παίξω 1-2 χρόνια στον ΠΑΟΚ και μετά να φύγω στο εξωτερικό"; Κάπως έτσι νομίζω το είχε πει.
Αντί να πει ότι θα τα δώσω όλα στον ΠΑΟΚ να βελτιωθώ και να προσφέρω βιάζετε πολύ να μας προσπεράσει, βέβαια αυτά είπαμε το περιβάλλον τα δημιουργεί του κάθε παίκτη.....
Από τον τρόπο που παίζει είναι φανερό ότι έχει καβαλήσει το καλάμι και είναι μικρός για να το διαχειριστεί εποικοδομητικά.
- Kostas_Peraia4
αλεξανταρ πριγιοβιτς, αλεξανταρ στανογιεβιτς, αλεξανδρος πασχαλακης, δε....γυρναμε και τον αλεξανδρο τζιολη να κανουμε καρε; 

- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν σας καταλαβαίνω γιατί σας χαλάει ο πασχαλακης?
Όσο για τονσιαμπανη πολύ δύσκολα να παίξει το παιδί στον ΠΑΟΚ.
Το λάθος έγινε πέρσι όπου υποκυψαμε στις πιέσεις του.
Μέγα λάθος.στον ΠΑΟΚ θα παρακαλάς να παίζεις και όχι το αντίθετο.
Η ομάδα επιβάλλεται να βγάλει μια πιο επιθετική νοοτροπία απέναντι στα θέλω του κάθε επίδοξου αστέρα.
Είναι αδιανόητο να πέφτουν τόσα εκατομμύρια στις ακαδημίες και η ομάδα ναην μπορεί να θερίσει αυτά που σπέρνει.
Επίσης το κακό με τους μάνατζερ έχει παραγινει, πρέπει να δείξουμε σε όλους ποιος έχει το πάνω χέρι.
Άμα ο Χ Μάριος και οι μάνατζερ του κάνουν τους κάμποσους άστον δύο χρόνια στη Κ 20 χωρίς παιχνίδια μπας και καταλάβει αυτός και οι υπόλοιποι ποιος έχει το πάνω χέρι
Όσο για τονσιαμπανη πολύ δύσκολα να παίξει το παιδί στον ΠΑΟΚ.
Το λάθος έγινε πέρσι όπου υποκυψαμε στις πιέσεις του.
Μέγα λάθος.στον ΠΑΟΚ θα παρακαλάς να παίζεις και όχι το αντίθετο.
Η ομάδα επιβάλλεται να βγάλει μια πιο επιθετική νοοτροπία απέναντι στα θέλω του κάθε επίδοξου αστέρα.
Είναι αδιανόητο να πέφτουν τόσα εκατομμύρια στις ακαδημίες και η ομάδα ναην μπορεί να θερίσει αυτά που σπέρνει.
Επίσης το κακό με τους μάνατζερ έχει παραγινει, πρέπει να δείξουμε σε όλους ποιος έχει το πάνω χέρι.
Άμα ο Χ Μάριος και οι μάνατζερ του κάνουν τους κάμποσους άστον δύο χρόνια στη Κ 20 χωρίς παιχνίδια μπας και καταλάβει αυτός και οι υπόλοιποι ποιος έχει το πάνω χέρι
- paoki_sweden
- paoki_sweden
Με Σιαμπανη 17χρ. δευτερο τερματοφυλακα κανεις το σταυρο σου μη τυχόν και τραυματιστει ο Ρευ. Ο δε Πασχαλακης περσι ηταν ο κορυφαιος τερματοφυλακας κατ'εμε, κ ας επαιζε ΠΑΣ- ή μαλλον επειδή ακριβως επαιζε στον ΠΑΣ κ ως μικρότερη ομαδα δεχοταν συνεχως επιθεσεις. Απορω για την συνεχόμενη απαξιωση ΟΛΩΝ των παικτων ή μεταγραφικων στόχων απο καποιους, ειλικρινα...