Στα περισσότερα παιχνίδια πέρυσι το 2 φορές καλύτερο ροστερ στάθηκε λίγο απέναντί τους. Η προπαγάνδα κερδίζει εντυπώσεις , όχι αγώνες ( όπως ο τελευταίος των play off).prist64 έγραψε:Κορινθιε,δεν εχει σχεση αυτο που παρεθεσα με το ποστ σου
απλα ηταν μετα το δικο σου.
Γι αυτο που ειπες,
εμεις εχουμε δυο κλασεις καλυτερο ροστερ και ειμαστε ξενερωμενοι
κι αυτοι πανηγυριζουν,
Ειδες τι κανει η προπαγανδα?
Τα δικα μας τα φιλετα "μυριζουν"
και τα δικα τους σκ@τ@ μοσχοβολανε,
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Μια από τα ίδια. Ας κλείσει η μεταγραφική περίοδος και θα έχουν φανεί πολλά για τις προθέσεις όλων γύρω από την ομάδα.obanebane έγραψε: Δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος παντως,αλλα οπως εχω γραψει σε δυο τρια τοπικ ακομα,θα περιμενω ενα μηνα και μετα θα πω οτι εχω να πω.
- Sick Bastard
σωστά.obanebane έγραψε:Με δυο κλασεις καλυτερο ροστερ επρεπε να τους πηδαμε μεσα εξω,γιαυτο κοψε κατι.prist64 έγραψε:Κορινθιε,δεν εχει σχεση αυτο που παρεθεσα με το ποστ σου
Γι αυτο που ειπες,
κι αυτοι πανηγυριζουν,
Ελπιζω φετος και δυο κλασεις καλυτεροι να ειμαστε και επιτελους να φανει μεσα στο γηπεδο αυτη η διαφορα στο μπατζετ και με αυτους και με τους αλλους.
Δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος παντως,αλλα οπως εχω γραψει σε δυο τρια τοπικ ακομα,θα περιμενω ενα μηνα και μετα θα πω οτι εχω να πω.
Απλά ο Αλαφούζος ξέρει πολύ καλά το ''στη Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις''.
Μισές αλήθειες..... 4 έριξα στην πρώτη τους ομάδα 3 στην υποτιθέμενη δεύτερη, δεν τους νίκησα απλά τους διεσυρα, να τα λέμε όλα και όχι ότι βολεύει την άποψή μας....giapas έγραψε:Στα περισσότερα παιχνίδια πέρυσι το 2 φορές καλύτερο ροστερ στάθηκε λίγο απέναντί τους. Η προπαγάνδα κερδίζει εντυπώσεις , όχι αγώνες ( όπως ο τελευταίος των play off).prist64 έγραψε:Κορινθιε,δεν εχει σχεση αυτο που παρεθεσα με το ποστ σου
Γι αυτο που ειπες,
κι αυτοι πανηγυριζουν,
- ΑποστόληςΑ
Κι εσύ μισές αλήθειες λες. Στους δύο αγώνες της Λεωφόρου σταθήκαμε λίγοι, στο δεν καθοριστικό τελευταίο μας αγώνα στην Τούμπα, απαράδεκτα κακοί.
Τι να φταιγε άραγε γι αυτές τις διακυμάνσεις?
Υ.Γ. Μουσικούλα "The X files" mode on...
Υ.Γ. 2 Ταιριάζει και το επαναστατικό άσμα: "Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσαν επάνω στην εργατιά..."!!!!

Υ.Γ. Μουσικούλα "The X files" mode on...

Υ.Γ. 2 Ταιριάζει και το επαναστατικό άσμα: "Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσαν επάνω στην εργατιά..."!!!!

Μα αυτό λέω ότι υπήρχαν και καλά και άσχημα παιχνίδια και κρίσιμα όπως το 4-0 η το 2-3 στα Play of αν και εκεί πάλι αφαίρεση βαθμών θα είχαμε αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας..... Θετική η χρονιά λόγω κυπέλου και - 6 η - 3 βαθμούς μετά από χρόνια από γαβρο..... Δύο συν δηλαδή με μείον την εικόνα στα Play ofΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εσύ μισές αλήθειες λες. Στους δύο αγώνες της Λεωφόρου σταθήκαμε λίγοι, στο δεν καθοριστικό τελευταίο μας αγώνα στην Τούμπα, απαράδεκτα κακοί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον Γιόχανσον νομίζω, αν και δεν μ' ενδιαφέρει.Μαυρο Χιονι έγραψε:Για ποιον λέτε ρε παιδιά ;

τι δουλεμα τρωνε οι βαζελοι ρε; η μια προσφυγη μετα την αλλη και οι αρδ τους συνεχιζουν να γραφουν για μεταγραφες μυριων! 

- ΑποστόληςΑ
120.000 επιδικαστηκαν στον.....Ταυλαριδη,απο τους βαζελους.Πως πηραν αδεια αυτοι ρε.
Μας ενημερωσε ο Σιμπα πριν 2 μηνες πως πηρε αδειοδοτηση ο βαζελος.
[youtube]TUUC_Nfa3Cs[/youtube]
[youtube]TUUC_Nfa3Cs[/youtube]
Μα οι γριές σε κάθε ανακοίνωση γράφουν ότι φταίει ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν που πέφτουν..... Δεν ασχολούνται με τον βαζελο...... Μέχρι και ο καλαιτζιδης της καλαμαριάς λέει ότι ο Σαββίδης τους κυνηγάει......kayde έγραψε:120.000 επιδικαστηκαν στον.....Ταυλαριδη,απο τους βαζελους.Πως πηραν αδεια αυτοι ρε.
...πως να μην παρουν και ιαδειοδοτηση..και χωρις να ανοιξει ρουθουνι.
υπαρχει πιο ''μασωνική'' ομαδα σε αυτη τη χωρααπο τον παο..?
υπαρχει πιο ''μασωνική'' ομαδα σε αυτη τη χωρααπο τον παο..?