CCCP έγραψε:giapas έγραψε:Εγώ συμφωνώ με το άρθρο στις 2 τελευταίες παραγράφους του εκεί που γράφει για ελληνικό κορμό σε θέσεις δευτερεύουσας σημασίας , ώστε να μπορέσεις να έχεις πραγματικά καλούς στις υπόλοιπες κομβικές θέσεις.
Επίσης συμφωνώ ότι γενικά το κλίμα δεν είναι καλό.
Πολλα σωστα λεει ο Κολκας γιατι ουτε βλακας (σχετικα, λεμε τωρα) ειναι και κυριως ουτε αμπαλος εναι και ΠΑΟΚτσακι ειναι. Απλα δυστηχως ο ΑΡΔ ειναι πρωτα ΑΡΔ και τα συμφερωντα του μπαινουν στη μεση και διαμορφωνουν τις "αποψεις" του.
Και φυσικα δεν ειναι αρκετα εξυπνοι ωστε να καταλαβαινουν οτι προδιδωντε ευκολα αν και δεν μπορω να τους κατηγορισω μιας και ο περισσοτερος κοσμος ειναι για σανο.
Μας λεει για ελληνες παικτες αλλα κλαιει που εφυγε ο Κιτσιου, ενω εφυγε για χαρη ενος αλλου Ελληνα. Κλαιει για τον Χαριση που ταλαντουχος αλλα τελειως ανεκπεδευτος και το να παιξει βασικος ο Χαρισης στον ΠΑΟΚ στα χαφ μονο ως ανεκδοτο μπορει να εκληφθει.
Ο Κόλκας αυτό μπορεί να το λέει γιατί οι Έλληνες να είναι πιο εύκολα προσβάσιμοι σε αυτόν και να μπορεί να αναπτύξει σχέσεις . Αυτό δε με χαλάει ιδιαίτερα, αλλά είναι προφανώς δικιά του ατζέντα και για αυτό το γράφει.
Απλά στο συγκεκριμένο , από ποδοσφαιρικής άποψης , κατά τη γνώμη μου έχει δίκιο. Έ , στο χέρι μας είναι να ξεχωρίζουμε την ουσία από τα politics του κάθε αρδ.
Πχ λέει επίσης ότι μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Μίχελ και οι παίκτες παρά ο Στανογεβιτς. Αυτό μπορεί να το λέει γιατί ο Μίχελ δεν έχει πάρε δώσε μαζί του και δουλεύει αθόρυβα τις κινήσεις του μη δίνοντας εύκολο τυράκι. Πάλι η ιδιοτέλεια λοιπόν μπαίνει στη μέση. Έλα μου ντε όμως που είναι γεγονός ότι από τη τριπλέτα παίκτες - προπονητής - τδ , τη λιγότερη ευθύνη φαίνεται να έχει ο νέος προπονητής. Και στη τελική κάποιος τον έφερε και κάποιος όφειλε να τον προετοιμάσει για κάποια πράγματα. Αυτός είναι ο τδ. Και οι παίκτες όμως , να σκιστούν για να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην ομάδα. Τι διαολο νέος προπονητής ήρθε.. δε πρέπει να σκιστούν για να του αποδείξουν ότι είναι καλοί;
To γενικό μου point είναι πως οι αναμφισβήτητες ιδιοτελείς προθέσεις του κάθε αρδ , σε κάποιες περιπτώσεις στηρίζονται σε πραγματικά προβλήματα και δυσλειτουργίες.