Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Αποστολη, χαρα στη ψυχραιμια σου που ξεφτυλισες το σκουπιδι. Εγω διαβαζοντας τον εμετο του, μονο να τον φτυσω στα μουτρα ηθελα.
Πολλα σωστα λεει ο Κολκας γιατι ουτε βλακας (σχετικα, λεμε τωρα) ειναι και κυριως ουτε αμπαλος εναι και ΠΑΟΚτσακι ειναι. Απλα δυστηχως ο ΑΡΔ ειναι πρωτα ΑΡΔ και τα συμφερωντα του μπαινουν στη μεση και διαμορφωνουν τις "αποψεις" του.giapas έγραψε:Εγώ συμφωνώ με το άρθρο στις 2 τελευταίες παραγράφους του εκεί που γράφει για ελληνικό κορμό σε θέσεις δευτερεύουσας σημασίας , ώστε να μπορέσεις να έχεις πραγματικά καλούς στις υπόλοιπες κομβικές θέσεις.
Επίσης συμφωνώ ότι γενικά το κλίμα δεν είναι καλό.
Και φυσικα δεν ειναι αρκετα εξυπνοι ωστε να καταλαβαινουν οτι προδιδωντε ευκολα αν και δεν μπορω να τους κατηγορισω μιας και ο περισσοτερος κοσμος ειναι για σανο.
Μας λεει για ελληνες παικτες αλλα κλαιει που εφυγε ο Κιτσιου, ενω εφυγε για χαρη ενος αλλου Ελληνα. Κλαιει για τον Χαριση που ταλαντουχος αλλα τελειως ανεκπεδευτος και το να παιξει βασικος ο Χαρισης στον ΠΑΟΚ στα χαφ μονο ως ανεκδοτο μπορει να εκληφθει.
Ευτυχώς Αποστόλη χρησιμοποιείς διαφορετικά χρώματα και δεν αναγκάστηκα να διαβάσω τον εμετό.
Το 90% οσων λεει ειναι αστεια ή σαπια συμπερασματα δικα του και το κειμενο του ξεχειλιζει κακια η οποια εξυπηρετει μονο την δικη του ματαιοδοξια, ενω τα "επιχειρηματα" του ειναι εντελως επιλεκτικα και ακυρα. Ωστοσο εσυ ξεκινας το σχολιο σου γραφοντας οτι λεει πολλα σωστα και δεν ειναι βλακας και αμπαλος και ειναι και ΠΑΟΚτσακι.
Αν δεν ηταν βλακας θα το βλεπαμε στο κειμενο του. Το συγκεκριμενο ομως ειναι κειμενο ενος βλακα. Σιγουρα οχι ΠΑΟΚτση. Το αμπαλος δεν με ενδιαφερει αλλα εχω την αισθηση οτι πανω κατω ξερει οση μπαλα ξερω κι εγω. Δηλαδη ντιπ αμπαλος.
Αν δεν ηταν βλακας θα το βλεπαμε στο κειμενο του. Το συγκεκριμενο ομως ειναι κειμενο ενος βλακα. Σιγουρα οχι ΠΑΟΚτση. Το αμπαλος δεν με ενδιαφερει αλλα εχω την αισθηση οτι πανω κατω ξερει οση μπαλα ξερω κι εγω. Δηλαδη ντιπ αμπαλος.
Ο Κόλκας αυτό μπορεί να το λέει γιατί οι Έλληνες να είναι πιο εύκολα προσβάσιμοι σε αυτόν και να μπορεί να αναπτύξει σχέσεις . Αυτό δε με χαλάει ιδιαίτερα, αλλά είναι προφανώς δικιά του ατζέντα και για αυτό το γράφει.CCCP έγραψε:Πολλα σωστα λεει ο Κολκας γιατι ουτε βλακας (σχετικα, λεμε τωρα) ειναι και κυριως ουτε αμπαλος εναι και ΠΑΟΚτσακι ειναι. Απλα δυστηχως ο ΑΡΔ ειναι πρωτα ΑΡΔ και τα συμφερωντα του μπαινουν στη μεση και διαμορφωνουν τις "αποψεις" του.giapas έγραψε:Εγώ συμφωνώ με το άρθρο στις 2 τελευταίες παραγράφους του εκεί που γράφει για ελληνικό κορμό σε θέσεις δευτερεύουσας σημασίας , ώστε να μπορέσεις να έχεις πραγματικά καλούς στις υπόλοιπες κομβικές θέσεις.
Και φυσικα δεν ειναι αρκετα εξυπνοι ωστε να καταλαβαινουν οτι προδιδωντε ευκολα αν και δεν μπορω να τους κατηγορισω μιας και ο περισσοτερος κοσμος ειναι για σανο.
Μας λεει για ελληνες παικτες αλλα κλαιει που εφυγε ο Κιτσιου, ενω εφυγε για χαρη ενος αλλου Ελληνα. Κλαιει για τον Χαριση που ταλαντουχος αλλα τελειως ανεκπεδευτος και το να παιξει βασικος ο Χαρισης στον ΠΑΟΚ στα χαφ μονο ως ανεκδοτο μπορει να εκληφθει.
Απλά στο συγκεκριμένο , από ποδοσφαιρικής άποψης , κατά τη γνώμη μου έχει δίκιο. Έ , στο χέρι μας είναι να ξεχωρίζουμε την ουσία από τα politics του κάθε αρδ.
Πχ λέει επίσης ότι μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Μίχελ και οι παίκτες παρά ο Στανογεβιτς. Αυτό μπορεί να το λέει γιατί ο Μίχελ δεν έχει πάρε δώσε μαζί του και δουλεύει αθόρυβα τις κινήσεις του μη δίνοντας εύκολο τυράκι. Πάλι η ιδιοτέλεια λοιπόν μπαίνει στη μέση. Έλα μου ντε όμως που είναι γεγονός ότι από τη τριπλέτα παίκτες - προπονητής - τδ , τη λιγότερη ευθύνη φαίνεται να έχει ο νέος προπονητής. Και στη τελική κάποιος τον έφερε και κάποιος όφειλε να τον προετοιμάσει για κάποια πράγματα. Αυτός είναι ο τδ. Και οι παίκτες όμως , να σκιστούν για να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην ομάδα. Τι διαολο νέος προπονητής ήρθε.. δε πρέπει να σκιστούν για να του αποδείξουν ότι είναι καλοί;
To γενικό μου point είναι πως οι αναμφισβήτητες ιδιοτελείς προθέσεις του κάθε αρδ , σε κάποιες περιπτώσεις στηρίζονται σε πραγματικά προβλήματα και δυσλειτουργίες.
Οι εμετικες παπαρολογιες του θα μπορουσαν ισως να αποκτησουν λιγη υποσταση μονο αν κανεις λαβει στα σοβαρα υπ' οψιν το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ συμπερασμα του " Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας σε φιλικά και επίσημο αγώνα, έχουν δημιουργήσει την αίσθηση πως ο Στανόγεβιτς θα αποχαιρετήσει."
Ομως αυτη η αισθηση εχει δημιουργηθει μονο μεσα στην γεματη πονηρια σκεψη του χοντροβλακα και προσπαθει να πεισει κι αλλους (και τα ψιλοκαταφερνει οπως φαινεται).
Οσο για τον ...ελληνικο κορμο, συγκρινει περιπτωση Κλαους με Μαρτενς αλλα οχι Κρεσπο-Τζαβελα πχ ή Λεβεκ με το φιλαρακι του τον Κων/νιδη. Λεει οτι ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ καθαριζονται οι Ελληνες. Ρατσιστικα κριτηρια δηλαδη, τι φαση; Οχι οτι ειναι κατσαπλιαδες ας πουμε αλλα ειναι στοχος να μην υπαρχει κανενας να μιλαει ελληνικα στο ροστερ. Υψηλης ποιοτητας επιχειρηματολογια συμπληρωνει ο μπουλης. Ειναι λαθος λεει οτι οι Ελληνες ειναι μετριοι γιατι και οι ξενοι μετριοι ειναι. Βεβαια. Κουλουρης και Πριγιοβιτς ας πουμε, ενα και το αυτο.
Ομως αυτη η αισθηση εχει δημιουργηθει μονο μεσα στην γεματη πονηρια σκεψη του χοντροβλακα και προσπαθει να πεισει κι αλλους (και τα ψιλοκαταφερνει οπως φαινεται).
Οσο για τον ...ελληνικο κορμο, συγκρινει περιπτωση Κλαους με Μαρτενς αλλα οχι Κρεσπο-Τζαβελα πχ ή Λεβεκ με το φιλαρακι του τον Κων/νιδη. Λεει οτι ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ καθαριζονται οι Ελληνες. Ρατσιστικα κριτηρια δηλαδη, τι φαση; Οχι οτι ειναι κατσαπλιαδες ας πουμε αλλα ειναι στοχος να μην υπαρχει κανενας να μιλαει ελληνικα στο ροστερ. Υψηλης ποιοτητας επιχειρηματολογια συμπληρωνει ο μπουλης. Ειναι λαθος λεει οτι οι Ελληνες ειναι μετριοι γιατι και οι ξενοι μετριοι ειναι. Βεβαια. Κουλουρης και Πριγιοβιτς ας πουμε, ενα και το αυτο.
- BlackBlockAttack
Στοχος των 24αρηδων ειναι ο Μιχελ για αυτο και ο Στανο ειναι εκτος κριτικης που δεν ηταν επιλογη του....Αν τυχον πετυχουν το στοχο τους ο Στανο θα ακουσει τα σχολιανα του επισης...
Πιστευει κανεις οτι με αθανασιαδη κουλουρη χαριση κωνσταντινιδη κλπ θα δουμε πρωταθλημα?

Πιστευει κανεις οτι με αθανασιαδη κουλουρη χαριση κωνσταντινιδη κλπ θα δουμε πρωταθλημα?

εμενα δεν το χωραει ο νους μου οτι βλεπει καποιος και ακουει τον κολκα να μιλαει και επηρεαζεται.
πρεπει να εχει τρομερα χαμηλη αυτοεκτιμηση καποιος για να επηρεαζεται απο τετοια σκουπιδια οπως αυτα που κυκλοφορουν στα ραδια της μιζερουπολης.
σωστε τον ΠΑΟΚ απο τη μιζερουπολη.
πρεπει να εχει τρομερα χαμηλη αυτοεκτιμηση καποιος για να επηρεαζεται απο τετοια σκουπιδια οπως αυτα που κυκλοφορουν στα ραδια της μιζερουπολης.
Εγω δεν εχω δει ουτε ΕΝΑΝ Ελληνα ο οποιος εχει αδικηθει και δεν πηρε ευκαιριες που του αξιζαν.
Το εχω ξανακανει το ερωτημα, ποιον παικτη διωξαμε και αυτος εφυγε και εκανε μεγαλη καριερα και αποδειχτηκε λαθος το να φυγει? Ποιος ελληνας παικταρας μας ξεφυγε μεσα απο τα χερια?
ΑΛΛΟ θεμα φυσικα οτι θες και θα ΕΠΡΕΠΕ να παραγεις παικτες απο τον τοπο σου. Εαν δε γινεται αυτο ομως ειναι προβλημα των ακαδημιων και της χωρας γενικοτερα.
Ποτε δεν καταλαβα την λογικη οτι ο χ παικτης που βγαινει απο την ακαδημια ΠΡΕΠΕΙ να παιξει σωνει και καλα χωρις να δουμε πρωτα ποιο ειναι το επιπεδο του και αν φτανει για την ομαδα.
Το εχω ξανακανει το ερωτημα, ποιον παικτη διωξαμε και αυτος εφυγε και εκανε μεγαλη καριερα και αποδειχτηκε λαθος το να φυγει? Ποιος ελληνας παικταρας μας ξεφυγε μεσα απο τα χερια?
ΑΛΛΟ θεμα φυσικα οτι θες και θα ΕΠΡΕΠΕ να παραγεις παικτες απο τον τοπο σου. Εαν δε γινεται αυτο ομως ειναι προβλημα των ακαδημιων και της χωρας γενικοτερα.
Ποτε δεν καταλαβα την λογικη οτι ο χ παικτης που βγαινει απο την ακαδημια ΠΡΕΠΕΙ να παιξει σωνει και καλα χωρις να δουμε πρωτα ποιο ειναι το επιπεδο του και αν φτανει για την ομαδα.
κι όμως κεν, κι όμως....
Βέβαια όταν έβαζε μπλογκερ τον ακατανόμαστο, τότε ήταν ο δικός μας και ο εκφραστής μας...
Το πρόβλημα μου ομως δεν ειναι αυτοί. Είναι ότι τις μισές φορές κι αυτοί αναπαράγουν γνώμες ΠΑΟΚτσήδων, φαντασου που παμε...ΠΑΟΚτσήδων κι από άλλες περιοχές εκτός Θεσ/νίκη όμως ε;
Βέβαια όταν έβαζε μπλογκερ τον ακατανόμαστο, τότε ήταν ο δικός μας και ο εκφραστής μας...
Το πρόβλημα μου ομως δεν ειναι αυτοί. Είναι ότι τις μισές φορές κι αυτοί αναπαράγουν γνώμες ΠΑΟΚτσήδων, φαντασου που παμε...ΠΑΟΚτσήδων κι από άλλες περιοχές εκτός Θεσ/νίκη όμως ε;
Καλα πλακα κανεις ρε barlow? Eδω ρε επηρεαζωντε απο τους πετρωτουςκαι τους μυρτσους και τους δε ξερω ποιους και το χειρωτερο κατακαθι αμορφωτο στραβοστομη των ερτζιανων, απο τον Κολκα και αλλους "κανονικους" ΑΡΔ δεν θα επηρεαστούν?barlow4 έγραψε:εμενα δεν το χωραει ο νους μου οτι βλεπει καποιος και ακουει τον κολκα να μιλαει και επηρεαζεται.
το συνολακι του ελληνικου κορμου θα φορεθει πολυ φετος για ολοκληρη τη σεζον.θα αφορα μονο στη μοδα της πολης κ οχι της χαβουζας που πραγματικα βριθουν απο ελληνοπουλα που αποτελουν τους ακρογωνιαιους λιθους των ομαδων τους.
προσωπικα δε θελω ουτε εναν ελληνα.οι 9 στους 10 στα μυαλα τους ειναι απλα ενα σκαλι πανω απο τον ουαρντα.εχουν σκατιαρηδες μανατζερ που τους κανουν οτι θελουν και ειναι φρικτα απαιδευτοι.
τους αφιερωνω την κατωθι κομματαρα.
[youtube]5tb93tiSVlQ[/youtube]
προσωπικα δε θελω ουτε εναν ελληνα.οι 9 στους 10 στα μυαλα τους ειναι απλα ενα σκαλι πανω απο τον ουαρντα.εχουν σκατιαρηδες μανατζερ που τους κανουν οτι θελουν και ειναι φρικτα απαιδευτοι.
τους αφιερωνω την κατωθι κομματαρα.
[youtube]5tb93tiSVlQ[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 02 Αύγ 2017, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε και πως ξεκινας και λες "ο Κολκας λεει πολλα σωστα και ειναι και ΠΑΟΚτσακι".
Δηλαδη αν ειπε και 2 σωστα για καλυψη-αποκρυψη στις πονηριες του, θα πουμε "λεει πολλα σωστα", αυτο ειναι το ρεζουμε;
Και μονος σου λες οτι πρωτα κοιταει τα συμφεροντα του. Αν λοιπον τα συμφεροντα του ερχονται σε κοντρα με τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ και αυτος τα βαζει πρωτα εις βαρος του ΠΑΟΚ, τοτε πως λες "ειναι ΠΑΟΚτσακι"; Οχι, δεν ειναι ΠΑΟΚτσακι οταν ζει παρασιτικα ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ της ομαδας, ζημιωνοντας την.
Δηλαδη αν ειπε και 2 σωστα για καλυψη-αποκρυψη στις πονηριες του, θα πουμε "λεει πολλα σωστα", αυτο ειναι το ρεζουμε;
Και μονος σου λες οτι πρωτα κοιταει τα συμφεροντα του. Αν λοιπον τα συμφεροντα του ερχονται σε κοντρα με τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ και αυτος τα βαζει πρωτα εις βαρος του ΠΑΟΚ, τοτε πως λες "ειναι ΠΑΟΚτσακι"; Οχι, δεν ειναι ΠΑΟΚτσακι οταν ζει παρασιτικα ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ της ομαδας, ζημιωνοντας την.
ΠΑΟΚτσακι ήταν ίσως πριν γίνει δημοσιογράφος επαγγελματιας τώρα κοιτάει την τσέπη του και μόνο αυτήνCCCP έγραψε:Πολλα σωστα λεει ο Κολκας γιατι ουτε βλακας (σχετικα, λεμε τωρα) ειναι και κυριως ουτε αμπαλος εναι και ΠΑΟΚτσακι ειναι. Απλα δυστηχως ο ΑΡΔ ειναι πρωτα ΑΡΔ και τα συμφερωντα του μπαινουν στη μεση και διαμορφωνουν τις "αποψεις" του.giapas έγραψε:Εγώ συμφωνώ με το άρθρο στις 2 τελευταίες παραγράφους του εκεί που γράφει για ελληνικό κορμό σε θέσεις δευτερεύουσας σημασίας , ώστε να μπορέσεις να έχεις πραγματικά καλούς στις υπόλοιπες κομβικές θέσεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τιποτα σωστο δε λεει.ακομα κ οταν ειναι σωστο δεν ειναι σωστο.
ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιο μεγεθος για να αποτελει ο καθε κολκας opinion maker γυρω απο αυτον.
πως αλλιως να το πω.δεν μπορω να δεχθω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι τοσο μικρη ομαδα που επηρεαζει τη ζωη της ενας τυπος σαν τον οποιονδηποτε κολκα.
ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιο μεγεθος για να αποτελει ο καθε κολκας opinion maker γυρω απο αυτον.
πως αλλιως να το πω.δεν μπορω να δεχθω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι τοσο μικρη ομαδα που επηρεαζει τη ζωη της ενας τυπος σαν τον οποιονδηποτε κολκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 02 Αύγ 2017, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.