Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Rizla »

Οτι εχει συμφωνησει με ΠΑΟΚ το ξερουμε ρε Ντιμ.
Για τις αντιρρησεις και τους αλλους που δεν ερχονται ενω επρεπε να ηταν εδω λεμε.
Παντως αν παρουμε κανα στυλ Καφου για τα αναθεμα θα 'μαστε...
kos

Δημοσίευση από kos »

GoMaRoS έγραψε:Να τα λεμε ολα, η μετς που πηρε 17!!!εκ απο πωληση παιχτη στην Ρεν, παιρνει με 4,5εκ τον Λεοναρντο απο Παρτιζαν αλλα και τον Καφου με 2εκ. Εμεις αργησαμε ή βγηκε με τεραστια οικονομικη ανεση η μετς και παιρνει οποιον θελει;; Και με το αργησαμε τι εννοει; Οτι ειμαστε τσιγκουνηδες και δεν τα σκαμε για τον υπερπαιχταρα;
Αργησαμε σημαινει οτι τον θελαμε αλλα τον χασαμε. Αυτο που λενε δυσλειτουργια... να ερθει πρωτα ο σαββιδης να πει οκ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Dimg4 έγραψε:Σας εδωσα αποκλειστικο οτι εκλεισε ο Βιερινια εδω και κανα διμηνο και καποιοι ακομα περιμενετε τους αρδ να σας πουν αν ερθει η οχι.
Δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ. Πριν 2 μηνες συμφωνησε ο ιδιος και απλα περιμενει να δει αν η βολφσμπουργκ τον δωσει τωρα η ιανουαριο
Να ερθει τον Ιανουαριο να τον κανω τι; Πατσά;

Αν τον κρατησει η Βολφσμπουργκ στην κερκιδα 6 μηνες;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

john4serres έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Σας εδωσα αποκλειστικο οτι εκλεισε ο Βιερινια εδω και κανα διμηνο και καποιοι ακομα περιμενετε τους αρδ να σας πουν αν ερθει η οχι.
Δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ. Πριν 2 μηνες συμφωνησε ο ιδιος και απλα περιμενει να δει αν η βολφσμπουργκ τον δωσει τωρα η ιανουαριο
Να ερθει τον Ιανουαριο να τον κανω τι; Πατσά;

Αν τον κρατησει η Βολφσμπουργκ στην κερκιδα 6 μηνες;
Ενα σουφλε οτι πρεπει..... Βασικα αν σ περισσευει ενα 2αρακιμυρια σκαστα ρε συ να ερθει τωρα να ηρεμησουμε :D
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Rizla έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Κράτα μικρό καλάθι για όλους όταν τους δούμε έδω στο γήπεδο θα κρίνουμε ο βιερινια θα είναι καλός, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλός όσο κάποτε είναι και 32.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παικτες τετοιου επιπεδου δεν χωρανε σε καλαθια...για κατι καφουδες κραταω καλαθακι πασχαλινο
με το κοτοπουλακι μεσα.
Καλά και για τον μπερμπατωφ αυτά λέγαμε

PAOKSAV

Δημοσίευση από PAOKSAV »

kos έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:Να τα λεμε ολα, η μετς που πηρε 17!!!εκ απο πωληση παιχτη στην Ρεν, παιρνει με 4,5εκ τον Λεοναρντο απο Παρτιζαν αλλα και τον Καφου με 2εκ. Εμεις αργησαμε ή βγηκε με τεραστια οικονομικη ανεση η μετς και παιρνει οποιον θελει;; Και με το αργησαμε τι εννοει; Οτι ειμαστε τσιγκουνηδες και δεν τα σκαμε για τον υπερπαιχταρα;
Αργησαμε σημαινει οτι τον θελαμε αλλα τον χασαμε. Αυτο που λενε δυσλειτουργια... να ερθει πρωτα ο σαββιδης να πει οκ.

Νταξει στο ειπαν οι δημοσιογραφοι οτι αργησε ο ΠΑΟΚ και τον χασαμε, ετσι θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αργήσαμε λέει για τον καφου, από που προέκυψε ότι αργήσαμε; το είπε ο Μιχελ; η φανταζόμαστε διάφορα η είναι παπατζηλικια μανατζαρεων;

Άβαταρ μέλους
shearer4

Δημοσίευση από shearer4 »

Αργησαμε μαγκες μπορει ανετα να σημαινει οτι εμεις γραψαμε το ονομα "πρωτοι" να το μαθει ο κοσμος. Ο ΠΑΟΚ δεν τον πηρε, αρα η ομαδα αργησε να τον κλεισει κι οχι οτι εμεις γραφουμε παπαριες καμαρωτες.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

αργησαμε στην σφαιρα φαντασιας των αρδ. Μιχελ δωσε πονο
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

eorptol1 έγραψε:
Rizla έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Κράτα μικρό καλάθι για όλους όταν τους δούμε έδω στο γήπεδο θα κρίνουμε ο βιερινια θα είναι καλός, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλός όσο κάποτε είναι και 32.....

Παικτες τετοιου επιπεδου δεν χωρανε σε καλαθια...για κατι καφουδες κραταω καλαθακι πασχαλινο
με το κοτοπουλακι μεσα.
Καλά και για τον μπερμπατωφ αυτά λέγαμε

Ο Μπερμπατωφ ηρθε οντως μεγάλος σε ηλικια αν και μάλλον η αχρωμη παρουσια του οφειλεται σε άλλους λογους
και όχι καθαρά αγωνιστικούς.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πάντως από εκεί που δε μας άρεσε ο Καφού και δε θα το θελαμε στην ομάδα, τώρα πιστεύουμε ότι τον χάνουμε επειδή αργήσαμε ή επειδή τσιγκουνευτήκαμε.

Ούτε καν μπαίνω στην διαδικασία να ψάξω παίκτη και να δω χαρακτηριστικά.
Μόλις πάρουμε κάποιον, θα ασχοληθώ. Προς το παρών περιμένω να δω την ομάδα την Πέμπτη.
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

Αυτοί που λένε για τον Μπερμπάτοφ ότι δεν απέδωσε, αν έρθει ο Ιμπραίμοβιτς και ο προπονητής τον βάλει αμυντικό χαφ θα φταίει ο Ιμπρα ή ο προπονητής-μαθητευόμενος μάγος-κροάτης Μουρίνιο;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τα αρδ έχουν αποθρασηνθει τελείως

Επειδή γράφανε μια βδομάδα τώρα " μια ανάσα ο Καφού" και επειδή για άλλη μια φορά έπεσαν έξω ( αν θέλετε να πιάνετε μεταγραφές γατάκια 24/7 στο paokmania ) γράφουν τώρα τις μαλακίες τους.
Το παράδοξο και λυπηρό ταυτόχρονα είναι ότι πάλι καταφέρνουν και μας κάνουν πορτελο αντι να τους χλεβαζουμε
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Εγώ δεν ξέρω για εσάς αλλά τους γράφω στα @@ μου τους ΑΡΔ. Μόνο ΠΑΟΚμανια έχει για μένα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Black_White_Heart έγραψε:Εγώ δεν ξέρω για εσάς αλλά τους γράφω στα @@ μου τους ΑΡΔ. Μόνο ΠΑΟΚμανια έχει για μένα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”