Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Οτι εχει συμφωνησει με ΠΑΟΚ το ξερουμε ρε Ντιμ.
Για τις αντιρρησεις και τους αλλους που δεν ερχονται ενω επρεπε να ηταν εδω λεμε.
Παντως αν παρουμε κανα στυλ Καφου για τα αναθεμα θα 'μαστε...
Για τις αντιρρησεις και τους αλλους που δεν ερχονται ενω επρεπε να ηταν εδω λεμε.
Παντως αν παρουμε κανα στυλ Καφου για τα αναθεμα θα 'μαστε...
Αργησαμε σημαινει οτι τον θελαμε αλλα τον χασαμε. Αυτο που λενε δυσλειτουργια... να ερθει πρωτα ο σαββιδης να πει οκ.GoMaRoS έγραψε:Να τα λεμε ολα, η μετς που πηρε 17!!!εκ απο πωληση παιχτη στην Ρεν, παιρνει με 4,5εκ τον Λεοναρντο απο Παρτιζαν αλλα και τον Καφου με 2εκ. Εμεις αργησαμε ή βγηκε με τεραστια οικονομικη ανεση η μετς και παιρνει οποιον θελει;; Και με το αργησαμε τι εννοει; Οτι ειμαστε τσιγκουνηδες και δεν τα σκαμε για τον υπερπαιχταρα;
- john4serres
Να ερθει τον Ιανουαριο να τον κανω τι; Πατσά;Dimg4 έγραψε:Σας εδωσα αποκλειστικο οτι εκλεισε ο Βιερινια εδω και κανα διμηνο και καποιοι ακομα περιμενετε τους αρδ να σας πουν αν ερθει η οχι.
Δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ. Πριν 2 μηνες συμφωνησε ο ιδιος και απλα περιμενει να δει αν η βολφσμπουργκ τον δωσει τωρα η ιανουαριο
Αν τον κρατησει η Βολφσμπουργκ στην κερκιδα 6 μηνες;
Ενα σουφλε οτι πρεπει..... Βασικα αν σ περισσευει ενα 2αρακιμυρια σκαστα ρε συ να ερθει τωρα να ηρεμησουμεjohn4serres έγραψε:Να ερθει τον Ιανουαριο να τον κανω τι; Πατσά;Dimg4 έγραψε:Σας εδωσα αποκλειστικο οτι εκλεισε ο Βιερινια εδω και κανα διμηνο και καποιοι ακομα περιμενετε τους αρδ να σας πουν αν ερθει η οχι.
Δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ. Πριν 2 μηνες συμφωνησε ο ιδιος και απλα περιμενει να δει αν η βολφσμπουργκ τον δωσει τωρα η ιανουαριο
Αν τον κρατησει η Βολφσμπουργκ στην κερκιδα 6 μηνες;

Καλά και για τον μπερμπατωφ αυτά λέγαμεRizla έγραψε:Παικτες τετοιου επιπεδου δεν χωρανε σε καλαθια...για κατι καφουδες κραταω καλαθακι πασχαλινοeorptol1 έγραψε:Κράτα μικρό καλάθι για όλους όταν τους δούμε έδω στο γήπεδο θα κρίνουμε ο βιερινια θα είναι καλός, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλός όσο κάποτε είναι και 32.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με το κοτοπουλακι μεσα.
kos έγραψε:Αργησαμε σημαινει οτι τον θελαμε αλλα τον χασαμε. Αυτο που λενε δυσλειτουργια... να ερθει πρωτα ο σαββιδης να πει οκ.GoMaRoS έγραψε:Να τα λεμε ολα, η μετς που πηρε 17!!!εκ απο πωληση παιχτη στην Ρεν, παιρνει με 4,5εκ τον Λεοναρντο απο Παρτιζαν αλλα και τον Καφου με 2εκ. Εμεις αργησαμε ή βγηκε με τεραστια οικονομικη ανεση η μετς και παιρνει οποιον θελει;; Και με το αργησαμε τι εννοει; Οτι ειμαστε τσιγκουνηδες και δεν τα σκαμε για τον υπερπαιχταρα;
Νταξει στο ειπαν οι δημοσιογραφοι οτι αργησε ο ΠΑΟΚ και τον χασαμε, ετσι θα ειναι.
Αργήσαμε λέει για τον καφου, από που προέκυψε ότι αργήσαμε; το είπε ο Μιχελ; η φανταζόμαστε διάφορα η είναι παπατζηλικια μανατζαρεων;
Αργησαμε μαγκες μπορει ανετα να σημαινει οτι εμεις γραψαμε το ονομα "πρωτοι" να το μαθει ο κοσμος. Ο ΠΑΟΚ δεν τον πηρε, αρα η ομαδα αργησε να τον κλεισει κι οχι οτι εμεις γραφουμε παπαριες καμαρωτες.
Ο Μπερμπατωφ ηρθε οντως μεγάλος σε ηλικια αν και μάλλον η αχρωμη παρουσια του οφειλεται σε άλλους λογουςeorptol1 έγραψε:Καλά και για τον μπερμπατωφ αυτά λέγαμεRizla έγραψε:Παικτες τετοιου επιπεδου δεν χωρανε σε καλαθια...για κατι καφουδες κραταω καλαθακι πασχαλινοeorptol1 έγραψε:Κράτα μικρό καλάθι για όλους όταν τους δούμε έδω στο γήπεδο θα κρίνουμε ο βιερινια θα είναι καλός, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλός όσο κάποτε είναι και 32.....
με το κοτοπουλακι μεσα.
και όχι καθαρά αγωνιστικούς.
Πάντως από εκεί που δε μας άρεσε ο Καφού και δε θα το θελαμε στην ομάδα, τώρα πιστεύουμε ότι τον χάνουμε επειδή αργήσαμε ή επειδή τσιγκουνευτήκαμε.
Ούτε καν μπαίνω στην διαδικασία να ψάξω παίκτη και να δω χαρακτηριστικά.
Μόλις πάρουμε κάποιον, θα ασχοληθώ. Προς το παρών περιμένω να δω την ομάδα την Πέμπτη.
Ούτε καν μπαίνω στην διαδικασία να ψάξω παίκτη και να δω χαρακτηριστικά.
Μόλις πάρουμε κάποιον, θα ασχοληθώ. Προς το παρών περιμένω να δω την ομάδα την Πέμπτη.
- SplashBro22
Αυτοί που λένε για τον Μπερμπάτοφ ότι δεν απέδωσε, αν έρθει ο Ιμπραίμοβιτς και ο προπονητής τον βάλει αμυντικό χαφ θα φταίει ο Ιμπρα ή ο προπονητής-μαθητευόμενος μάγος-κροάτης Μουρίνιο;
- desperando
- Επικοινωνία:
Τα αρδ έχουν αποθρασηνθει τελείως
Επειδή γράφανε μια βδομάδα τώρα " μια ανάσα ο Καφού" και επειδή για άλλη μια φορά έπεσαν έξω ( αν θέλετε να πιάνετε μεταγραφές γατάκια 24/7 στο paokmania ) γράφουν τώρα τις μαλακίες τους.
Το παράδοξο και λυπηρό ταυτόχρονα είναι ότι πάλι καταφέρνουν και μας κάνουν πορτελο αντι να τους χλεβαζουμε
Επειδή γράφανε μια βδομάδα τώρα " μια ανάσα ο Καφού" και επειδή για άλλη μια φορά έπεσαν έξω ( αν θέλετε να πιάνετε μεταγραφές γατάκια 24/7 στο paokmania ) γράφουν τώρα τις μαλακίες τους.
Το παράδοξο και λυπηρό ταυτόχρονα είναι ότι πάλι καταφέρνουν και μας κάνουν πορτελο αντι να τους χλεβαζουμε
-
Εγώ δεν ξέρω για εσάς αλλά τους γράφω στα @@ μου τους ΑΡΔ. Μόνο ΠΑΟΚμανια έχει για μένα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Black_White_Heart έγραψε:Εγώ δεν ξέρω για εσάς αλλά τους γράφω στα @@ μου τους ΑΡΔ. Μόνο ΠΑΟΚμανια έχει για μένα.