Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tupac

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Tupac »

Εναν παίκτη δεν θα πουλήσουμε εμεις? Ολοι δανεικοί θα πανε?
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

όσο και αν έχω σιχαθεί να διαβάζω και να ακούω για βιερίνια, αν έρθει φέτος θα είναι σπουδαία κίνηση.
αλλά αν δεν έρθει και φέτος τότε νησάφι, όχι άλλο κάρβουνο.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Are we going to find a new PABLO? There is a lot of players in South America with good potential. Lino what are you doing? Pablo you dont have the connections to bring a talent from Urugay? Miedfielder with cojones and fast passing game.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

http://www.mozzartsport.com/vesti/trans ... iji/174080

Και δω γινεται αναφορα σε αντελινο
mbison

Δημοσίευση από mbison »

paoki_sweden έγραψε:Are we going to find a new PABLO? There is a lot of players in South America with good potential. Lino what are you doing? Pablo you dont have the connections to bring a talent from Urugay? Miedfielder with cojones and fast passing game.
For example Rodrigo Ray. I propose the same scouter to find us 2 players midfielder and stopper
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Η αποκτηση Βιερινια για μενα εχει νοημα μονο αν θελει τοσο πολυ ο Στανο να παιξει 442. Και αυτο για να παιξει ο Μακ μπροστα.
Βεβαια παλι λειπει ο ογκολιθος κεντρικος αμυντικος χαφ. Αλλα μεχρι 500 θα εδινα τωρα. Ειχαμε παρει 3,5 και τον δωσαμε στα καλυτερα του χρονια. Τωρα ουτε μεταπωλητικη αξια δεν θα εχει.
442 με 10αρακι Μπισε ή Πελκα

Για στοπερ Mπισεβατς, εχει πεσει πολυ η αξια του, 500 χιλ, ειναι στην Μετς τωρα. Ετσι για να χουμε να αλλαζουμε, Πέμπτη - Κυριακη

Ρει
Ματος Κρεσπο Bisevac Λεβεκ
Βιειρινια Νdaye Tζαλμα
Βisesvar
Prijovic Mak
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δε γίνεται να μπορούμε να πάρουμε βιειρινια κ να το ψειριζουμε τόσο πολύ.ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα όταν ήταν εδώ.έπαιξε γιουρο που το πήραν κιόλας.έπαιξε στο υψηλότερο αθλητικό επίπεδο σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.κ είναι 31.κ θα έρθει σε μια ομάδα που ξέρει κ αγαπάει κ θα έχει κ ρόλο στα αποδυτήρια.πραγματικά δεν ξέρω τι ψάχνουμε πια.δεν ξέρω σε ποιο πρωτάθλημα νομίζουμε ότι βρισκόμαστε κ ποιοι καλύτεροι παίκτες πιστεύουμε ότι θα έρθουν.όλα μας τα εξτρεμ μίσος βιειρινια είναι.
Κ όχι δε με νοιάζει η μεταπωλητικη αξία.δεν είναι δουλειά μου.κ ηγέτη παικταρά ετών 25 δε θα πάρουμε ποτέ.
Δηλαδή ας προσγειωθουμε λιγο.δεν μπορεί να τα αναλύουμε τοσο υπερβολικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 31 Ιούλ 2017, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

mbison έγραψε:
Ρει
Ματος Κρεσπο Bisevac Λεβεκ
Βιειρινια Νdaye Tζαλμα
Βisesvar
Prijovic Mak
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ουτε το κεντρο δεν θα περνουσαμε με τετοια 11αδα..!!! αντε να μην ειμαι τοοοσο απολυτος, ισως σε ματς που το ρουφηξες νωρις κ κυνηγας γκολ παση θυσια ενω εισαι μετα το 60'

ελλατωστε το μανατζερ μερικοι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι να ψειρισουμε ρε συ μπαρλοου;
Οι γερμανοι θελουν να μας ψειρισουν,τον παιχτη τον εχουν χασει και το ξερουν,για ψιχουλα ομως δε τον αφηνουν γιατι δε τα εχουν αναγκη,το συμβολαιο του ομως ειναι το αγκαθι γιαυτους και ως γνησιοι παλιοπουστες γερμαναραδες θα μας τον πουλησουν τελευταια μερα για οσα τους δωσουμε μονο και μονο για να καθυστερυσουν την ενσωματωση του.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ε κ τι να κάνουμε.μπίζνες είναι.αν έχεις ανάγκη πληρώνεις παραπάνω.αν όχι περιμένεις.δεν καίγονται αυτοί.εμείς κ ο παίκτης καιγόμαστε.
Εδώ καθόμαστε κ συζητάμε αν κάνει για το 34732 σύστημα κ αν θα βγάλουμε φράγκα.είναι σοβαρά πράγματα αυτά να ενδιαφέρουν τους οπαδούς?
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

barlow4 έγραψε:Δε γίνεται να μπορούμε να πάρουμε βιειρινια κ να το ψειριζουμε τόσο πολύ.ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα όταν ήταν εδώ.έπαιξε γιουρο που το πήραν κιόλας.έπαιξε στο υψηλότερο αθλητικό επίπεδο σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.κ είναι 31.κ θα έρθει σε μια ομάδα που ξέρει κ αγαπάει κ θα έχει κ ρόλο στα αποδυτήρια.πραγματικά δεν ξέρω τι ψάχνουμε πια.δεν ξέρω σε ποιο πρωτάθλημα νομίζουμε ότι βρισκόμαστε κ ποιοι καλύτεροι παίκτες πιστεύουμε ότι θα έρθουν.όλα μας τα εξτρεμ μίσος βιειρινια είναι.
Κ όχι δε με νοιάζει η μεταπωλητικη αξία.δεν είναι δουλειά μου.κ ηγέτη παικταρά ετών 25 δε θα πάρουμε ποτέ.
Δηλαδή ας προσγειωθουμε λιγο.δεν μπορεί να τα αναλύουμε τοσο υπερβολικά.
Ωραίος Barlow! Συμφωνώ απόλυτα.
Βιέρινια καψούρα μεγάλη!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Barlow σε ποια ιεραρχικη θεση βαζεις τον Βιειρινια στις μεταγραφες?

Εγω τον τοποθετω 3ο, μετα τον χαφ και τον στοπερ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τριτος ειναι γιαυτο και θα ερθει τριτος.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δεν ξέρω ρε φίλε.δεν υπάρχει σειρά σε αυτά.διαπραγματεύσεις γίνονται κ οι συνιστώσες είναι πολλές.άλλοι κλείνουν γρήγορα άλλοι αργότερα.περιουσίες κοστίζουν όλα αυτά.δεν τους παίρνεις από κερματοδεκτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”