Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

Magpies4 έγραψε:Οταν πηγαίνεις να πάρεις δανεικό παίκτη σέντερ μπάκ και σου ζητάνε 2 Μύρια (!) για 10 μήνες, νομίζω ότι είτε τα παρατάς, είτε διαπραγματεύεσαι.

Παράλληλα κινείσαι για παίκτη που θέλει να έρθει και έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του που σου ζητάει 2 Μύρια για να σου τον πουλήσει ενώ τον Ιανουάριο μπορείς να τον παρεις τζάμπα. Τι κάνεις και σ᾽αυτήν την περίπτωση;

Ταυτόχρονα θέλεις παίκτη στο κέντρο, πολύ ποιοτικό αλλά αυτοί που βρίσκεις είναι κάποιοι από ομάδες που πέσαν κατηγορία στην Γαλλία, ανέτοιμους, που οι ομάδες τους ζητάνε ουκ ολίγα λεφτά. Τί κάνεις; Τους παίρνεις, ή περιμένεις για κάτι καλύτερο;

Νομίζω ότι είναι πασιφανές τί συμβαίνει. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα μάτς με τους Ουκρανούς. Υπάρχει ένας ολόκληρος μήνας μέσα στον οποίο μπορούν να γίνουν οι παραπάνω κινήσεις με πολύ μεγαλύτερη δόση επιτυχίας από ότι τώρα. Αυτό κάνει ο Μίχελ, μας αρέσει, δεν μας αρέσει, αυτό συμβαίνει. Υπάρχει το ρίσκο του να μείνουμε εκτός ομίλων εάν έχουμε μία άσχημη κλήρωση με απώλεια 4 με 5 Μύρια (δεν είμαι σίγουρος) αλλά και αυτό δεν μπορεί να σιγουρευθεί με την επίσπευση των μεταγραφών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να πάρουμε παίκτες απλά για να πάρουμε. Δεν θέλουμε άλλους Βιβιάν, Γκολάσες και Τιάμηδες.
Γραφε συχνοτερα ρε παληκαρε. Τουλαχιστον να ακουγεται και μια καλοπροαιρετη φωνη λογικης αναμεσα στις 50 φωνες καταστροφολογικης υστεριας.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

κλεισανε οι εκλογες στην ΕΠΟ στις 18 Αυγουστου διαβασα
άρα αν ολα πανε καλά εκλογές και με την ολιμπικ μετά απο αυτην την ημερομηνια θα χουμε τις μεταγραφές και ελπιζουμε να ναι βαρβατες
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

ace1979 έγραψε:Δεν θα γίνουν ακριβές κινήσεις παιδια,οποιος έχει ματια βλέπει.
Κινδυνεύεις να εκτεθείς
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τι αγοραζεις πιο ευκολα; Τους φθηνους η τους ακριβους;
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

Magpies4 έγραψε:Οταν πηγαίνεις να πάρεις δανεικό παίκτη σέντερ μπάκ και σου ζητάνε 2 Μύρια (!) για 10 μήνες, νομίζω ότι είτε τα παρατάς, είτε διαπραγματεύεσαι.

Παράλληλα κινείσαι για παίκτη που θέλει να έρθει και έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του που σου ζητάει 2 Μύρια για να σου τον πουλήσει ενώ τον Ιανουάριο μπορείς να τον παρεις τζάμπα. Τι κάνεις και σ᾽αυτήν την περίπτωση;

Ταυτόχρονα θέλεις παίκτη στο κέντρο, πολύ ποιοτικό αλλά αυτοί που βρίσκεις είναι κάποιοι από ομάδες που πέσαν κατηγορία στην Γαλλία, ανέτοιμους, που οι ομάδες τους ζητάνε ουκ ολίγα λεφτά. Τί κάνεις; Τους παίρνεις, ή περιμένεις για κάτι καλύτερο;

Νομίζω ότι είναι πασιφανές τί συμβαίνει. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα μάτς με τους Ουκρανούς. Υπάρχει ένας ολόκληρος μήνας μέσα στον οποίο μπορούν να γίνουν οι παραπάνω κινήσεις με πολύ μεγαλύτερη δόση επιτυχίας από ότι τώρα. Αυτό κάνει ο Μίχελ, μας αρέσει, δεν μας αρέσει, αυτό συμβαίνει. Υπάρχει το ρίσκο του να μείνουμε εκτός ομίλων εάν έχουμε μία άσχημη κλήρωση με απώλεια 4 με 5 Μύρια (δεν είμαι σίγουρος) αλλά και αυτό δεν μπορεί να σιγουρευθεί με την επίσπευση των μεταγραφών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να πάρουμε παίκτες απλά για να πάρουμε. Δεν θέλουμε άλλους Βιβιάν, Γκολάσες και Τιάμηδες.
ασε μας ρε φιλε ειναι τωρα αυτη σοβαρη αποψη ?χωρις ουτε λιγη γκρινια ? λιγο αναθεμα? λιγη ξερολια? ημαρτον
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μέχρι τον επαναληπτικό δεν πρόκειται να υπάρχει η οποιαδήποτε μεταγραφική εξέλιξη κ η οποιαδήποτε σοβαρή μεταγραφική φήμη.απορώ γιατί τόση τρέλα αυτές τις μέρες.
σε κάθε περίπτωση αυτό επιτάσσει η λογική.
Αλλά ποιος έχασε τη λογική του για να τη βρούμε εμείς.
Για να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα μας ένας παίχτης στα επόμενα δύο Ευρωπαϊκά παιχνίδια, αυτά των play off, τα οποία κρίνουν την είσοδο μας στους κερδοφόρους ομίλους του E.L., πότε πρέπει να υπογράψει σε μας?

Ρητορική φυσικά η ερώτηση και μονάχα αφορμή για απάντηση παίρνω απ το εν λόγω post, τίποτε άλλο...

Μ αυτήν και μόνο την λογική λοιπόν, του αγωνιώδους οπαδού ξανατονίζω...ΑΡ-ΓΟΥ-ΜΕ...
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

Εγώ και 30 Αυγούστου να έρθει παίκτης δεν έχω θέμα. Αυτό που θα με νευριάσει πάρα πολύ είναι να έρθει παίκτης που δεν έχει κάνει προετοιμασία. Απαράδεκτο θα είναι αν γίνει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

Αφου ειναι που ειναι οφ τοπικ μερες τωρα το παρων ας πω κ γω τα δικα μου, μιας κ γραφω μια φορα τον χρονο,κ
αν.
Σαν τιτλο θα εβαζα (μιας που μενω χρονια κυπρο,αν κ ΣΕΡΡΕΩΣ) <<ΕΤΣΙ ΚΕΛΕ,ΕΤΣΙ ΞΟΥΡΙΣΜΑ>>,που σειμενει..τετοιο κεφαλι τετοιο ξυρισμα.
Ακουω λυπον πολους να μουρμουρανε κ να γκρινιαζουνε, για οτι διποτε γηναιτε στο ΠΑΟΚ,μια γκρινια κοπυ πειστ των ραδιοφωνων του χωριου τησ θεσσαλονικης.Επισεις διαβαζω πρεπει να σας πω ανελειπως , κ καθημερηνα ολα αυτα,καποιους αλλους να τρελενωντε με την γκρινια τον περισοτερων.
Σ αυτους λυπον που τρελενοντε ειμαι κ γω, αλλα ξερω νομιζω το ΓΙΑΤΙ.Γιατι ο ομοιος στον ομοιο κ κοπρια στα λαχανα,κ τι εννοω μ αυτο,το επιπεδο τον ΑΡΔ οσο χαλια ειναι ,τοσο χαλια θα ειναι κ οι ακτρωατες ,αναγνωστες ,κ τλπ.
Απλα λυπον το επιπεδο ,η παιδεια, η μορφοση ,ειναι βασηκα ελυματα σ αυτην την πολη.Διαβαζω πολες φορες...ΠΑΡΕ ΡΕ ΙΒΑΝ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟ Κ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,κ ρωταω εγω ο αφελεις..κ ποιοσ θα το ακουει???? αφου δεν θα εχει αιμα, σεχ δακρυα, κ υδροτα??
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ φιλοι μου περναει μια περιοδο, απολυτης ξεφτιλας κ παρακμης,δειτε ποιοι κυβερνουν,(τσιπρας,μιτσοτακης,ΑΔΩΝΗΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΩ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΥΨΗ.
Κατι αναλογο λυπον συμβενει παντου,ραδιοφωνατζιδες, αρδ, tv stars,κ παει λεγωντας,οταν εφτασε να ειναι πρεσβεις καλης θελησης ο σακης ο ρουβας, κ αυτο ,το κατι σαν δυποδο να μπωρει να διαμορφονει αποψεις αυτου του...για κλαματα λαου,τωτε ΡΩΤΩ γιατι να μην μπωρει κ ο ραπτοπουλος,κ ο καμορας , η κουτσι μαρια.
Εγω θα πω το εξεις, κ πολυ μας ανεχετε ο ιβαν, εγω θα μας αφεινα να κλεμε την μοιρα μας , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
ΥΓ 1.Ψαχτειτε λιγο παραπανω,οταν εδω μεσα υπαρχουν ατομα που εθηαζουν κατι,βαζελες, κατι ξαδερφες,κ το καλητερο...μιλανε για αποελ,εχωντας το ψυλα σε υπολυψη,κ παραληλα προσπαθουν να πεισουν κ ολους οτι αυτην η ομαδα η καταφτησημη,κ κολογλυφτρα του γαυρου επι χρονια, με τα ιδια κονε,κ τισ ιδιες ακρεσ στην ουεφα με τον δαφνοτσιμ@υκομενο,εξιζει σαβασμο απο μας ολους, μιποσ λεω εγω τελικα θα πρεπει να αρχεισουμε να κοιταμε ο ενας τον αλλον καποσ περιεργα........?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μετά από τη χυδαιότητα των Βάζελων φέτος, εγώ αν ήμουν Γιώργος θα έπαιρνα τον Πούκι και θα τον έστελνα δανεικό στον Αστέρα. Τώρα που είπα Αστέρα, ο Μανιάς τι κάνει;
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

nothu έγραψε:
Τι αγοραζεις πιο ευκολα; Τους φθηνους η τους ακριβους;
Στην περίπτωση μας μάλλον δεν θα πάρεις κανέναν
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ace σε προτιμούσα όταν έφερες τον Ρέι

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Dimpatra έγραψε:Ace σε προτιμούσα όταν έφερες τον Ρέι

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ προτιμούσα την παε όταν δουλευε ορθόλογικα και έπαιρνε τους παίκτες που χρειαζόταν η ομαδα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εντάξει.γνώμες.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Κινδυνεύεις να εκτεθείς
Το κινδυνεύεις μ άρεσε
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δηλαδη δεν λειτουργει ορθολογικα η παε..
μαλιστα
ε ρε πασχαλακης που μας χρειαζεται
και κανα 2-3 δανεικοι και στοιχηματα σαν αυτους που ζηλευετε απο τους κατω
ελεος με τη γκρινια
εχουμε ενα μηνα ακομα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”