Aleksandar Stanojevic
- sourmenetes
- Moderator
Re: Aleksandar Stanojevic
Φτανει το ξεχειλωμα του νηματος..
Αναλυσατε τα παντα που δεν εχουν σχεση με τον προπονητη.φτανει.
Οποιος συνεχισει θα φευγει.
Αναλυσατε τα παντα που δεν εχουν σχεση με τον προπονητη.φτανει.
Οποιος συνεχισει θα φευγει.
- sourmenetes
- Moderator
Ψηλε να ξερεις η sportday εχει φροντισει απο τωρα...
Επισης να ξερεις περυσι μεσα περιοδου ειχε φυγει και ο Μιχελ και ο Ιβιτς,οι οποιοι τα ειχαν σπασει μεταξυ τους,αλλα ο Μιχελ στο τελος παροτι ειχε φυγει ηθελε να μεινει ο Ιβιτς παροτι και αυτος ειχε φυγει..
Απλα τα πραγματα ψηλε..
Επισης να ξερεις περυσι μεσα περιοδου ειχε φυγει και ο Μιχελ και ο Ιβιτς,οι οποιοι τα ειχαν σπασει μεταξυ τους,αλλα ο Μιχελ στο τελος παροτι ειχε φυγει ηθελε να μεινει ο Ιβιτς παροτι και αυτος ειχε φυγει..
Απλα τα πραγματα ψηλε..
στο χέρι του είναι να μας βάλει όλους τα γυαλιά
είσοδος στους ομίλους του γιουρόπα λιγκ (must do)
αήττητος μέχρι την 7η αγωνιστική που πάει στο τηγάνι
είσοδος στους ομίλους του γιουρόπα λιγκ (must do)
αήττητος μέχρι την 7η αγωνιστική που πάει στο τηγάνι
Περί στόχων.
Αν ήμουν προπονητής και με ρωτάγανε ποιος είναι ο στόχος θα απαντούσα "παιδιά μπερδεύεστε , τους στόχους το θέτει η διοίκηση κι ο προπονητής απλά έχει ευθύνη για να τους υλοποιήσει".
Επειδή όμως πάντα είθισται να γίνονται τέτοιες συζητήσεις - ερωτήσεις και με το προπονητή , ας συνοψίσω τι έχει ειπωθεί ως τώρα.
Πριν το παιχνίδι με την Ανόρθωση σε σχετική ερώτηση απάντησες ότι περιμένεις να δεις το φιλικό για να κάνεις εισηγήσεις για μεταγραφές κι ανάλογα να τοποθετηθείς.
Αν δε κάνω λάθος μια αντίστοιχη αντίστοιχη ερώτηση υπήρξε και πριν την Ουκρανία , αλλά η απάντηση ήταν και τότε αόριστη.
Κατά τη γνώμη μου σε τέτοιες φάσεις ή απαντάς απότομα ότι δεν είσαι αρμόδιος να απαντήσεις και ξεκόβεις τη κουβέντα ή μπαίνεις μπροστά ως μέγεθος και λες στόχος μου είναι το πρωτάθλημα και δίνεις το σύνθημα.
Άσχετα με παίκτες .
Άσχετα αν σε καίει το ότι το κέντρο είναι για τα μπάζα και χρειάζεσαι 3 χαφ για να κάνουν τη δουλειά του ενός.
Άσχετα αν υπάρχει σχετική συζήτηση περί στόχων με τη διοίκηση ή όχι.
Το σκεπτικό να κάνω πρώτα μεταγραφές και μετά να σας πω τους στόχους δεν έχει λογική βάση , δημιουργεί ανασφάλεια στο κόσμο και αμφισβήτηση στους παίκτες. Πρώτα μπαίνουν οι στόχοι και μετά γίνονται οι μεταγραφές για να εκπληρωθούν αυτοί οι στόχοι - όχι ανάποδα. Ακόμα και αν τα πράγματα είναι χαοτικά στη ΠΑΕ με μη μετρήσιμους στόχους , εσύ οφείλεις να προστατέψεις τη θέση σου και να δείξεις ότι έχεις το πήχη ψηλά παράλληλα "αναγκάζοντας" τη διοίκηση να σου φέρει τα εργαλεία. Έχει τεράστια διαφορά να βγεις και να πεις "εγώ έχω μάθει να αγωνίζομαι με μόνο στόχο τη πρώτη θέση" από το "να μιλήσω με το πρόεδρο για μεταγραφές και μετά θα σας πω".
Τέλος να πω ότι προπονητής στο ΠΑΟΚ σημαίνει πρώτα επιβάλλομαι και μετά τους μαθαίνω στημένα , προπόνηση κλπ κλπ. Ο προκάτοχός σου το μόνο καλό ποδοσφαιρικό του διάστημα ήταν όταν επιβλήθηκε εντός κι εκτός της ομάδας.
Αν ήμουν προπονητής και με ρωτάγανε ποιος είναι ο στόχος θα απαντούσα "παιδιά μπερδεύεστε , τους στόχους το θέτει η διοίκηση κι ο προπονητής απλά έχει ευθύνη για να τους υλοποιήσει".
Επειδή όμως πάντα είθισται να γίνονται τέτοιες συζητήσεις - ερωτήσεις και με το προπονητή , ας συνοψίσω τι έχει ειπωθεί ως τώρα.
Πριν το παιχνίδι με την Ανόρθωση σε σχετική ερώτηση απάντησες ότι περιμένεις να δεις το φιλικό για να κάνεις εισηγήσεις για μεταγραφές κι ανάλογα να τοποθετηθείς.
Αν δε κάνω λάθος μια αντίστοιχη αντίστοιχη ερώτηση υπήρξε και πριν την Ουκρανία , αλλά η απάντηση ήταν και τότε αόριστη.
Κατά τη γνώμη μου σε τέτοιες φάσεις ή απαντάς απότομα ότι δεν είσαι αρμόδιος να απαντήσεις και ξεκόβεις τη κουβέντα ή μπαίνεις μπροστά ως μέγεθος και λες στόχος μου είναι το πρωτάθλημα και δίνεις το σύνθημα.
Άσχετα με παίκτες .
Άσχετα αν σε καίει το ότι το κέντρο είναι για τα μπάζα και χρειάζεσαι 3 χαφ για να κάνουν τη δουλειά του ενός.
Άσχετα αν υπάρχει σχετική συζήτηση περί στόχων με τη διοίκηση ή όχι.
Το σκεπτικό να κάνω πρώτα μεταγραφές και μετά να σας πω τους στόχους δεν έχει λογική βάση , δημιουργεί ανασφάλεια στο κόσμο και αμφισβήτηση στους παίκτες. Πρώτα μπαίνουν οι στόχοι και μετά γίνονται οι μεταγραφές για να εκπληρωθούν αυτοί οι στόχοι - όχι ανάποδα. Ακόμα και αν τα πράγματα είναι χαοτικά στη ΠΑΕ με μη μετρήσιμους στόχους , εσύ οφείλεις να προστατέψεις τη θέση σου και να δείξεις ότι έχεις το πήχη ψηλά παράλληλα "αναγκάζοντας" τη διοίκηση να σου φέρει τα εργαλεία. Έχει τεράστια διαφορά να βγεις και να πεις "εγώ έχω μάθει να αγωνίζομαι με μόνο στόχο τη πρώτη θέση" από το "να μιλήσω με το πρόεδρο για μεταγραφές και μετά θα σας πω".
Τέλος να πω ότι προπονητής στο ΠΑΟΚ σημαίνει πρώτα επιβάλλομαι και μετά τους μαθαίνω στημένα , προπόνηση κλπ κλπ. Ο προκάτοχός σου το μόνο καλό ποδοσφαιρικό του διάστημα ήταν όταν επιβλήθηκε εντός κι εκτός της ομάδας.
Ναί, το εμπεδώσαμε πλέον...όλα ανάποδα πιά αυτός ο προπονητής...καταστραφήκαμε.
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Συμφωνώ.giapas έγραψε:Περί στόχων.
Το σκεπτικό να κάνω πρώτα μεταγραφές και μετά να σας πω τους στόχους δεν έχει λογική βάση , δημιουργεί ανασφάλεια στο κόσμο και αμφισβήτηση στους παίκτες.
Ειδικά στο πρώτο σκέλος και μιλώντας για τον εαυτό μου, λίγο ''πάγωσα'' όταν το άκουσα, το έγραψα κιόλας
με την ελπίδα να το διάβασα λάθος. Δεν την κατάλαβα αυτή τη δήλωση, βασικά δεν κατάλαβα γιατί έγινε, αν του ξέφυγε κτλ. Για τους παίχτες δεν ξέρω, δεν μπορώ να ξέρω.
Απ την άλλη, όταν σε 20 μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα (που στο δικό μας μυαλό τουλάχιστον πάμε για τον τίτλο που σημαίνει 7Χ7 μίνιμουμ) κι έχουμε 2 τρύπες στο ρόστερ σαν τις τρύπες της Brianna Banks (με όλο το σεβασμό στην αγαπημένη ΒΒ) ε τότε τι να πει κι αυτός ο φουκαράς.
Τέλος πάντων, dum spiro spero, μπορεί να έρθουν δύο παιχτρόνια τρομερά και να κλείσουν άμεσα τα κενά.
- kataramenos5
Την εδωσε τη λυση ο Ρομαν αλλα στη ΠΑΕ κοιμουνται,τι περιμενειςRoMaN έγραψε:Να τον εκτελέσουμε λέω τον παπάρα.
Καλύτερα χωρίς προπονητή. Δεν έχουμε ανάγκη, Π.Α.Ο.Κ. είσαι. Ούτε παίκτες θέλουμε, θα τα παίρνει η φανέλα τα παιχνίδια...
Αυτός ο RoMaN δεν είναι εκείνος ο ΚΑΕΠΑΟΚτσής που σε παρασέρνει και θα σε βλέπουμε μόνο στο Παλατάκι? 
Αλίμονο του ρε άμα τον πετύχω πουθενά...
Θα τον στείλω να βγάλει σέλφι αγκαλιά με τον Τσόχλα...
On topic:
Αλεξάνταρ μην μασάς ρε...Άμα κάτσεις κάνα δυο χρόνια στο τρελοκομείο μας, μετά θα σαι έτοιμος για την Ρεάλ!!!!
Υ.Γ. Ή μήπως κάνω λάθος και είναι ο άλλος?
Εκείνος ο Ζαντός που τον μοιάζει κιόλας? 
Αλίμονο του ρε άμα τον πετύχω πουθενά...
Θα τον στείλω να βγάλει σέλφι αγκαλιά με τον Τσόχλα...
On topic:
Αλεξάνταρ μην μασάς ρε...Άμα κάτσεις κάνα δυο χρόνια στο τρελοκομείο μας, μετά θα σαι έτοιμος για την Ρεάλ!!!!
Υ.Γ. Ή μήπως κάνω λάθος και είναι ο άλλος?
Πριν το σημερινό ματς και ανεξαρτήτως αποτελέσματος αλλά μετά και την επισημοποίηση την ενδεκάδας να πω απλά
Ότι ο τύπος δε φαίνεται κολλημένος. Ψάχνεται ακόμα και δοκιμάζει πράγματα. Αλλαξε σύστημα γιατί δε δούλευε και άκουσε τους παίκτες του. Κατέβηκε φοβικα-σίγουρα στον πρώτο αγώνα γιατί ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στο τι θέλει. Οι δηλώσεις του πάντως ότι πίεση δε νιώθω γιατί δε με πιέζει κανείς παραπάνω από τον εαυτό μου μαρεσουν πολύ. Δείχνει άνθρωπο που σκέφτεται ψάχνεται και δουλεύει. Να δούμε και σήμερα την ομάδα που θα παίξει πιο επιθετικά και πιο ελεύθερα έχοντας και τον Μποσε μέσα.
Υγ. Ανάθεμα αν όλο αυτό βγάζει νόημα απλά ήθελα να τα πω γρήγορα. Θα τα καθαρογραψω άλλη φορά
Ότι ο τύπος δε φαίνεται κολλημένος. Ψάχνεται ακόμα και δοκιμάζει πράγματα. Αλλαξε σύστημα γιατί δε δούλευε και άκουσε τους παίκτες του. Κατέβηκε φοβικα-σίγουρα στον πρώτο αγώνα γιατί ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στο τι θέλει. Οι δηλώσεις του πάντως ότι πίεση δε νιώθω γιατί δε με πιέζει κανείς παραπάνω από τον εαυτό μου μαρεσουν πολύ. Δείχνει άνθρωπο που σκέφτεται ψάχνεται και δουλεύει. Να δούμε και σήμερα την ομάδα που θα παίξει πιο επιθετικά και πιο ελεύθερα έχοντας και τον Μποσε μέσα.
Υγ. Ανάθεμα αν όλο αυτό βγάζει νόημα απλά ήθελα να τα πω γρήγορα. Θα τα καθαρογραψω άλλη φορά
Στο σημερινο ματς θα βαζαμε 4 η 5 μπαλακια αν οι παικτες δεν ηταν επιπολαιοι μεχρι αηδιας. Γενικα αρκετοι παικτες ηταν αλλου σε ατομικη αποδοση και δεν νομιζω να ευθυνεται η τακτικη του προπονητη για αυτο το θεμα.
ελπίζω να διαχειριστείς καλά τους παίχτες μπροστά.
πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, θα έχουμε τέτοια επίθεση.
κατά τα άλλα, μπράβο για την πρόκριση σήμερα και τις σοβαρές δηλώσεις σου.
πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, θα έχουμε τέτοια επίθεση.
κατά τα άλλα, μπράβο για την πρόκριση σήμερα και τις σοβαρές δηλώσεις σου.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι είμαστε δίπλα του
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 03 Αύγ 2017, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία: