τα λεφτα που επενδυθηκαν να ρθουν πισω με μια καλη πωληση
και πριμ βαρελια με πετρελαιο

Πολύ σωστό αυτό. Ακόμη και έτσι να το έχουν στο μυαλό τους μερικοί. ας κρατάνε τα προσχήματα τουλάχιστον...sic-4 έγραψε:Καλα, αχολιαστα ολα, αλλα θα σταθω στην τελευταια φραση. "Ηθελα να παιζω για να κρατησω τη θεση μου στην εθνικη εν οψει Μουντιαλ".
Στεκομαι σ αυτην την φραση γιατι δεν ειναι ...Ουαρντια αλλα μια νοοτροπια που συνανταται συχνα. Τι λες ρε μεγαλε; Θελεις να παιζεις για να κανεις την προετοιμασια σου για το Μουντιαλ; Ωραια! Βρες λοιπον μια ομαδα να την πληρωνεις 1μυριο το χρονο για να σε προετοιμασει για το Μουντιαλ. Αλλο το να θελεις να τα δωσεις ολα για την εθνικη σου κι αλλο το να βαζεις προτεραιοτητα την καριερα σου εις βαρος του συλλογου που σε πληρωνει αδρα.
Οχι βρε sourme δεν το παιζω σαςταλεγακιας. Απλως με εχει ενοχλησει η επιλεκτικη επιδειξη ευαισθησιας απο την μερια σου για εναν παιχτη που πριν ενα μηνα δηλωνε "Θελω να φυγω απο τον ΠΑΟΚ". Επειδη τον ειπα μαλακισμενο εφαγα μια βδομαδα. Επειδη προχθες εγραψα ουστ! και στον αγυριστο με αφορμη το αποχαιρετιστηριο ποσταρισμα του αιγυπτιου δεχθηκα απο εσενα προειδοποιηση. Ωστοσο, δεν διεκρινα παρομοια ευαισθησια εκ μερους σου προς σχολια αλλων συμφορουμιτων. Απο δεκαδες μελη αποφασισες να επιβαλεις του κανονες μονο σε μενα. Και ολα αυτα για αυτον τον αχαρακτηριστο παιχτη. Ελπιζω τωρα να σου λυθηκε η απορια για το ειρωνικο μου υφος.sourmenetes έγραψε:Ρε αγορι μου γιατι θες να εισαι το επικεντρο συνεχεια;;
Του τα χωσες μετα το φιλικο;;;
Τι περιμενες να σου πουμε;;;μπραβο;;;
Τωρα τι το παιζεις;;σαςταλεγακιας και ειρωνειες;;καταλαβαινεις οτι δε βοηθας με το υφος σου;;