Sera4 έγραψε:
σικ προσπερνω το γεγονος οτι θεωρεις οτι ο ενας επιχειρηματιας του βεληνικους του ποντιου παρασερνεται και επηρεαζεται συναισθηματικα με βαση τον ΠΑΟΚ...
αν υπηρχε αυτος ο παραγοντας και επηρεαζοταν και παρασερνοταν, τοτε πολυ απλα θα ξοδευε 10 μυρια το καλοκαιρι στις μεταγραφουλες και θα τελειωνε το παραμυθι, θα τους ικανοποιουσε ολους...κατι τετοιο ομως δεν ισχυει και ουτε προκειται να ισχυσει...
προσωπικα βλεπω οτι στον ΠΑΟΚ εχουμε ενα ας το πουμε μοναρχικο καθεστως, το οποιο επιβαλλει ουσιαστικα τα παντα που αφορουν το συλλογο να περνουν απο τα χερια του μεγαλομετοχου του...
προσωπικα εμεινα λαλακας οταν ακουσα το μιχελ να λεει "θα κανω τις προτασεις μου (αναφορικα με τους στοχους) στον προεδρο για να αποφασισει"...ενας ανθρωπος που δεν εχει ενα συγκεκριμενο μπατζετ να διαχειριστει και με βαση αυτο να παρει πανω του τις μεταγραφες της ομαδας...
τελος παντων σε λαθος τοπικ γινεται η ολη συζητηση...ας στηριξει ο οργανισμος τα προτζεκτ του και ολα καλα θα πανε το επαναλαμβανω...οι φιλαθλοι ειτε ειναι του ΠΑΟΚ, ειτε ειναι των τοπ ευρωπαικων κλαμπ λειτουργουν με ακριβως των ιδιο παρορμητικο τροπο, την εικονα των ομαδας και τα αποτελεσματα...
εχουν ζητηθει κατα καιρους τα κεφαλια των τοπ προπονητων του ποδοσφαιρου οπως του μουρινιο, του γκουαρντιολα, του αντσελοτι κλπ δεν ειναι περιεργο να ζητειται και το κεφαλι του στανογεβιτς...
σημασια εχει πως αντιδρουν οι διοικησεις σε τετοιες καταστασεις...και οχι μονο επικοινωνιακα του στυλ "στηριζουμε τον προπονητη κλπ" αλλα θωρακιζοντας και πρακτικα τον προπονητη τους...
υγ αληθεια ποιοι "μπαμπηδες" παρεσυραν τον ποντιο στην παρουσιαση του στεφενς να δηλωσει μεσες ακρες οτι ειτε παιρνει πρωταθλημα ειτε τον δρομο της επιστροφης? και ποιοι "μπαμπδης" μας παρασερνουν να υπογραφουμε συμβολαια προπονητων 1+1+1 και παει λεγοντας?
Ωραίος. Πάρα πολύ ωραίος.
Το μόνο που θα άλλαζα είναι ίσως η λέξη ''ευθύνη'' με τις λέξεις, ''τελική απόφαση''.
Το ζήτημα είναι και δεν εστιάζεται μόνο στον Στανόγιεβιτς, ότι δεν μπορεί να στηριχτεί στην αρχή, μιας και δεν έχεις δείγμα γραφής, επικοινωνιακά ο προπονητής. Αυτό γίνεται λόγω της ανεπάρκειας της ΠΑΕ (για να μη πω ανυπαρξίας) σ αυτό το κομμάτι. Όταν φέρνεις Στέφενς και απ τη δεύτερη μέρα τα ρεπορταζ γράφουν ότι δεν κάνει τακτική, το χεις χάσει το παιχνίδι. Δείτε λίγο τι κάνουν οι άλλοι, τα πιο απλά.
Ο γαύρος στηρίζει Χάσι μέχρι να στραβώσει η φάση.
Ο τίγρης πουλάει παπατζηλίκια, θεούσες, πατροκοσμάδες, βυζαντινογέννητες Άγιες Σοφιές και τέτοια.
Ο Αφραγκούζος πλασάρει τον Ουζουνίδη σαν τον Σιμεόνε της Ελλάδας.
Για μας (και βάζω πρώτο πληθυντικό) είναι ο προπονητής απ την Κίνα, ο τύπος που έχασε 10 μέρες με το 4-4-2
και δεν ξέρω γω τι άλλο. Εγώ δεν ξέρω, μπορεί αυτά για τον Στανόγιεβιτς να είναι αληθή και να μην ξέρει τι του γίνεται. Αλλά δώσε λίγο χρόνο ρε πούστη μου, μια μικρή ανάσα. Κι όλα αυτά σε μια μικρή αυλή, όπως αυτή της Θεσ/νίκης.