Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από sic-4 »

Magpies4 έγραψε:Μιά χαρά το χειρίστηκε το μάτς της Πέμπτης ο Σταν. Ήξερε ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη και έχοντας αμφιβολίες πήγε για το αποτέλεσμα. Μέχρι να μπεί το γκόλ δέν απειληθήκαμε. Μετά είδαμε τον γνωστό πανικό για 10 λεπτά, αλλά οι αλλαγές του Στάν κάναν την δουλειά τους μιά χαρά.

Αν κάναμε μία καταπληκτική εμφάνιση και χάναμε 1-0 γιατί η μπάλα δέν έμπαινε μέσα με τίποτα (βλέπε το φετινό μάτς με ΠΑΣ) και μου έλεγες να διαλέξω, πάλι θα έπαιρνα το 1-1 με κακή εμφάνιση και θα πήγαινα στην Τούμπα. Πονηρός και ορθά σκεπτόμενος ο Στάν έκανε αυτό που έπρεπε κάτω από τις συνθήκες ενός μυστήριου μάτς, χωρίς φιλάθλους, με άγνωστο αλλά διψασμένο αντίπαλο έτοιμο να κάνει την ζημιά στους προφανώς κοιμόμενους παίκτες μας (την ψυχολογία παίκτη του ΠΑΟΚ σε τέτοια ῾εύκολα᾽ παιχνίδια, δυστυχώς, την ξέρουμε χρόνια).

Η εικόνα (σόφτ) που του αποδίδεται από μέρος των ΑΡΔ είναι πραγματικά κατάπτυστη και μειωτική για τον ΠΑΟΚ.
Συγχαρητηρια για την ψυχραιμη οπτικη ρε αδερφε. Η οποια δυστυχως αποτελει εξαιρεση στα οσα ακουγονται κι αυτο ειναι θλιβερο.

Βεβαια εκτος των αλλων, προκυπτει και μια μεγαλη αληθεια απο οσα λες. Αυτο σχετικα με την ψυχολογια των παικτων μας σε τετοια παιχνιδια. Μακαρι να βρεθει ο ανθρωπος που θα μπορεσει να το αλλαξει αυτο. Μακαρι να το κανει ο τωρινος προπονητης.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:πώ πω αγάπη και στήριξη στην ομάδα αυτή η πόλη :)
Για τους καναπεδοπατάτες, άμπαλους και βαθιά βλάκες παραγωγούς, που κάνουν και παρατηρήσεις στον προπονητή ...για ποδόσφαιρο οι κακομοίρηδες τί να πώ. Αυτή την δουλειά κάνουν, αυτό μόνο μπορούν μέχρι εκεί πάει το κουκούτσι που χουν στις κεφάλες τους.
Έχω πάθει πλάκα με κάποια που λέγονται εδώ μέσα. Και έχω πάθει πλάκα που κάποιοι νομίζουν οτι δεν τρεχει και τίποτα όταν τα μέσα καννιβαλίζουν την ομάδα, όταν οι οπαδοί καννιβαλίζουν την ομάδα, όταν όλο αυτό γίνεται μια περιρέουσα ατμόσφαιρα που στο τέλος φτάνει και στο γήπεδο. Γιατί;; για να κάνουμε εμεις το κομμάτι μας και να το παίξουμε ειδήμονες. Που είμαστε το 99% ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ από ουσιαστικές εμπειρίες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας και ας συμφιλιωθούμε με την πραγματικότητα. ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ οσες σοφίες και να λέμε εδώ μέσα.:) Και όσο πιο πολύ βεβαιότητα δείχνουμε οτι "παλτό ο Κρέσπο", "λιγος ο Λουκας", έτσι ο τάδε, "δεν κάνει ο Στανό" τόσο πιο άμπαλοι φαινόμαστε, όχι το αντίθετο. Ας κάνουμε λοιπόν το χαβαλε μας, τις αναλύσεις μας κτλ, αλλά με λιγάκι συνείδηση και αγάπη σ αυτή την έρμη την ομάδα τον ΠΑΟΚ. Και ο ΠΑΟΚ είναι σημερα και ο Στανόγεβιτς και ο Τζάλμα και ο Πέλκας και και.... Δεν είναι αυτό που φαντάζεται στο κεφάλι του ο καθένας μας. Γιατί να το χέσω αν "αγαπάμε και στηρίζουμε" αυτό που έχει στο κεφάλι του ο καθένας και όχι την ομάδα.
++++

για την κεντρικη!!!!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sera4 έγραψε:σε ποια στηριξη και υπομονη αναφερομαστε οταν επι εποχης σαββιδη, καθε χρονο ειμαστε με το μυστρι στο χερι και δεν υπαρχει προπονητης που να εχει βγαλει 2η χρονια στην ομαδα??

ας κοιταξει ο οργανισμος του ΠΑΟΚ να στηριξει σοβαρα καταρχην τα προτζεκτ του, και ολα θα πανε καλα...
Οταν τριγυρω το φτυαρι παει συννεφο, τοτε η περιρεουσα ατμοσφαιρα που περιεγραψε ωραιοτατα ο Τζο ο Ναγκμπε, γινεται ανεμοστροβιλος που τα ρημαζει και ξαναβγαινει το μυστρι στη φορα. Πολυ βολικο να ριχνουμε ολη την ευθυνη σε αυτον που πρεπει να παρει την αποφαση και να βγαζουμε την ουρα μας στην απ εξω για τα φτυαρισματα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Επηρεαζεται ο Ιβαν απο την περιρεουσα ατμοσφαιρα δηλαδη στο θεμα προπονητη εδω και 4 χρονια και τους διωχνει;

Και φταινε οι δημοσιογραφοι, οι οπαδοι κτλ που επηρεαζουν τον Ιβαν ή ο Ιβαν που επηρεαζεται απο ολους αυτους που δημιουργουν αυτην την ατμοσφαιρα;

Δεν μπορω να πιστεψω οτι επηρεαζεται μια αποφαση του Ιβαν απο την περιρεουσα ατομσφαιρα, αν ισχυει κατι δεν κανει καλα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ναι, φυσικα επηρεαζεται και ναι φυσικα φταει ΚΑΙ αυτος που επηρεαζεται.
Κατα τη γνωμη μου η ευθυνη ανηκει και στις δυο πλευρες, ισως και μοιρασμενα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Κατσε ρε Σικ δηλαδη φταιει το ιδιο ο Μπαμπης ο οπαδος και ο Κωστας ο δημοσιογραφος ας πουμε,δυο ασχετοι απο ποδοσφαιρο, που κραζουν τον προπονητη του ΠΑΟΚ, με τον προεδρο του ΠΑΟΚ που εχει διπλα του ανθρωπους του ποδοσφαιρου να τον συμβουλευουν που θα παρει την αποφαση για την χ,ψ απολυση;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

DimitrisS έγραψε:Κατσε ρε Σικ δηλαδη φταιει το ιδιο ο Μπαμπης ο οπαδος και ο Κωστας ο δημοσιογραφος ας πουμε,δυο ασχετοι απο ποδοσφαιρο, που κραζουν τον προπονητη του ΠΑΟΚ, με τον προεδρο του ΠΑΟΚ που εχει διπλα του ανθρωπους του ποδοσφαιρου να τον συμβουλευουν που θα παρει την αποφαση για την χ,ψ απολυση;
Μερικες χιλιαδες Μπαμπηδες αναποφευκτα επηρεαζουν εναν συναισθηματικο πλουσιο Ποντιο που δεν λειτουργει στυγνα επιχειρηματικα με την ομαδα.

Τωρα, ο καθε Μπαμπης δεν φταιει περισσοτερο απο τους ιθυνοντες, αλλα ολοι οι Μπαμπηδες φταινε και παραφταινε που βγαζουν τοση κακια και μιρλα γυρω απο την ομαδα. Μπορει να ακουγεται ασαφες εως και φαντασιοπληκτο, αλλα εγω προσωπικα ειμαι 100% σιγουρος πως η θετικη ενεργεια και ατμοσφαιρα παιζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ρολο στον αθλητισμο και στην τεχνη. Αν εχεις αντιθετη αποψη, οκ.

εδιτ: ο δημοσιοκαφρος δεν μου φταιει για τα του ΠΑΟΚ. Μου φταιει που ειναι ανικανος και αγραμματος και κοροιδευει τον κοσμο γενικως, αλλα για τα του ΠΑΟΚ μου φταιει ο οπαδος που δινει αξια στο προανεφερθεν σκουπιδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Κυρ 30 Ιούλ 2017, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Eννοειται οκ ρε, κουβεντα να γινεται μπας και μας πιασει υπνος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:
ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:πώ πω αγάπη και στήριξη στην ομάδα αυτή η πόλη :)
Για τους καναπεδοπατάτες, άμπαλους και βαθιά βλάκες παραγωγούς, που κάνουν και παρατηρήσεις στον προπονητή ...για ποδόσφαιρο οι κακομοίρηδες τί να πώ. Αυτή την δουλειά κάνουν, αυτό μόνο μπορούν μέχρι εκεί πάει το κουκούτσι που χουν στις κεφάλες τους.
Έχω πάθει πλάκα με κάποια που λέγονται εδώ μέσα. Και έχω πάθει πλάκα που κάποιοι νομίζουν οτι δεν τρεχει και τίποτα όταν τα μέσα καννιβαλίζουν την ομάδα, όταν οι οπαδοί καννιβαλίζουν την ομάδα, όταν όλο αυτό γίνεται μια περιρέουσα ατμόσφαιρα που στο τέλος φτάνει και στο γήπεδο. Γιατί;; για να κάνουμε εμεις το κομμάτι μας και να το παίξουμε ειδήμονες. Που είμαστε το 99% ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ από ουσιαστικές εμπειρίες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας και ας συμφιλιωθούμε με την πραγματικότητα. ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ οσες σοφίες και να λέμε εδώ μέσα.:) Και όσο πιο πολύ βεβαιότητα δείχνουμε οτι "παλτό ο Κρέσπο", "λιγος ο Λουκας", έτσι ο τάδε, "δεν κάνει ο Στανό" τόσο πιο άμπαλοι φαινόμαστε, όχι το αντίθετο. Ας κάνουμε λοιπόν το χαβαλε μας, τις αναλύσεις μας κτλ, αλλά με λιγάκι συνείδηση και αγάπη σ αυτή την έρμη την ομάδα τον ΠΑΟΚ. Και ο ΠΑΟΚ είναι σημερα και ο Στανόγεβιτς και ο Τζάλμα και ο Πέλκας και και.... Δεν είναι αυτό που φαντάζεται στο κεφάλι του ο καθένας μας. Γιατί να το χέσω αν "αγαπάμε και στηρίζουμε" αυτό που έχει στο κεφάλι του ο καθένας και όχι την ομάδα.
++++

για την κεντρικη!!!!
Συμφωνώ απόλυτα...
Άβαταρ μέλους
Hagan 4

Δημοσίευση από Hagan 4 »

Καλημέρα αδέρφια! Παρακολουθώ αρκετά χρόνια το φόρουμ αλλά τώρα με έπιασε η επιθυμία να γράψω... Ένα πράγμα :στήριξη σε όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα! Φέτος είμαστε για μεγάλα πράγματα!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλημέρα Hagan και καλώς όρισες! Ελπίζω να διαβάσεις τους κανόνες του forum..

Τα post σου θα εγκρίνονται όταν μπαίνει κάποιος mod μέσα και το βλέπει, αρκεί το post να μην αποκλίνει από τους κανόνες του φόρουμ. Η έγκριση δεν γίνεται αυτόματα. Αυτό ισχύει για τα πρώτα 150 posts, μετά postάρεις ελεύθερα!

:pano:
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Για να κρίνεις μια ομάδα - και κατά συνέπεια τον προπονητή - ισχύει ότι και για τα σουβλάκια:
Ένα (ματς) ίσον κανένα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ετσι ειναι

Νοξιζω εχει χαθεί καθε λογική εντός κ εκτος ομαδας

Οποίος δε μας πειθει η φάτσα του Μπουλο

Μετα απο ενα ματς .... μετα απο ενα ματς κπ ηδη μικανε για απόλυση
Μετα απο ενα μαμημενο ματα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

sic-4 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Κατσε ρε Σικ δηλαδη φταιει το ιδιο ο Μπαμπης ο οπαδος και ο Κωστας ο δημοσιογραφος ας πουμε,δυο ασχετοι απο ποδοσφαιρο, που κραζουν τον προπονητη του ΠΑΟΚ, με τον προεδρο του ΠΑΟΚ που εχει διπλα του ανθρωπους του ποδοσφαιρου να τον συμβουλευουν που θα παρει την αποφαση για την χ,ψ απολυση;
Μερικες χιλιαδες Μπαμπηδες αναποφευκτα επηρεαζουν εναν συναισθηματικο πλουσιο Ποντιο που δεν λειτουργει στυγνα επιχειρηματικα με την ομαδα.

Τωρα, ο καθε Μπαμπης δεν φταιει περισσοτερο απο τους ιθυνοντες, αλλα ολοι οι Μπαμπηδες φταινε και παραφταινε που βγαζουν τοση κακια και μιρλα γυρω απο την ομαδα. Μπορει να ακουγεται ασαφες εως και φαντασιοπληκτο, αλλα εγω προσωπικα ειμαι 100% σιγουρος πως η θετικη ενεργεια και ατμοσφαιρα παιζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ρολο στον αθλητισμο και στην τεχνη. Αν εχεις αντιθετη αποψη, οκ.

εδιτ: ο δημοσιοκαφρος δεν μου φταιει για τα του ΠΑΟΚ. Μου φταιει που ειναι ανικανος και αγραμματος και κοροιδευει τον κοσμο γενικως, αλλα για τα του ΠΑΟΚ μου φταιει ο οπαδος που δινει αξια στο προανεφερθεν σκουπιδι.
σικ προσπερνω το γεγονος οτι θεωρεις οτι ο ενας επιχειρηματιας του βεληνικους του ποντιου παρασερνεται και επηρεαζεται συναισθηματικα με βαση τον ΠΑΟΚ...

αν υπηρχε αυτος ο παραγοντας και επηρεαζοταν και παρασερνοταν, τοτε πολυ απλα θα ξοδευε 10 μυρια το καλοκαιρι στις μεταγραφουλες και θα τελειωνε το παραμυθι, θα τους ικανοποιουσε ολους...κατι τετοιο ομως δεν ισχυει και ουτε προκειται να ισχυσει...

προσωπικα βλεπω οτι στον ΠΑΟΚ εχουμε ενα ας το πουμε μοναρχικο καθεστως, το οποιο επιβαλλει ουσιαστικα τα παντα που αφορουν το συλλογο να περνουν απο τα χερια του μεγαλομετοχου του...

προσωπικα εμεινα λαλακας οταν ακουσα το μιχελ να λεει "θα κανω τις προτασεις μου (αναφορικα με τους στοχους) στον προεδρο για να αποφασισει"...ενας ανθρωπος που δεν εχει ενα συγκεκριμενο μπατζετ να διαχειριστει και με βαση αυτο να παρει πανω του τις μεταγραφες της ομαδας...

τελος παντων σε λαθος τοπικ γινεται η ολη συζητηση...ας στηριξει ο οργανισμος τα προτζεκτ του και ολα καλα θα πανε το επαναλαμβανω...οι φιλαθλοι ειτε ειναι του ΠΑΟΚ, ειτε ειναι των τοπ ευρωπαικων κλαμπ λειτουργουν με ακριβως των ιδιο παρορμητικο τροπο, την εικονα των ομαδας και τα αποτελεσματα...

εχουν ζητηθει κατα καιρους τα κεφαλια των τοπ προπονητων του ποδοσφαιρου οπως του μουρινιο, του γκουαρντιολα, του αντσελοτι κλπ δεν ειναι περιεργο να ζητειται και το κεφαλι του στανογεβιτς...

σημασια εχει πως αντιδρουν οι διοικησεις σε τετοιες καταστασεις...και οχι μονο επικοινωνιακα του στυλ "στηριζουμε τον προπονητη κλπ" αλλα θωρακιζοντας και πρακτικα τον προπονητη τους...

υγ αληθεια ποιοι "μπαμπηδες" παρεσυραν τον ποντιο στην παρουσιαση του στεφενς να δηλωσει μεσες ακρες οτι ειτε παιρνει πρωταθλημα ειτε τον δρομο της επιστροφης? και ποιοι "μπαμπδης" μας παρασερνουν να υπογραφουμε συμβολαια προπονητων 1+1+1 και παει λεγοντας?
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

μπράβο σέρα4.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”