Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από desperando »

ace1979 έγραψε:Εγώ βλέπω ότι ο γαυρος πουλάει ρετσο,σε περίπτωση που πάρουν αυτοί ζαμπρανο βλέπω τα μπαν να πεφτους με ρυθμούς πολυβολου εδώ.
Μακάρι
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

PAOKSAV έγραψε:Ο Στανογιεβιτς οπως και ο καθενας προπονητης θελει χρονο για να κριθει δικαια και σωστα. Αλλα κατι ασχετο, το ΑΡΔ τι σημαινει γιατι ειμαι νεος εδω στο φορουμ?
Άμπαλοι Ράδιο Δημοσιογράφοι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

PAOKSAV έγραψε:απο τα συνφραζομενα καταλαβαινω οτι παει για τους δημοσιογραφους, αλλα τα αρχικα απο που βγηκαν και τι σημαινει στην ουσια.
:shock: :shock:

WTF? :? :roll:

Τέσπα...Μάλλον είσαι πολύ νεαρός (14-15?)...Καλωσόρισες λοιπόν και καλά-ασπρόμαυρα ποσταρίσματα...
Αν πηγαίνεις στην Τούμπα θα ακούσεις τις λέξεις του ΑΡΔ σε σύνθημα...
Στο φιλικό με την Ανόρθωση το ξεκίνησε η Θ4 και το συνέχισε το μισό γήπεδο τουλάχιστον...
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Έλα πες το ,ποιος δημοσιογράφος είσαι να ξερουμε
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

και πολύ τους είναι που τους λέμε ΑΡΔ. Αυτό που με χαλάει προσωπικά είναι το "Δ". Γιατί δημοσιογράφοι, όσο και αν θα ήθελαν να είναι, δεν είναι!
Προτείνω να το αντικαταστήσουμε με ΑΡΠ, όπου "Π" βάζει ο καθένας αυτό που γουστάρει π.χ. παραγωγοί, πορδές, π@@ κλπ κλπ κλπ, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές :mrgreen:
PAOKSAV

Δημοσίευση από PAOKSAV »

goran 64 έγραψε:
PAOKSAV έγραψε:απο τα συνφραζομενα καταλαβαινω οτι παει για τους δημοσιογραφους, αλλα τα αρχικα απο που βγηκαν και τι σημαινει στην ουσια.

Τέσπα...Μάλλον είσαι πολύ νεαρός (14-15?)...Καλωσόρισες λοιπόν και καλά-ασπρόμαυρα ποσταρίσματα...
Στο φιλικό με την Ανόρθωση το ξεκίνησε η Θ4 και το συνέχισε το μισό γήπεδο τουλάχιστον...
Ειμαι ΠΑΟΚτσης απο ΠΑΤΡΑ δεν εχω παει ποτε ΤΟΥΜΠΑ αλλα στηριζω σχεδον καθε χρονο τον ΠΑΟΚ εμπρακτα. Οποτε δεν τα ξερω καλα τα περι γηπεδου.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Κανένα ΠΑΟΚι Λονδίνου μήπως πήγε craven cottage χθες να δει Αντελίνο; Μέσα ήμουν αλλά στο 60' που μπήκε ο μικρός (με φανέλα ΠΑΟΚ) είχε κουραστεί κ το είχαμε ρίξει στο χαβαλέ.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Magpies4 έγραψε:
PAOKSAV έγραψε:Ο Στανογιεβιτς οπως και ο καθενας προπονητης θελει χρονο για να κριθει δικαια και σωστα. Αλλα κατι ασχετο, το ΑΡΔ τι σημαινει γιατι ειμαι νεος εδω στο φορουμ?
Άμπαλοι Ράδιο Δημοσιογράφοι
καλα σοβαρα αυτο θα πει ;;

εγω παντα εννοω Αλητες Ρουφιανοι Δημοσιογραφοι... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Χεχε
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

https://kazanfirst.ru/online/421819

Για ζαμπρανο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

PAOKSAV έγραψε:
goran 64 έγραψε:

Ειμαι ΠΑΟΚτσης απο ΠΑΤΡΑ δεν εχω παει ποτε ΤΟΥΜΠΑ αλλα στηριζω σχεδον καθε χρονο τον ΠΑΟΚ εμπρακτα. Οποτε δεν τα ξερω καλα τα περι γηπεδου.
Ωραίος... ;)

Αλήτες
Ρουφι@νοι
Δημοσιογρ@φοι...

...ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. στα @ρχίδι@ του σας γράφει... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ακούγεται πολύ συχνά στην Τούμπα αδερφούλη... 8-)
Γι αυτές τις ύαινες που επί πολλά χρόνια τώρα κατατρώνε τις σάρκες του Π.Α.Ο.Κ. μας για να τα κονομάνε... :evil:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

μακρια απο το περουβιανο ψεμα. για να βρεις γεματη του χρονια πρεπει να γυρισεις στο σωτηριο ετος 2014 με την 13η γερμανιας. ουτε σε καποια ρουμπιν καζαν (9ο10η ρωσιας) δεν παιζει
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

buffalobill4 έγραψε:μακρια απο το περουβιανο ψεμα. για να βρεις γεματη του χρονια πρεπει να γυρισεις στο σωτηριο ετος 2014 με την 13η γερμανιας. ουτε σε καποια ρουμπιν καζαν (9ο10η ρωσιας) δεν παιζει

αμπαλος λαός εδω βγάλατε το λουκας τιτικα ο ζαμπρανο θα γλιτώνε
PAOKSAV

Δημοσίευση από PAOKSAV »

buffalobill4 έγραψε:μακρια απο το περουβιανο ψεμα. για να βρεις γεματη του χρονια πρεπει να γυρισεις στο σωτηριο ετος 2014 με την 13η γερμανιας. ουτε σε καποια ρουμπιν καζαν (9ο10η ρωσιας) δεν παιζει
Να φανταστω ουτε μια φορα δεν τον εχεις δει να παιζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”