Αυτός είναι ο στόχος του Στανό στο αγωνιστικό, εγώ σου ανέφερα τον στόχο της ομάδας.aspromaura ioannina έγραψε:KOSTAS αφου η απαντηση ειναι τοσο προφανης οσο λες γιατι τοτε ο Στανο ειπε οτι οι στοχοι θα κριθουν απο τις μεταγραφες;
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
eorptol1 έγραψε:ΑκριβώςKOSTAS54 έγραψε:Ο στόχος είναι να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς τον ίδιο στόχο έχει και η Λαμία.
Και μη μου πείτε μα μου σου του,δε πιάνουν.
- Sick Bastard
Ο στοχος στις μεγάλες ομαδες παντως ειναο καρό συγκεκριμένο κ το καλυτερα απο περσι ατο χόρτο δε λεει κατι
Εγω θελω να πονάνε τα ματια μας (πέραν απο το λινκ)
Αλλα πρωταθλητής
Αλλα αν παλι αφήσουμε την ομαδα στα χαφ γυμνή (αυτη τη στιγμή νομιζω εχουμε το τρίτο καλυτερο κεντρο πισω απο γαβρο κ αεκ ) τοτε δε θα κανουμε τπτ
Κ θα το ξερουν οι υπεύθυνοι κ οτι πουν μετα παραμύθια
Εγω θελω να πονάνε τα ματια μας (πέραν απο το λινκ)
Αλλα πρωταθλητής
Αλλα αν παλι αφήσουμε την ομαδα στα χαφ γυμνή (αυτη τη στιγμή νομιζω εχουμε το τρίτο καλυτερο κεντρο πισω απο γαβρο κ αεκ ) τοτε δε θα κανουμε τπτ
Κ θα το ξερουν οι υπεύθυνοι κ οτι πουν μετα παραμύθια
γιατί να μην είναι στόχος και η παγκόσμια ειρήνη;obanebane έγραψε:eorptol1 έγραψε:ΑκριβώςKOSTAS54 έγραψε:Ο στόχος είναι να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς τον ίδιο στόχο έχει και η Λαμία.
Και μη μου πείτε μα μου σου του,δε πιάνουν.
οι μεγάλες και σοβαρές ομάδες έχουν συγκεκριμένους και υψηλούς στόχους.
αν φοβόμαστε ακόμα και να τους πούμε θα είμαστε συμβιβασμένοι με την μετριότητα.
Στα λόγια δεν εχει ουσία...στην πράξη δυσκολευόμαστε...αν κρατήσουμε κάποτε έναν προπονητή για καιρό και κάνουμε ποιοτικές μετεγγραφές θα είμαστε σε καλό δρόμο...θα το καταλάβει ο κόσμος κ θα στηρίξει την προσπάθεια ...
Ως τοτε έχουμε ακομα πολυ δρόμο...
Ως τοτε έχουμε ακομα πολυ δρόμο...
- aspromaura ioannina
Μα στο αγωνιστικο αναφερθηκα εξαρχης, το οποιο αφορα αμεσα και τη διοικηση που φερει το μπαλακι των μεταγραφων και της ορθης λειτουργιας του ροστερ.KOSTAS54 έγραψε:Αυτός είναι ο στόχος του Στανό στο αγωνιστικό, εγώ σου ανέφερα τον στόχο της ομάδας.aspromaura ioannina έγραψε:KOSTAS αφου η απαντηση ειναι τοσο προφανης οσο λες γιατι τοτε ο Στανο ειπε οτι οι στοχοι θα κριθουν απο τις μεταγραφες;
MANIAKOS έγραψε:Ολη η αληθεια στο λινκ
https://youtu.be/tX0jNtIqQQY
Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...
Μα να μην έχουμε κι ένα emoticon-καβούρι να βάλει κάποιος Χριστιανός όποτε χρειάζεται...
- hasio_john
Έκλαψα. χαχαχαχα
ΟΚ. Πολύ καλός ο χαβαλές αλλά είναι λίγο άδικο ρε παιδιά να λέμε πως ο Ιβαν είναι καβουρής. Έχει άλλα κακά, αλλά καβούρη δεν τον λες.
ΟΚ. Πολύ καλός ο χαβαλές αλλά είναι λίγο άδικο ρε παιδιά να λέμε πως ο Ιβαν είναι καβουρής. Έχει άλλα κακά, αλλά καβούρη δεν τον λες.