Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Sick Bastard
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Παω για μπάνιο.
Πάρτε ένα εξάρι μέχρι να γυρίσω, Αύγουστος μπήκε.
Πάρτε ένα εξάρι μέχρι να γυρίσω, Αύγουστος μπήκε.
Το αφεντικο του τραγανου καβουρα ποιος ειναι? Δευτερον. Δεν γινεται να κανουμε αγορες χωρις να πουλαμε παιχτες. ΦΦΠ και αυτο το αφεντικο που αποκαλεις εκανε Α.Μ 7ΕΚ φετος για να μην μας πιασει το ΦΦΠ. Οποτε βουτα λιγο την γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν μιλησεις. Ο Κατσε πρεπει να παιζει αντι του μετριου κανιας αν συνεχιστει αυτη η αποδοση του η αλλιως να παει καπου για να τον πουλησουν.MANIAKOS έγραψε:Θελει αλλα Αντε πες το στο αφεντικό του τραγανού κάβουρα
Περσι πείστηκε μετα απο πωληση συν εξάμηνο κλαους για να ερθει αυτος που πρεπει
-
Εμένα όλη αυτή η ιστορία με το. Ζαμπρανο δεν μου κάθετα καλά...τον παίχτη δεν τον γνωρίζω, άρα δεν θα πω τίποτα για την αγωνιστική του αξία αλλά κάτι μου λέει ότι πάει να παιχτεί που€$}%#α και θα κατάληξη άλλου!
Όσο για τον Στανογιεβιτς μας τα έχουν κάνει ΝΑ οι ΑΡΔ οι οποίοι γράφουν την μια παπάρια μετά την άλλη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όσο για τον Στανογιεβιτς μας τα έχουν κάνει ΝΑ οι ΑΡΔ οι οποίοι γράφουν την μια παπάρια μετά την άλλη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Στανογιεβιτς οπως και ο καθενας προπονητης θελει χρονο για να κριθει δικαια και σωστα. Αλλα κατι ασχετο, το ΑΡΔ τι σημαινει γιατι ειμαι νεος εδω στο φορουμ?
Ο κύριος καβουριας σιγα μην σε αλλάξει το κέντρο,μάλλον δεν θα γίνουν άλλες μετενγραφες ,κλειδώστε το τοπικ.
- Petros1988
- anekfrastos
Ο ρουμάνος Ρομπέρτο Κάρλος Κρίστιαν Γκανέα που γράφτηκε χτες μας αρέσει; Έχει βρωμοσουτο και τεχνική πάντως...
Εγώ βλέπω ότι ο γαυρος πουλάει ρετσο,σε περίπτωση που πάρουν αυτοί ζαμπρανο βλέπω τα μπαν να πεφτους με ρυθμούς πολυβολου εδώ.
PAOKSAV έγραψε:Ο Στανογιεβιτς οπως και ο καθενας προπονητης θελει χρονο για να κριθει δικαια και σωστα. Αλλα κατι ασχετο, το ΑΡΔ τι σημαινει γιατι ειμαι νεος εδω στο φορουμ?
Αμα δεν ξερεις τι σημαινει αρδ δεν εχεις θέση εδω μεσα

απο τα συνφραζομενα καταλαβαινω οτι παει για τους δημοσιογραφους, αλλα τα αρχικα απο που βγηκαν και τι σημαινει στην ουσια.