Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

μα δεν είπα πτι βασίζομαι σε περισσότερα ματς γιαυτο το ενα μιλάω και αποψη μου ειναι οτι απ αυτά που βλεπω με επιχειρήματα που δε θελω να τα επαναλάβω γιατι θα κουράσω δεν πιστευω οτι ο στανο μπορεί να υπ γυρίσει αυτο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δηλ εστω οτι ειναι μονο ένας που πιστεύει οτι δε γυρνάει απο στανο πρέπει να με ειρωνεύεται ο ντεσπε και ολοι να τα χωνετε σε μένα και οχι σαυτον που γμαει την κουβεντα

ας με πείσει οτι γυρνάει απ το στανο αλλα ποδοσφαιρικα οχι με ειρωνίες
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

che4 έγραψε:μα δεν είπα πτι βασίζομαι σε περισσότερα ματς γιαυτο το ενα μιλάω και αποψη μου ειναι οτι απ αυτά που βλεπω με επιχειρήματα που δε θελω να τα επαναλάβω γιατι θα κουράσω δεν πιστευω οτι ο στανο μπορεί να υπ γυρίσει αυτο

Φίλε che η αμφιβολία δεν πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από εγρήγορση, διαφορετικά γίνεται επικίνδυνη.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ενταξει ενα ματς, το πρωτο της σεζον ειδαμε
τοτε βαση αυτου του αγωνα, παιζει να χρειαζομαστε 9 ποδοσφαιριστες εντεκαδατους
και αλλους 3-4 καβατζα
ας περιμενουμε να εχουμε παραπανω δειγμα, πολυ βιαστικες κρισεις
ολοι απογοητευτηκαμε, αλλα το δεν κανει ειναι υπερβολικο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ποια ποδοσφαιρική λογική μπορεί να στηριχθεί σε ένα μόνο παιχνίδι ρε συ Τσε?

Όσο για την άποψη μου για το ματς βρίσκεται στις πρώτες σελίδες του τοπίκ του αγώνα.
Και για να μην την ψάχνεις θα σου πω πάνω κάτω τι έγραψα.
Ομάδα χωρίς αρχή,μεση και τέλος
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο προπονητής είναι άσχετος και ότι αν μείνει ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να έχει αυτό το πρόσωπο.
Υπομονή και στήριξη
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ωραία άρα στην εικόνα λεμε τα ίδια διαφωνούμε στους λόγους και στη λύση

θα φανεί στο χειροκρότημα ρε φίλε και δε χρειάζονται ειρωνίες

οποτε ας περιμένουμε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό που γράφεις φίλε τσε είναι μπούρδα,δε χρειάζεται να γράψει κάποιος κάτι για να σε πείσει,βέβαια αυτό δε σημαίνει οτι δεν θα δικαιωθεις στο περα απο κάθε ποδοσφαιρική λογική γραφομενο σου,γιατί αυτός που κάνει κουμάντο αποφασίζει χωρίς καμία ποδοσφαιρική λογική απο την πρωτη μερα που πηρε τον ΠΑΟΚ.
Γι'αυτό μας γλεντάνε οι εδώ κάτω με τα μισά και ακόμα μικρότερα μπάτζετ.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Εποχή μεταγραφών. Δηλαδή (ξανά) εποχή βαζελολαγνείας κι εμένα να με γυρνάνε τα άντερα..
Πού πας χωρίς πούκι ωρέ ΠΑΟΚ; Δεν είχες 500 για τους δανούς και 500 για τον παίκτη και μας παίρνει τον παικταρά, τον βίκινγκ, ο άφραγκος βάζελος... Α ρε, ο αλαφούσκος κέρδισε τελικά τα 5+ στο τζόκερ και τα ρίχνει στον πούκι. Ξύπνα Μίχελ, κάνε κάτι, ξύπνα Σταν, ζήτα, ξύπνα λαέ του ΠΑΟΚ, ο βάζελος φτιάχνει ομάδα χωρίς λεφτά.
Ρε δε γ@μιόμαστε λέω γω...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Εγώ ξέρω ότι βγήκε ο Ιούλιος και δεν έχουμε κάνει μεταγραφές στο πιο νευραλγικό κομμάτι της ομάδας,τον άξονα.
Πώς γίνεται κάθε χρόνο να μας βγαίνει η ψυχή για να πάρουμε παίχτη εκεί που πονάμε περισσότερο.ελεος.
Για τον προπονητή, είμαι επιεικής και θα πώ ότι μέχρι τώρα δεν με εντυπωσίασε.δεν φταίει όμως μόνο αυτός
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

η καλη η κινηση, που θα την πληρωσεις στο ποσο που θες, θα αργησει, πως να το κανουμε
εδω οι μεγαλυτεροι συλλογοι της Ευρωπης περιμενουν τελευταιες βδομαδες
εμεις φετος γιατι να βιαστουμε, για να περασουμε τα χωρια στο γιουροπα?
ας κανουν τις κινησεις τις καλες, παρα τα πασαλειματα τα βιαστικα και τους δανεικους των κατω, που μερικοι τους ζηλευουν κιολας
δε κανουμε ομαδα για τα 3 ματς πριν τους ομιλους, αλλα για ολοκληρη τη σεζον, χαλαρα εχει ακομα ενα μηνα
πατε για κανα μπανακι, ηρεμηστε
trouman

Δημοσίευση από trouman »

The_Stalker έγραψε:Εποχή μεταγραφών. Δηλαδή (ξανά) εποχή βαζελολαγνείας κι εμένα να με γυρνάνε τα άντερα..
Πού πας χωρίς πούκι ωρέ ΠΑΟΚ; Δεν είχες 500 για τους δανούς και 500 για τον παίκτη και μας παίρνει τον παικταρά, τον βίκινγκ, ο άφραγκος βάζελος... Α ρε, ο αλαφούσκος κέρδισε τελικά τα 5+ στο τζόκερ και τα ρίχνει στον πούκι. Ξύπνα Μίχελ, κάνε κάτι, ξύπνα Σταν, ζήτα, ξύπνα λαέ του ΠΑΟΚ, ο βάζελος φτιάχνει ομάδα χωρίς λεφτά.
Ρε δε γ@μιόμαστε λέω γω...

++++
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Πες τα ρε θανος απο ξανθη!!! Θελουμε ομαδα για μια σεζον και οχι για 2-3 πολυ σημαντικα μεν παιχνιδια. Τον αυγουστο γινονται οι μεγαλες μεταγραφες και υπαρχουν ευκαιριες. Μακαρι να παρουν 2 παιχταραδες + βιερινια και ας ειναι 31 αυγουστου!!! Αν νομιζετε οτι οποιος ερθει τωρα θα βοηθησει για τα ευρωπαικα ειναι αστειο. Οχι βεβαι τοσο αστειο οσο λενε μερικοι για τον υπερπαιχταρα πουκι (;;) !!! Ελεος παλικαρια με την μανια για το ΠΟΚ. Απλα ο βαζελος εχει προπονηταρα ( δεν εκφραζω ακομα γνωμη για τον δικο μας) και παιρνει το 110% απο τους παιχτες του.

ΥΓ με 3500 διαρκειας δεν μας παιρνει να βγαζουμε και πολυ γλωσσα !!!! Ο αλλος εχει ηδη 15000!!! Και μην λετε για οραμα και μλκιες .....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ξέρετε πόσα ποστ τέτοια υπήρξαν στο περσινο αντίστοιχο τοπικ,μέχρι που μας ήρθε η μαμουκα από το Τορίνο;
Αλήθεια που είναι αυτή η υπερπαικτουρα;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

che4 έγραψε:μα δεν είπα πτι βασίζομαι σε περισσότερα ματς γιαυτο το ενα μιλάω και αποψη μου ειναι οτι απ αυτά που βλεπω με επιχειρήματα που δε θελω να τα επαναλάβω γιατι θα κουράσω δεν πιστευω οτι ο στανο μπορεί να υπ γυρίσει αυτο
ωραια ρε τσε. τοτε να αλλαζουμε προπονητες μεχρι να βρουμε αυτον που η ομαδα θα κανει το τελειο ματς στο πρωτο του επισημο παιχνιδι.

δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που λες και με δειγμα ενα μολις επισημο. το αν θα βγεις εσυ ο διορατικος ή εγω δεν εχει καμια σχεση. το να κρινουμε απο ενα ματς ειναι αν μη τι αλλο παντελως αστοχο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

che4 έγραψε:ωραία άρα στην εικόνα λεμε τα ίδια διαφωνούμε στους λόγους και στη λύση

θα φανεί στο χειροκρότημα ρε φίλε και δε χρειάζονται ειρωνίες

οποτε ας περιμένουμε
Μα δεν περιμένεις βγήκες στα κάγκελα και φωνάζεις ότι θα δικαιωθείς με την φυγή του προπονητή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Σάβ 29 Ιούλ 2017, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”