Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Κρατησε τα νουμερα που γραφω εδω ειμαστε.
Ο Ζαμπρανο έρχεται τελικα για μας ή για τους πουστηδες;
Βγηκαν 2-3 ονοματα σημερα, Κωστα κανε καμια δουλεια ρε όλα μπανια και μοχιτο είσαι.
Ο Ζαμπρανο έρχεται τελικα για μας ή για τους πουστηδες;
Βγηκαν 2-3 ονοματα σημερα, Κωστα κανε καμια δουλεια ρε όλα μπανια και μοχιτο είσαι.
Σιγα μην δωσουν τον Πουκι με 500 χιλιάρικα στον Παο. Πάνω απο εκατομμύριο θα θελουν αυτοί.
- efthimis_paok
Εγώ τον θυμάμαι στο ματς μας. Ήμουν μέσα. Ήταν βαρύς και ασήκωτος. Τίποτα σπουδαίο.
Ένας άλλος νομίζω ήταν το πρώτο όνομα τους που του είχε σκάσει μια ντρίμπλα ο πελκας και έβαλε γκολαρα, τον πουκι αγωνιστικα δεν τον θυμαμε καθόλου
- efthimis_paok
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ο αμυντικός τους και μετά αποσύρθηκε.
Τον θυμάμαι. Ήμουν στην 6 χαμηλά κ τον παρακολουθούσα γιατί κλασικά κάποιοι έλεγαν τον παικταράς προσοχή κλπ. Κλάιν μαιν
Τον θυμάμαι. Ήμουν στην 6 χαμηλά κ τον παρακολουθούσα γιατί κλασικά κάποιοι έλεγαν τον παικταράς προσοχή κλπ. Κλάιν μαιν
ο άγγερ ήταν αυτός
τον πούκι τον θυμάμαι και γω..
βαρύς κι ασήκωτος. μεγάλη μετριότητα
τον πούκι τον θυμάμαι και γω..
βαρύς κι ασήκωτος. μεγάλη μετριότητα
- buffalobill4
Και μένα μανι ο πουκι αντι για τον πριγιο δε με χάλαγε. Να ζητήσουμε ανταλλαγη
Για αντικουλουρης ναι ,ο γαυρος πήρε στοπερ σιγα μην δώσει άλλα λεφτά για Μπακ ,εκτος βέβαια αν πουλήσει ρετσο με 83728288282828 εκ ευρω
Για αλλγη του εννοώ κ πωληση καλούς κουλουρη ζαιρο
Δλδ απομάκρυνση γιατι για πωληση χλωμο
Δλδ απομάκρυνση γιατι για πωληση χλωμο
Τι ωραία πόυ τα λέτε. Το οτι οι ομάδες που αναφέρεις είχαν ρεζερβε τη θέση στο ch l(με γνωστούς τρόπους) βγαίνει απο το κάδρο ως δια μαγείας. Κι ας είναι ο σοβαροτερος λογος για τον οποίον έπαιρναν οι παικταραδες την απόφαση να έρθουν. "Ελα και σου υπό γράφουμε συμβολαιο οτι την επόμενη 5ετια παίζεις πρωτο βιολί ch l". Αλλά για όλα φταίνε τα καβούρια. Που είναι οι Σισεδες τώρα στο βαζελο; 40 χρόνια ήσουν όπως αυτοι τώρα κι ακόμα χειρότερα και σε φοβόντουσαν. Αυτοι σε 3 χρόνια κοντεύουν να βαρεσουν διάλυση. Που είναι τζιοβανηδες στην ομάδα της μαφίας τώρα που οι όμιλοι είναι σίγουροι? Που λιγορευοσαστε τα κλεμμένα μεγαλεία των μαφιόζων και τολμαυε να συγκρίνετε την ΠΑΟΚΑΡΑ με τους κλέφτες.Dimg4 έγραψε:H αιωνια δικαιολογια. Δεν περιμενουμε να ερθει ο οζιλ και ο κριστιανο. Αλλα αν τα σκασεις χοντρα (για τα δεδομενα μας) μια χαρα ερχονται. Ο γαυρος κ ο βαζελος παρολες τις πουστιες γενικα, εχουν φερει παιχταραδες γιατι εσκασαν φραγκα. Ο μιραλας, ο ζιοβανι, ο σισε κλπ κλπ. Εμεις εχουμε ενα σκληρο αυστηρο οικονομικο πλανο το οποιο εχει ταβανι εκτος συγκλονιστικων εξαιρεσεων οι οποιες ειναι στις καυλες του Ιβαν.Jairo έγραψε:..να το ξαναπούμε μήπως και το καταλάβουμε κάποτε..
Σοβαροί παίκτες και παράγοντες ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ όσα και να πληρώσει ο Ιβάν.
Δέν έρχονται στο ελληνικό πρωτάθημα και στην σούπαλίγδ.Το καταλαβαίνουμε αυτό?
ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!! Τέλος.
Τελικά ξέρετε που χάνεται το παιχνιδι στο θέμα της κριτικής? Στα κριτήρια. Οτάν αυτά στρεβλωνονται και φτάνουμε να κρίνουμε την ομάδα με τα σκληρότερα δυνατά κριτήρια, αγνοώντας επιδεικτικά σημαντικά ελαφρυντικά, ε δεν υπάρχει καμια υγεια σε όλο αυτό. Είναι μέθοδος που δεν αρμόζει ουτε σε εχθρό, όχι στο παιδί σου
Ο Πούκι πρόπερσι έπαιζε στην Μπρόντμπυ. Θεωρούταν από τα αστέρια της και ότι θα πάρει μεταγραφή για καλό πρωτάθλημα και καλή ομάδα. Αν αυτα είναι η σουπερλιγκ και ο βάζελος, δεν ξέρω.
1000 φορές Κουλούρης, ποιός είναι αυτός ο Πούκι στην τελική?
-
Kαποιος που εχει και καμια 60αρια συμμετοχες στην σαλκεzissos έγραψε:Ο Πούκι πρόπερσι έπαιζε στην Μπρόντμπυ. Θεωρούταν από τα αστέρια της και ότι θα πάρει μεταγραφή για καλό πρωτάθλημα και καλή ομάδα. Αν αυτα είναι η σουπερλιγκ και ο βάζελος, δεν ξέρω.
Ο κουλουρης β γερμανιας εστω λες να παιζει βασικος?
Στη σαλκε λες να επαιζε ή ουτε εξω απο τα αποδυτηρι θα τον ειχαν?