Link?Demir έγραψε:Ο Καφου πριν 6 ώρες ανέβασε φωτό στο ινστα μεσα σε αεροπλάνο και ερωτηματικά ...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- thanos-xanthi
και κουτσο αλογο να φερει ο γειτονας θα ζηλεψουμε γιατι χλιμιντριζει καλυτερα ας πουμε
αφου ελαφρυνει σιγα σιγα το ροστερ ο Μιχελ, αν μπορεσει ας απομακρυνει και κανεναν ακομα απο μπροστα
μπας και παρουμε δευτερο φορ τελος αυγουστου

αφου ελαφρυνει σιγα σιγα το ροστερ ο Μιχελ, αν μπορεσει ας απομακρυνει και κανεναν ακομα απο μπροστα
στόρι στο ίνσταγκραμ είναιace1979 έγραψε:Link?Demir έγραψε:Ο Καφου πριν 6 ώρες ανέβασε φωτό στο ινστα μεσα σε αεροπλάνο και ερωτηματικά ...
Η έγκυρη ῾γάτα´ είχε γράψει για ενδιαφέρον γκέι για Ζαμπράνο αλλά κι εγώ νομίζω ότι το στοιχηματικό δημοσίευμα για συμφωνία με Ελληνική ομάδα, έχει να κάνει με μάς. Βασικά πιστεύω ότι τα έχουμε βρεί με Ζαμπράνο και Καφού και απομένουν οι τελικές εγκρίσεις κλπ. Για τον Καφού φυσικά υπάρχουν πιό πολλά ερωτηματικά άρα ίσως και αν βρεθεί κάτι καλύτερο τα πράγματα να αλλάξουν.
- sourmenetes
- Moderator
Πολλα ζηταμε αλλα ικανο τον εχω.ποσους εχει δωσει ο τυπος...thanos-xanthi έγραψε:και κουτσο αλογο να φερει ο γειτονας θα ζηλεψουμε γιατι χλιμιντριζει καλυτερα ας πουμε![]()
- sourmenetes
- Moderator
Θεωρω οτι ΑΝ αποκτηθει ο καφου θα παρθει και αλλο χαφ.Magpies4 έγραψε:Η έγκυρη ῾γάτα´ είχε γράψει για ενδιαφέρον γκέι για Ζαμπράνο αλλά κι εγώ νομίζω ότι το στοιχηματικό δημοσίευμα για συμφωνία με Ελληνική ομάδα, έχει να κάνει με μάς. Βασικά πιστεύω ότι τα έχουμε βρεί με Ζαμπράνο και Καφού και απομένουν οι τελικές εγκρίσεις κλπ. Για τον Καφού φυσικά υπάρχουν πιό πολλά ερωτηματικά άρα ίσως και αν βρεθεί κάτι καλύτερο τα πράγματα να αλλάξουν.
Να πάει σε άλλη γαλλική ομάδα με αεροπλάνο ?χλωμό το κόβω μακάρι το χαλι της πέμπτης να κινητοποιησε την παε και να φέρει τους παίκτες που πρεπει
Zambrano ναι, αλλα ο Καφου δεν ειναι ο παικτης που θελουμε. Νομίζω οτι ψάχνουμε πολυ καλύτερο...
δεν ειναι χλωμό αν κρίνω απο την ολιγομηνη παρουσια μου στη Γαλλία ταξιδευουν εδώ με αεροπλάνο αν ειναι μακρια η μια πολη απ την αλλη μεχρι 1,5 ωρα δρομολογιο εχει εσωτερικοace1979 έγραψε:Να πάει σε άλλη γαλλική ομάδα με αεροπλάνο ?χλωμό το κόβω μακάρι το χαλι της πέμπτης να κινητοποιησε την παε και να φέρει τους παίκτες που πρεπει
αν έρθει ο καφου και ακόμα ενα νταμάρι απο αυτά που θελουμε για στοπερ το βλέπω το 4-4-2 να έρχεται + με κανα βιερινια και μετά μπαλάρα ο Στανό και απο εκει που ειναι να το διώξουνε ντεμεκ πωωωωω τι προπονητάρα ειναι αυτη
Ρει
λεοβατς Ζαμπρανο Βαρελα Ματος
Καφού Τσιμιροτ
Ενρικε Βιερινια
Μακ Πριγιοβιτς
και στο 60 εξω ο βιερινιας η ενρικε για να μπαινει ο Μπισεσβααρ και αυτά ειναι γούστα

Η μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε ήταν η μετς,είναι τόσο μεγάλη απόσταση ή λωραινη με το μετς στην Γαλλία για να δικαιολογεί αεροπλάνο?
Με το αυτοκίνητο σύμφωνα με google maps είναι 822 χιλιόμετρα. Δεν είναι και λίγα. Ποδοσφαιριστής είναι, λεφτά έχει. Προφανώς θα χρησιμοποιήσει αεροπλάνο για τέτοια απόσταση(αν πήγε εκεί).
Είναι άξιον απορίας πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κλείσει ούτε έναν παίκτη....όταν Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν σχεδόν κλείσει τα ρόστερ τους εδώ και καιρό...Ο ΠΑΟΚ στέλνει ακόμα δανεικούς..Διαβάζω ότι ο Παναθηναικός των χιλίων προβληματων και χωρίς λεφτά παίρνει τον Πούκι, έναν παίκτη γκολτζή που από τον Κλάους και τον Κουλούρη είναι κλάσης ανώτερος....Τι να πω..!!