Καμια ελπιδα δηλαδη...black death έγραψε:Σωθηκαμε.iasoiako έγραψε:O Stanojevic θα φύγει ρε παιδιά. ¨ολοι ήσυχοι είναι στην διοίκηση γιατί είναι σίγουροι για τον αντικαταστάτη. Απλά προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.
Ο Γκαρσία θα αναλάβει ήταν στο τέλος μιας αποτυχημένης χρονιά είτε στην πρώτη στραβή του 2ου χρόνου. Απλά κερδίζουν χρόνο, για να πάρει πιο πολύ εμπειρία ο Γκαρσία. Αν βγεί η χρονιά καλά και μείνει ο Στανόγιεβιτς ο Γκαρσία θα αναλάβει βοηθός, ή άλλο πόστο στην πρώτη ομάδα.
Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
- thanos-xanthi
αυτο με τον Γκαρσια προπονητη ειναι ανεκδοτο..
ο ανθρωπος που απετυχε και στους πιτσιρικαδες θα τον φερουμε για πειραματα στην ομαδα
ο ανθρωπος που απετυχε και στους πιτσιρικαδες θα τον φερουμε για πειραματα στην ομαδα
- john4serres
- sourmenetes
- Moderator
Ο προπονητής είναι πολύ καλός κ δουλευταρας.
Αρκετά ανοικτομυαλος πράγμα υπερθετικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 28 Ιούλ 2017, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδη τον κυνηγανε, εχει κερδισει την συμπαθεια μου. Ενω στην αρχη ημουν αρνητικος.
Παντως οταν φυγει, αν φυγει ως αποτυχημενος καλο ειναι να φυγει και ο Βουκιτς. Ο οποιος δεν επαιξε και καμια μπαλαρα εδω, μην τρελαθουμε κι ολας. Εχουν περασει παρα πολλοι καλυτεροι. Βεβαια δεν εχει σημασια τι μπαλα επαιξε, αλλα αν κανει για ΤΔ.
Και παλι βεβαια δεν φταιει αυτος αν τυγχανει της εμπιστοσυνης του Ιβαν χωρις να εχει κανει σημαντικο στον ΠΑΟΚ αλλα ο ιδιος ο Ιβαν που τον ακουει. Και φυσικα το αρνητικο αντικτυπο που περνσει στους υπολοιπους, Μιχελ κλπ
Παντως οταν φυγει, αν φυγει ως αποτυχημενος καλο ειναι να φυγει και ο Βουκιτς. Ο οποιος δεν επαιξε και καμια μπαλαρα εδω, μην τρελαθουμε κι ολας. Εχουν περασει παρα πολλοι καλυτεροι. Βεβαια δεν εχει σημασια τι μπαλα επαιξε, αλλα αν κανει για ΤΔ.
Και παλι βεβαια δεν φταιει αυτος αν τυγχανει της εμπιστοσυνης του Ιβαν χωρις να εχει κανει σημαντικο στον ΠΑΟΚ αλλα ο ιδιος ο Ιβαν που τον ακουει. Και φυσικα το αρνητικο αντικτυπο που περνσει στους υπολοιπους, Μιχελ κλπ
3 χρονιές σερί αποτυχημένη λογική επιλογή προπονητή. 1η ο Άρνεσεν με τον Τούντορ και 2 φορές ο Μίχελ που επέλεξε τους Ίβιτς και Στανόγιεβιτς. Άσχετα αν ο Ίβιτς τα πήγε καλά, και τον γουστάρω, δεν είναι σωστή η λογική. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να μάθει μπάλα. Άμπαλος ιδιοκτήτης, άμπαλη πόλη, άμπαλοι δημοσιογράφοι, άμπαλοι οπαδοί. Έχουμε ανάγκη από προπονητή με επίπεδο πάνω από αυτό του ΠΑΟΚ. Αφού υpάρχει το χρήμα.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον συμπαθή Στανόγιεβιτς. Αν πω ότι φταίει ο Μίχελ, ίσως κάνω λάθος, γιατί από ότι φαίνεται για όλες τις αποφάσεις κουμάντο έχει αποδειχτεί ότι κάνει ο μεγαλομέτοχος. Μοιράζει παχυλούς μισθούς και κονομάει η εφορία. Ευεργέτης για το ελληνικό κράτος και την κοινωνία μας. Δε νομίζω ότι αξίζει να παίρνουμε στα σοβαρά την ομάδα, τις αποφάσεις της κτλ. Όσοι μπορούν να πάνε γήπεδο, να φάνε σποράκι, να γουστάρουν μπαλίτσα και μακρυά από επισόδεια και νεύρα. Χαβαλέ θέλει - δεν είμαστε για κάτι παραπάνω. Ούτε δικαιολογίες χρειάζονται ούτε επιθέσεις σε συνοπαδούς.
It is what it is...
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον συμπαθή Στανόγιεβιτς. Αν πω ότι φταίει ο Μίχελ, ίσως κάνω λάθος, γιατί από ότι φαίνεται για όλες τις αποφάσεις κουμάντο έχει αποδειχτεί ότι κάνει ο μεγαλομέτοχος. Μοιράζει παχυλούς μισθούς και κονομάει η εφορία. Ευεργέτης για το ελληνικό κράτος και την κοινωνία μας. Δε νομίζω ότι αξίζει να παίρνουμε στα σοβαρά την ομάδα, τις αποφάσεις της κτλ. Όσοι μπορούν να πάνε γήπεδο, να φάνε σποράκι, να γουστάρουν μπαλίτσα και μακρυά από επισόδεια και νεύρα. Χαβαλέ θέλει - δεν είμαστε για κάτι παραπάνω. Ούτε δικαιολογίες χρειάζονται ούτε επιθέσεις σε συνοπαδούς.
It is what it is...
Δυστυχώς έτσι είναιDimg4 έγραψε:Τρομερη αποτυχια μας ως οργανισμος ΠΑΟΚ ηδη ειναι το οτι εχουμε βγαλει προς τα εξω τοση μιζερια προς τον προπονητη μας χωρις καν να εχουμε δωσει ευκαιρια να δουλεψει. Τριβουν τα χερια τους αλλοθρησκοι και σημερα ειχα κουβεντα με εναν γαυρο και μου λεει "ρε μλκ απο μονοι σας τον εχετε φαει ηδη και μετα σας φταιει η αθηνα?"
ναι μεν γραφικο αυτο το σας φταιει η αθηνα, αλλα στο πρωτο σκελος μας ξεγυμνωσε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ας κατσει και ο γαυρος καμια 35αρα χρονια χωρις πρωταθλημα και μετα τον βλεπουμε.
εδω 1 χρονια βγηκαν 5οι και βριζαν συσσωμοι την μανα του κοκαλη.
εμεις βγαινουμε 5οι και ειναι απλα μια καθημερινη μερα.
εδω 1 χρονια βγηκαν 5οι και βριζαν συσσωμοι την μανα του κοκαλη.
εμεις βγαινουμε 5οι και ειναι απλα μια καθημερινη μερα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Πραγματικά.teod1980 έγραψε:Ο προπονητής είναι πολύ καλός κ δουλευταρας.
Στους 100 προπονητές μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα οι 99 θα πουν ότι δεν θα άλλαζαν τίποτα αν ξαναπαιζαν τον αγώνα.
Εχθές ο στανο παραδέχτηκε ότι κατέβασε λάθος την ομάδα.
Εγώ έναν τέτοιο τύπο δεν τν φοβάμαι...θα την βρει την άκρη του.
Και ευτυχώς μέχρι να γίνει αυτό που υπάρχει πολύ ποιότητα στην ομάδα η οποία θα βοηθήσει ούτως ώστε να έρχονται κούτσα στραβά τα αποτελέσματα
1 επίσημο ρε ντεσπέ, που να ξέρει πως αντιδρούν σε επίσημο οι παίκτες;
Είχε δηλώσει ότι πάντα τα πρώτα ματς κρύβουν κινδύνους και φάνηκε ν μη ρισκάρει την Ευρώπη για τις εντυπωσεις
Είχε δηλώσει ότι πάντα τα πρώτα ματς κρύβουν κινδύνους και φάνηκε ν μη ρισκάρει την Ευρώπη για τις εντυπωσεις
Είναι σαν την μαλακια που λενε ότι αναλαμβανουν την ευθύνη για την ήττα. Σώπα ρε. Σοβαρά; Στα παπάκια μας.desperando έγραψε:Πραγματικά.teod1980 έγραψε:Ο προπονητής είναι πολύ καλός κ δουλευταρας.
Στους 100 προπονητές μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα οι 99 θα πουν ότι δεν θα άλλαζαν τίποτα αν ξαναπαιζαν τον αγώνα.
Εχθές ο στανο παραδέχτηκε ότι κατέβασε λάθος την ομάδα.
Εγώ έναν τέτοιο τύπο δεν τν φοβάμαι...θα την βρει την άκρη του.
Και ευτυχώς μέχρι να γίνει αυτό που υπάρχει πολύ ποιότητα στην ομάδα η οποία θα βοηθήσει ούτως ώστε να έρχονται κούτσα στραβά τα αποτελέσματα
- Petros1988
Δε ξέρω ρε μεγάλε σε πιστεύω γιατί είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ και πρέπει να σε στηρίξω σε πιστεύω γιατί σε έφερε ο Μιχελ που όλες οι κινήσεις του μέχρι τώρα στην ομάδα είναι θετικότατες με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 70%! Δείξε μας και εσύ κάτι σε βλέπω πολύ χαλαρό βλέπω ότι το ίδιο υλικό που είχε ο Βλανταν και λίγο καλύτερο και ίσως να γίνει ακόμη καλύτερο να μην μπορείς να το διαχειριστεις. Μακάρι να διαψευστώ και να βγεις προπονηταρα.Δεν υπάρχει στόχος θα φανεί και θα δούμε αυτή τη νοοτροπία έχουν οι μικρές ομάδες! Στόχος της ομάδας εδώ που ήρθες είναι να πάρει Πρωτάθλημα! Ο Ιβάν θα τα ξανασκασει τα λεφτά θα φέρει παικταραδες δεν ισχύει τίποτα απτά ονόματα για χαφ και στόπερ! Εσύ άπλα κάνε την δουλειά σου! Δεν είσαι ούτε στην Παρτιζαν ούτε στην Κίνα ήρθες στην μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας σου και της Ελλάδας!
"Μια χαρά" προπονητής και Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Ο Σ μάλιστα, είναι ρε παίδες ο Στανόιεβιτς...
Για το αν πετύχει τους στόχους μας δεν ξέρω φυσικά αλλά, αλλού είμαστε ακόμα "δυο τρομάρες" δυστυχώς...
Υ.Γ. Διαβάστε ΠΟΡΚΥ-5 στο "Καφενείο" για να δείτε μια αντικειμενικότατη καταγραφή των δεδομένων του Π.Α.Ο.Κ., με ημερομηνία 29-7-2017...Πιθανά να εκπλαγείτε (όπως κι εγώ) που έγραψε κάτι τόσο απλό, όσο όμως και δυνατό ο ΠΟΡΚΥ αλλά του βγάζω το καπέλο, δίχως καμιά δόση ειρωνείας ή τρολ, το δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά...
Για το αν πετύχει τους στόχους μας δεν ξέρω φυσικά αλλά, αλλού είμαστε ακόμα "δυο τρομάρες" δυστυχώς...
Υ.Γ. Διαβάστε ΠΟΡΚΥ-5 στο "Καφενείο" για να δείτε μια αντικειμενικότατη καταγραφή των δεδομένων του Π.Α.Ο.Κ., με ημερομηνία 29-7-2017...Πιθανά να εκπλαγείτε (όπως κι εγώ) που έγραψε κάτι τόσο απλό, όσο όμως και δυνατό ο ΠΟΡΚΥ αλλά του βγάζω το καπέλο, δίχως καμιά δόση ειρωνείας ή τρολ, το δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 29 Ιούλ 2017, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβώς.Dimg4 έγραψε:Τρομερη αποτυχια μας ως οργανισμος ΠΑΟΚ ηδη ειναι το οτι εχουμε βγαλει προς τα εξω τοση μιζερια προς τον προπονητη μας χωρις καν να εχουμε δωσει ευκαιρια να δουλεψει. Τριβουν τα χερια τους αλλοθρησκοι και σημερα ειχα κουβεντα με εναν γαυρο και μου λεει "ρε μλκ απο μονοι σας τον εχετε φαει ηδη και μετα σας φταιει η αθηνα?"
ναι μεν γραφικο αυτο το σας φταιει η αθηνα, αλλα στο πρωτο σκελος μας ξεγυμνωσε.