Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
συμφωνώ 100% με το rainmaker.
Η ομάδα πλην Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου που παίξαμε 40 φορές με τις ίδιες μικρομεσαίες ομάδες ούτε αυτοματισμούς ούτε δημιουργία από τον άξονα έδειξε. Και το επιστέγασμα ήταν οι τραγικές εμφανίσεις σε κύπελλο και Playoff.
Ο Ίβιτς ήταν πραγματική αλεπού γιατί με τον πήχη στα ύψη πρωταθλητισμού και την εικόνα ομάδας που παρουσίαζε, ήξερε ότι φέτος δε βγαίνουνε τα νούμερα. Και την έκανε ως πετυχημένος, αφήνοντας και μια πόρτα ανοικτή για επιστροφή αν χρειαστεί.
Ο Στανόγεβιτς δε φταίει. Η μόνη περίπτωση να έχεις προπονητή που απαιτεί τα αυτονόητα για να πάρει τίτλους, είναι να έχει τουλάχιστον 20 χρόνια ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ. Τουλάχιστον σε πολυεθνικές, δεν εννοείται ένας προϊστάμενος παραγωγής με 1-2 χρόνια προΫπηρεσίας να πηγαίνει στο αφεντικό και να του λέει θέλω τα πιο καινούργια και καλά μηχανήματα. Για εμένα μάγκες είναι το ίδιο. Υπάρχουν βέβαια και οι έμπειροι που δεν απαιτούν γιατί θέλουν να το παίξουν ήρωες.
Το θέμα μου εμένα βρίσκεται αποκλειστικά στο τί θέλει η διοίκηση, μετά από 5 χρόνια πανομοιότυπης φαγούρας. Αν η διοίκηση φέρει παίκτες και προπονητή με θέληση έχει καλώς, και ας είναι "χωρίς όνομα", αρκεί να αφήσουν τα διφορούμενα και να πάνε απλά για το πρωτάθλημα. Μία οι λυκοφιλίες για να μοιραστεί η πίτα, μία οι τραυματισμένοι δανεικοί, μία το ένα μία το άλλο, και η κουτσή Μαρία (Γκοντσάρεβα; ) ξέρει ότι αυτός που θέλει να δουλέψει, δουλεύει ενώ όποιος δε θέλει 40 χρόνια κοσκινίζει.
Η ομάδα πλην Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου που παίξαμε 40 φορές με τις ίδιες μικρομεσαίες ομάδες ούτε αυτοματισμούς ούτε δημιουργία από τον άξονα έδειξε. Και το επιστέγασμα ήταν οι τραγικές εμφανίσεις σε κύπελλο και Playoff.
Ο Ίβιτς ήταν πραγματική αλεπού γιατί με τον πήχη στα ύψη πρωταθλητισμού και την εικόνα ομάδας που παρουσίαζε, ήξερε ότι φέτος δε βγαίνουνε τα νούμερα. Και την έκανε ως πετυχημένος, αφήνοντας και μια πόρτα ανοικτή για επιστροφή αν χρειαστεί.
Ο Στανόγεβιτς δε φταίει. Η μόνη περίπτωση να έχεις προπονητή που απαιτεί τα αυτονόητα για να πάρει τίτλους, είναι να έχει τουλάχιστον 20 χρόνια ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ. Τουλάχιστον σε πολυεθνικές, δεν εννοείται ένας προϊστάμενος παραγωγής με 1-2 χρόνια προΫπηρεσίας να πηγαίνει στο αφεντικό και να του λέει θέλω τα πιο καινούργια και καλά μηχανήματα. Για εμένα μάγκες είναι το ίδιο. Υπάρχουν βέβαια και οι έμπειροι που δεν απαιτούν γιατί θέλουν να το παίξουν ήρωες.
Το θέμα μου εμένα βρίσκεται αποκλειστικά στο τί θέλει η διοίκηση, μετά από 5 χρόνια πανομοιότυπης φαγούρας. Αν η διοίκηση φέρει παίκτες και προπονητή με θέληση έχει καλώς, και ας είναι "χωρίς όνομα", αρκεί να αφήσουν τα διφορούμενα και να πάνε απλά για το πρωτάθλημα. Μία οι λυκοφιλίες για να μοιραστεί η πίτα, μία οι τραυματισμένοι δανεικοί, μία το ένα μία το άλλο, και η κουτσή Μαρία (Γκοντσάρεβα; ) ξέρει ότι αυτός που θέλει να δουλέψει, δουλεύει ενώ όποιος δε θέλει 40 χρόνια κοσκινίζει.
- buffalobill4
Και επιτελους. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΤΟΣ. ΕΛΕΟΣ. Η ομαδα του σαντος ηταν ομαδα ειδικων συνθηκων και μπορουσε να κάνει καποια πολυ βασικα πράγματα στον αγωνιστικο χωρο και δατς ολ. Οπως ηταν λογικο, μετα απο 2-3 χρονια αυτα τα βασικα τα τελειοποιησε κιολας αλλα παρεμεινε (και καλα έκανε-ως ομαδα ειδικων συνθηκων) στα βασικα.
Ειδε καποιος με σαντος σε 1 ματς ποδοσφαιρο υψηλου επιπεδου; εγω ποτέ. Συνεχης κακοποιηση του ποδοσφαιρου, απιστευτη αυταπαρνηση, απιστευτη ποστη στο πλανο και 1-0. Δεν μειωνω τον τεραστιο δασκαλο φερναντο σαντος αλλα ας λεμε και την αληθεια. Με αυτα που ειχε αυτα εκανε και πολυ παραπανω ισως αλλα οχι να συγκρινουμε την τοτε ομαδα με τη σημερινη. Εκτος και αν θέλετε, οποτε μπακ του δε ρουτς με ποδοσφαιριστες warriors και τζο μπιζερα δεξι μπακ
Ειδε καποιος με σαντος σε 1 ματς ποδοσφαιρο υψηλου επιπεδου; εγω ποτέ. Συνεχης κακοποιηση του ποδοσφαιρου, απιστευτη αυταπαρνηση, απιστευτη ποστη στο πλανο και 1-0. Δεν μειωνω τον τεραστιο δασκαλο φερναντο σαντος αλλα ας λεμε και την αληθεια. Με αυτα που ειχε αυτα εκανε και πολυ παραπανω ισως αλλα οχι να συγκρινουμε την τοτε ομαδα με τη σημερινη. Εκτος και αν θέλετε, οποτε μπακ του δε ρουτς με ποδοσφαιριστες warriors και τζο μπιζερα δεξι μπακ
- The_Stalker
Rain,
ρώτησα γιατί η αίσθησή μου είναι ότι ΜΟΝΟΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ υπεύθυνος της επιλογής προπονητή είναι ο Ιβάν. Και είναι πολύ διαφορετικό να καταστρώνει και να υποστηρίζει ένα πλάνο ο ΤΔ με τον (πρώην) προπονητή, από το να αποφασίζει ο ιδιοκτήτης.
Θα περιμένω τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για περισσότερα. Και στο θέμα της αποχώρησης Ίβιτς. Δυστυχώς όμως βλέπω ότι αν δεν το πάρει αλλιώς ο Ιβάν, λεφτά θα βάζει και τίτλο δεν θα βλέπουμε.
ρώτησα γιατί η αίσθησή μου είναι ότι ΜΟΝΟΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ υπεύθυνος της επιλογής προπονητή είναι ο Ιβάν. Και είναι πολύ διαφορετικό να καταστρώνει και να υποστηρίζει ένα πλάνο ο ΤΔ με τον (πρώην) προπονητή, από το να αποφασίζει ο ιδιοκτήτης.
Θα περιμένω τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για περισσότερα. Και στο θέμα της αποχώρησης Ίβιτς. Δυστυχώς όμως βλέπω ότι αν δεν το πάρει αλλιώς ο Ιβάν, λεφτά θα βάζει και τίτλο δεν θα βλέπουμε.
- buffalobill4
Τιτλο είδαμε στοκερ. Και πρωτάθλημα μπορει να δουμε ισως κατα τυχη. Εμενα ομως δεν με ενδιαφερει το πυροτεχνημα τυπου λεστερ. Εγω θελω να κάνουμε ομαδα που πριν ξεκινησει η σεζον θα ειναι φαβορι γοα το πρωταθλημα και ετοιμη για πορεια στην ευρωπη. Και αυτο κατα τύχη δεν γίνεται
- The_Stalker
Όπως τα λες Μπιλ. 100%.
(τίτλος = πρωτάθλημα / ευρωπαϊκό κύπελλο. Ελληνικό κύπελλο παίρνει και η κούλα)
(τίτλος = πρωτάθλημα / ευρωπαϊκό κύπελλο. Ελληνικό κύπελλο παίρνει και η κούλα)
- Παλαιολόγος
οταν λες πορεια;buffalobill4 έγραψε:Τιτλο είδαμε στοκερ. Και πρωτάθλημα μπορει να δουμε ισως κατα τυχη. Εμενα ομως δεν με ενδιαφερει το πυροτεχνημα τυπου λεστερ. Εγω θελω να κάνουμε ομαδα που πριν ξεκινησει η σεζον θα ειναι φαβορι γοα το πρωταθλημα και ετοιμη για πορεια στην ευρωπη. Και αυτο κατα τύχη δεν γίνεται
δεν ειμαστε ουτε στις 100 πρωτες την ευρωπη σε μπατζετ.
στοχος πρεπει να ειναι το πρωταθλημα
7 μυρια μπατζετ εχουν οι Ουκρανοι btwΠαλαιολόγος έγραψε:το ανησυχητικο ειναι πως ειχαμε μια ομαδα με μπατζετ κερκυρας απεναντι ιδρυθεια το 2001,που επαιζε πρωτη φορα ευρωπη
και δεν καναμε ουτε ενα πενταλεπτο της προκοπης!
αυτην την περιοδο δεν περιμενεις να κεντας,αλλα εισαι 4 εβδομαδες πριν το πρωταθλημα,περιμενεις 20 λεπτα καλου ποδοσφαιρου ιδιως με χωρια τα οποια θα τα μεγαλωνεις οσο περνα ο καιρος
επισης στα στημενα ειμαστε ακινδυνοι,αλλα στα του αντιπαλου επικινδυνοι
ελπιζω να τα διορθωσει ολα μεχρι τηνρ εβανς
μεγαλο μειονεκτημα που δεν ειχε τις δυο χαφαρες απο την προετοιμασια,οπως και το γεγονος πως αρνηθηκε να συνεχισει το προτζεκτ και πηγε στα δικα του επι μακρον
τελος ακατανοητη η αποπομπη χαριση χωρις ουσιαστικα να τον δει σε προπονηση,αλλα και καποιες αλλες επιλγοες.
- navigator11
- Sick Bastard
Αυτό μάλιστα, είναι ένα θέμα προς συζήτηση.capern έγραψε: Η ομάδα πλην Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου που παίξαμε 40 φορές με τις ίδιες μικρομεσαίες ομάδες ούτε αυτοματισμούς ούτε δημιουργία από τον άξονα έδειξε. Και το επιστέγασμα ήταν οι τραγικές εμφανίσεις σε κύπελλο και Playoff.
Δεν ισχύει, ούτε σαν χρόνος, ούτε για τις ομάδες.
Για να καταλάβω. Ο Ίβιτς, πήρε έναν τίτλο με την ομάδα, 10 λεπτά πριν το τέλος την είχε βγάλει και CL (αφήνω το -6) και μετά τα po είπε, α δε μπορώ φεύγω τώρα, η εικόνα της ομάδας τον Μαϊο του 17
δεν μου δίνει εικόνα πρωταθλητή τον Μαϊο του 18 οπότε φεύγω.
Μου φαίνεται τελείως ανακόλουθο.
Ας πούμε, έχω αρχίσει να ανυσηχώ με τα θέματα του κεντρικού χαφ και του στόπερ.
Πιστεύω, ότι μέχρι τον επαναληπτικό αν όχι και οι δύο, τουλάχιστον ο ένας πρέπει να είναι στην ομάδα.
Πρέπει να γίνουν κι άλλα σημαντικά, αλλά δεν είναι της παρούσης.
- Παλαιολόγος
παντως και ο σαββιδης χρυσος καλος,δεν το συζηταμε,εχει δωσει ελφτα,ξεχρεωσε ...λεει θα φτιαξει και γηπεδο
αλλα οσο και να εχει πεσει η ποιοτητα του πρωταθληματος κακα τα ψεμματα παλι καποιους παιχταραδες τους θες
αμυντικα παιχταραδες δεν εχουμε με εξαιρεση τον ματος
στα χαφ τετοιους δεν εχουμε
ο μπισεσβαρ σε μια εποχη που οπως λεει και ο πατσατζογλου ο παιχτης ειναι 90% αθλητης και 10% ποδοσφαιριστης ειναι πολυ περισσοτερο τεχνιτης,αλλοτινης εποχης που ταιριαζει ομως καιμακι απεναντι σε μικρομεσαιες ομαδες
στα εξτρεμ εχουμε ποιοτητα με μακ,μυστακιδη και ισως και ενρικε
και το φορ ο πριγιοβιτς
επομενως η αναγκη για δυο χαφ και τελικα για στοπερ πρωτης γραμμης ειναι απολυτη οταν θετεις στοχους τοσο υψηλους(και ο σαββιδης τους εθεσε),ευρωπη πρωταθληματα κ.λπ
ακομα και αν οντως σε σχεση με παλια το επιεπδο του πρωταθληματος εχει πεσει
τελος δεν με εχει πεισει η επιλογη της διοικησης να παει μπροστα με μια βαβελ παιχτων πως θα αποδειχτει οκ,διοτι ομαδες που καναν πορεια στο πρωταθλημα και εξω ειχαν παντα εναν βασικο κορμο ελληνων,θα ειμαστε η πρωτη περιπτωση στα χρονικα στο πρωταθλημα που κανουμε πορεια με βαβελ παιχτων
μακαρι
και παντως αν οντως θες πορειες στην ευρωπη τοτε φροντισε το μπατζετ σου να ειναι τουλαχιστον μεσα στις 100 πρωτες ομαδες στην ευρωπη,αλλιως μην θετεις τετοιους στοχους διοτι οι πιθανοτητες δεν ειναι υπερ σου.
αλλα οσο και να εχει πεσει η ποιοτητα του πρωταθληματος κακα τα ψεμματα παλι καποιους παιχταραδες τους θες
αμυντικα παιχταραδες δεν εχουμε με εξαιρεση τον ματος
στα χαφ τετοιους δεν εχουμε
ο μπισεσβαρ σε μια εποχη που οπως λεει και ο πατσατζογλου ο παιχτης ειναι 90% αθλητης και 10% ποδοσφαιριστης ειναι πολυ περισσοτερο τεχνιτης,αλλοτινης εποχης που ταιριαζει ομως καιμακι απεναντι σε μικρομεσαιες ομαδες
στα εξτρεμ εχουμε ποιοτητα με μακ,μυστακιδη και ισως και ενρικε
και το φορ ο πριγιοβιτς
επομενως η αναγκη για δυο χαφ και τελικα για στοπερ πρωτης γραμμης ειναι απολυτη οταν θετεις στοχους τοσο υψηλους(και ο σαββιδης τους εθεσε),ευρωπη πρωταθληματα κ.λπ
ακομα και αν οντως σε σχεση με παλια το επιεπδο του πρωταθληματος εχει πεσει
τελος δεν με εχει πεισει η επιλογη της διοικησης να παει μπροστα με μια βαβελ παιχτων πως θα αποδειχτει οκ,διοτι ομαδες που καναν πορεια στο πρωταθλημα και εξω ειχαν παντα εναν βασικο κορμο ελληνων,θα ειμαστε η πρωτη περιπτωση στα χρονικα στο πρωταθλημα που κανουμε πορεια με βαβελ παιχτων
μακαρι
και παντως αν οντως θες πορειες στην ευρωπη τοτε φροντισε το μπατζετ σου να ειναι τουλαχιστον μεσα στις 100 πρωτες ομαδες στην ευρωπη,αλλιως μην θετεις τετοιους στοχους διοτι οι πιθανοτητες δεν ειναι υπερ σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 28 Ιούλ 2017, 17:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Sick Bastard
Το να επιλεγεί ένας προπονητής είναι το λιγότερο, που λέει ο λόγος.The_Stalker έγραψε:Rain,
Το ζήτημα είναι πόσο στηρίζεται έμπρακτα σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικά, επικοινωνιακά κτλ) από αυτόν που τον επέλεξε. Και το δεύτερο είναι πόσο ο προπονητής ''θέλει'' να στηριχτεί.
Δεν εχω ιδεαnavigator11 έγραψε:Γιατί, πόσο έχει η Κασσιόπη;

Edit: Στο τρανσφερμαρκτ εχουν και οι δυο total market value (δεν ξερω και δεν νομιζω να ειναι το ιδιο με το budget παντας) 7,5 μυρια.
- Παλαιολόγος
και περσι το εγραψα απο την αρχη ακομα,οταν οι περισσοτεροι δεν το βλεπαν στις αγωνιστικες εμφανισεις μας
και κατα την διαρκεια ουκ ολιγες φορες,με τιμημα.
πως χρειαζομαστε ταχυδυναμους παιχτες και ιδιως στην ραχοκοκκαλια της ομαδας,δεν ειναι οπως παλια το ποδοσφαιρο,αν λοιπον τους ειχαμε δεν θα μας εφταιγε ο στανογεβιτς πιθανοτατα
η ομαδα μας επιπλεον χρειαζεται ο ενας παιχτης που θα ερθει να ειναι σπεσιαλιστας στα στημενα
διοτι ειναι γραφικο να εχεις ομαδα υψηλων στοχων και να σνομπαρεις τα στημενα που κανουν τοσα γκολ σε μια σεζον.
και κατα την διαρκεια ουκ ολιγες φορες,με τιμημα.
πως χρειαζομαστε ταχυδυναμους παιχτες και ιδιως στην ραχοκοκκαλια της ομαδας,δεν ειναι οπως παλια το ποδοσφαιρο,αν λοιπον τους ειχαμε δεν θα μας εφταιγε ο στανογεβιτς πιθανοτατα
η ομαδα μας επιπλεον χρειαζεται ο ενας παιχτης που θα ερθει να ειναι σπεσιαλιστας στα στημενα
διοτι ειναι γραφικο να εχεις ομαδα υψηλων στοχων και να σνομπαρεις τα στημενα που κανουν τοσα γκολ σε μια σεζον.
Αλήθειες λεςbuffalobill4 έγραψε:Μαλλον ξεχνατε οτι ο σαντος ξεκινησε με 442 ρομβο τη δευτερη χρονια. Επισης μαλλον ξεχνάτε τις δηλώσεις γκαρσια (οχι καρφιά απλα αλλα βελη) που τον έβαλε να παιξει 8αρι μεσα αριστερα. Αλλα ετσι ειναι. Παλια ημασταν καλάtsou έγραψε:γιαυτό δεν βλέπεις κάποιον με το εγώ και την φιλοδοξία του σάντος επί σαββίδη στον ΠΑΟΚ.kos έγραψε:ο προπονητης πρεπει να ειναι καμικαζι. δεν μπορω να φανταστω οτι καποιος θα τολμουσε να συζητησει με τον μεγαλο σαντος το συστημα της ομαδας και να του προτινει αλλαγες.
γιατί ο σάντος θα απαιτήσει, και αν δεν πάρει εγγυήσεις θα χαμογελάσει και θα φύγει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk