Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από The_Stalker »

Che και ace κράξτε μπας και τον πουλήσουμε στην Άρσεναλ.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

che4 έγραψε:
ace1979 έγραψε:Μαζί με τσε στον ανέκδοτο κατά στανο

ανένδοτο εννοεις μαλλον
Μπα ανέκδοτο ξέρω τι λεω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ρομαν πες Ανεκδοτο
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η ομαδα ειναι για τα σκυλιά αλλα αν έρθουν δυο παικταραδες θα πάει για πρωταθλημα. Αποψη σταθερη καθε χρονο. Δε βαρεθηκατε;

Ο προπονητης ειναι χαλι και ανέκδοτο (με μολις ενα επισημο ματς) αλλα αν αλλαξουμε τωρα θα σώσουμε τη χρονια. Επισης σταθερη αποψη.

Κατ εμε η ομαδα εδω και χρονια εχει ενα μεγαλο πρόβλημα. Εμφανιζεται μονιμως μπερδεμενη χωρίς να ξερει τι θέλει να κανει. Αντικατοπτριζει πληρως τη διοικηση η οποια επισης δεν ξερει τι θέλει να κανει. Ενας προπονητης ανέκδοτο μπορει σε βαθος χρονου να επιτυχει πιο πολλα απο οτι μπορει ενας κατα πολυ καλύτερος του σε 8 μηνες. Παλι κατ εμε.

Τελος σιχαινομαι τη λεξη υπομονη γιατι απο τη στιγμη που δεν εχει υπομονη αυτος που διοικει εγω ακόμη κ να εχω δεν μετραει. Ομως ας μην παραμυθιαζομαστε. Ο παοκτσης υπομονη δεν εχει κανει. Το οτι περνουν τα χρονια δεν ειναι θεμα υπομονης. Ειναι θεμα απλων μαθηματικων. Ο χρονος εχει 365 μερες. Ειτε κανεις υπομονη ειτε οχι, ε θα περασει.
berry

Δημοσίευση από berry »

ο λογος που δεν ενθουσιαστηκα με το στανογιεβιτς ειναι μονο ενας. δεν εχει το βαρυ ονομα του παολο σοουζα πχ να απαιτησει παιχτες απο το πανω ραφι που λεμε και να ερθουν γι αυτον. παραδειγμα στεφενς που απαιτησε με οποιο τροπο ποιο ακριβους ισως πειτε το οπως θελετε απο τον αναστασιαδη ας πουμε. εκτος αυτου αλλιως διαχειριζεται ενα αντιστοιχο ροστερ ενας προπονητης με μεγαλυτερο ονομα. παντως θα ειμαι ικανοποιημενος εαν τουλαχιστον βγουν νεοι παιχτες φετος που πιστευω οτι ια παρουν ευκαιριες γιατι ο στανογιεβιτς ξερει να δουλευει με τετοιους και αλλωστε ηταν προυποθεση του προπονητη που θα ερχοταν να μπορει να αναδειξει νεους.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η ομαδα εχει ενα πολυ σημαντικο μειονεκτημα.Δεν εχει προσωπικοτητες.Ουτε προπονητη ουτε παικτες.Μονο εναν εχει το Ματος, και υπο συνθηκες το πολυ καλο παικτη Πριγιο.Η τριαδα στο κεντρο, και ο Κρεσπο, λεοβατς τους βλεπεις και λες χανουν-κερδιζουν, ειναι το ιδιο.Εχεις τον Στανο σ λεει ειμαι ευχαριστημενος.Που πας ετσι.Δεν γινεται με ενα Ματος.Ειναι ξεκαθαρα θεμα νοοτροπιας και οχι ποιοτητας.Αυτη ειναι διαφορα με το σκατογαυρο.Δηλαδη βλεπεις κατι μετριοτητες οπως ο Ζεκα, ο τσεκουροβιτς που ειχε ο εσκομπαρ και λες τι γινεται(ασχετο με την διαιτησια, το γκαρσια τον κοκκινιζαν αλλα ηταν ηγετης).Ο τσιμιροτ ξερει οση μπαλα ξερουν αυτοι οι 2 μαζι αλλα καθε φορα το ψαχνουμε.Λιγο εγωισμο.Εδω ειναι π ισως λειπουν οι Ελληνες.Εναν αρρωστο σαν το Κουλη θες να τους ξυπναει ολους.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωραίος ο Μπιλ... 8-)
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της δανιμαρκειας
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ace1979 έγραψε:Κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της δανιμαρκειας

και τι πρέπει να γίνει ρε εις
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

The_Stalker έγραψε:Che και ace κράξτε μπας και τον πουλήσουμε στην Άρσεναλ.

γιαυτο τα λέω μπας και τα κονομησουμε και γλιτώσουμε συγχρόνως
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κανενα μελλον. Τα διαλυσαμε ολα απ το πρωτο επισημο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αμα θες μπορεί να στα διαλύσει ολα ο στανο στο δεύτερο με αποκλεισμό
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε τσε, σοβαρά τωρα, προτεινεις δηλαδή να τον διωξουμε και πριν τον επαναληπτικό; και ολα αυτα απο 1 (ολογραφως ενα) επισημο ματς και μαλιστα το πρωτο της χρονιας; δεν μπορω να το καταλαβω αυτο
nkalis

Δημοσίευση από nkalis »

Ρε παιδιά κανείς κατ' αρχήν δεν μηδενίζει την ομάδα από το πρώτο παιχνίδι αλλά εγώ να κάνω τις εξής επισημάνσεις :

Μεταγραφικά :

Στο τέλος της περσινής χρονιάς αποφανθήκαμε όλοι ότι η ομάδα πάσχει από προσωπικότητες κυρίως στον άξονα (Τερματοφύλακα-Σέντερ Μπακ-Εξάρι-Σέντερ Φορ). Να μη βάλω εδώ 8άρια-10άρια γιατί με ένα εξάρι που σκοτώνει πιθανόν (όχι και σίγουρα) να δούμε και ένα καλύτερο Τσίμιροτ ή Σάκχοφ στο 8. Οσο για το δεκάρι νομίζω ότι ο Μπίσε μας φτάνει και περισσεύει. Καλύτερος παίκτης εκεί θέλει υπερβολικά χρήματα και πιθανόν να μην κάνει και καμμιά τρελή διαφορά (σε σχέση με τα λεφτά που θα δώσεις πάντα)

Ας πούμε λοιπόν ότι τις 2 από τις 4 θέσεις τις καλύψαμε με τον Ρέϊ (και τον Γλύκο backup) και τον Πρίγιοβιτς (και αν χρειαστεί backup τον Μακ-αν και εγώ προσωπικά διαφωνώ)

Αρα λοιπόν θα έπρεπε ήδη να έχουμε φέρει 2 αντίστοιχου επιπέδου παίκτες για να συμπληρωθεί η κολώνα. Θα μου πεις δεν θα φέρουμε ? Μπορεί ναι μπορεί όχι. Οι μέχρι τώρα κινήσεις (από οικονομικής άποψης) μου επιτρέπουν να αισιοδοξώ. Καθυστερήσαμε ? Μάλλον ναι. Με δεδομένο ότι ακόμα και την Δευτέρα να φέρουμε 2 τέτοιους παίκτες η μισή προετοιμασία και κατά συνέπεια η ενσωμάτωσή τους με την υπόλοιπη ομάδα θα έχει χαθεί.

Γιατί πως θα δέσουν ? Με τα 2 ματς της επόμενης φάσης και αν κάνουμε και κανένα φιλικό πριν το πρωτάθλημα ?Σκεφτείτε ότι play off δεν υπάρχουν άρα δεν υπάρχει και ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο απώλειας βαθμών ειδικά με λοιμά. Αν βρεθείς με 2-3 ισοπαλίες στην αρχή και κυνηγάς άντε γειά

Θα μου πεις χρειάζομαι 2 παικταράδες σ' αυτές τις θέσεις για να κερδίσω τα λοιμά ? Για να τα κερδίσω ίσως όχι, για να τα πατήσω και να στείλω ένα μήνυμα στους υπόλοιπους τα χρειάζομαι.

Μην ξεχνάτε ότι αν ο γάβρος μπει σε ομίλους Champions League και δει μεταγραφές επιπέδου από την μεριά μας, δεν θεωρώ απίθανο να ξεφορτωθεί κανένα λοιμό και να χώσει κάποια λεφτά για 2 καλούς παίκτες.

Χθεσινό ματς/Προπονητής :

2 θέματα συνδεδεμένα για μένα. Παίξαμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι στην Ευρώπη τα τελευταία 2 χρόνια. Ισως κάνω λάθος αλλά εγώ είδα μια ομάδα ξενερωμένη χωρίς κανενός είδους τσαμπουκά και αλλοίμονο αν θέλουμε προπονητή για να βάλουμε 3 γκολ έστω και τέτοια περίοδο στον Εργοτέλη της Ουκρανίας. Παρόλα αυτά και ο Στανόγιεβιτς δείχνει πιο νωθρός και από πεθαμένο.

Και θα έδινα ελαφρυντικά σε όλους αν είχαμε μια ομάδα αλλαγμένη δραστικά σε σχέση με πέρσι και συνεπώς χωρίς ομοιογένεια. Αλλά τώρα ? Το μόνο ελαφρυντικό για τέτοια εμφάνιση είναι η κούραση από την προετοιμασία και ίσως η έλλειψη του Μπίσεσβαρ από την αρχική ενδεκάδα.

Ας συγκρίνουμε λοιπόν τους άλλους 3 μεγάλους με μας (γιατί μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και μην λέμε ότι κοιτάμε μόνο τον ΠΑΟΚ και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι). Αυτό να το κάνουμε άμα είμαστε κλάσεις ανώτεροι. Προς το παρών εγώ τουλάχιστον θα παρακολουθώ και τους άλλους για να δω τελικά αν θα αλλάξουν οι συσχετισμοί για το πρωτάθλημα και θα κρίνω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ (πάντα με βάση το σήμερα)

Γαύρος: Χωρίς να εντυπωσιάσει, κέρδισε περίπατο μια ομάδα που δεν έπεισε κανένα μας στο συγκεκριμένο ματς τουλάχιστον, ότι θα μπορούσε να τον πετάξει έξω. Θα είναι καλύτερος από πέρσι 100%. Ο προπονητής του πάντως μπάζο δεν είναι. Αν βέβαια δεν μπει στους ομίλους θα αλλάξουν πολλά. Είδωμεν

ΑΕΚ : Για τα μπάζα. Πήρε τόσους παίκτες για τους οποίους μας παραμύθιασε, έβαλε μόνο τον έναν κι αυτός είναι χειρότερος από τον Κλάους στα άσχημά του. Όμως Ο Χιμένεθ έχει ικανότητες και θα είναι σφιχτή ομάδα. Δεν την έχω ικανή όμως να παλέψει για πρωτάθλημα με την καμμία. Ούτε καν θα πλησιάσει

Βάζελος : Για τα δεδομένα του ήταν καλός. Δεν του δίνω καμμιά πιθανότητα λόγω οικονομικών, Ότι κάνει θα το κάνει λόγω Ουζουνίδη. Θα είναι πάντως σφιχτός και θα παίζει συνεχώς για το 1-0. Σαν να βλέπω ΠΑΟΚ επί Σάντος (από σύστημα και χωρίς παικτική σχέση φυσικά)

Συμπερασματικά λοιπόν και όσο δεν βλέπουμε τους 2 παίκτες που όλοι μας ομολογούμε ότι θα μας κάνουν φαβορί για το πρωτάθλημα και θα συσπειρώσουν ίσως και τον κόσμο και προσθέτοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα του προπονητή δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι φέτος θα κάνουμε μια πορεία εφάμιλλη της περσινής. Μακάρι φυσικά να έρθουν όλα τούμπα και να διαψευστώ.

Προς το παρόν ας περιμένουμε τη ρεβάνς ελπίζοντας σε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και στις 2 μεταγραφές που θα όλοι θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα μας αλλάξουν επίπεδο.

Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη από όλους για το σεντόνι αλλά δεν γράφω πολύ συχνά και ήταν μια ευκαιρία να πω όλα όσα έχω στο κεφάλι μου αυτές τις μέρες.

Καλή συνέχεια σε όλους σας
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

ήρεμα ρε περιεργοι
περιμενετε να πατε στην 4 να μυρισετε κανα θυμιαμα και να ηρεμησετε λιγάκι
αυτο φταει νομιζω για τον τοσο μεγάλο εκνευρισμό
χαρμανες θα την βγαλουμε χωρις κοσμο 7 παιχνιδια
που να αντεξουμε
Ιβαν φερε μαυρο παιχτη στο κεντρο
και μαυρο γενικά