Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Mīngus »

GiorgosAtha έγραψε:
Mīngus έγραψε:Το ''και'' το βάζει ο καθένας όπως θέλει. Εγώ απλή παράθεση δεδομένων έκανα.
Δεν πρόλαβα το εντιντ... :mrgreen:
Το "ε και" πάει πιο πολύ στην ανάλυση των δεδομένων... πως πρέπει να δούμε και σφαιρικά τα πράγματα. Όπως η κούλα παρότι έκανε γρήγορα τις κινήσεις της δεν πέτυχε τίποτα, αντίστοιχα και το ότι ξοδευει περισσότερα ο gay δεν μου λέει κάτι.
Το ότι ξοδεύει περισσότερα εννοείται δε σημαίνει τίποτα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να σημαίνει στο τέλος της σεζόν αλλά μπορεί και όχι.
Και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ξοδεύει αρκετά περισσότερα από κούλα και βάζελο, αλλά αγωνιστικά δεν ανοίγει και πολύ η ψαλίδα. Έχουμε ζήσει και 4άρα σε τελικό, με μνημονιακό βάζελο και ακριβό ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

καντε καμμια μεταγραφηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

eorptol1 έγραψε:Τελικές με κατι σουτ στα περιστέρια από 40 μέτρα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην τα μηδενίζεις όλα. Ο Rey ψηφίζεται ως MVP.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

στοπερ
6αρι
8αρι
βιερινια

ΑΝΤΕ ΜΙΧΕΛ ΞΥΠΝΑ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

έστω και τις φωνές να βάλουν.
ΑποστόληςΑ έγραψε:

Άσε που μόνο αυτός (ο Ρεϊ) φαινόταν έξαλος με αυτήν την κατάσταση, ενώ όλοι έδειχναν ανήμποροι
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν χάσαμε, αλλά κάποια στιγμή στο β΄ ημίχρονο οι τελικές ήταν 10-2 υπέρ της Ολιμπίκ.
Απόστολε... το ψέμα της στατιστικής που το διαβάζει όπως θέλει ο καθένας...
Αν εγώ έχω 15 συρτά σουτ από το κέντρο και όλα πάνε εστία στην αγκαλιά του τέρματοφύλακα ενώ εσύ ένα στο δοκάρι... η στατιστική θα γράψει 15(15) - 1(0) τελικές. Βάση αυτής είχα περισσότερες πιθανότητες να σε κερδίσω. :mrgreen:
Το ότι ψηφίζεται ο Rey ΜΒΠ δεν μου λέει κάτι... μπορεί μόνο λόγο του πάθους του -μπινελίκια-, το ότι ήταν σταθερός, το ότι είναι νέος, στο ότι δεν υπήρχε άλλος που απλά να είναι άνω του μετρίου -πλην Taz- κτλ. Πάντως δεν κινδυνέψαμε τόσο όσο θέλουν να μας πείσουν... μη τρελαθούμε και τελείως. Σε λίγο θα διαβάσω πως την γλιτώσαμε στο τσακ που δεν φάγαμε 5!
Mīngus έγραψε: ...Και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ξοδεύει αρκετά περισσότερα από κούλα και βάζελο, αλλά αγωνιστικά δεν ανοίγει και πολύ η ψαλίδα. Έχουμε ζήσει και 4άρα σε τελικό, με μνημονιακό βάζελο και ακριβό ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ πέρισυ τερμάτισε 3 βαθμούς από την κορυφή... μια απόσταση που δείχνει πρωταθλητισμό που οι άλλοι έχουν να την δουν αρκετά χρόνια.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον σταθερά στους ομίλους του EUROPA και προκρίνεται από αυτούς ενώ τα ίσια κοντράρει μεγάλες ομάδες στα PO του Ch.L... κάτι που οι άλλοι το έχουν ξεχάσει πως είναι.
Η ψαλίδα μια χαρά έχει ανοίξει αλλά τα PO -μαζί με το σάπιο Greek football- δεν μας αφήνουν να το δούμε. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 28 Ιούλ 2017, 12:59, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick Bastard έγραψε:έστω και τις φωνές να βάλουν.
ΑποστόληςΑ έγραψε:

Άσε που μόνο αυτός (ο Ρεϊ) φαινόταν έξαλος με αυτήν την κατάσταση, ενώ όλοι έδειχναν ανήμποροι
Όντως αυτό μου έκανε εντύπωση. Ο τύπος ούρλιαζε για τα συνεχόμενα σουτ που έκαναν οι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

βλεπω μια μεγαλη νεκρα στα μεταγραφικα,ξαναζουμε το καλοκαιρι του 14
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

ace1979 έγραψε:βλεπω μια μεγαλη νεκρα στα μεταγραφικα,ξαναζουμε το καλοκαιρι του 14
Ειλικρινά δεν εκνευρίζομαι εύκολα ρε συ ace αλλά αυτή την φορά δεν μπορώ να μην πω ότι έχεις δίκιο ρε αδερφέ και όντως αυτό που γίνεται είναι εκνευριστικο....Η ομάδα χρειάζεται Χαφαρο,Στοπεραρα και Βιεϊρίνια στο τέλος εάν είναι εύκολο....Κρίμα να μην έχουμε 3 παίχτες ηγέτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο....
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

GiorgosAtha έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν χάσαμε, αλλά κάποια στιγμή στο β΄ ημίχρονο οι τελικές ήταν 10-2 υπέρ της Ολιμπίκ.
Απόστολε... το ψέμα της στατιστικής που το διαβάζει όπως θέλει ο καθένας...
Αν εγώ έχω 15 συρτά σουτ από το κέντρο και όλα πάνε εστία στην αγκαλιά του τέρματοφύλακα ενώ εσύ ένα στο δοκάρι... η στατιστική θα γράψει 15(15) - 1(0) τελικές. Βάση αυτής είχα περισσότερες πιθανότητες να σε κερδίσω. :mrgreen:
Το ότι ψηφίζεται ο Rey ΜΒΠ δεν μου λέει κάτι... μπορεί μόνο λόγο του πάθους του -μπινελίκια-, το ότι ήταν σταθερός, το ότι είναι νέος, στο ότι δεν υπήρχε άλλος που απλά να είναι άνω του μετρίου -πλην Taz- κτλ. Πάντως δεν κινδυνέψαμε τόσο όσο θέλουν να μας πείσουν... μη τρελαθούμε και τελείως. Σε λίγο θα διαβάσω πως την γλιτώσαμε στο τσακ που δεν φάγαμε 5!
Mīngus έγραψε: ...Και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ξοδεύει αρκετά περισσότερα από κούλα και βάζελο, αλλά αγωνιστικά δεν ανοίγει και πολύ η ψαλίδα. Έχουμε ζήσει και 4άρα σε τελικό, με μνημονιακό βάζελο και ακριβό ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ πέρισυ τερμάτισε 3 βαθμούς από την κορυφή... μια απόσταση που δείχνει πρωταθλητισμό που οι άλλοι έχουν να την δουν αρκετά χρόνια.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον σταθερά στους ομίλους του EUROPA και προκρίνεται από αυτούς ενώ τα ίσια κοντράρει μεγάλες ομάδες στα PO του Ch.L... κάτι που οι άλλοι το έχουν ξεχάσει πως είναι.
Η ψαλίδα μια χαρά έχει ανοίξει αλλά τα PO -μαζί με το σάπιο Greek football- δεν μας αφήνουν να το δούμε. ;)
Με τη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία, αυτοαναιρείσαι για το ότι δε σου λένε κάτι τα ποσά. Ο γαύρος θα σου πει με αντίστοιχη λογική ότι άνοιξε την ψαλίδα και την έσπασε από το πολύ άνοιγμα.
Το ότι τερμάτισε πέρσι 3 βαθμούς από τον πρώτο δε μου λέει κάτι για το άνοιγμα ψαλίδας. Το θέμα είναι η διάρκεια σ' αυτό. Πρωταθλητισμό κάναμε και με μικρότερο πολύ μπάτζερ από βάζελο και κούλα επί Σπανάθα.
Σταθερά στο europa ήμασταν και πριν να ρίξουμε περισσότερα λεφτά από αυτούς. Η κούλα και ο βάζελος και τότε βολοδέρνανε και χτίζανε την σημερινή τους ανυπαρξία.
Επίσης πέρσι και πρόπερσι, με Tudor και Άγγελο δεν τερματίσαμε καν 2οι, οπότε άστοχο το θέμα P.O.
Τέλος πάντων, για να μην ξεφεύγουμε και από το topic, εγώ νομίζω ότι τα χρήματα που ξοδεύεις παίζουν ρόλο όταν ξοδεύονται σωστά. Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα αν τελικά πιστεύεις ότι παίζουν ρόλο. Πιο πολύ κατάλαβα ότι πιστεύεις ότι δεν παίζει ρόλο οταν ο γάυρος ρίχνει περισσότερα, αλλά παίζει όταν ρίχνει ο ΠΑΟΚ περισσότερα από αεκ και βάζελο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:

Τα σουτ που έκαναν δεν τα είδες; ένα καλό το έβγαλε ο Ρέι, τα άλλα ήταν ότι να ναι.... Ο Ρέι βγήκε mvp λόγω της απόκρουσης αλλά και της ασφάλειας που ενέπνεε.... Όταν ειμασταν άλλου για αλλού
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Γκοραν σταθηκες στο μισο σκέλος του ποστ μου. Στη συνεχεια ζητησα νσ βρεθει ομαδα του επιπεδου μας με τους στοχους μας που να εχει ηδη κλεισει το ροστερ της. Με ποιον να συγκριθουμε δηλαδη; με κανεναν;

Τσε δεκτο. Παρολαυτα ωραιοποιεις καταστάσεις. Με εκεινες τις ομαδες οταν παιξαμε ειχαμε εξτρεμ το εξης ενα βιερινια. Θα μου πεις ναι αλλα περασαμε. Οκ λοιπον περιμενε κ θα δουμε τι θα κανουμε φέτος
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

να περιμένουμε ρε μπιλ αλλα να βλέπουμε και λιγο φως εδω εγω βλεπω τρελό ποσογυρισμα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

eorptol1 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:

Τα σουτ που έκαναν δεν τα είδες; ένα καλό το έβγαλε ο Ρέι, τα άλλα ήταν ότι να ναι.... Ο Ρέι βγήκε mvp λόγω της απόκρουσης αλλά και της ασφάλειας που ενέπνεε.... Όταν ειμασταν άλλου για αλλού
Ακριβώς. Είμασταν αλλού γι' αλλού. Το πού πήγαν οι τελικές τους έχει να κάνει με την δική τους ανικανότητα. Με την δική μας ανικανότητα έχει να κάνει το ότι επιτρέψαμε να κάνουν 10 τελικές και ότι εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε παρά μόνο 2.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δηλαδη ρε τσε αν σου λεγανε οτι φερνουν δερμιτζακη χαβο διώχνουν ολα τα εξτρεμ και κρατάνε το καλύτερο σου φέρνουν βιυολο γκαρσια και μετα φωτάκη, θα έβλεπες φως; γιατι εγω θα επεφτα σε κατάθλιψη.

Η ομαδα δεν εχει χαρακτηρα κ στιλ παιχνιδιου κ αυτο οφειλεται στις συνεχείς αλλαγες προπονητων κατ εμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”