Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
johnys999

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από johnys999 »

Ο Στανόγεβιτς είναι αυτός που φταίει λιγότερο για τη σημερινή εμφάνιση. Ίσα ίσα που έκανε γρήγορα τις αλλαγές και βάλαμε το γκολ. Ας μην ψάχνουμε πάντα το εύκολο θύμα και το λέω αυτό χωρίς να είμαι φαν του, ίσα ίσα που είμαι πολύ επιφυλακτικός. Αλλά με αυτό το ρόστερ έτσι θα παίζουμε, άντε λίγο καλύτερα, αλλά με τα ίδια προβλήματα. Αλήθεια πόσες φορές πέρυσι είδαμε ακριβώς την ίδια εμφάνιση με ανάλογης δυναμικότητας ομάδες? Χοντρικά να θυμηθώ σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ανύπαρκτος προπονητής , η ομάδα δεν πίεσε ποτέ δεν είδα ούτε ένα τρίγωνο ούτε ένα overlap ούτε έναν συνδυασμό...Δεν βλέπω τον Μάτος να παίρνει θέση για κεφαλιά στην περιοχή (άρα δεν είναι δουλεμένα τα στημένα), το κέντρο βολόδερνε χωρίς αλληλοκαλύψεις...Οι τρεις του κέντρου + ο Λέοβατς για τα σκυλιά...Ο Πέλκας ξεκίνησε με 3/3 λάθη...Ο Κρέσπο δείχνει να μην πατάει καλά...Δεν διασώθηκε κανείς...προφανώς και δεν εμπνέει ο προπονητής τους παίκτες...Συγνώμη που η κριτική μου είναι πέρα για πέρα αρνητική αλλά νομίζω πως ο ΠΑΟΚ γύρισε πολλά χρόνια πίσω και το καμπανάκι άρχισε ήδη να χτυπάει...
proedros

Δημοσίευση από proedros »

johnys999 έγραψε:Ο Στανόγεβιτς είναι αυτός που φταίει λιγότερο για τη σημερινή εμφάνιση. Ίσα ίσα που έκανε γρήγορα τις αλλαγές και βάλαμε το γκολ. Ας μην ψάχνουμε πάντα το εύκολο θύμα και το λέω αυτό χωρίς να είμαι φαν του, ίσα ίσα που είμαι πολύ επιφυλακτικός. Αλλά με αυτό το ρόστερ έτσι θα παίζουμε, άντε λίγο καλύτερα, αλλά με τα ίδια προβλήματα. Αλήθεια πόσες φορές πέρυσι είδαμε ακριβώς την ίδια εμφάνιση με ανάλογης δυναμικότητας ομάδες? Χοντρικά να θυμηθώ σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο.
Πέρσι είδες ΑΝΑΛΟΓΗ εμφάνιση στον 1ο γύρο???Μάλλον μπερδεύεσαι..!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πρωτο ματς,πρωτο ημ.με λοκομοτιβ.

Για 2-0 ητανε και ηταν 0-1
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

Κοιτα που θα μας φορτώσουν τον Λουτσεσκου χωρις λογο...κριμα.και οι αρδ το βιολι τους...φταιει αυτος που ειναι ουτε 2 μηνες στην ομαδα για αυτο που ειδαμε σημερα.''το εργο του προπονητη κρινεται συνολικα στο τελοςτης σεζον κ οχι απο 1-2-3 ματς''.αυτο ισχύει μονο με εξαιρέσεις ετσι???
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Έτσι.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Είμαι ρεαλιστής, περιμένω θαύματα.
Φίλε ΣΤΑΝΟ η κατανόηση είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gk.box16 την Πέμ 27 Ιούλ 2017, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Δηλαδή οι αμυντικοί δεν μπορούσαν να διώξουν σωστά την μπάλα επειδή δεν τους εμπνέει ο προπονητής τους;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οπως και οτι ο ματος δεν μπορουσε να τρεξει,ο μακ επισης,ο πριγιο επισης..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Για τις ευκαιρίες της Ολιμπίκ: «Δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή. Έχω εικόνα για το τι χρειαζόμαστε, έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή για το τι πρέπει να κάνουμε. Πάντως, η εικόνα στην άμυνα δεν αφορά μόνο την τετράδα που αγωνίζεται πίσω, αλλά τη συνολική λειτουργία της ομάδας που ξεκινάει από μπροστά».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε τα χαρακτηριστικά του επιθετικού ποδοσφαίρου που αρέσει στον ίδιο να παίζει η ομάδα του, τόνισε ότι: «Είναι αλήθεια αυτό. Δεν είναι έτοιμη ακόμη η ομάδα να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Επειδή μιλάμε για ματς πρόκρισης ήθελα μεγαλύτερη ασφάλεια στο κέντρο. Σύντομα ελπίζω να παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν ξεκινούσαμε ξανά το παιχνίδι από την αρχή θα έκανα μια αλλαγή»

Σχετικά με το τι περιμένει να δει στον επαναληπτικό αγώνα: «Περιμένω να παίξουμε καλύτερα, πιο επιθετικά, να μπούμε πιο δυνατά και να δείξουμε τα στοιχεία που θέλουμε. Υπερτερούν σε φυσική κατάσταση στην αντίπαλη ομάδα».
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

tasos81pl έγραψε:Κοιτα που θα μας φορτώσουν τον Λουτσεσκου χωρις λογο...κριμα.και οι αρδ το βιολι τους...φταιει αυτος που ειναι ουτε 2 μηνες στην ομαδα για αυτο που ειδαμε σημερα.''το εργο του προπονητη κρινεται συνολικα στο τελοςτης σεζον κ οχι απο 1-2-3 ματς''.αυτο ισχύει μονο με εξαιρέσεις ετσι???
Θα πληρωνα οσο οσο για μια τετοια αλλαγη
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

axristeas έγραψε:
tasos81pl έγραψε:Κοιτα που θα μας φορτώσουν τον Λουτσεσκου χωρις λογο...κριμα.και οι αρδ το βιολι τους...φταιει αυτος που ειναι ουτε 2 μηνες στην ομαδα για αυτο που ειδαμε σημερα.''το εργο του προπονητη κρινεται συνολικα στο τελοςτης σεζον κ οχι απο 1-2-3 ματς''.αυτο ισχύει μονο με εξαιρέσεις ετσι???
ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΩΝΗΜΠΙΝΕ! Ο που δεν μπορουσαν να πάρουν τα ποδια τους οι παικτες δηλαδή ποιος ευθύνετε ??? Ο Προπονητης επρεπε να τους έχει έτοιμους δεν ήξερε οτι παίζει Ευρώπη??? Δεν βγάλαμε ούτε έναν συνδυασμό και το γκολ που βάλαμε είναι χάρη στην ποιότητα των παικτών που πληρώνει ο Ιβάν... Τέρμα τα παραμύθια με το φέρε παίκτες !!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

axristeas έγραψε:
Και εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κακή επιλογή κέντρου στο ξεκίνημα, σωστές αλλαγές. Η ομάδα πάντως ήταν νωθρή, δεν έβγαζε ενέργεια, και έδειχνε να μην μπορεί να δημιουργήσει απέναντι σε έναν μετριότατο αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Παραμύθια το φέρε παίχτες που 5 χρόνια τώρα ψάχνουμε επιθετικό, μέσο και τερματοφύλακα;

Όσο για το Στανόγιεβιτς, δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουμε φετίχ με τις λέξεις. Ο Ίβιτς ήταν στοίχημα και εντελώς άπειρος, ο Στανόγιεβιτς είναι μαθητευόμενος στην ομάδα (κυριολεκτικά, βλέπε σύστημα, στήσιμο αμυντικογενές με το Ντόνετσκ) και ρίσκο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ όλοι μας κρινόμαστε αυστηρότατα για να βρούμε δουλειά και με κάτω την 5ετία εμπειρίας θεωρούμαστε μαθητευόμενοι ενώ στο ποδόσφαιρο δεν ισχύει κάτι τέτοιο και θεωρείτε προσβολή αν πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Πλην Στέφενς και Αναστασιάδη, Μπόλονι και Σάντος οι υπόλοιποι που είχαμε την τελευταία δεκαετία ήταν ανύπαρκτοι ως προπονητικά ονόματα βάσει εμπειρίας.

Οι Σαββίδηδες έφεραν το Στανόγιεβιτς, προφανώς για κάποιο λόγο το έκαναν και όχι στην τύχη. Δεν θα κάτσω να εκνευριστώ μαζί του όταν "συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο" με μια ομάδα καρμπόν με την περσινή ούτε θα μιλήσω για στήριξη λες και υποστηρίζω ντουβάρι έτοιμο να πέσει :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”