Αυτό το σενάριο με την Ευρώπη εγώ το έχω στο νου μου για τον κοντό. Αν μπούνε φράγκα στα ταμεία μπορεί (εύχομαι) να τα σκάσει ο Ιβάν για την πουλενάρα!kataramenos5 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου οτι θα κινηθουμε για χαφ λεει αν προχωρησουμε στην ευρωπη?Γιατι?Τι λογικη εχει αυτο?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Γράψε την πηγή Ρε κατ τι θα πει κάπου πήρε το μάτι μου; σε αυτό έχει δίκαιο sic.....kataramenos5 έγραψε:Ρε φιλε τι προβλημα εχεις ?Οτι και να γραψουμε πεταγεσαι και ερμηνευεις το πως σκεφτομαστε?Εσυ φυτιλιαζεις με ποστ οπως το παραπανω.Καπου γραμμενο στη κεντρικη ηταν νομιζω στη στηλη ΜΜΕ.Αντε μαζεψου λιγακι .sic-4 έγραψε:Εμενα παλι καπου πηρε το αυτι μου οτι δεν πηρε πουθενα το ματι σου κατι τετοιο αλλα το εβγαλες λεει απο το μυαλο σου για να φυτιλιασεις. Αν ειναι δυνατον. Το πιστευεις; Επειδη ομως εγω δεν πιστευω τετοιες κακεντρεχειες, θα σε συμβουλευα να ρωτησεις τι λογικη εχει αυτο, εκει που το πηρε το ματι σου. Λογικα καποιο τερας διαννοησης πρεπει να εκπονησε τετοιο πορισμα, οποτε μονο εκεινος θα μπορει να σου το ερμηνευσει.kataramenos5 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου οτι θα κινηθουμε για χαφ λεει αν προχωρησουμε στην ευρωπη?Γιατι?Τι λογικη εχει αυτο?
Αν δεν ήταν 27 Ιουλίου, κατακαλόκαιρο δηλαδή, θα έπαιρνα όρκο ότι ο Απόστολος τρολάρει τον gergeo4...ΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπόν χρειαζόμαστε:
1. Τον Μπόικο
2. Δεξί μπακ,
3. αριστερό μπακ,
4. στόπερ,
5. αμυντικό χαφ
6. 8ρι
7. την αλλαγή του Prijo
8. Vieirinha

kataramenos5 έγραψε:Ρε φιλε τι προβλημα εχεις ?Οτι και να γραψουμε πεταγεσαι και ερμηνευεις το πως σκεφτομαστε?Εσυ φυτιλιαζεις με ποστ οπως το παραπανω.Καπου γραμμενο στη κεντρικη ηταν νομιζω στη στηλη ΜΜΕ.Αντε μαζεψου λιγακι .sic-4 έγραψε:Εμενα παλι καπου πηρε το αυτι μου οτι δεν πηρε πουθενα το ματι σου κατι τετοιο αλλα το εβγαλες λεει απο το μυαλο σου για να φυτιλιασεις. Αν ειναι δυνατον. Το πιστευεις; Επειδη ομως εγω δεν πιστευω τετοιες κακεντρεχειες, θα σε συμβουλευα να ρωτησεις τι λογικη εχει αυτο, εκει που το πηρε το ματι σου. Λογικα καποιο τερας διαννοησης πρεπει να εκπονησε τετοιο πορισμα, οποτε μονο εκεινος θα μπορει να σου το ερμηνευσει.kataramenos5 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου οτι θα κινηθουμε για χαφ λεει αν προχωρησουμε στην ευρωπη?Γιατι?Τι λογικη εχει αυτο?
ακου να δεις... μαζεψου εσυ μια και θα δω κι εγω τι θα κανω...
οση ακριβεια και ουσια ειχε το δικο σου ποστ, ειχε και το δικο μου...
καπου πηρε το ματι σου μια οτι να ναι σκεψη...
ε καπου πηρε και το δικο μου μια... που ζοριζεσαι;
Come back of Salpi?Guitarman έγραψε:Αυτό το σενάριο με την Ευρώπη εγώ το έχω στο νου μου για τον κοντό. Αν μπούνε φράγκα στα ταμεία μπορεί (εύχομαι) να τα σκάσει ο Ιβάν για την πουλενάρα!kataramenos5 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου οτι θα κινηθουμε για χαφ λεει αν προχωρησουμε στην ευρωπη?Γιατι?Τι λογικη εχει αυτο?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 27 Ιούλ 2017, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σιγά το πράγμα ρε σεις. Χαλαρώστε πια. Δηλαδή τώρα τον βλέπετε τον Κατ πρώτη φορά? Θα έγραφε κάτι για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα? Ε κάπου το διάβασε και το ανέφερε. Μαλακία ακούγεται το άρθρο αλλά έτσι είναι το 95% των άρθρων που ανεβαίνουν κάθε μέρα. Τι περιμένετε όταν η αθλητικογραφια στην Ελλάδα είναι δουλειά αγράμματων, αργόσχολων, μη-επαγγελματιών τεμπέληδων?
ΥΓ. Σόρρυ Κώστα Περαια αλλά με το συνάφι που θέλεις να μπλέξεις, θα έχεις να αντιμετωπίσεις ως επί το πλείστον τέτοια σουργελα...
ΥΓ. Σόρρυ Κώστα Περαια αλλά με το συνάφι που θέλεις να μπλέξεις, θα έχεις να αντιμετωπίσεις ως επί το πλείστον τέτοια σουργελα...
δεκτονKostas_Peraia4 έγραψε:Sic-4 κομμένες οι ειρωνίες.Την επόμενη θα πέσει σβου και μπάνιο
Δεν μου αρεσουν οι ειρωνειες. Δεν ηταν ειρωνεια αλλα ευθεια αποστροφη σε ενα ποστ τυπου καπου πηρε το ματι μου μια κακια. Αν θεωρειτε πως ειναι υπερ του δεοντος προκλητικο δεκτες οι οποιες συνεπειες.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο δεν ειναι απαντηση.ειναι η τελευταια φορα που απαντας ετσι ατιμωρητα.sic-4 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Ρε φιλε τι προβλημα εχεις ?Οτι και να γραψουμε πεταγεσαι και ερμηνευεις το πως σκεφτομαστε?Εσυ φυτιλιαζεις με ποστ οπως το παραπανω.Καπου γραμμενο στη κεντρικη ηταν νομιζω στη στηλη ΜΜΕ.Αντε μαζεψου λιγακι .sic-4 έγραψε: Εμενα παλι καπου πηρε το αυτι μου οτι δεν πηρε πουθενα το ματι σου κατι τετοιο αλλα το εβγαλες λεει απο το μυαλο σου για να φυτιλιασεις. Αν ειναι δυνατον. Το πιστευεις; Επειδη ομως εγω δεν πιστευω τετοιες κακεντρεχειες, θα σε συμβουλευα να ρωτησεις τι λογικη εχει αυτο, εκει που το πηρε το ματι σου. Λογικα καποιο τερας διαννοησης πρεπει να εκπονησε τετοιο πορισμα, οποτε μονο εκεινος θα μπορει να σου το ερμηνευσει.
ακου να δεις... μαζεψου εσυ μια και θα δω κι εγω τι θα κανω...
οση ακριβεια και ουσια ειχε το δικο σου ποστ, ειχε και το δικο μου...
καπου πηρε το ματι σου μια οτι να ναι σκεψη...
ε καπου πηρε και το δικο μου μια... που ζοριζεσαι;
Τελος.
Σαλπι για survivor μονο!goran 64 έγραψε:Come back of Salpi?Guitarman έγραψε:Αυτό το σενάριο με την Ευρώπη εγώ το έχω στο νου μου για τον κοντό. Αν μπούνε φράγκα στα ταμεία μπορεί (εύχομαι) να τα σκάσει ο Ιβάν για την πουλενάρα!kataramenos5 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου οτι θα κινηθουμε για χαφ λεει αν προχωρησουμε στην ευρωπη?Γιατι?Τι λογικη εχει αυτο?![]()
![]()

eorptol1 έγραψε:Γράψε την πηγή Ρε κατ τι θα πει κάπου πήρε το μάτι μου; σε αυτό έχει δίκαιο sic.....kataramenos5 έγραψε:Ρε φιλε τι προβλημα εχεις ?Οτι και να γραψουμε πεταγεσαι και ερμηνευεις το πως σκεφτομαστε?Εσυ φυτιλιαζεις με ποστ οπως το παραπανω.Καπου γραμμενο στη κεντρικη ηταν νομιζω στη στηλη ΜΜΕ.Αντε μαζεψου λιγακι .sic-4 έγραψε:
Εμενα παλι καπου πηρε το αυτι μου οτι δεν πηρε πουθενα το ματι σου κατι τετοιο αλλα το εβγαλες λεει απο το μυαλο σου για να φυτιλιασεις. Αν ειναι δυνατον. Το πιστευεις; Επειδη ομως εγω δεν πιστευω τετοιες κακεντρεχειες, θα σε συμβουλευα να ρωτησεις τι λογικη εχει αυτο, εκει που το πηρε το ματι σου. Λογικα καποιο τερας διαννοησης πρεπει να εκπονησε τετοιο πορισμα, οποτε μονο εκεινος θα μπορει να σου το ερμηνευσει.

Τι είναι αυτά που λες ρε Eorptol? Υπάρχει περίπτωση μετά από τόσα χρόνια να γράφει ψέματα ο kat?

Παραξηλώθηκε το πουλόβερ θαρρώ με τις προσωπικές "αναμονές στην γωνία"...

- Sick Bastard
Ο Κάτσε αν είναι κάτι που δεν θα δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα, είναι πολύ περισσότερο boxtobox μέσοςilovegame27 έγραψε:
Ο Κάτσε τι είναι;Εγώ πάντως άκουγα ότι θέλουμε 8αρι πιο επιθετικογενη από τον Τσιμιροτ
πάρα 6αρι.
Το έγραφε άρθρο στο gazzetta. http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1295 ... -stin-akrikataramenos5 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου οτι θα κινηθουμε για χαφ λεει αν προχωρησουμε στην ευρωπη?Γιατι?
Φυσικά ήταν μόνον στην επικεφαλίδα, γιατί μέσα στο άρθρο έλεγε απλά, ότι σταμάτησαν οι συζητήσεις και οι διαρροές ενόψη του σημερινού αγώνα και ... από αύριο τα νεώτερα. Δεν εννοούσε με τίποτα ότι οι μεταγραφικές κινήσεις εξαρτώνται από το αποτέλεσμα του αγώνα ή την πρόκριση του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Πέμ 27 Ιούλ 2017, 14:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Sick Bastard
έχουμε αργήσει λιγάκι νομίζω κι εγώ.kataramenos5 έγραψε:Θεωρητικα σε 25 μερες ξεκιναει η ΣΛ ,ποτε θα ενσωματωθει ο παικτης?
Εδώ και λίγο καιρό έχω μια απορία σχετικά με το Σαββίδη και το financial fair play, ας με διαφωτίσει όποιος μπορεί...
Αν το πρόβλημα είναι ο ισοσκελισμός εσόδων - εξόδων, γιατί ο Σαββίδης που έχει τόσες διαφορετικές εταιρείες στην ιδιοκτησία του δεν φροντίζει είτε να εγγράψει έσοδα από αυτές στον ΠΑΟΚ, είτε να χρεώσει έξοδα του ΠΑΟΚ σ' αυτές?
Και εννοώ για παράδειγμα: Να διαφιμήσει την ΣΕΚΑΠ ή τη ΣΟΥΡΩΤΗ στη φανέλα και στο γήπεδο, έναντι ... 5 εκ. έκαστη (1,8 παίρνουμε από stoiximan) ή να χρησιμοποιεί ταξιδιωτική του εταιρεία για μετακινήσεις - διαμονές έναντι εξευτελιστικά χαμηλών τιμών?
Με τον τρόπο αυτό δεν μπορεί να περάσει στην ομάδα όσα λεφτά θέλει?
Αν το πρόβλημα είναι ο ισοσκελισμός εσόδων - εξόδων, γιατί ο Σαββίδης που έχει τόσες διαφορετικές εταιρείες στην ιδιοκτησία του δεν φροντίζει είτε να εγγράψει έσοδα από αυτές στον ΠΑΟΚ, είτε να χρεώσει έξοδα του ΠΑΟΚ σ' αυτές?
Και εννοώ για παράδειγμα: Να διαφιμήσει την ΣΕΚΑΠ ή τη ΣΟΥΡΩΤΗ στη φανέλα και στο γήπεδο, έναντι ... 5 εκ. έκαστη (1,8 παίρνουμε από stoiximan) ή να χρησιμοποιεί ταξιδιωτική του εταιρεία για μετακινήσεις - διαμονές έναντι εξευτελιστικά χαμηλών τιμών?
Με τον τρόπο αυτό δεν μπορεί να περάσει στην ομάδα όσα λεφτά θέλει?
Απ΄ότι κατάλαβα μπορεί με λίγη πονηριά να το αποφύγει. Το ίδιο πάει να κάνει και η Παρί τώρα για να πάρει τον Νευμάρ