Ο Κάτσε τι είναι;Εγώ πάντως άκουγα ότι θέλουμε 8αρι πιο επιθετικογενη από τον ΤσιμιροτSick Bastard έγραψε:Ένα.ilovegame27 έγραψε:
Επίσης ο Εν Ντιαγε είναι καθαρό εξαρι όπου έχεις ήδη 2
Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο ένα 6αρι.
Τον Κάνιας, που δεν είναι 6αρι-σκύλος, κάνει αλλιώς τη δουλειά.
Αλλά έχει ένα μόνο 6αρι, είτε καθαρό είτε βρώμικο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Dimitris_L4
O βιντα παντως ειναι ο τυπος που πιαστηκε να παιζει στοιχημα στο ντιναμο ζαγκρεμπ λυον 0-7...
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο με τις θεσεις γιατι σας τρελαινει και 6 και 8 και παραμυθια..ilovegame27 έγραψε:Ο Κάτσε τι είναι;Εγώ πάντως άκουγα ότι θέλουμε 8αρι πιο επιθετικογενη από τον ΤσιμιροτSick Bastard έγραψε:Ένα.ilovegame27 έγραψε:
Επίσης ο Εν Ντιαγε είναι καθαρό εξαρι όπου έχεις ήδη 2
Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο ένα 6αρι.
Τον Κάνιας, που δεν είναι 6αρι-σκύλος, κάνει αλλιώς τη δουλειά.
Αλλά έχει ένα μόνο 6αρι, είτε καθαρό είτε βρώμικο.
Μπορουν τα χαφ σου και να μαρκαρουν και να φτιαχνουν παιχνιδι;;
Τετοιο χαφ θελουμε και πειτε το οπως θελετε.
Τετοιο χαφ μπορει να θελουμε,αλλα καποιος που κανει καλα και τα δυο κοστιζει πολυ,γιαυτο καλυτερα ας παρουμε για αρχη εναν που να κανει καλα το ενα απο τα δυο και μετα βλεπουμε.
Θα συμφωνησω και εγω οτι θελουμε 6αρι,δυστυχως ο Κανιας δεν δικαιολογησε τις προσδοκιες.
Αν ερθει μετα και μια προταση και πουληθει ο Τσιμιροτ παιρνουμε και ενα 8αρι και ολα καλα.
Θα συμφωνησω και εγω οτι θελουμε 6αρι,δυστυχως ο Κανιας δεν δικαιολογησε τις προσδοκιες.
Αν ερθει μετα και μια προταση και πουληθει ο Τσιμιροτ παιρνουμε και ενα 8αρι και ολα καλα.
- ΑποστόληςΑ
Την Fener του Stoch πάντως την αποκλείσαμε.obanebane έγραψε:Demir έγραψε:αυτοι οι τουρκοι ποσο μπαγλαμαδες ειναι..οτι και να κανουν ομαδες δεν φτιαχνουν...ace1979 έγραψε:Τον ντομαγκολ τον ήθελε η μπεσικτας ,η ντιναμο απεριψε προταση 3 εκ + μποικο
Ενω εμεις τους εχουμε βαλει τα γυαλια.
- ilovegame27
Ο Κάτσε τι είναι;Εγώ πάντως άκουγα ότι θέλουμε 8αρι πιο επιθετικογενη από τον Τσιμιροτ[/quote]
Αυτο με τις θεσεις γιατι σας τρελαινει και 6 και 8 και παραμυθια..
Τετοιο χαφ θελουμε και πειτε το οπως θελετε.[/quote]
Ο Εν Ντιαγε δεν είναι παίχτης που φτιάχνει παιχνίδι
Αυτο με τις θεσεις γιατι σας τρελαινει και 6 και 8 και παραμυθια..
Ο Εν Ντιαγε δεν είναι παίχτης που φτιάχνει παιχνίδι
Εχουμε αποκλεισει και μεγαλυτερες ομαδες,τι σημαινει αυτο,οτι εχουμε απαραιτητα καλυτερο σχεδιασμο απο τους τουρκους;
Στο ιδιο καζανι βραζουμε.
Αστο γιατι ειμαστε πολυ εκτος θεματος.
Στο ιδιο καζανι βραζουμε.
Αστο γιατι ειμαστε πολυ εκτος θεματος.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο με τις θεσεις γιατι σας τρελαινει και 6 και 8 και παραμυθια..ilovegame27 έγραψε:Ο Κάτσε τι είναι;Εγώ πάντως άκουγα ότι θέλουμε 8αρι πιο επιθετικογενη από τον Τσιμιροτ
Ο Εν Ντιαγε δεν είναι παίχτης που φτιάχνει παιχνίδι[/quote]
Οτι ονομα ακουω 99% το διαγραφω απο τη λιστα.φετος κανεις δεν εχει πληροφορια και ειναι παδιφανες.
Αρα 99% δεν ειναι ο ντιαγε ο παικτης που θα αποκτηθει.
απλα στην τουρκια μιλαμε για χοντρα λεφτα οχι οπως εδω που δινουμε 1 εκ για στοπερ και περιμενουμε να ερθει ο μπεκενμπαουερ....
- ΑποστόληςΑ
Το sportdog αναφέρει ότι έκλεισε η μεταγραφή του Cafu (1,5 μύριο στην Lorient και 500.000 ο παίκτης ετησίως) και ότι θα ανακοινωθεί ΜΕΤΑ τον σημερινό αγώνα.
- kataramenos5
Καπου πηρε το ματι μου οτι θα κινηθουμε για χαφ λεει αν προχωρησουμε στην ευρωπη?Γιατι?Τι λογικη εχει αυτο?Βασικος στοχος ειναι να σηκωσουμε το Europa?Αν δεν ισχυει αυτο που γραφτηκε και υπαρχει σαν (υποθετικος) στοχος το ελ. πρωταθλημα δε θα επρεπε ΗΔΗ να εχει αποκτηθει ?Θεωρητικα σε 25 μερες ξεκιναει η ΣΛ ,ποτε θα ενσωματωθει ο παικτης?Μηπως δε καιγομαστε και τοσο?Κι αν ειναι ετσι γιaτι Λουμπος και στανο λεγαν οτι χρειαζεται ενισχυση η ομαδα?Εγω ειμαι "μπερδεμενος" τελικα ή......?
Το sportdog δεν ειναι αξιοπιστο σαιτ. Υπο καμια περιπτωση θα δεν πρεπει να το εμπιστευεσαι.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό είναι απίστευτη βλακεία.kataramenos5 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου οτι θα κινηθουμε για χαφ λεει αν προχωρησουμε στην ευρωπη
- zarathustra79
Γενικά ισχύει σαν κανόνας στις διαπραγματεύσεις του michel, αλλά από τις φετινές μεταγραφές και ο leveque και ο mak και ο rey είχαν γραφτεί πριν ολοκληρωθεί η απόκτηση τους. Ισχύει οτι δεν έχουν πληροφόρηση οι ρεπόρτερ μέσα από την ομάδα, αλλά συνήθως οι ειδήσεις βγαίνουν από την άλλη πλευρά των διαπραγματεύσεων.sourmenetes έγραψε:Οτι ονομα ακουω 99% το διαγραφω απο τη λιστα.φετος κανεις δεν εχει πληροφορια και ειναι παδιφανες. Αρα 99% δεν ειναι ο ντιαγε ο παικτης που θα αποκτηθει.
@kateramenos5 η πρόκριση αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα καθώς γεμίζουν τα ταμέια. Δε νομίζω οτι υπάρχει θέμα 'θα πάρουμε παίκτη μόνο αν προκριθούμε', αλλά αν προκριθούμε και δεν έχουμε πάρει κάποιον ως τότε αυτό σημαίνει οτι θα μπορείς να κοιτάξεις και λίγο πιο ψηλά.
- kataramenos5
Δε διαφωνω ρε Αποστολη αλλα οπως και να χει δε θα πρεπε να ναι εδω ο παικτης?Απο περσι τον ηθελε η ομαδα Βλεπαμε το φουκαρα τον Κανιας και τον λυποταν η ψυχη μας.
Ζαρα ετσι λεγαμε και περσι και μειναμε με τον ...Τιαμ στο χερι.Νομιζω οτι το χαφ ηταν πρωτη προτεραιοτητα μαζι με τερμα.Γιατι να τ αφησουμε τοσο?zarathustra79 έγραψε: @kateramenos5 η πρόκριση αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα καθώς γεμίζουν τα ταμέια. Δε νομίζω οτι υπάρχει θέμα 'θα πάρουμε παίκτη μόνο αν προκριθούμε', αλλά αν προκριθούμε και δεν έχουμε πάρει κάποιον ως τότε αυτό σημαίνει οτι θα μπορείς να κοιτάξεις και λίγο πιο ψηλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 27 Ιούλ 2017, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.