Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- SePuLtUrA_4_
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Η ταφοπλακα στα ονειρα μου για τον μεγαλο ΠΑΟΚ ηταν μεγαλη....γαμησετα αδερφε καλητερα να μην κανω ρεπορταζ χαντακωνω την ομαδαHOOL4IGAN έγραψε:Έδωσες αποκλειστικό ότι γυρνάει ο Σάλπι στον ΠΑΟΚ;;; Τι μπορεί να τράβηξες εκείνες τις ημέρες... Εγώ δεν θα τολμούσα πάντως...
Κρίμα πάντως να έχει ξενερώσει με την εγκληματική οργάνωση και γι αυτό να μην έρχεται ο Μεσούτ Εζίλ... 

- SePuLtUrA_4_
Το λυπηρο ειναι ποσοι σαν τον εζιλ θα βλεπουν το πραγμα ετσι...και εμεις γκρινιαζουμε και σκιζουμε την ΠΑΕ γιατι δεν φερνει παιχταραδες....
- SePuLtUrA_4_
-
Dimg4
Το αποκλειστικο ειχε δοθει μηνες πρινHOOL4IGAN έγραψε:Έδωσες αποκλειστικό ότι γυρνάει ο Σάλπι στον ΠΑΟΚ;;; Τι μπορεί να τράβηξες εκείνες τις ημέρες... Εγώ δεν θα τολμούσα πάντως...
-
savvastheod
Καμμία σχέση αδερφέ με τον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος...Διεθνή ρεπορτάζ κάνει με ιδιαίτερη ενασχόληση με Νότινγχαμ με ότι αυτό συνεπάγεταιHermann έγραψε:Δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ. Απ΄ότι κατάλαβα η παρένθεση και τα εισαγωγικά είναι γιατί δε πιστεύουμε το τι γράφουν αυτοί αλλά μόλις το βγάλανε οι Γάλλοι εχθές το tweet ότι έκλεισε τους πιστέψαμε.
btw μίλησε ένας πρώην συμπαίκτης του καφού στη μέτρο και ανέφερε ότι είμαι αμυντικό χαφ
Σωστάbarlow4 έγραψε:θα μπορουσαμε να κανουμε και εμεις τις προτασεις μας και να συζηταμε επι αυτων.κ οι αρδ το ιδιο κανουν.δεν εχουν καμια πληροφορια και αραδειαζουν ονοματα και εμεις σκοτωνομαστε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ έτσι είμαι: ακομπλεξάριστος, ξεκάθαρος, ώριμος και μεστός.DimitrisS έγραψε:Α ρε μπαρλοου ετσι ακομπλεξαριστοι να ημασταν ολοι.
Εισαι ωραιος κι ας λες βλακειες που και που
(συνήθως από τις 00:00 έως τις 07:00)
- sourmenetes
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
seaman έγραψε:Γιατί να το σβήσετε; Τι θα γίνει αν υπάρχει το όνομα στο post; θα αλλάξει γνώμη ο παίχτης;
- PaokPatraG4
Τελικά ποιος είναι ο παιχταρας που μας έριξε άκυρο ρε αδέρφια....Να ξέρουμε που κοιτάζουμε....γράψτε το στο τσατ και σβήστε το!!!!

- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Πετρωτός από Metrosport
Κυκλοφόρησε φήμη για τον Σέλσο Μπόρχες της Λα Κορούνια, τον πολύ ποιοτικό Κοσταρικανό μέσο. Η στήλη έκανε ρεπορτάζ γιατί δεν θέλει να αιωρούνται ονόματα.
Με τη βοήθεια του Ισπανού συναδέλφου, Φερνάντεθ Κάρλος Αλμπέρτο, πήραμε την πληροφορία που προκύπτει από τη Ντέπορ ότι παρά τις υψηλές προτάσεις που έχουν κάνει διάφοροι σύλλογοι πρόθεση της διοίκησης είναι να τον κρατήσει στο ρόστερ, αφού σε λίγο καιρό θα πάρει και κοινοτικό διαβατήριο.
Παράλληλα, ο ατζέντης του Χαβιέ Κορδόν δεν άφησε κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε ερώτηση: «Ο Σέλσο δεν πρόκειται να πάει στην Ελλάδα, τουλάχιστον γι’ αυτή την περίοδο. Είναι πολύ ευχαριστημένος στην Ισπανία».
Κυκλοφόρησε φήμη για τον Σέλσο Μπόρχες της Λα Κορούνια, τον πολύ ποιοτικό Κοσταρικανό μέσο. Η στήλη έκανε ρεπορτάζ γιατί δεν θέλει να αιωρούνται ονόματα.
Με τη βοήθεια του Ισπανού συναδέλφου, Φερνάντεθ Κάρλος Αλμπέρτο, πήραμε την πληροφορία που προκύπτει από τη Ντέπορ ότι παρά τις υψηλές προτάσεις που έχουν κάνει διάφοροι σύλλογοι πρόθεση της διοίκησης είναι να τον κρατήσει στο ρόστερ, αφού σε λίγο καιρό θα πάρει και κοινοτικό διαβατήριο.
Παράλληλα, ο ατζέντης του Χαβιέ Κορδόν δεν άφησε κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε ερώτηση: «Ο Σέλσο δεν πρόκειται να πάει στην Ελλάδα, τουλάχιστον γι’ αυτή την περίοδο. Είναι πολύ ευχαριστημένος στην Ισπανία».
καλα εδω μας εριξε ακυρο πριν 3 χρονια που επαιζε στην κωλοπετινιτσα ,τωρα θα ερθει... οι αρδ ονομα δεν προκειται να πιασουν...