Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ο καθένας έχει τη κρίση και την αντίληψη του. Και το να μην αναφερόμαστε στα sites και τα πρόσωπα αυτά καθολικά το θεωρώ και ανέφικτο.
ρε ας ημουν μοντ κ θα σου ελεγα εγω ανεφικτο.μονος μου θα εμενα στο φορουμ.
Και τι θα γράφαμε όλοι εδώ στο τόπικ;
Ξένα sites δε βρίσκεις να αναφέρονται στον ΠΑΟΚ σε καθημερινή βάση και έχεις κάποιους ξένους δημοσιογράφους που άντε να ανεβάζουν 2 tweets τη μέρα(και αν). Οπότε δε θα υπήρχε καμία(σχεδόν) βάση για συζήτηση εδώ στη μεταγραφολογία.

Ξένα sites δε βρίσκεις να αναφέρονται στον ΠΑΟΚ σε καθημερινή βάση και έχεις κάποιους ξένους δημοσιογράφους που άντε να ανεβάζουν 2 tweets τη μέρα(και αν). Οπότε δε θα υπήρχε καμία(σχεδόν) βάση για συζήτηση εδώ στη μεταγραφολογία.
θα μπορουσαμε να κανουμε και εμεις τις προτασεις μας και να συζηταμε επι αυτων.κ οι αρδ το ιδιο κανουν.δεν εχουν καμια πληροφορια και αραδειαζουν ονοματα και εμεις σκοτωνομαστε.
Ανάμεσα σε τόσους χιλιάδες παίκτες; Κάπως άσκοπη συζήτηση. Και ίσως η συζήτηση τότε είχε ύφος που ταίριαζε πιο πολύ στο "Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ;".
Τέλοσπαντων, καλό βράδυ
Τέλοσπαντων, καλό βράδυ
οι αρδ το ιδιο κανουν.αναμεσα σε τοσους χιλιαδες παικτες διαλεγουν καποιους.πολλες φορες(συνηθως δηλαδη) πουλανε και παπα μανατζαρεων για να βγαλουν καποιους παικτες απλα στο προσκηνιο.
καλο βραδυ.
καλο βραδυ.
- SePuLtUrA_4_
Εγινε προσπαθεια να φερουμε παιχταρα στο 6 ΑΛΛΑ δεν προχωρησε και ο λογος ειναι οτι εχει ξενερωσει με αυτα που κανει ο γαυρος ολα αυτα τα χρονια και με αυτα που εγιναν περσυ προς το τελος της χρονιας.
Ονομα δεν θα πω γιατι δεν θελω να δωσω τροφη και μεροκαματο στα αρδακια!!!!
Παντως ο ιβαν εκανε τα παντα για να τον φερει....Γουσταρε και ο παιχτης αλλα ξενερωνει με τη σουπα λιγκ και την ε.ο.
Πολυ πολυ κριμα θα πω εγω...θα αλλαζαμε επιπεδο μια και καλη!!!!
Ονομα δεν θα πω γιατι δεν θελω να δωσω τροφη και μεροκαματο στα αρδακια!!!!
Παντως ο ιβαν εκανε τα παντα για να τον φερει....Γουσταρε και ο παιχτης αλλα ξενερωνει με τη σουπα λιγκ και την ε.ο.
Πολυ πολυ κριμα θα πω εγω...θα αλλαζαμε επιπεδο μια και καλη!!!!
Εγώ συμβιβάζομαι και με τον Λούκα Μόντριτς...
Ε αφού ρε ΑΔΕΡΦΕ "χάλασε" η μεταγραφή άρα τι τροφή να τους δώσεις δεν πειράζει ίσα ίσα από κάτω θα βάλουν και πηγή paokmania forum μη μασάς...
Ε αφού ρε ΑΔΕΡΦΕ "χάλασε" η μεταγραφή άρα τι τροφή να τους δώσεις δεν πειράζει ίσα ίσα από κάτω θα βάλουν και πηγή paokmania forum μη μασάς...

- SePuLtUrA_4_
Απο την στιγμη που δεν ηρθε δεν εχει νοημα το ποιος ηταν. Εμενα αυτο που μου αρεσε ειναι οτι ψαχνουμε απο το πολυ πανω ραφι. Αυτο κραταω!!!
- SePuLtUrA_4_
- PAOK_Antarctica
Μπορείς να κάνεις επεξεργασία το ποστ σου και να το σβήσεις ο ίδιος μετά από λίγο.