Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Όσο στη μισή 4 και τις υπόλοιπες θύρες έρχονται για να δουν το ματς λες και είναι στο θέατρο, να κάνουν τους προπονητές ή να βγάζουν φωτογραφίες δε πρόκειται να αλλάξει κάτι. Βλέπεις τους παρτιζάνους και τους χαίρεσαι. Και η ομάδα δεν πάει πίσω σε πάθος αν και φανερά μέτριας δυναμικότητας.
Ακριβώς μέτρια ομάδα αλλά ο λαός ΠΑΟΚ από τα παλιά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
43 συνεχομενα ματς(απο το....2006) για την τσσκα στα οποια δεχόταν γκολ.Σημερα αυτη η .............γερασμενη αμυνα κρατησε το 0 με σβηστες μηχανες.
Γλυτωσε την 4αρα η κουλα σημερα.
ΠΑΟΚ γ@μα τα φιλαδελφεια και των χανουμιων τα αδερφια
Γλυτωσε την 4αρα η κουλα σημερα.
ΠΑΟΚ γ@μα τα φιλαδελφεια και των χανουμιων τα αδερφια
- Vet_eranos
- navigator11
Προς την τσσκα εννοείς προφανώς!The_Stalker έγραψε:Η επιτροπή ανεγέρσεως του ιερού ναού εεεε συγνώμη, γηπέδου κούλας, σας ενημερώνει ότι το τσιμπούκι από την τσσκα ολοκληρώθηκε.

Προκλητικός ο διαιτητής δεν δίνει καθαρά φάουλ στην παρτιζαν
- Παλαιολόγος
τα χαλια της ειχε η τσσκα,για τοσα λεφτα απαραδεκτη εμφανιση
αλλα δυο στημενες φασεις και τεζα
το λοιπον τωρα βλεπω παρτιζαν ολυμπιακος
ο μονος μας εχθρος ειναι ο εαυτος μας,αν αρχιζουμε να βαυκαλιζομαστε πως ολα ειναι οκ και δεν υπαρχει κανεις απεναντι ή ακομα χειροτερα πως απαγορευεται να πουμε πεντε πραγματα για τον αντιπαλο τοτε η χαζομαρα μας θα μας νικησει
ο ολυμπιακος απο την μεση και μπροστα ειναι μερα με την νυχτα σε σχεση με περσι,εχει αλλαξει προς το καλυτερο,ενισχυθηκε...πισω αν παρει εναν καλο παιχτη θα το μαζεψει ευκολα το κενο.
ελπιζω η διοικηση να καταλαβε πως αν δεν φερει παιχταραδες κορφολογει τις πιθαντοτητες της για τιτλο
η ομαδα μας θελει εναν βιερινια ή καλυτερα εναν λεοναρντο(τετοιο παιχτη),εναν νατχο,εναν βιτολο της χρονιας της καλης σε εμας και εναν κοντρερας.
με αυτους μπορουμε τιτλο.θα μπουμε ως φαβορι.
αλλιως δραματα βλεπω να χουμε
edit μολις μπηκε και το δευτερο για γαυρο
αλλα δυο στημενες φασεις και τεζα
το λοιπον τωρα βλεπω παρτιζαν ολυμπιακος
ο μονος μας εχθρος ειναι ο εαυτος μας,αν αρχιζουμε να βαυκαλιζομαστε πως ολα ειναι οκ και δεν υπαρχει κανεις απεναντι ή ακομα χειροτερα πως απαγορευεται να πουμε πεντε πραγματα για τον αντιπαλο τοτε η χαζομαρα μας θα μας νικησει
ο ολυμπιακος απο την μεση και μπροστα ειναι μερα με την νυχτα σε σχεση με περσι,εχει αλλαξει προς το καλυτερο,ενισχυθηκε...πισω αν παρει εναν καλο παιχτη θα το μαζεψει ευκολα το κενο.
ελπιζω η διοικηση να καταλαβε πως αν δεν φερει παιχταραδες κορφολογει τις πιθαντοτητες της για τιτλο
η ομαδα μας θελει εναν βιερινια ή καλυτερα εναν λεοναρντο(τετοιο παιχτη),εναν νατχο,εναν βιτολο της χρονιας της καλης σε εμας και εναν κοντρερας.
με αυτους μπορουμε τιτλο.θα μπουμε ως φαβορι.
αλλιως δραματα βλεπω να χουμε
edit μολις μπηκε και το δευτερο για γαυρο
ποιον θελεις απο το γαυρο στη θεση ποιου δικου μας.ποιον φοβασαι.
ο γαβρος μας εκανε πιπες κ ας ειχαμε λιμα μεσα.με νοοτροπια μιζερη κ φοβικη σαν αυτη ,κ ολους οσους ειπες να φερει ο ιβαν ,θα χασουμε.
ο γαβρος μας εκανε πιπες κ ας ειχαμε λιμα μεσα.με νοοτροπια μιζερη κ φοβικη σαν αυτη ,κ ολους οσους ειπες να φερει ο ιβαν ,θα χασουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 25 Ιούλ 2017, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- The_Stalker
ΓΜΤ! Το διόρθωσα.navigator11 έγραψε:Προς την τσσκα εννοείς προφανώς!The_Stalker έγραψε:Η επιτροπή ανεγέρσεως του ιερού ναού εεεε συγνώμη, γηπέδου κούλας, σας ενημερώνει ότι το τσιμπούκι από την τσσκα ολοκληρώθηκε.![]()
Γκολαρα ο Μπεν δυστυχώς μέτρια η παρτιζαν πολύ ξύλο ατιμωρητο από τους γαυρους 1-2
- evripidis4
Ο γαύρος πίσω είναι για κλάματα...το μόνο καλό της υπόθεσης σήμερα είναι ότι οι αδυναμίες και τα προβλήματά τους θα θαφτούνε κάτω από το χαλάκι...
Και γενικά δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο...το σκορ δεν μου λέει τίποτα...
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και γενικά δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο...το σκορ δεν μου λέει τίποτα...
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το επίπεδο του σερβικού πρωταθλήματος είναι χαμηλότερο κι από του δικού μας
- The_Stalker
Και η παράγκα παράγκα.
Πνίξιμο η κίτρινη στο χέρι του gay και καπάκι φάουλ για τα πανηγύρια κατά της Παρτιζάν.
Πνίξιμο η κίτρινη στο χέρι του gay και καπάκι φάουλ για τα πανηγύρια κατά της Παρτιζάν.