Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Αυτος ο μαυρος της Παρτιζαν με το 3 ποιος ειναι? Ωραιος παικτης...
Ανέβηκε η ομάδα έρχεται το δεύτερο
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ρε η υπερομαδα του Ολυμπιακου,με τους παιχταραδες που πηρε μπραβο του.Τρομερη εμφανιση σημερα,σιγουρα ανωτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ.
Να τα κοιτανε αυτοι μερικοι που μεγαλωσανε τους αλλους και μικρυναν εμας χωρις κανενα λογο!
Ποσο ζηλευω ρε πουστη μου την κερκιδα των Παρτιζανων.Χρονια εχω να δω τετοιο πραμα στην Τουμπα.
Να τα κοιτανε αυτοι μερικοι που μεγαλωσανε τους αλλους και μικρυναν εμας χωρις κανενα λογο!
Ποσο ζηλευω ρε πουστη μου την κερκιδα των Παρτιζανων.Χρονια εχω να δω τετοιο πραμα στην Τουμπα.
Παντως ο γαυρος αν καταφερει να φτασει ομιλους που αμφιβαλω θα εχει γελιο γιατι θα μετρησει πολλα γκολ εκει
- The_Stalker
Η επιτροπή ανεγέρσεως του ιερού ναού εεεε συγνώμη, γηπέδου κούλας, σας ενημερώνει ότι το τσιμπούκι στην τσσκα ολοκληρώθηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος The_Stalker την Τρί 25 Ιούλ 2017, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- back in black
Η Παρτιζαν και σε κερκιδα και στο παθος που βγαζει μεσα στο γηπεδο ειναι αυτο που θα επρεπε να ειναι καιο ΠΑΟΚ αλλα δεν ειναι εδω και παρα πολλα χρονια δυστηχως. Ντρεπωμαι.
Ειναι αυτο που ειμασταν καποτε και εκανε την Τουμπα διασημη.
- ΑποστόληςΑ
Αν την άφηνε ο Leonardo ο άλλος θα την προλάβαινε και δεν ήταν off-side. Πολύ εγωιστής ο Leonardo. Δεν μ' αρέσουν τέτοιοι παίκτες.
Βλεπεις πως ξεσηκωνεται ο κοσμος καθε φορα που παει να βγαλει επιθεση η Παρτιζαν.Λες και παιζουν τελικο Τσαμπιονς Λιγκ!Οσα λαθη κι αν κανουν οι παιχτες,δεν ακους την παραμικρη μουρμουρα!Ζηλευω απιστευτα ρε φιλε...CCCP έγραψε:Η Παρτιζαν και σε κερκιδα και στο παθος που βγαζει μεσα στο γηπεδο ειναι αυτο που θα επρεπε να ειναι καιο ΠΑΟΚ αλλα δεν ειναι εδω και παρα πολλα χρονια δυστηχως. Ντρεπωμαι.
- The_Stalker
Ανέτοιμες και οι δυό ομάδες, τεράστιο θέμα αμυντικά ο gay, μεγάλο γίδι ο ρομαό.
Ο Λεονάρντο τους περνά σαν σταματημένους, αλλά πράγματι στην τελευταία φάση έπρεπε να αφήσει τη μπάλα.
Ο Λεονάρντο τους περνά σαν σταματημένους, αλλά πράγματι στην τελευταία φάση έπρεπε να αφήσει τη μπάλα.
Συμφωνώ.... Τραγική η άμυνα του γαβρου πάντως.... Να είμαστε καλά οι σαιτες μας θα τους κάνουν πλάκα..... Στην άμυνα μόνο να είμαστε καλά γιατί αυτοί μεσοεπιθετικα είναι αρκετά καλοίCCCP έγραψε:Η Παρτιζαν και σε κερκιδα και στο παθος που βγαζει μεσα στο γηπεδο ειναι αυτο που θα επρεπε να ειναι καιο ΠΑΟΚ αλλα δεν ειναι εδω και παρα πολλα χρονια δυστηχως. Ντρεπωμαι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk