Κλεισμενος ο καφου σε λεω...Kostas_Peraia4 έγραψε:Λοιπόν επικοινώνησα με τον ατζέντη του Καφού και ο άνθρωπος είπε πως δεν ξέρει τίποτα.Οπότε δεν νομίζω να ισχύει πως κινούμαστε για τον συγκεκριμένο παίκτη.Μάλιστα μου είπε πως δεν γνωρίζει για τον ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και προφανώς δεν έχουμε κάνει επίσημη πρόταση
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Γλενταει ο Σκιας...sourmenetes έγραψε:Καλα και χθες εκλεινε ο αμυντικος.πολλα ονοματα βγηκανε τελευταια.
Ο σκιας μαλλον αλλου κοιταει..
++++Kostas_Peraia4 έγραψε:Λοιπόν επικοινώνησα με τον ατζέντη του Καφού και ο άνθρωπος είπε πως δεν ξέρει τίποτα.Οπότε δεν νομίζω να ισχύει πως κινούμαστε για τον συγκεκριμένο παίκτη.Μάλιστα μου είπε πως δεν γνωρίζει για τον ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και προφανώς δεν έχουμε κάνει επίσημη πρόταση
και

- painkiller4
sic-4 έγραψε:++++Kostas_Peraia4 έγραψε:Λοιπόν επικοινώνησα με τον ατζέντη του Καφού και ο άνθρωπος είπε πως δεν ξέρει τίποτα.Οπότε δεν νομίζω να ισχύει πως κινούμαστε για τον συγκεκριμένο παίκτη.Μάλιστα μου είπε πως δεν γνωρίζει για τον ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και προφανώς δεν έχουμε κάνει επίσημη πρόταση
και
Ρε μλκ εχω κλαψει λαιμαι
Κωστα με τον σλοβακο υπάρχει θέμα?φαντάζομαι τον μιχελ στο κρησφύγετο του να χαϊδεύει μια γάτα σαν άλλος doctor evil και να ξεκαρδίζεται με τις μαλακιες που γράφουν οι αρδ .
Ρε αρδ λίγο τσιπά;
Ρομάν σοβαρά για τον καφου τον ορθόδοξο νόμιζες οτι ελεγα ;
Ρομάν σοβαρά για τον καφου τον ορθόδοξο νόμιζες οτι ελεγα ;
- Kostas_Peraia4
Δηλαδή παπας και ο γκοιμπερτ ο κλεισμένος?ε ρε γλεντιααααασσαKostas_Peraia4 έγραψε:Κανένα θέμα
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ?αν αναφέρεσαι σε εμενα ,φυσικά και δεν τον θέλω τον συγκεκριμένο το γλέντια πηγαινε στους άρδ που τον έχουν έτοιμο για σαλονικαsourmenetes έγραψε:Το πρωι εσυ ειπες αλλα...
Μην τα γυρνας τωρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να ρωτησω κατι;ο τοσκιτσης βγαζει 2 ονοματα σχεδον κλεισμενα(καφου κ σλοβακο).δηλ. τα βγαζει χωρίς να τα επιβεβαιώσει απο τους μανατζερ τους.δεν στεκει αλλιως.δηλαδη θα μιλαμε για μεγαλο ξεφτιλικι..
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Όπως είπε ο ίδιος ο Michel:
Τώρα που έχουμε την μεταγραφική περίοδο, καθημερινά βρίσκουμε στο διαδίκτυο τα ονόματα των παικτών που φέρεται ήδη να έχουν κλείσει στον ΠΑΟΚ. Αλλά εγώ, ο αθλητικός διευθυντής, είναι η πρώτη φορά που ακούω τα ονόματα τους...»
Antonis Oikonomidis
@antoikonomidis
Ακολουθείτε
Περισσότερα
Η πρόταση του #paokfc για Καφού είναι 1,5 εκατ. στη Λοριάν και +500.000 ευρώ το χρόνο στον ίδιο τον παίκτη. Ελπιδοφόρα (τουλάχιστον)...
@antoikonomidis
Ακολουθείτε
Περισσότερα
Η πρόταση του #paokfc για Καφού είναι 1,5 εκατ. στη Λοριάν και +500.000 ευρώ το χρόνο στον ίδιο τον παίκτη. Ελπιδοφόρα (τουλάχιστον)...
Τον βλέπω να κλείνει αυτος. Μακάρι να παμε και δευτερο μέσο, ενα 8αρι αλλιώς δυσκολα μας βλέπω.