Game Of Thrones (TV series)
Re: Game Of Thrones (TV series)
ξερω οτι ζηταω πολλα,αλλα μηπως εχουμε κανα λινκ με αγγλικους υποτιτλους;
Στο δεύτερο link (streamlive.to) κάνε κλικ πάνω στο video, θα ανοίξει 4-5 διαφημίσεις και μετά θα εμφανίσει την επιλογή για full screen (αφού κλείσεις όλα τα ενοχλητικά παράθυρα που άνοιξαν). Έτσι το είδα κανονικά σε full screen την προηγούμενη εβδομάδα και όντως έχει πολύ καλή ανάλυση.Kostas_Peraia4 έγραψε:Την προηγούμενη Κυριακή τα 2 πρώτα link είχανε καλύτερη ανάλυση αλλά δεν μπορούσες να τα βάλεις full screen.Aντίθετα το 3ο έπαιζε και σε full screen
Ευχαριστούμε για τα link!
- Μπαρκαρούτσος
- Kostas_Peraia4
Κλειδώνουμε και ανοίγουμε αύριο βράδυ
Μέχρι τότε ορίστε και το trailer του 3ου επεισοδιου
[youtube]z2pRLR6Ns5I[/youtube]
Μέχρι τότε ορίστε και το trailer του 3ου επεισοδιου
[youtube]z2pRLR6Ns5I[/youtube]
- Kostas_Peraia4
Aνοίξαμε και σας περιμένουμε
Στα συντομα...Για μένα ήταν από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς.Κάθε σκηνή είχε να σου δώσει και κάτι.
Highlight η συνάντηση (και όχι επανασύνδεση) της Άρυα με τη Νυμέρια καθώς και ο διάλογος Ντάνυ-Ολλένα
Στα συντομα...Για μένα ήταν από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς.Κάθε σκηνή είχε να σου δώσει και κάτι.
Highlight η συνάντηση (και όχι επανασύνδεση) της Άρυα με τη Νυμέρια καθώς και ο διάλογος Ντάνυ-Ολλένα
- john4serres
σουπα προπαρασκευαστικο επεισοδιο που οντως ειχε σκηνες που δινανε ξεκαθαρη εικονα για το μελλον.
οι καλουληδες συνεχιζουν να επελαυνουν.
ολοκληρο γουεστερος η αρυα κυκλοφορει στα δαση, μια φορα της την επεσαν λυκοι και ηταν ο δικος της.τι να πεις.κωλοφαρδια.
αν ηταν κανενας μπολτον θα τον ετρωγαν και τα σαλιγκαρια.
επισης αν ημουν η σερσει και μου εφερνε για δωρο αυτηνανε με τις νεκρες της κορες θα του ελεγα ξοδευτηκες και θα παντρευομουν τον επομενο.δεκα παιδια ειχε και τα δεκα της τα εφαγαν.η μια τη μαρανε.
οι καλουληδες συνεχιζουν να επελαυνουν.
ολοκληρο γουεστερος η αρυα κυκλοφορει στα δαση, μια φορα της την επεσαν λυκοι και ηταν ο δικος της.τι να πεις.κωλοφαρδια.
αν ηταν κανενας μπολτον θα τον ετρωγαν και τα σαλιγκαρια.
επισης αν ημουν η σερσει και μου εφερνε για δωρο αυτηνανε με τις νεκρες της κορες θα του ελεγα ξοδευτηκες και θα παντρευομουν τον επομενο.δεκα παιδια ειχε και τα δεκα της τα εφαγαν.η μια τη μαρανε.
- PAOK_Antarctica
Επιτέλους ο Μέγας Γιούρον μας απήλλαξε από τα σπασαρχίδικα τσουλιά του Ντορν.
Η κοντομάλλα που την είχε πεσει στον sellsword του Τύριον, είναι μέσα στα θύματα; Δεν πολυκατάλαβα. Αμαρτία.PAOK_Antarctica έγραψε:Επιτέλους ο Μέγας Γιούρον μας απήλλαξε από τα σπασαρχίδικα τσουλιά του Ντορν.
- Μπαρκαρούτσος
H Daenerys τι έπαθε και τον έπιασε τον Varys από τη μύτη;; Λογικά περίοδος...
Μετά πήγε να γνωρίσει τη Melisandre, πείστηκε εύκολα από τον Tyrion (ό,τι θέλει την κάνει..) για να καλέσει και τον King Jon, από τον οποίον όμως θέλει να γονατίσει μπροστά της!! Είπαμε, περίοδος...
Η σκηνή που ο Sam γιατρεύει τον Jorah, είναι ίσως η μόνη "σιχαμερή" που απόλαυσα ολόκληρη και δεν πήρα τα μάτια μου! Κοιτούσα από την αρχή ως το τέλος και πανηγύριζα σιωπηλά μέσα μου. Μπράβο Sam, μπράβο Jorah!!!!
Οι καλύτεροι γαμιάδες στο Game Of Thrones, είναι οι παρθένοι.
King Jon, Tommen κLannister, Grey Worm και φυσικά... Podrick!!
Χάρηκα που η Arya πάει επιτέλους σπίτι, παραξενεύτηκα με το πώς ήταν με τον Hot Pie...προφανώς έχει χάσει λίγο εαυτό τόσα χρόνια...
Μακάρι να μη γίνει μαλακία αυτή τη φορά!
Με σηκώθηκε η τρίχα όταν είδε τη Nymeria, αν και ψιλοήξερα ότι θα συναντιούνταν κάποια στιγμή...
Η Sansa υγράνθηκε.
Ο Euron τους γάμησε.
Δημιουργία δική μου

Μετά πήγε να γνωρίσει τη Melisandre, πείστηκε εύκολα από τον Tyrion (ό,τι θέλει την κάνει..) για να καλέσει και τον King Jon, από τον οποίον όμως θέλει να γονατίσει μπροστά της!! Είπαμε, περίοδος...
Η σκηνή που ο Sam γιατρεύει τον Jorah, είναι ίσως η μόνη "σιχαμερή" που απόλαυσα ολόκληρη και δεν πήρα τα μάτια μου! Κοιτούσα από την αρχή ως το τέλος και πανηγύριζα σιωπηλά μέσα μου. Μπράβο Sam, μπράβο Jorah!!!!
Οι καλύτεροι γαμιάδες στο Game Of Thrones, είναι οι παρθένοι.
King Jon, Tommen κLannister, Grey Worm και φυσικά... Podrick!!
Χάρηκα που η Arya πάει επιτέλους σπίτι, παραξενεύτηκα με το πώς ήταν με τον Hot Pie...προφανώς έχει χάσει λίγο εαυτό τόσα χρόνια...
Μακάρι να μη γίνει μαλακία αυτή τη φορά!
Με σηκώθηκε η τρίχα όταν είδε τη Nymeria, αν και ψιλοήξερα ότι θα συναντιούνταν κάποια στιγμή...
Η Sansa υγράνθηκε.
Ο Euron τους γάμησε.
Δημιουργία δική μου

cellophan έγραψε:Η κοντομάλλα που την είχε πεσει στον sellsword του Τύριον, είναι μέσα στα θύματα; Δεν πολυκατάλαβα. Αμαρτία.PAOK_Antarctica έγραψε:Επιτέλους ο Μέγας Γιούρον μας απήλλαξε από τα σπασαρχίδικα τσουλιά του Ντορν.
Ευτυχώς όχι. ΕΥΤΥΧΩΣ
- Μπαρκαρούτσος