Αδερφέ, τα περισσότερα που αναφέρεις είναι ευτυχώς καθαρά αποκυήματα της φαντασίας σου και το ξέρεις...jibbie έγραψε:δεν εχω καταλαβει ακομη τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορεις να μου κανεις υποδειξεις μαν, αν θες εξηγησε μου λιγο το λογο και γω εδω ειμαι να συζητησουμε οτι συγκριτικα στοιχεια θελεις.goran 64 έγραψε:Βάλε πρώτα μια σύγκριση των στοιχείων του στόπερ που προτάθηκε για εμάς, αυτού που βλέπεις "επιεικώς ίσο με τους υπάρχοντες", με όποιον θεωρείς εσύ τον καλύτερο της σούπα λίγκας & μετά μας λες για φασιστικά ποστς...
Αν δεν το ξέρεις, η μονόπλευρη ενημέρωση είναι η αιχμή του δόρατος του φασισμού και ονομάζεται προπαγάνδα...
το να σεβομαστε τη δυναμη του αντιπαλου ειναι προυποθεση πρωταθλητισμου. με τη δικη σου λογικη (or lack thereof) θα μπορουσα να σε κριτικαρω οτι προσπαθεις να δημιουργησεις κλιμα εφησυχασμου για να βλαψεις ουσιαστικα την ομαδα αφαιρωντας της το οποιο ενδεχομενο benefit μπορει να δωσει ενα κλιμα εγρηγορσης - ας ειμαστε λιγο ψυχραιμοι. αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις τα στοιχεια που παρεθεσα θα καταλαβαινες οτι μιλαμε για δυο αθλητες με διαφορετικα δυνατα και αδυνατα σημεια, που ομως ειναι συγκρισιμης δυναμικης. το να προσπαθεις να εκλογικευεις οτιδηποτε αντιθετο με τις πεποιθησεις σου ως αποψεις ανθρωπων που υποστηριζουν αλλη ομαδα, ειναι ακρως προσβλητικο για ολα τα παιδια εδω μεσα - το λυπηρο ειναι οτι επιδιδεσαι σε εκστρατεια συκοφαντιας απεναντι σε παιδια που πονανε την ομαδα, απλα και μονο επειδη διαφωνουν μαζι σου.
το προβλημα φιλε μου δεν εισαι εσυ, ουτε η σταση σου. ειναι οτι μεσα απο την αγαπη που εχεις για την ομαδα, προσπαθεις να καλυψεις με λαθος τροπο το κενο ηγεσιας του οργανισμου ΠΑΟΚ. εγω σε καταλαβαινω. αληθεια.
Κάποια πράγματα στην στάση μου που είναι για σένα λυπηρά ή προσβλητικά, προσωπικά θεωρώ ότι με τιμούν...
Για να "με καταλάβεις αλήθεια" δε, χρειάζεται ακόμα πολλή σπουδή, η οποία σου λείπει κατά την άποψη μου, μιας και δεν γνωρίζεις τίποτα για το άτομο μου, όπως κι εγώ για το δικό σου, αν φυσικά δεν έχεις εξωγήινες ικανότητες!
Μίλησες για φασιστικά posts μου και σε ρώτησα γιατί ενημερώνεις μονόπλευρα (προπαγανδίζεις)...Σου τόνισα ότι η προπαγάνδα είναι η αιχμή του δόρατος του φασισμού και πάλι δεν απάντησες!! Περίεργο για την ποιότητα σου!!
Επειδή λοιπόν απάντηση δεν πήρα γιατί δεν έχεις, το ριξες στην ψυχολογία, όπως κάποιοι την μπάλα στην κερκίδα...
Σε παρακαλώ λοιπόν, αντί να ψυχολογείς εμένα, κάνε το καλύτερα διερωτώμενος για τον εαυτό σου, γιατί σύμφωνα με το δικό σου "κλίμα εγρήγορσης" έσπευσες άμεσα να βγάλεις "μέτριο" κάποιον υποψήφιο (έστω, λέμε τώρα) παίχτη του Π.Α.Ο.Κ. και σε αντίθεση να βγάλεις "αφρό" έναν παίχτη του κύριου αντίπαλου μας τραβελόγ@υρου, για τον οποίο κάποιοι συνοπαδοί μας εξέφρασαν άποψη ότι είναι "μάπα"...Βλέπεις δεν με πείθει αυτό που ισχυρίζεσαι για "τον σεβασμό του αντιπάλου" μας αν θέλουμε να πάμε καλύτερα, αφού λείπει ατυχώς και η φυσιολογική ανάλογη σύγκριση των στοιχείων του στόπερ που προτάθηκε για μας, αν και ισχυρίστηκες ότι τον είδες σε αρκετά ματς!!!!
First things first...Ελπίζοντας βέβαια να κατανοείς ποια είναι η δική μου προτεραιότητα σαν οπαδό του Π.Α.Ο.Κ.!!
Επιπλέον η "αυτοματοποιημένη" σου αντίδραση να παραθέσεις μέσα σε οπαδικό φόρουμ του Π.Α.Ο.Κ. στοιχεία από σελίδα που δεν επιτρέπεται απ τους κανονισμούς, με τα οποία μάλιστα "υπερασπίζεσαι" με σθένος την ποιότητα μελλοντικού παίχτη των τραβελόγ@υρων, εκτιμώ ότι χαρακτηρίζει εσένα κι όχι εμένα και ας το δουν οι μοντς...
"Κενό ηγεσίας στον Π.Α.Ο.Κ."!! 'Οπως και όσα άλλα κενά βγαίνουν από την προσωπική σου φαντασιακή άποψη, τα αφήνω στους υπόλοιπους να τα κρίνουν, ελπίζοντας να μην τους μάγεψε παντελώς η ρητορική σου ευφράδεια!

Την δύναμη των βρώμικων αντιπάλων μας, των κλεφτών και των εγκληματιών, σεβάσου την εσύ...ΕΓΩ ΔΕΝ!!!!