Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και ποιοτικότατου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου! Ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν το αργότερο μέχρι Τετάρτη μεσημέρι, ενώ θα προστεθεί και στην ευρωπαική λίστα παικτών...!!!
Λίγες ώρες υπομονή λοιπόν..!!!
- PAOK_Antarctica
Ρε μεγάλε τι ωρες μέρες είναι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως θα προστεθει στην λιστα οταν απο αυτη για τυπικους λογους απουσιαζει ο Ρει και εχουμε δικαιωμα μιας αλλαγης;
- SplashBro22
Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας οι αντίθετες απόψεις, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπαίνει ταμπέλα σε οποιονδήποτε γράφει κάτι που ξεφεύγει λίγο από το "όλα καλά". Είναι το πώς βλέπει και το πώς θέλει να βλέπει τον ΠΑΟΚ ο κάθε οπαδός. Κι εδώ υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις, από τον Παοκτσή που είναι ευχαριστημένος που έχει καλύτερη ομάδα από τον άρη και τον ηρακλή μέχρι αυτόν που θέλει τελικούς στην ευρώπη. Με πολλά ενδιάμεσα στάδια. Κάποιοι λοιπόν είναι πολύ ευχαριστημένοι από τον τωρινό ΠΑΟΚ, κάποιοι λιγότερο, κάποιοι πολύ λιγότερο και πάει λέγοντας. Κι εκεί γίνεται η κουβέντα και προκύπτουν οι διαφωνίες. Και στον τρόπο του "μεγαλώματος" της ομάδας, τη μέθοδο.
Δεν ειπώθηκε πουθενά ότι το υλικό δεν είναι καλό, το θέμα είναι ότι λείπουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από το ρόστερ (που έχουν γραφτεί άπειρες φορές) και υπάρχει αμφιβολία αν φτάνει για πρωταθλητισμό με μόνη ουσιαστική αναβάθμιση τον Μακ. Γιατί πέρυσι το ίδιο σχεδόν ρόστερ δεν τα κατάφερε.
Πόρκυ μια αλλαγή δεν έχουμε δικαίωμα μέχρι τον αγώνα? Έχουμε τον Ρέι εκτός λίστας αν δεν κάνω λάθος, πώς θα μπει ο καινούργιος?
Δεν ειπώθηκε πουθενά ότι το υλικό δεν είναι καλό, το θέμα είναι ότι λείπουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από το ρόστερ (που έχουν γραφτεί άπειρες φορές) και υπάρχει αμφιβολία αν φτάνει για πρωταθλητισμό με μόνη ουσιαστική αναβάθμιση τον Μακ. Γιατί πέρυσι το ίδιο σχεδόν ρόστερ δεν τα κατάφερε.
Πόρκυ μια αλλαγή δεν έχουμε δικαίωμα μέχρι τον αγώνα? Έχουμε τον Ρέι εκτός λίστας αν δεν κάνω λάθος, πώς θα μπει ο καινούργιος?
- PaokPatraG4
Ιεροσυλία να αμφισβητούμε τον ΠΟΡΚΥ-5.....Εμείς θα έχουμε δικαίωμα 2 αλλαγών Josh.....joshua έγραψε:Πως θα προστεθει στην λιστα οταν απο αυτη για τυπικους λογους απουσιαζει ο Ρει και εχουμε δικαιωμα μιας αλλαγης;
Κάτι σπόντες ρίχνει και το in paok για παίκτη καλλίτερο από τον Μάρτιν
- painkiller4
Όλοι αντιγράφουν τον Πορκυ.eorptol1 έγραψε:Κάτι σπόντες ρίχνει και το in paok για παίκτη καλλίτερο από τον Μάρτιν
Δυστυχώς, έχει ειπωθεί πολλές φορές και για πάρα πολλούς.johnys999 έγραψε: Δεν ειπώθηκε πουθενά ότι το υλικό δεν είναι καλό,
Δεν νομίζω ότι είναι έξυπνο να βάλουμε να παίξει την Πέμπτη παίκτη που αγοράσαμε την Τετάρτη....
Ούτε καν την επόμενη Πέμπτη (4 προπονήσεις μεσολαβούν όλες και όλες).
Ούτε καν την επόμενη Πέμπτη (4 προπονήσεις μεσολαβούν όλες και όλες).
Μεμονωμένα για συγκεκριμένους παίχτες φυσικά, κι από μένα. Γενικά σαν μέσος όρος δεν έχω διαβάσει ότι είναι κακό. Μέτριο ναι. Αλλά όπως είπα και παραπάνω, το τι θεωρεί ο καθένας καλό ή μέτριο είναι υποκειμενικό. Αλίμονο αν συμφωνούσαν όλοι. Τέτοιου είδους συζητήσεις και διαφωνίες για τους παίχτες γίνονται από το φόρουμ της κάτω παναγιάς f.c. μέχρι αυτό της ρεάλ μαδρίτης. Δεν είναι παράλογο.
Αν δε κανω λαθος μπορεις να αφαιρεσεις εναν κ να προσθεσεις αλλον εκτος απο τη μιαπροσθηκη αν εχεις δηλωσει λιγοτερους απο 25joshua έγραψε:Πως θα προστεθει στην λιστα οταν απο αυτη για τυπικους λογους απουσιαζει ο Ρει και εχουμε δικαιωμα μιας αλλαγης;
- sourmenetes
- Moderator
Αυτος ειναι ο Πορκυ που θελουμε!!:roll::roll:ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και ποιοτικότατου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου! Ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν το αργότερο μέχρι Τετάρτη μεσημέρι, ενώ θα προστεθεί και στην ευρωπαική λίστα παικτών...!!!