Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018
Εμεις δανεικους πηραμε τους υπερπαικτες (Τοργκελε-Δαρλα-Μουν-Τσιγκας).
Οντως σε αλλη πολλη ζω...στην Αθηνα...μια χαρα τρεχουν τα σαλια τους για τον Χαριση
που θελαμε να δανεισουμε....για να μην αναφερω παραπανω παικτες.
Ο ορος δανεισμος μας χαλαει...και στον φερνουν ελευθερο τον Χαραλαμποπουλο με
οψιον επαναγορας του βαζελου ενα αστειο ποσο στα 20.000.
Το δεχεσαι??
Οντως σε αλλη πολλη ζω...στην Αθηνα...μια χαρα τρεχουν τα σαλια τους για τον Χαριση
που θελαμε να δανεισουμε....για να μην αναφερω παραπανω παικτες.
Ο ορος δανεισμος μας χαλαει...και στον φερνουν ελευθερο τον Χαραλαμποπουλο με
οψιον επαναγορας του βαζελου ενα αστειο ποσο στα 20.000.
Το δεχεσαι??
- BlackBlockAttack
Και τι εκανες με αυτους τους δανεικους υπερπαικτες?
Δεν υπαρχει δανεικος Χαρισης η οποιοδηποτε αλλος και καλα ξηγιουντε....
Δηλαδη θελεις να μας κοροιδευουν και μου λες για επαναγορα κλπ?
Δεν υπαρχει δανεικος Χαρισης η οποιοδηποτε αλλος και καλα ξηγιουντε....
Δηλαδη θελεις να μας κοροιδευουν και μου λες για επαναγορα κλπ?
Ρε ντεσπε... σε 1 ποστ τα ειπες ολαdesperando έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω,το πρόβλημα του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι ο δανεισμός του χαραλαμποπουλου?
Και γω δεν θέλω δανεικούς από τους βρικόλακες αλλά όταν όταν έχεις μέσο όρο 400 άτομα στις κερκίδες επουδενί δεν θεωρείσαι ανταγωνιστης των γαυροβαζελων.
Καλά τα 80' κατά 90' αλλά πρέπει να ζήσουμε στο παρόν και να αφήσουμε στην άκρη τα περασμένα μεγαλεία διηγοντας τα να κλαις
Αυτη την περιοδο? τι περιοδος ειναι αυτη π κραταει 20 χρονια?BlackBlockAttack έγραψε:Το να μη θεωρησε ανταγωνιστης τους αυτη τη περιοδο τη σημαινει?desperando έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω,το πρόβλημα του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι ο δανεισμός του χαραλαμποπουλου?
Και γω δεν θέλω δανεικούς από τους βρικόλακες αλλά όταν όταν έχεις μέσο όρο 400 άτομα στις κερκίδες επουδενί δεν θεωρείσαι ανταγωνιστης των γαυροβαζελων.
Καλά τα 80' κατά 90' αλλά πρέπει να ζήσουμε στο παρόν και να αφήσουμε στην άκρη τα περασμένα μεγαλεία διηγοντας τα να κλαις
Πρεπει να παιρνω δανεικους απο τους βρυκολακες?
Τι θα κερδισω?
Βα βγω τριτος τεταρτος πεμπτος 6ος και?
Ετσι οπως εχουν καταντησει το αθλημα ασχολειτε μονο η δημοσιογραφικη μασονια για να γλυφει τα @@ παικτων προπονητων...
Εγω τους εζησα ολους αυτους. Κλιφ κλπ κλπ. Ζω και το τωρα αλλα δεν θα κραξω γιατι ο μπανε ειναι φιλος μου χρονια τωρα και δεν εχει αλλη επιλογη. Κανει οτι μπορει να εχουμε μια αξιοπρεπη ομαδα αφου οι "εμεις μαζι για μια ζωη" εγιναν εμεις μαζι μεχρι να φυγει ο πετζαBigBaby έγραψε:Το δικο σας φλογερο παθος (που ειχατε τοτε) εχουν (τωρα) οι πλουσιοι του ΠΟΚ.
Δεν θα καταλαβετε ποτε να εκτιματε τα λιγα γιατι υπηρξατε πλουσιοι.
Εμεις ζησαμε τις χειροτερες εποχες του μπασκετικου ΠΑΟΚ....σε ματς με το ληκι ενα βημα πριν την Α2 ...οικονομικα προβληματα...εποχη Τακη....δηθεν σωτηρες...εποχες ζωγραφων που φεσωναν την ομαδα...εποχη Μπανε.
Δεν θα καταλαβετε γιατι χειροκροταμε τον Τσχολα...τον Κονιαρη....τον Μαργαριτη ενω εσεις πηγαινατε στο γηπεδο για να χειροκροτησετε τον Κλιφ...τον Μπαρλοου...τον Μπανε.
Εσεις μαθατε στα πολλα κι εμεις στα λιγα....αυτη ειναι η διαφορα μας.
Η δικη μας αγαπη και καυλα γι αυτο το τμημα δεν αλλαζει με εναν δανεισμο με καμια μεταγραφη και με καμια κυβερνηση.
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο δανεικό επειδή δεν έρχεται κόσμος στο γήπεδο και θα του δώσουμε 50 χιλιάρικα (90 πήρε ο τσαιρέλης πέρυσι στον άρη)?
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή είναι πρόεδρος ο μπάνε και αμα φέρουνε τον μπάλαμπαν για σέντερ εμείς πρέπει να κάνουμε sky diving από τη χαρά μας γιατί μόνον οι ευρωλιγκάτοι ξέρουν?
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή είναι παιχτάρα, θα βάζει 10 πόντους μέσο όρο, θα βγούμε 3οι και του χρόνου ο παίκτης θα παίζει στο βάζελο και ίσως και στην εθνική συνεπώς θα έχουμε βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ? λες μετά από πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του εσακε, προπονητή της εθνικής νέων, να έχει και άλλο κόσμο ο ΠΑΟΚ στα ενδότερα του ελληνικού μπάσκετ?
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή πήραμε τον μούν και εγώ στην Αθήνα είχα βγεί τότε έξω στο Χολαργό με σημαίες boston celtics και πασοκ 1981 και πανηγύριζα?
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή ο μπάμπης ο σουγιάς έφυγε από ο γήπεδο και εγώ πρέπει να απολογηθώ για αυτό?
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή εσείς μάθατε να ζείτε με τα λίγα και εμείς αντί να προτείνουμε 100αδες παίκτες του τάληρου το μήνα ζηταμε κάθε χρόνο σπανούλη και καλάθη?
τελικα΄παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή εσείς αγαπάτε περισσότερο τον μπασκετικό ΠΑΟΚ από εμάς?
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή είναι πρόεδρος ο μπάνε και αμα φέρουνε τον μπάλαμπαν για σέντερ εμείς πρέπει να κάνουμε sky diving από τη χαρά μας γιατί μόνον οι ευρωλιγκάτοι ξέρουν?
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή είναι παιχτάρα, θα βάζει 10 πόντους μέσο όρο, θα βγούμε 3οι και του χρόνου ο παίκτης θα παίζει στο βάζελο και ίσως και στην εθνική συνεπώς θα έχουμε βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ? λες μετά από πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του εσακε, προπονητή της εθνικής νέων, να έχει και άλλο κόσμο ο ΠΑΟΚ στα ενδότερα του ελληνικού μπάσκετ?
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή πήραμε τον μούν και εγώ στην Αθήνα είχα βγεί τότε έξω στο Χολαργό με σημαίες boston celtics και πασοκ 1981 και πανηγύριζα?
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή ο μπάμπης ο σουγιάς έφυγε από ο γήπεδο και εγώ πρέπει να απολογηθώ για αυτό?
τελικά παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή εσείς μάθατε να ζείτε με τα λίγα και εμείς αντί να προτείνουμε 100αδες παίκτες του τάληρου το μήνα ζηταμε κάθε χρόνο σπανούλη και καλάθη?
τελικα΄παίρνουμε τον χαραλαμπόπουλο επειδή εσείς αγαπάτε περισσότερο τον μπασκετικό ΠΑΟΚ από εμάς?
θα απαντησει ο ζουρνατζιδης παλοκ που τα λεει και ωραια...
αυτα ειναι καποια απο τα ερωτηματα στα οποια θα πρεπει να βρει απαντησεις η διοικηση....τι κανει λαθος δηλαδη ολα αυτα τα χρονια?
και εγω προσωπικα απορια το εχω μετα απο τοσα χρονια εξυγιανσης και μπολικου σπρωξιματος σαββιδη σε τι επιπεδο βρισκεται οικονομικα η ομαδα? υπαρχει ΕΝΑΣ που να μπορει να με ενημερωσει?
και επειδη ειδα γραφτηκε μια δικαιολογια περι βαζελοδανεικων της μπαλας...στην αρχη νομιζα ηταν καμια πλακα αλλα ειδα οτι γινεται καραμελα στα πλαισια της δικαιολογησης των αδικαιολογητων...
οι βαζελοδανεικοι της μπαλας ηταν "ετοιμοι" παιχτες που ηρθαν για να προσφερουν και ολοι τους ειχαν την προοπτικη να παραμεινουν κιολας στην ομαδα...δεν πηραμε ποτε τον 18χρονο σκορδοπουτσογλου ενα χρονο δανεικο χωρις οψιον να του μαθουμε τα μυστικα του ποδοσφαιρου για να γυρισει καμαρωτος στην παιανια και να μας κοπαναει τριμπαλα οταν θα παιζαμε την επομενη χρονια...
θα ηθελα να μου υποδειξετε μια τετοια περιπτωση σε παγκοσμια κλιμακα και μετα το συζηταμε...αλλα θα μου επιτρεψετε διαστρεβλωμενες συγκρισεις να μη δεχομαι προς το παρον...
μα αυτο που λες ρομαν μου δεν ειναι ξεφτιλα, αυτο ειναι ολο το ζουμι...γιατι ο κοσμος του ΠΑΟΚ γυρισε την πλατη στο τμημα και δε δεχεται να παει ουτε τζαμπα στο γηπεδο??οχι απλα τζαμπα ουτε και αμα τον πληρωναν σου προσθετω εγω...γιατι ο κοσμος δε μπορει να δεθει με τον μπασκετικο ΠΑΟΚ??RoMaN έγραψε:Με 1€ εισιτήριο 1500 άτομα, αυτή τη μαύρη σελίδα δε θα τη γράψει κανείς σε κανένα βιβλίο της Θ4...
αυτα ειναι καποια απο τα ερωτηματα στα οποια θα πρεπει να βρει απαντησεις η διοικηση....τι κανει λαθος δηλαδη ολα αυτα τα χρονια?
και εγω προσωπικα απορια το εχω μετα απο τοσα χρονια εξυγιανσης και μπολικου σπρωξιματος σαββιδη σε τι επιπεδο βρισκεται οικονομικα η ομαδα? υπαρχει ΕΝΑΣ που να μπορει να με ενημερωσει?
και επειδη ειδα γραφτηκε μια δικαιολογια περι βαζελοδανεικων της μπαλας...στην αρχη νομιζα ηταν καμια πλακα αλλα ειδα οτι γινεται καραμελα στα πλαισια της δικαιολογησης των αδικαιολογητων...
οι βαζελοδανεικοι της μπαλας ηταν "ετοιμοι" παιχτες που ηρθαν για να προσφερουν και ολοι τους ειχαν την προοπτικη να παραμεινουν κιολας στην ομαδα...δεν πηραμε ποτε τον 18χρονο σκορδοπουτσογλου ενα χρονο δανεικο χωρις οψιον να του μαθουμε τα μυστικα του ποδοσφαιρου για να γυρισει καμαρωτος στην παιανια και να μας κοπαναει τριμπαλα οταν θα παιζαμε την επομενη χρονια...
θα ηθελα να μου υποδειξετε μια τετοια περιπτωση σε παγκοσμια κλιμακα και μετα το συζηταμε...αλλα θα μου επιτρεψετε διαστρεβλωμενες συγκρισεις να μη δεχομαι προς το παρον...
γράφει στο paok24: μετά την απόκτηση ενός σκόρερ όπως ο Ντίλαρντ στο «1», ψάχνει κάτι ανάλογο και στο «2», δηλαδή ενός Αμερικανού με έφεση στο σκοράρισμα, για να αποτελέσουν αυτοί οι δύο, τους κινητήριους μοχλούς της ομάδας, την επόμενη σεζόν.
κολλάς και τον χαραλαμπόπουλο που είναι σκόρερ στο back court που θα είναι σκόρερ και θα γίνουμε gsw.
κολλάς και τον χαραλαμπόπουλο που είναι σκόρερ στο back court που θα είναι σκόρερ και θα γίνουμε gsw.
- KalamarGiannis
Ειπατε πολλα που σηκωνουν κι αλλη συζητηση..απο το κινητο παραλια δε μπορω. Θα επανελθω.
Βασικα τοτε που πηραμε απο τους ιδιους Ξανθοπουλο γιατι δεν κανατε ετσι;
Μηπως εκεινη η " ξεφτιλα" ξεχαστηκε;
Ο σημερινος Χ Παπαθεοδωρου θα εχει τη στηριξη που αρμοζει στον προπονητη της ομαδας που αγαπαμε;
Ή αυτο ηταν προνομιο μονο αλλων; τι πα να πει περαστικος;
Αυτος ειναι τωρα. Αυτον σεβομαστε.και τις επιλογες του.
Οσους ξενους παρει κι οσους Έλληνες.
Βασικα τοτε που πηραμε απο τους ιδιους Ξανθοπουλο γιατι δεν κανατε ετσι;
Μηπως εκεινη η " ξεφτιλα" ξεχαστηκε;
Ο σημερινος Χ Παπαθεοδωρου θα εχει τη στηριξη που αρμοζει στον προπονητη της ομαδας που αγαπαμε;
Ή αυτο ηταν προνομιο μονο αλλων; τι πα να πει περαστικος;
Αυτος ειναι τωρα. Αυτον σεβομαστε.και τις επιλογες του.
Οσους ξενους παρει κι οσους Έλληνες.
Μάλιστα. Και εγώ που έχω ζήσει και Καλπάκηδες, και Κωνσταντινίδηδες και Μπουρλίβες και Κουματσιώτηδες και χαμένα κύπελλα από τον βάζελο μέσα στο Αλεξάνδρειο και έχω φάει και τις μάπες μου σε τρία τέσσερα Αθηναϊκά γήπεδα - στρούγκες της εποχής μάλλον θα πρέπει να έχω άσβηστο μίσος και κόμπλα ανείπωτη τώρα ε? Και σίγουρα μια ελαφριά μανιοκατάθλιψη καθώς έχω ζήσει στην αφάνεια των ομάδων του Ροδόπουλου, στον αφρό μετά για καμιά δεκαπενταριά χρόνια, στην παρακμή των μετέπειτα χρόνων με αποκορύφωση την ανυποληψία και την ξεφτίλα Δρόσου και στο δεν έγινε και τίποτα, Πρωτοδικείο έχουμε, των τελευταίων ετών.
Έ όχι, μανιοκαταθλιπτικός δεν είμαι. Ο φετινός ΠΑΟΚ του μπάτζετ των 400-500Κ θα έχει στο ρόστερ του, δύο (μάλλον) χρυσούς παίκτες από την U20 και τον προπονητή της. Και αυτό έχω να το δω πολύ καιρό από την εποχή των δύο Β και του μεγάλου Μ.
Το δίλημμα, γιατί Χαραλαμπόπουλο και όχι ξένο των 5Κ είναι επίπλαστο ακόμα και τόσα να του δίνουμε (δεν το πιστεύω με τίποτα). Αν ήταν ο Χαραλαμπόπουλος από τις υποδομές μας θα έβαζε κανείς αυτό το ερώτημα; Δε νομίζω.
Σε κάθε περίπτωση αν η κερκίδα τον αγκαλιάσει και τον αφήσει να δείξει πράγματα, το παιδί θα πάει πολύ καλά και πολλοί θα αναγκαστούν να πάρουν τα λόγια τους πίσω. Αν -κατά τα ποδοσφαιρικά πρότυπα- επιχειρήσει την άτυπη αποπομπή του από την πρώτη μέρα υπηρετώντας τις βασικές αρχές μιας αυτοεκπληρούμενης προφητείας, τότε αυτό θα πάρει και πίσω. Ένα ξένο σώμα, που πέρασε για ένα χρόνο και δεν ακούμπησε, χωρίς προοπτική για κάτι περισσότερο.
Ότι γουστάρει ο καθένας σκέφτεται και κάνει βέβαια. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας.
Έ όχι, μανιοκαταθλιπτικός δεν είμαι. Ο φετινός ΠΑΟΚ του μπάτζετ των 400-500Κ θα έχει στο ρόστερ του, δύο (μάλλον) χρυσούς παίκτες από την U20 και τον προπονητή της. Και αυτό έχω να το δω πολύ καιρό από την εποχή των δύο Β και του μεγάλου Μ.
Το δίλημμα, γιατί Χαραλαμπόπουλο και όχι ξένο των 5Κ είναι επίπλαστο ακόμα και τόσα να του δίνουμε (δεν το πιστεύω με τίποτα). Αν ήταν ο Χαραλαμπόπουλος από τις υποδομές μας θα έβαζε κανείς αυτό το ερώτημα; Δε νομίζω.
Σε κάθε περίπτωση αν η κερκίδα τον αγκαλιάσει και τον αφήσει να δείξει πράγματα, το παιδί θα πάει πολύ καλά και πολλοί θα αναγκαστούν να πάρουν τα λόγια τους πίσω. Αν -κατά τα ποδοσφαιρικά πρότυπα- επιχειρήσει την άτυπη αποπομπή του από την πρώτη μέρα υπηρετώντας τις βασικές αρχές μιας αυτοεκπληρούμενης προφητείας, τότε αυτό θα πάρει και πίσω. Ένα ξένο σώμα, που πέρασε για ένα χρόνο και δεν ακούμπησε, χωρίς προοπτική για κάτι περισσότερο.
Ότι γουστάρει ο καθένας σκέφτεται και κάνει βέβαια. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας.
σοφά και σεβαστά τα λόγια σου γέροντα. Επι της ουσίας όμως, η κατάσταση είναι win-win για εμάς: ο παίκτης σέβεται απόλυτα τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αγαπάται από την κερκίδα, βάζει 15 πόντους ανά ματς, το καλοκαίρι πάει στον βάζελο, εμείς στεναχωριόμαστε και μετά από 5 χρόνια δεν θα τον θυμάται κανείς μπασκετικός οπαδός του ΠΑΟΚ (όπως ακριβώς τον Ξανθόπουλο ή ακόμα και τον παππά που δεν ήταν καν δανεικός). Κατάσταση νούμερο 2: ο παίκτης έχει έρθει κατ εντολή του τράκη ο οποίος είναι ο γενικός μαμάω του ελληνικού μπάσκετ και κάνει ό,τι του καπνίσει, παίζει 25 λεπτά τουλάχιστον γιατί ΕΤΣΙ, και στο τέλος της χρονιάς γυρίζει πίσω στον Παναθηναικό πακέτο με τον Κόνιαρη (λέγοντας οτι μας έδωσε 1 εκατομύριο ευρώ και το χρέος μας έπεσε κατά πολύ και πιθανά το 2098 να είμαστε σε θέση να πάρουμε τον καλύτερο ξένο από τον κολοσσό).
PS: βάλε τον Καμπουρίδη στη 12αδα που ναι δικό μας παιδί.
PS: βάλε τον Καμπουρίδη στη 12αδα που ναι δικό μας παιδί.
- john4serres
- Duke_Rolson
χαχαχαχαχα μπας σε καλό σου, θα μας πνίξεις βραδιάτικα..palok έγραψε: (λέγοντας οτι μας έδωσε 1 εκατομύριο ευρώ και το χρέος μας έπεσε κατά πολύ και πιθανά το 2098 να είμαστε σε θέση να πάρουμε τον καλύτερο ξένο από τον κολοσσό).

- Μπαρκαρούτσος
Νομίζω πως τελικά προτιμώ 200 άτομα στο Παλατάκι που θα χειροκροτάνε τον Χαραλαμπόπουλο, παρά 2000 που οι 1000 θα του βρίζουν τη μάνα.
Για τον ίδιο λόγο που δεν δένεται με τον χαντμπολικό των 6 (ή 5, δεν θυμάμαι) τίτλων, ή τον βολλεϊκό των παγκοσμίου φήμης παιχτών και των 3 σερί πρωταθλημάτων που πάει να σπάσει την αυτοκρατορία του γαύρου.
Στο βόλλεϋ κάθε Μάιο φωνάζουν για διαρκείας και καταλήγει το τμήμα να παίζει μπροστά σε 300 άτομα.
Ο λόγος είναι ότι είναι όλοι γαλουχημένοι ΠΑΕΠΑΟΚτσήδες.
Το να γυρνάς πλάτη στη Κ.Α.Ε., δεν είναι σαν να γυρνάς τη πλάτη στον Τσαλόπουλο του volley ή τον Πετρίδη του handball. Γυρνάς τη πλάτη στον Bane Prelevic.
Sera4 έγραψε:θα απαντησει ο ζουρνατζιδης παλοκ που τα λεει και ωραια...
μα αυτο που λες ρομαν μου δεν ειναι ξεφτιλα, αυτο ειναι ολο το ζουμι...γιατι ο κοσμος του ΠΑΟΚ γυρισε την πλατη στο τμημα και δε δεχεται να παει ουτε τζαμπα στο γηπεδο??οχι απλα τζαμπα ουτε και αμα τον πληρωναν σου προσθετω εγω...γιατι ο κοσμος δε μπορει να δεθει με τον μπασκετικο ΠΑΟΚ??RoMaN έγραψε:Με 1€ εισιτήριο 1500 άτομα, αυτή τη μαύρη σελίδα δε θα τη γράψει κανείς σε κανένα βιβλίο της Θ4...
Για τον ίδιο λόγο που δεν δένεται με τον χαντμπολικό των 6 (ή 5, δεν θυμάμαι) τίτλων, ή τον βολλεϊκό των παγκοσμίου φήμης παιχτών και των 3 σερί πρωταθλημάτων που πάει να σπάσει την αυτοκρατορία του γαύρου.
Στο βόλλεϋ κάθε Μάιο φωνάζουν για διαρκείας και καταλήγει το τμήμα να παίζει μπροστά σε 300 άτομα.
Ο λόγος είναι ότι είναι όλοι γαλουχημένοι ΠΑΕΠΑΟΚτσήδες.
Το να γυρνάς πλάτη στη Κ.Α.Ε., δεν είναι σαν να γυρνάς τη πλάτη στον Τσαλόπουλο του volley ή τον Πετρίδη του handball. Γυρνάς τη πλάτη στον Bane Prelevic.
- Duke_Rolson
αγορά, ψήσιμο κανα δύο χρόνια, πώληση με 50,000 στον βάζελο..john4serres έγραψε:https://twitter.com/BleacherReport/status/889218847009632256
αγορά
και
πωληση