Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ισχύει το μυρίζω και εγώ..
Βγάζει η real news όνομα υποψήφιο στόχο για εμάς.
Ποιά? η real news... του Χατζηνικολάου που είναι γνωστό ΑΡδουλάκι του χοντρού..
Ο λόγος για τον χιλιανό Ροκο

- PaokPatraG4
Κοίταξε επειδή όλο αυτό το πανηγυρακι είναι καθαρά μανατζερικο και οι Αθηναίοι ΑΡΔ έχουν πολλές άκρες όπως φαίνεται.....πιο πιθανό είναι να πέσουν αυτοί μέσα σε μεταγραφή της ομάδας μας παρά οι δικοί μας....Είδαμε τι έγινε με Στανογεβιτς....analog έγραψε:Ισχύει το μυρίζω και εγώ..![]()
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ψήνομαι για Εντζο Ροκο.
https://www.transfermarkt.com/enzo-roco ... ler/186862
https://www.transfermarkt.com/enzo-roco ... ler/186862
-
PaokPatraG4 έγραψε:Κοίταξε επειδή όλο αυτό το πανηγυρακι είναι καθαρά μανατζερικο και οι Αθηναίοι ΑΡΔ έχουν πολλές άκρες όπως φαίνεται.....πιο πιθανό είναι να πέσουν αυτοί μέσα σε μεταγραφή της ομάδας μας παρά οι δικοί μας....Είδαμε τι έγινε με Στανογεβιτς....analog έγραψε:Ισχύει το μυρίζω και εγώ..![]()
Επειδή με έχει απασχολήσει αρκετά αυτό το θέμα δεν νομίζω οι Αθηναίοι ΑΡΔ να έχουν πληροφόρηση απλά πιστεύω ότι εδώ και μία 5ετία ο gay έχει γίνει ομάδα που ανήκει σε μία συνεργασία δυνατών μάνατζερ (Ραμαντάνι κυρίως με λίγο Ενροτό και Ραιόλα και χοντρός μαζί εξού και τα ποσά που ακούγονται πάντα πειραγμένα προς τα πάνω) και άρα έχουν πολύ υψηλού επιπέδου πληροφόρηση από εκεί...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- Petros1988
Μακριά απο δανεικούς παίκτες!Καλύτερα να μείνουμε με αυτους που έχουμε μην πάρετε δανεικούς!
- PaokPatraG4
Πέρυσι τέτοια εποχή περίπου και επειδή έχω εμπιστοσύνη στον Κώστα είχε γραφτεί πάλι για τον Έντσο Ρόκο....Ο Κώστας είχε πει ότι πρόκειται για έναν Κοντρέρας 10 πόντους πιο ψηλός....Αλλά επειδή αυτα τα ονόματα προτείνονται και στον γαυρο λογικά είναι παπάς....
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &p=1137820
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &p=1137820
αυτο τωρα το είδα
με το ροκο ξεχνάω το ζαμπρανο
υπερπαιχτουρα σεντερμπακ ψηλό γρήγορο με φοβερή τεχνική
γιατι δεν έπαιξε ακομα ας το ψαξει ο μοδαρδ
με το ροκο ξεχνάω το ζαμπρανο
υπερπαιχτουρα σεντερμπακ ψηλό γρήγορο με φοβερή τεχνική
γιατι δεν έπαιξε ακομα ας το ψαξει ο μοδαρδ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αυτο ακριβως που μας λειπει απ το κεντρο της αμυνας! Σε τρομερη ηλικια. Επενδυση με ελαχιστο ρισκο και το βασικοτερο προσθηκη πρωταθλητισμου! Ποιος Μπελουσι,ποιος Πειμπερνιε και να χαμε να λεγαμε. Αυτος μαλιστα.
- Duke_Rolson
Μέχρι κεραίας.. Ένας λόγος παραπάνω να θέλουν το γαύρο πρωκταθλητή..savvastheod έγραψε:Επειδή με έχει απασχολήσει αρκετά αυτό το θέμα δεν νομίζω οι Αθηναίοι ΑΡΔ να έχουν πληροφόρηση απλά πιστεύω ότι εδώ και μία 5ετία ο gay έχει γίνει ομάδα που ανήκει σε μία συνεργασία δυνατών μάνατζερ (Ραμαντάνι κυρίως με λίγο Ενροτό και Ραιόλα και χοντρός μαζί εξού και τα ποσά που ακούγονται πάντα πειραγμένα προς τα πάνω) και άρα έχουν πολύ υψηλού επιπέδου πληροφόρηση από εκεί...
Πολύ καλή επιλογή ο Ρόκο απ όλες τις απόψεις. Κατά πόσο ισχύει η είδηση και πόσο εφικτό είναι να έρθει ένας τέτοιος παίχτης θα δείξει. Μακάρι να έρθει, αυτή θα είναι σοβαρή κίνηση πρωταθλητισμού. Ο Σλοβάκος όχι.