Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
dimitrissss
Δημοσιεύσεις: 626
Εγγραφή: Πέμ 20 Δεκ 2007, 00:36

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από dimitrissss »

Τρόμος έγραψε:Και μόνο για το στρίψιμο του λαρυγιού του Μητρόπουλου ο Λεοντιάδης είναι το ιερό τοτέμ του ΠΑΟΚτσσισμού.

All time classic σκηνικό στην Τούμπα. Για όσους δεν ξέρουν το περιστατικό: Ματς κυπέλλου το 1991, ρεβάνς της ήττας 2-0 στο Καραϊσκάκη. Ο κόσμος γενικά φτιαγμένος, μάλιστα τρεις μέρες πριν ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 1-0 στο Χαριλάου για το πρωτάθλημα, η Τούμπα με 35.000 κόσμο.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ με 2-0 έχει ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, το γήπεδο κοχλάζει, είχε και κόσμο ο Ολυμπιακός στην 7, η αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο, και ο Μητρόπουλος πήγε να τσαμπουκαλευτεί τον Τουρσουνίδη για ένα τάκλιν που έκανε στον Κωφίδη.

Ο Λεοντιάδης έκανε ένα σπριντ κατοστάρι και του στρίβει το λαρύγγι, μεγάλη μανούρα, ήταν αδιανόητο παίκτης του Ολυμπιακού να πουλήσει τσαμπουκά μέσα στην Τούμπα, πλακώνουν κι οι υπόλοιποι, πανδαιμόνιο, αποβάλλονται και οι δύο, βάζει και το τρίτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Χασάν και τέλος το πάρτυ.

Την επόμενη χρονιά ο Λεοντιάδης είχε κάνει την απίστευτη δήλωση πριν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ: «Αν χρειαστεί, θα βάλω δύο αυτογκόλ προκειμένου να μην πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»! Τελικά δεν χρειάστηκε. Η ΑΕΚ είχε πάρει το πρωτάθλημα την προτελευταία αγωνιστική, γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κερδίσει την Κόρινθο.
Άβαταρ μέλους
stelyk
Δημοσιεύσεις: 5045
Εγγραφή: Τετ 23 Ιαν 2008, 20:42
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από stelyk »

[youtube]M-Ss2R35p2M[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 29904
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΥΛΑΡΑ.ΔΕ ΞΕΧΝΩ.

Σαββίδη ψάχνεις τροπους να μιλήσεις στη ψυχη του ΠΑΟΚτση?Ξεκίνα αποδίδοντας τις τιμες που αρμόζουν στους ήρωες του.
ΚΑΝΤΕ (τουλαχιστον) ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΡΧ@@ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
Δημοσιεύσεις: 7593
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από Mīngus »

Στο κούρεμα μου κάνει και για Μπρους Λι η μορφή.
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17927
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από K_geo »

Χρόνια Πολλά ρε Παυλάρα!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
Δημοσιεύσεις: 4817
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:40

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παυλαρα εγω δεν θα κατσω πανε σε κλισε ευχες οπως Χρονια Πολλα,υγεια καθε επιτυχια κτλ.Η μοναδικη μου ευχη ειναι να γυρισεις συντομα πισω γιατι σε χρειαζομαστε οσο μας χρειαζεσαι και εσυ.

ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Ale
Δημοσιεύσεις: 6494
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από Ale »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/91914-irthe-i-ora-tou-paok

Γεια σου, ρε Νικόλα, πουλαίν των ανομολόγητων ονείρων μας!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από paok87 »

Πόσο ΠΑΟΚ είσαι ρε Μούσλι;;
Φέρτε πίσω τον Τιμωρό
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: Τρί 07 Ιαν 2014, 19:39

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Συγχαρητήρια για το αφιέρωμα στην κεντρική στον Γιάννη Δαμανάκη. Ένα κρητικόπουλο που τίμησε με το παραπάνω την φανέλλα μας και είχε πάθος ασίγαστο.
Σύντεκνε εμείς που είχαμε την χαρά να σε βλέπουμε με την ασπρόμαυρη σ΄ευχαριστούμε......
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από goran 64 »

+ 1926...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο παλαίμαχος άσος του Π.Α.Ο.Κ. Γιάννης Δαμανάκης μίλησε στον Arena fm 89,4 για το αν ο Π.Α.Ο.Κ. θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, τα καθοριστικά παιχνίδια που απομένουν ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Πέλκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ο Π.Α.Ο.Κ. θα κατακτήσει το πρωτάθλημα:

“Το ελπίζουμε. Το ζούμε. Θέλει πολλή μεγάλη προσοχή όμως. Η ομάδα μας πάει πολύ καλά και είναι ανεβασμένη. Και με τα Γιάννινα που την είδα ήταν πάρα πολύ καλή.
Ελπίζουμε μετά το 1985 να δούμε ένα πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη”.


Για το πως θα νιώσει ο ίδιος αν ο Π.Α.Ο.Κ. κατακτήσει το πρωτάθλημα:
“Εγώ γαλουχήθηκα στην ομάδα αυτή. Μιλάμε ότι ήταν τεράστια ομάδα. Ήτανε μία ομάδα που αδικήθηκε.
Σε σημερινά δεδομένα μπορούσαμε να παίρνουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Μας τα κόβανε κάθε χρόνο.
Τελικά το 1985 καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.
Το πρωτάθλημα είναι χαρά του κόσμου, που ανυπομονεί για ένα πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια”.


Για το τι πρέπει να προσέξει ο Π.Α.Ο.Κ. προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα:
“ Η διαφορά ακόμα δεν είναι τέτοια που να υπάρχει σιγουριά. Η ομάδα πρέπει να πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και να το ζει. Η ομάδα που μας έχει κάνει “ζημιές” στην Θεσσαλονίκη είναι η ΑΕΚ. Από τον Ολυμπιακό τα χρόνια που έπαιζα εγώ δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι. Η ΑΕΚ όμως μας έπαιρνε αποτελέσματα”.

Για το αν το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα θα είναι καθοριστικό:
“Και με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ θα είναι καθοριστικά τα παιχνίδια όπως και αυτό στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ο Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να καταλάβει ότι είναι μόνος του. Δεν έχει κανέναν να τον βοηθάει.
Οι άλλες ομάδες ειδικά η Τρίπολη μπορεί να έχει κάποιον να την σιγοντάρει για να κόψει βαθμούς από τον Π.Α.Ο.Κ.
Ο Π.Α.Ο.Κ. πηγαίνει μόνος του με την αξία του”.


Για το αν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη αν ο Π.Α.Ο.Κ. κατακτήσει το πρωτάθλημα:
“ Αν έχω την υγεία μου και είναι όλα καλά, σίγουρα θα ανέβω”.

Για το αν έχει κάνει τάμα να πάρει ο Π.Α.Ο.Κ. το πρωτάθλημα:
“ Τάματα γίνονται μόνο στους αγίους. Η ομάδα έχει 20 άτομα τα οποία αγωνίζονται και εξαρτόμαστε από αυτούς. Άλλο να παίζεις εσύ και άλλο να παίζουν άλλοι. Πιστεύω στα παιδιά, πιστεύω ότι είναι καλή ομάδα.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει έναν παίχτη που πρέπει να τον προσέξουν και να τον δουλέψουν. Τον Πέλκα. Αυτός μπορεί να γίνει μεγάλο όνομα. Και ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται ένα μεγάλο όνομα”.


Για το ποιον ποδοσφαιριστή του παρελθόντος του θυμίζει ο Πέλκας:
“ Δεν μου θυμίζει κάποιον ιδιαίτερα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι μέσα στις φάσεις. Δημιουργεί την φάση και μετά σκοράρει”.

Για το τι μήνυμα θα ήθελε ν’ απευθύνει στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.:
“ Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. να γευτεί την χαρά του πρωταθλήματος μετά από τόσα πολλά χρόνια”.

.....................................................................................

Γεια σαν μωρέ Κρητίκαρε, ρε Γιάνναρε, ψυχάρα...
Ήσουν και θα σαι μια ζωή, για πάντα, Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!


:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023
Δημοσιεύσεις: 5840
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από potamda »

Εντάξει βρήκε την κατάλληλη ομάδα ο τρελός, την Ά(ν)αρχους!!! :opaokara:

http://www.sdna.gr/podosfairo/eyropi/article/433694/proponitis-termatofylakon-stin-aarxoys-o-xakompo

Προπονητής τερματοφυλάκων στην Άαρχους ο Χακόμπο

Νέα επαγγελματική καριέρα ξεκίνησε ο Σανθ Χακόμπο καθώς είναι επισήμως μέλος του τεχνικού τιμ της Άαρχους.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση τον Ιανουάριου του 2015 και έκτοτε δεν είχε κάποια παρουσία στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Εντέλει, βρήκε νέο σταθμό στην επαγγελματική του καριέρα, αναλαμβάνοντας ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων στην δανέζικη Άαρχους.

Ο Χακόμπο δοκιμάστηκε αρχικά προκειμένου να διαπιστωθούν οι ικανότητές του, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μένουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του και να υπογράφουν συμβόλαιο ως το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
northernlights
Δημοσιεύσεις: 978
Εγγραφή: Σάβ 04 Απρ 2015, 02:43
Τοποθεσία: Comancheria

Re: Ποδοσφαιριστες που ένοιωθαν και επαιζαν σαν ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από northernlights »

Μηπως τον δουμε να αναλάβει την πρωτη ομαδα!!! :D :D :D

Πρώην του ΠΑΟΚ έγινε βοηθός προπονητή στη Ζάμαλεκ

Στην πρώτη ομάδα της Ζάμαλεκ προωθήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Αμίρ Μέγκαχεντ, αναλαμβάνοντας βοηθός προπονητή.

Ο παλαίμαχος Αιγύπτιος αμυντικός που αγωνίστηκε τη διετία 2004-06 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και «κρέμασε» μόλις πριν λίγους μήνες τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αγωνιζόμενος στην Καλλονή, αναλαμβάνει πόστο στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας της Ζάμαλεκ.

Ο Μέγκαχεντ, που έκλεισε πριν δύο μήνες τα 35 του χρόνια, ήταν στον πάγκο της ομάδας Νέων των Αιγυπτίων, ωστόσο προωθήκε στην πρώτη ομάδα, αναλαμβάνοντας βοηθός προπονητή. Η Ζάμαλεκ απέλυσε πρόσφατα τον τεχνικό Εχάμπ Γκαλάλ και στη θέση του ανέλαβε προσωρινά ο γενικός διευθυντής του συλλόγου!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”