Ε τοτε ας κατεβουν αυτοι χωρις τους ισραηλινους τους. Αυτοι εχουν το νομο, οχι ο Πανιωνιος. Δεν το καταλαβαινω καθολου αυτο. Αν δεν μπορει το Ισραηλ να συμμορφωθει με τους ευρωπαϊκους νομους τοτε να μην αγωνιζεται στις ευρωπαϊκες διοργανωσεις. Ας παιζει στη γειτονια του. Γενικα πολυ νταβατζιλικι το Ισραηλ με την επιβολη των θελω του.pgetsos έγραψε:Ο Πανιώνιος άκουσα δε θα έχει τους δύο Ιρανούς του με Μακαμπι γιατί απαγορεύεται δια νόμου κάθε επαφή Ιρανών με ισραηλινούς...
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
ακραια φασιστικο ποστ. θα πρεπει καποια στιγμη σ αυτο το φορουμ, να παρουμε θεση ως προς την προσβλητικη επιθετικοτητα απεναντι σε οποιονδηποτε σκεπτικισμο η κριτικη.goran 64 έγραψε:Κάποιος παρεξηγήθηκε ή έτσι μου φαίνεται?![]()
![]()
Βάλε πρώτα μια σύγκριση των στοιχείων του στόπερ που προτάθηκε για εμάς, αυτού που βλέπεις "επιεικώς ίσο με τους υπάρχοντες", με όποιον θεωρείς εσύ τον καλύτερο της σούπα λίγκας & μετά μας λες για φασιστικά ποστς...
Αν δεν το ξέρεις, η μονόπλευρη ενημέρωση είναι η αιχμή του δόρατος του φασισμού και ονομάζεται προπαγάνδα...
Αν δεν το ξέρεις, η μονόπλευρη ενημέρωση είναι η αιχμή του δόρατος του φασισμού και ονομάζεται προπαγάνδα...
Απο ποια σελιδα ειναι αυτη η συγκριση;jibbie έγραψε:ας δουμε λιγο και καποια συγκριτικα στοιχεια με τον καλυτερο μπακ της σεζον που μας περασε στη σουπαλιγκαjohn4serres έγραψε:Πραγματικά όμως ότι χειρότερο έχουν οι Βιόλα.obanebane έγραψε:Ο γαύρος πάει να πάρει τον πιο αδύναμο κρίκο της περσινής 11αδας της Φιορεντίνα.
Αστείος παίχτης.
Νόμος του Ιράν δεν είναι;sic-4 έγραψε:Ε τοτε ας κατεβουν αυτοι χωρις τους ισραηλινους τους. Αυτοι εχουν το νομο, οχι ο Πανιωνιος. Δεν το καταλαβαινω καθολου αυτο. Αν δεν μπορει το Ισραηλ να συμμορφωθει με τους ευρωπαϊκους νομους τοτε να μην αγωνιζεται στις ευρωπαϊκες διοργανωσεις. Ας παιζει στη γειτονια του. Γενικα πολυ νταβατζιλικι το Ισραηλ με την επιβολη των θελω του.pgetsos έγραψε:Ο Πανιώνιος άκουσα δε θα έχει τους δύο Ιρανούς του με Μακαμπι γιατί απαγορεύεται δια νόμου κάθε επαφή Ιρανών με ισραηλινούς...
Δεν είναι και τόσο κακό να μην παίξουν εκτός. Ειδικά ο μασουντ.
ετσι οπως ειπωθηκε καταλαβα οτι το Ισραηλ ειναι που απαγορευει τους Ιρανους
Νομίζω πως το Ιράν δεν αναγνωρίζει το Ισραήλ.
Το κράτος του Ιράν απαγορεύει τους Ιρανούς να πάνε στο Ισραήλ.
Αν κάποιος πάει στο Ισραήλ τον απαγορεύουν να γυρίσει στην πατρίδα του και κινδυνεύει με φυλάκιση
Sent from my iPad using Tapatalk
Αν κάποιος πάει στο Ισραήλ τον απαγορεύουν να γυρίσει στην πατρίδα του και κινδυνεύει με φυλάκιση
Sent from my iPad using Tapatalk
Και ούτε στη ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη θα παίξουν. Δεν επιτρέπει το Ιράν καμία επαφή με Ισραηλινούς.
πωωω,καποιες χωρες ζουνε ακομα στον μεσαιωνα εν ετη 2017
μαν, κανενα προβλημα να τη μοιραστω μαζι σου, ισα ισα. εχω την εντυπωση οτι ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ γι αυτο και δεν την ανεφερα εξαρχης. αν δεν υπαρχει τετοιο θεμα, με χαρα να το κανω.nothu έγραψε: Απο ποια σελιδα ειναι αυτη η συγκριση;
δεν εχω καταλαβει ακομη τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορεις να μου κανεις υποδειξεις μαν, αν θες εξηγησε μου λιγο το λογο και γω εδω ειμαι να συζητησουμε οτι συγκριτικα στοιχεια θελεις.goran 64 έγραψε:Βάλε πρώτα μια σύγκριση των στοιχείων του στόπερ που προτάθηκε για εμάς, αυτού που βλέπεις "επιεικώς ίσο με τους υπάρχοντες", με όποιον θεωρείς εσύ τον καλύτερο της σούπα λίγκας & μετά μας λες για φασιστικά ποστς...
το να σεβομαστε τη δυναμη του αντιπαλου ειναι προυποθεση πρωταθλητισμου. με τη δικη σου λογικη (or lack thereof) θα μπορουσα να σε κριτικαρω οτι προσπαθεις να δημιουργησεις κλιμα εφησυχασμου για να βλαψεις ουσιαστικα την ομαδα αφαιρωντας της το οποιο ενδεχομενο benefit μπορει να δωσει ενα κλιμα εγρηγορσης - ας ειμαστε λιγο ψυχραιμοι. αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις τα στοιχεια που παρεθεσα θα καταλαβαινες οτι μιλαμε για δυο αθλητες με διαφορετικα δυνατα και αδυνατα σημεια, που ομως ειναι συγκρισιμης δυναμικης. το να προσπαθεις να εκλογικευεις οτιδηποτε αντιθετο με τις πεποιθησεις σου ως αποψεις ανθρωπων που υποστηριζουν αλλη ομαδα, ειναι ακρως προσβλητικο για ολα τα παιδια εδω μεσα - το λυπηρο ειναι οτι επιδιδεσαι σε εκστρατεια συκοφαντιας απεναντι σε παιδια που πονανε την ομαδα, απλα και μονο επειδη διαφωνουν μαζι σου.
το προβλημα φιλε μου δεν εισαι εσυ, ουτε η σταση σου. ειναι οτι μεσα απο την αγαπη που εχεις για την ομαδα, προσπαθεις να καλυψεις με λαθος τροπο το κενο ηγεσιας του οργανισμου ΠΑΟΚ. εγω σε καταλαβαινω. αληθεια.
Τέτοιους νόμους μόνο το θεοκρατικό Ιράν θα μπορούσε να έχει.sic-4 έγραψε:ετσι οπως ειπωθηκε καταλαβα οτι το Ισραηλ ειναι που απαγορευει τους Ιρανους
--------Το πρόβλημα δεν είναι η αγάπη για την ομάδα, αλλο είναι. Λέξεις : φασισμός, προπαγάνδα και μεγαλόστομες εκφράσεις, μεγαλοιδεατισμοί οδηγούν στον προσδιορισμό του προβλήματος.