Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
Η αμφιβολία για οτιδήποτε δεν πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από εγρήγορση, διαφορετικά γίνεται επικίνδυνη.
- kataramenos5
barlow4 έγραψε:Τι πρόβατο ρε φίλε?
αυτή η κλάψα της Θεσσαλονίκης δεν έχει να κάνει με επιχειρήματα.τρόπος ζωής είναι.τουμπεκί παντού κ ξέρασμα πάνω στην ομάδα
Ψτττ Κεν οι περισοτεροι που μιρλιαζουν εδω μεσα δεν ειναι απο Σαλονικα.

Και καποιοι που λενε στηριξη κλπ οταν ηταν ο γ@μοκροατης,Ο τουριστας εκ γερμανιας ή ο ..ηγουμενος αλλα ελεγαν.
Ο καθενας οπως του υπαγορευει το εγω του.Κι αυτο δε γινεται να το βαλουμε κατω απ τον ΠΑΟΚ
Αυτα τα λεει καποιος που γενικα πιστευει οτι χρειαζεται χρονος(1 τουλαχιστον) για να κρινεις το εργο ενος προπονητη.Παρ ολα αυτα δε διστασε να γραψει μεχρι και ποιηματακια γι τη μεγαλη του.. "αγαπη" ,το ΓΔ.Ετσι ενιωθε, ετσι πιστευε τοτε.Το ιδιο κι αυτοι που λενε τωρα για Στανο.Δεν ειναι τα ραδιοφωνα.
ΥΓ Μη ψαχνετε να βρειτε το λαθος στο διπλανο σας και να τον πυροβολησετε .Ολοι το ιδιο ειμαστε.Ελληναρες με τα καλα και τα κακα μας.
Tα ιδια λεγανε οι αρδ και με τον Ιβιτς στο ξεκινημα του, οτι ειναι η 1η του φορα κλπ.
Και μετα οι ιδιοι αρδ λενε οτι εφυγε για να παει στον γκει.
Μονο που ειπε ο Στανο οτι οι στοχοι της ομαδας θα καθοριστουν μετα τη συναντηση του με τον Ιβαν, υπονοωντας μεταγραφες, εμενα με κερδισε.
Και φυσικα θετικο το γεγονος οτι δοκιμαζει ολα τα σχηματα.
Τα ρεπο στην προετοιμασια αναγκαια μετα την τοσο επιβαρυμενη χρονια που περασαμε. Πρεπει αυτη τη φορα να ειμαστε φρεσκοι οταν θα κρινονται οι τιτλοι.
Απλα πραγματα που οι αρδ κανουν πως δεν καταλαβαινουν
Και μετα οι ιδιοι αρδ λενε οτι εφυγε για να παει στον γκει.
Μονο που ειπε ο Στανο οτι οι στοχοι της ομαδας θα καθοριστουν μετα τη συναντηση του με τον Ιβαν, υπονοωντας μεταγραφες, εμενα με κερδισε.
Και φυσικα θετικο το γεγονος οτι δοκιμαζει ολα τα σχηματα.
Τα ρεπο στην προετοιμασια αναγκαια μετα την τοσο επιβαρυμενη χρονια που περασαμε. Πρεπει αυτη τη φορα να ειμαστε φρεσκοι οταν θα κρινονται οι τιτλοι.
Απλα πραγματα που οι αρδ κανουν πως δεν καταλαβαινουν
Τελικα ρε φιλε ποσο πονηροι μπορει να ειμαστε σαν ρατσα? Χρησιμοποιησες την ατακα ΜΟΥ για γαμωκροατης αλλα ξεχασες να πεις ΠΟΤΕ την ειπα. Τον ΓΑΜΩΤΟΥΝΤΟΡ αρχισα να τον κραζω οταν καταλαβαμε ολοι οτι μας εκανε πορεια υποβιβασμου στον δευτερο γυρο και κατεστρεψε την ομαδα με τραυματισμους.kataramenos5 έγραψε:barlow4 έγραψε:Τι πρόβατο ρε φίλε?
αυτή η κλάψα της Θεσσαλονίκης δεν έχει να κάνει με επιχειρήματα.τρόπος ζωής είναι.τουμπεκί παντού κ ξέρασμα πάνω στην ομάδα
Ψτττ Κεν οι περισοτεροι που μιρλιαζουν εδω μεσα δεν ειναι απο Σαλονικα.![]()
Και καποιοι που λενε στηριξη κλπ οταν ηταν ο γ@μοκροατης,Ο τουριστας εκ γερμανιας ή ο ..ηγουμενος αλλα ελεγαν.
Ο καθενας οπως του υπαγορευει το εγω του.Κι αυτο δε γινεται να το βαλουμε κατω απ τον ΠΑΟΚ
Αυτα τα λεει καποιος που γενικα πιστευει οτι χρειαζεται χρονος(1 τουλαχιστον) για να κρινεις το εργο ενος προπονητη.Παρ ολα αυτα δε διστασε να γραψει μεχρι και ποιηματακια γι τη μεγαλη του.. "αγαπη" ,το ΓΔ.Ετσι ενιωθε, ετσι πιστευε τοτε.Το ιδιο κι αυτοι που λενε τωρα για Στανο.Δεν ειναι τα ραδιοφωνα.
ΥΓ Μη ψαχνετε να βρειτε το λαθος στο διπλανο σας και να τον πυροβολησετε .Ολοι το ιδιο ειμαστε.Ελληναρες με τα καλα και τα κακα μας.
Εχετε πλακα καποιοι
" Άμα καείς στον χυλό, φυσάς και την γιαούρτη..."!!!!vs40 έγραψε:Έχω βαρεθεί, και εκνευριζομαι, παντού να διαβάζω τη λέξη στήριξη για τον προπονητή. Ποια στήριξη χρειάζεται όταν τα επίσημα ακόμη δεν αρχίσανε? Ας περάσουν πρώτα τα 2 Ευρωπαϊκά παιχνίδια, και μετά αν αποτύχουμε να ακούσω τη λέξη στήριξη. Τώρα από τη μέρα της πρόσληψης ακούω και διαβάζω τη λέξη στήριξη. Αυτό δείχνει τεράστια φοβία και ηττοπάθεια.

Κρίμα που δεν υπολογίζει Λημνιό Γιά κωννιδη κ σιαμπανη που πρεπει να παιζει δεν με πειραζει
- kataramenos5
Ποσο ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ειμαστε ....Καταλαβε ο ειδικος μεσα σ εξι μηνες οτι ο αλλος μας εκανε πορεια υποβιβασμου.Το ιδιο μπορεις να πεις και για τον Ιβιτς μεχρι Δεκεμβρη.ΜΕΤΑ? Τι εγινε μετα?Αν αρχιζαμε και σ αυτον τα γ@μοσερβε θα παιρνες κυπελλο?Κι ο Χουμπ ?Γ@μογερμανος κι αυτος που δε σταυρωναμε νικη?Ολοι αμπαλοι κι ο ελληναρας ειδικος να κρινει στο εξαμηνο.Και να βριζει κιολας τον προπονητη του ΠΑΟΚ.Dimg4 έγραψε:Τελικα ρε φιλε ποσο πονηροι μπορει να ειμαστε σαν ρατσα? Χρησιμοποιησες την ατακα ΜΟΥ για γαμωκροατης αλλα ξεχασες να πεις ΠΟΤΕ την ειπα. Τον ΓΑΜΩΤΟΥΝΤΟΡ αρχισα να τον κραζω οταν καταλαβαμε ολοι οτι μας εκανε πορεια υποβιβασμου στον δευτερο γυρο και κατεστρεψε την ομαδα με τραυματισμους.kataramenos5 έγραψε:barlow4 έγραψε:Τι πρόβατο ρε φίλε?
Εχετε πλακα καποιοι
Με τι δικη σου παντα λογικη κι αυτοι που ειρωνευεσαι, καταλαβαν οτι ο Στανο δε μπορει .Στα 3 παιχνιδια γιατι το ματι τους κοβει περισσοτερο.Ειναι πιο μαγκες κι επαιξαν περισσοτερο Manager.
Σωτηρια δεν εχουμε.
Δε το πηγαινα προσωπικα κραυγαλεα παραδειγματα εφερα ,πραγματα που γραφτηκαν αναφερα αλλα μια και το πας εκει ρε ντιμ μη μιλας εσυ για πονηρια.Οχι εδω μεσα τουλαχιστον που γνωριζομαστε.Οσοι πειραξανε το ξαδερφο τους εσκισες (κλαους,τουντορ)και με διπλους λογαριασμους μαλιστα.Μη μιλας εσυ για πονηρια.
δεν ψαχνω τα καρκινωματα εδω μεσα κατ.kataramenos5 έγραψε:barlow4 έγραψε:Τι πρόβατο ρε φίλε?
εγω μιλαω για τους opinion makers της θεσσαλονικης.εδω μπορει να το παιζουμε καμποσοι κ ιστορια που δε μασαμε απο αρδ κ αγραμματα γιδια (που μια χαρα τα αναπαραγουμε ωρες ωρες) αλλα οι ΠΑΟΚτσηδες οι πολλοι ειναι εκει εξω.κ με οσους μιλαω βλεπω μπροστα μου ραπτοπουλους κολκες καμορες μυρτσους κ δεν ξερω κ εγω ποιοι αλλοι κανουν αυτες τις θλιβερες εκπομπες.μπορει αυτοι που αναπαραγουν να μην ειναι μονο απο θεσσαλονικη αλλα ολη η ενορχηστρωση στη μιζερουπολη γινεται.ουτε στη βεροια γινεται.ουτε στην εδεσσα ουτε στην κομοτηνη.
αυτη η πολη εμαθε να καυλωνει με την κλειδαροτρυπα.το μουνι δεν το θελει.την κλειδαροτρυπα θελει.κ αυτο ειναι εν κουλο που σε τοσο μεγαλο βαθμο μονο στη θεσσαλονικη συμβαινει.
σε καμια μπανανια του κοσμου ενα απολειφαδι σαν το ραπτοπουλο δε θα επηρεαζε τοσο κοσμο.και δεν τον επηραζει επειδη τους αποπνεει σοφια η επειδη σεβονται την προσωπικοτητα του.επηραζει γιατι τους δινει κλειδαροτρυπα.
ε ολα αυτα τα διποδα δε θα μετακομιζαν ουτε στο κιλκις για τον ΠΑΟΚ.
Ποσο ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ειμαστε ....Καταλαβε ο ειδικος μεσα σ εξι μηνες οτι ο αλλος μας εκανε πορεια υποβιβασμου.Το ιδιο μπορεις να πεις και για τον Ιβιτς μεχρι Δεκεμβρη.ΜΕΤΑ? Τι εγινε μετα?Αν αρχιζαμε και σ αυτον τα γ@μοσερβε θα παιρνες κυπελλο?Κι ο Χουμπ ?Γ@μογερμανος κι αυτος που δε σταυρωναμε νικη?Ολοι αμπαλοι κι ο ελληναρας ειδικος να κρινει στο εξαμηνο.Και να βριζει κιολας τον προπονητη του ΠΑΟΚ.kataramenos5 έγραψε:Τελικα ρε φιλε ποσο πονηροι μπορει να ειμαστε σαν ρατσα? Χρησιμοποιησες την ατακα ΜΟΥ για γαμωκροατης αλλα ξεχασες να πεις ΠΟΤΕ την ειπα. Τον ΓΑΜΩΤΟΥΝΤΟΡ αρχισα να τον κραζω οταν καταλαβαμε ολοι οτι μας εκανε πορεια υποβιβασμου στον δευτερο γυρο και κατεστρεψε την ομαδα με τραυματισμους.Dimg4 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Τι πρόβατο ρε φίλε?
Εχετε πλακα καποιοι
Με τι δικη σου παντα λογικη κι αυτοι που ειρωνευεσαι, καταλαβαν οτι ο Στανο δε μπορει .Στα 3 παιχνιδια γιατι το ματι τους κοβει περισσοτερο.Ειναι πιο μαγκες κι επαιξαν περισσοτερο Manager.
Σωτηρια δεν εχουμε.
Δε το πηγαινα προσωπικα κραυγαλεα παραδειγματα εφερα ,πραγματα που γραφτηκαν αναφερα αλλα μια και το πας εκει ρε ντιμ μη μιλας εσυ για πονηρια.Οχι εδω μεσα τουλαχιστον που γνωριζομαστε.Οσοι πειραξανε το ξαδερφο τους εσκισες (κλαους,τουντορ)και με διπλους λογαριασμους μαλιστα.Μη μιλας εσυ για πονηρια.[/quote]
xaxaxaxaxa ρε συ κατ πιωμενος εισαι??? ακομα με τον σαλπι ασχολεισαι??? ρε τον διωξατε ηρεμησε, δεν ειναι αλλο στην ομαδα κοιμηθειτε ησυχοι. Σκιζω οποιον του αξιζει ρε φιλε, τι ξαδερφια λες? Ο κλαους εφαγε και τρωει κραξιμο γιατι εχει 0 γκολ, 900 χιλιαρικα στην τσεπη και το παιζει τομ κρουζ. Ο δε μουρινιο των λιντλ σου τραυματισε ολους τους παικτες, εφτασε μαρτιος και η ομαδα ηταν μπαχαλο.... ε δε θελει και μυαλο να δεις οτι δεν εκανε. Η θελει??
Μην ψαχνετε φαντασματα και μην συνεχιζετε καποιοι αυτην την αρρωστημενη επιλεκτικη μνημη....
Aleksandar Stanojevic
Δυστυχώς κατ έχει απόλυτο δίκαιο μυρτσοι καμορες ραπτοπουλοι κόλκες είναι προιον της αγαπημένης μου πόλης.... Χθες είδα έναν φίλο μου δάσκαλο Παοκτση που δεν ασχολείται κάθε μέρα με ΠΑΟΚ αλλά θέλει να ακούει νέα που και που..... Λέει ακούω κάποιες φορές το Μετροπολις που αναμεταδίδει το μεσημέρι τον ραπτοπουλο πολύ μίσος για τον ΠΑΟΚ και καραγκιοζιλικια εσύ τι ακούς υπάρχει καμμια σοβαρή εκπομπή; και δεν ήξερα τι να του πω......
Για να ακούει κάποιος Ραπτόπουλο πχ, πρέπει να έχει και κάποιο επίπεδο ανάλογο και με συγχωρείτε πολύ όσοι ακούτε και πολύ περισσότερο όσοι ασπάζεστε και απόψεις του. Αλλά υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάλογο επίπεδο και πρεσβεύουν παρόμοια αισθητική... δεν ξέρω αν είναι για μπαν αυτοί οι χαρακτηρισμοί, εδώ που λέμε για τον προπονητή μας βέβαια. Και ας πω και το εξής. Πήγα να δω μια θεία τώρα που είμαι στα μέρη μου, νομός Σερρών. Στα 70φεύγα, απόφοιτος δημοτικού και αν, δεν έχει βγει από τον νομό ποτέ ίσως, την αγαπώ και την νοιάζομαι πολύ αλλά είναι ένας άνθρωπος μιας άλλης εποχής, μ αρέσει αυτό βέβαια..και ζει πια μόνη της. Παρέα το ραδιόφωνο εκτός από τη μοναξιά. Και τι μου ειπε ρε παιδιά αν και δεν το κατάλαβα καλά. Ακουω ερα σπορ λέει γιατί παίρνει τηλεφωνα ο κοσμος και μ αρέσει ο Ραπτόπουλος
που τα χώνει σε κάποιον κλπ κλπ. Είναι δυνατόν να είναι αυτός;;;
Ποιος;;;;η θεία μου η Καλλιόπη ρε, μα είναι δυνατόν;; εξηγεί πολλά για εμένα, όχι ,μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλα για την κοινωνία μας γενικά, μέρος της οποίας είναι ο ΠΑΟΚ...α ρε Καλλιόπη πόσο ΠΑΟΚ είσαι τελικά...
Στανόγεβιτς σόρυ για το οφ τόπικ, αλλά όταν θα στο μεταφράσουν θα σε νοηθήσει η θεία Καλλιόπη και εσένα να καταλάβεις...άρα δεν είμεθα οφ τόπικ καθόλου..
(edit: λέει η γυναίκα κάποιον κόκκινο, πληκτρολογώ και επιβεβαιώνω από τις φάτσες πιυ βγαίνουν..)

Στανόγεβιτς σόρυ για το οφ τόπικ, αλλά όταν θα στο μεταφράσουν θα σε νοηθήσει η θεία Καλλιόπη και εσένα να καταλάβεις...άρα δεν είμεθα οφ τόπικ καθόλου..
(edit: λέει η γυναίκα κάποιον κόκκινο, πληκτρολογώ και επιβεβαιώνω από τις φάτσες πιυ βγαίνουν..)
- kataramenos5
Εδω ειμαστε.Ο καθενας εδω μεσα σκιζει αυτον που ΘΕΩΡΕΙ οτι τ αξιζει.Κι ο αλλος που γραφει made in china κλπ το ιδιο πιστευει.ΘΕΩΡΕΙ κι αυτος οτι ενας προπονητης που ερχεται να παιξει 442 σε μια ομαδα στρωμενη για κατι αλλο δεν κανει για την ομαδα του.Ετσι πιστευει.Γιατι εκεινος ειναι οπαδος απ τα Lidl κι εσυ οχι?Ποιος σου εχει δωσει το αλαθητο εσενα και το δικαιωμα να βριζεις και να ξεφτιλιζεις υποληψεις για οσους ΘΕΩΡΕΙΣ οτι δε κανουν για τον ΠΑΟΚ ειτε σε 3 παιχνιδια ειτε σε 15?Dimg4 έγραψε: Σκιζω οποιον του αξιζει ρε φιλε, τι ξαδερφια λες?
Καλη προσπαθεια αλλα στο ξαναπα μεταξυ μας ειμαστε ,γνωριζομαστε καιρο και καταλαβαινουμε ποτε μια κριτικη εχει εμπαθεια και ποτε οχι.Τουλαχιστον οι περισσοτεροι που γραφουμε καιρο εδω.Μην ψαχνετε φαντασματα και μην συνεχιζετε καποιοι αυτην την αρρωστημενη επιλεκτικη μνημη....
Κεν εορπτολ,σημασια δεν εχει ποιος εκπεμπει τη μιζερια,σημασια εχει ποιος την εστερνιζεται και την αναπαραγει κι εγω βλεπω οτι αυτο δεν εχει να κανει μονο με θεσσαλονικη.Αντιστοιχη μιζερια δεν υπαρχει και στις αλλες ομαδες οταν στραβωνουν τα πραγματα?Η βαζελοι δε βγαζουν την ιδια μιζερια τωρα που δε σταυρωνουν τιτλο?
Και μαφιοζο ακουγα και φαλακρο εβλεπα εκπομπες παλια γιατι ειχε γελιο.Δε νομιζω οτι αυτο μ επηρεασε στο να θελω να στηριζεται ο εκαστοτε προπονητης και να του δινεται επαρκης χρονος να δειξει τη δουλεια του.Το θεμα ειναι πως φιλτραρεις αυτο που σου πλασαρουν και δεν εχει σχεση με τη γεωγραφια.
- paokovios1974
Το «έντονο» τετ α τετ Στανόγεβιτς-Μίχελ
Μετά την απόρριψη της περίπτωσης του Ιταλού Μπελούσκι, οι Θεσσαλονικείς προχωρούν τις εναλλακτικές λύσεις που είχαν για τη θέση του στόπερ.
Κατά πάσα πιθανότητα αυτό ήταν το θέμα συζήτησης στην σύντομη συνάντηση που είχαν ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς με τον Λούμπος Μίχελ, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ομάδας για την επόμενη σεζόν.
Όπως γράφει σήμερα η Live sport, κανείς δεν μπόρεσε να ακούσει τι έλεγαν οι δύο άνδρες, αλλά από τις έντονες χειρονομίες του φαίνεται πως συζητούσαν κάτι σημαντικό.
Από thessports.gr
Προτεινομενο για πουλιτζερ το παραπανω αρθρο,συγχαρητηρια.
Μετά την απόρριψη της περίπτωσης του Ιταλού Μπελούσκι, οι Θεσσαλονικείς προχωρούν τις εναλλακτικές λύσεις που είχαν για τη θέση του στόπερ.
Κατά πάσα πιθανότητα αυτό ήταν το θέμα συζήτησης στην σύντομη συνάντηση που είχαν ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς με τον Λούμπος Μίχελ, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ομάδας για την επόμενη σεζόν.
Όπως γράφει σήμερα η Live sport, κανείς δεν μπόρεσε να ακούσει τι έλεγαν οι δύο άνδρες, αλλά από τις έντονες χειρονομίες του φαίνεται πως συζητούσαν κάτι σημαντικό.
Από thessports.gr
Προτεινομενο για πουλιτζερ το παραπανω αρθρο,συγχαρητηρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Παρ 21 Ιούλ 2017, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ