KOSTAS54 έγραψε:buffalobill4 έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:Υπήρχε μια συνέχεια της συζήτησης με τον Sick Bastard. Αν απομονώσεις ένα σχόλιο ή μια φράση τότε δεν έχεις το νόημα για τον λόγο που γράφτηκε. Εννοούσα λοιπόν ότι αν γινόταν παράνομη ανάθεση στον Ιβάν θα αντιδρούσαν καί οι
συνδιαγωνιζόμενοι και η αντιπολίτευση. Μέχρι τώρα λοιπόν αντέδρασαν αρχικά για τα κανάλια μετά από τις δηλώσεις του και στη συνέχεια για το πρόστιμο. Ουσία δεν αντέδρασαν σε καμία από τις επενδύσεις του. Ούτε καν για το λιμάνι παρ ότι είχε αρχίσει η κόντρα με τον Μητσοτάκη.
κοιταξε κωστα, δεν χρειαζεσαι να γινεις απολογητης τους (κανενος ρουφιανου πολιτικου απο καμια ρημαδα παραταξη). ακομη και στο λιμανι υπηρχε ρητρα να μην το παρει ρωσος επενδυτης οπως και τις αλλες μεγαλες αποκρατικοποιησεις. γι αυτο το λογο μπηκε με συμπαικτη απο γερμανια. οποτε και οι διαγωνισμοι δεν ειναι οποιος δωσει τα περισσοτερα. υπαρχει και αρθρο που εξεταζανε την προσφορα του για το αν θα τη δεχτουν ακομα και αφου πλειοδοτησε. peace και τελος απο εμενα.
Επίτρεψέ μου να ξέρω πολύ καλά την διαδικασία των διαγωνισμών. 35 χρόνια αυτή την δουλειά κάνω. Επίσης να σχολιάζεις γι αυτά που γράφω και όχι γι αυτά που νομίζεις ότι γράφω. Που βρήκες σχέση αυτών που γράφω με υποστήριξη πολιτικού ή παράταξης? Μόνο στη φαντασία σου.
αφου την ξερεις καλα τη διαδικασια θα μπορουσες να επιβεβαιωσεις αυτο που ανεφερα περι αρνησης σε ρωσους να παρουν μεγαλες αποκρατικοποιησεις. δεν το εχουν και κρυφο αλλωστε.
τωρα οσον αφορα τα κυηματα της φαντασιας μου οκ, πασο. μαλλον σε αλλο φορουμ συμμετεχουμε. παρολαυτα μπορεις να υποστηριζεις οτι θες και εσυ και εγω, ομως αυτο που σχολιασα καταρχην ηταν οτι δεν προκειται για εξαιρεση αυτη η επιθεση απο συγκεκριμενους αλλα για τον κανονα. εδω τον ανεφεραν ως εισαγομενο, φιλοξενουμενο δεν θυμαμαι ακριβως τον ορο της παπαριας που ειπανε και ηταν σε ευθεια γραμμη με αυτο που ειχε πει προ 4μηνου ενας τυχαιος κουμπαρος τους, χοντρος με μουσι που ζει στο λονδινο και ειναι αρχικαπετανιος ενος πλοιου που δεν εχει καπετανιο